Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wiseguys Connection - connected guys, young folks, old mobsters

mob wiseguys

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1027 odpowiedzi w tym temacie

#81 Paco Rabanne347 08/03/2015 - 20:48

Paco Rabanne
  • Gracz

*
Popularny

Śmigacie panowie? :)

Lecimy jak na dobrej amfetaminie.

• Do góry
    • 6

#82 Magnes Mob6871 11/03/2015 - 16:25

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

8WWctrK.png

https://www.youtube.com/watch?v=N-aK6JnyFmk

AeTdTs1.jpg

1p1RyXn.jpg

• Do góry
    • 7

#83 Mobb Depp 117 11/03/2015 - 18:18

Mobb Depp
  • Gracz

#Kocham#Wasz#Styl#Gry#Frankie#Salvati#Good#Job#John

Spoiler

Użytkownik Mobb Depp edytował ten post 11/03/2015 - 18:20

• Do góry
    • 1

#84 Paco Rabanne347 13/03/2015 - 13:03

Paco Rabanne
  • Gracz

*
Popularny

8WWctrK.png

5mFohJz.jpg

V9fDnhY.jpg

Elg1xdH.jpg

• Do góry
    • 5

#85 RudyPolak 131 13/03/2015 - 14:39

RudyPolak
  • Gracz
Klimat, klimat, klimat. Winszuje i nie upadajcie.
  • Do góry
    • 2

#86 BRAT ROUCY 868 13/03/2015 - 14:43

BRAT ROUCY
  • Gracz

*
Popularny

76439926681810393664.png

Roucy is crazy assholes!

89792801726945332609.png

24819097475733146539.png

• Do góry
    • 13

#87 BRAT ROUCY 868 14/03/2015 - 14:41

BRAT ROUCY
  • Gracz

*
Popularny

10220262171207932322.png

Caught, but they never give up!

67513772863608384113.jpg

Użytkownik The real ROUCY edytował ten post 14/03/2015 - 14:46

• Do góry
    • 13

#88 Doktor DIIL 2288 14/03/2015 - 20:55

Doktor DIIL
  • Gracz

*
Popularny

Widać, że lider w miarę stara się to prowadzić jak należy. Miałem okazję zagrać z niektórymi członkami organizacji i mogę śmiało powiedzieć, że jak ktoś lubi te klimaty to można polecić grę tutaj.

Użytkownik Diil Gang edytował ten post 14/03/2015 - 20:56

• Do góry
    • 4

#89 Don Buster1173 15/03/2015 - 13:13

Don Buster
  • Gracz

*
Popularny

Dzień dobry, widzę, że się to jakoś kręci. Ogarnięta ekipa tylko do sklejek czy cały czas aktywnie w miarę wchodzi wam jakaś gra?  ^_^

• Do góry
    • 3

#90 BRAT ROUCY 868 15/03/2015 - 14:29

BRAT ROUCY
  • Gracz

Dzień dobry, widzę, że się to jakoś kręci. Ogarnięta ekipa tylko do sklejek czy cały czas aktywnie w miarę wchodzi wam jakaś gra?  ^_^

Gra się cholernie dobrze. Nie wrzucamy sklejek na pokaz, gramy swoje i tego się trzymamy. Zapraszamy! 

• Do góry
    • 1

#91 Magnes Mob6871 15/03/2015 - 14:33

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

Wypowiem się bo dawno nie było mojego zdania tutaj, prócz sklejek prezentowanych przeze mnie i naszych członków. Wiseguys to zbiór typowych cwaniaczków I-A. To, co gramy wyróżnia się od obecnej tutaj rzeczywistości. Mafie I-A na n4g kojarzone były i są z ludźmi w drogich garniakach. Tak wyglądał OLD. Modern jest raczej kojarzony z zestawem dresów, "czapką wpierdolką", poniszczonymi adidasami, co sprawia, że człowiek nie wyróżnia się szczególnie od reszty społeczeństwa - tak latają nasze młodziaki. Starsi zaś ze względu na starą datę lubią odrobinę więcej elegancji, lecz ich gust kończy się na skórzanej marynarce i spodniach w kant, do tego jakieś słabo pasujące pantofle. Nikt od nas nie lata też z opisem "x-letni I-A" - to mogłoby przynieść tylko niepotrzebne problemy powiązane z metagamingiem. Teraz powiem coś, co może wzbudzić odrobinę kontrowersji - wycofaliśmy koperty - nie dlatego, że ludzie się nie rozliczali, czy też rzucali za mało, wręcz przeciwnie - każdy był sumienny i dawał od siebie tyle, ile mógł/tyle ile miał wymagane i zasadą "jesteś wart tyle, ile Twoja ostatnia koperta" odpowiednio przydzielałem stanowiska. Teraz chcę by wykazywano się przez charakter gry, a nie co-sobotnią sumę. Nie lubię również zarabiać na ludziach, wolę dać im możliwość by zatrzymali to dla siebie i zostawili na coś pożytecznego, co jak na razie się sprawdza. Wyjątkiem jest relacja pomiędzy osobą będącą w organizacji, a wanna-be - tutaj pozwoliłem na ściąganie z chłopaczków kopert. Zastosowaliśmy regułę typu - "chcesz zarobić? - poszerz szeregi organizacji, naucz i zachęć kogoś do gry". Co do pytania - mamy niższe szczeble, które swoją aktywnością i zaangażowaniem w grę chcą pokazać, że faktycznie stać ich na coś więcej i są warci awansu, dlatego też organizują sobie gry ze swoimi przełożonymi i podwładnymi. Nie muszę temu wszystkiemu się przyglądać, mam od tego swoich ludzi, którzy na bieżąco informują mnie czy ich chłopaczek się spisuje, czy nie. Kiedy nie zajrzę - zawsze ktoś jest, więc cieszy mnie fakt, że udało mi się w drobnym stopniu odrodzić modę na mobsterów w tej społeczności. Często jesteśmy niesłusznie posądzani o brak aktywności - faktycznie, był moment - dwa, trzy dni, gdzie sytuacja nieco się pogorszyła przez zbieg okoliczności "urlopów" niektórych członków, ale siedzimy w tym ciągle. Reszta bezpodstawnych oskarżeń niestety nas nie interesuje - wykorzystujemy całą powierzchnię Santos do horyzontalnej gry, a strefa przydaje się wyłącznie do skryptowych korzyści. Więc jeśli ktoś zna miejsce gry i marudzi, że nikogo tam nie może zastać - no to niestety, ale to nie gang, gdzie 24/7 siedzi się na hoodzie. Nie zauważyliśmy jakichkolwiek skarg, czy też zażaleń co do łamania regulaminu, więc sądzę, że jedziemy zgodnie z zasadami. Zapraszam do gry.

• Do góry
    • 3

#92 Don Buster1173 15/03/2015 - 14:44

Don Buster
  • Gracz

Wypowiem się bo dawno nie było mojego zdania tutaj, prócz sklejek prezentowanych przeze mnie i naszych członków. Wiseguys to zbiór typowych cwaniaczków I-A. To, co gramy wyróżnia się od obecnej tutaj rzeczywistości. Mafie I-A na n4g kojarzone były i są z ludźmi w drogich garniakach. Tak wyglądał OLD. Modern jest raczej kojarzony z zestawem dresów, "czapką w(cenzura)ką", poniszczonymi adidasami, co sprawia, że człowiek nie wyróżnia się szczególnie od reszty społeczeństwa - tak latają nasze młodziaki. Starsi zaś ze względu na starą datę lubią odrobinę więcej elegancji, lecz ich gust kończy się na skórzanej marynarce i spodniach w kant, do tego jakieś słabo pasujące pantofle. Nikt od nas nie lata też z opisem "x-letni I-A" - to mogłoby przynieść tylko niepotrzebne problemy powiązane z metagamingiem. Teraz powiem coś, co może wzbudzić odrobinę kontrowersji - wycofaliśmy koperty - nie dlatego, że ludzie się nie rozliczali, czy też rzucali za mało, wręcz przeciwnie - każdy był sumienny i dawał od siebie tyle, ile mógł/tyle ile miał wymagane i zasadą "jesteś wart tyle, ile Twoja ostatnia koperta" odpowiednio przydzielałem stanowiska. Teraz chcę by wykazywano się przez charakter gry, a nie co-sobotnią sumę. Nie lubię również zarabiać na ludziach, wolę dać im możliwość by zatrzymali to dla siebie i zostawili na coś pożytecznego, co jak na razie się sprawdza. Wyjątkiem jest relacja pomiędzy osobą będącą w organizacji, a wanna-be - tutaj pozwoliłem na ściąganie z chłopaczków kopert. Zastosowaliśmy regułę typu - "chcesz zarobić? - poszerz szeregi organizacji, naucz i zachęć kogoś do gry". Co do pytania - mamy niższe szczeble, które swoją aktywnością i zaangażowaniem w grę chcą pokazać, że faktycznie stać ich na coś więcej i są warci awansu, dlatego też organizują sobie gry ze swoimi przełożonymi i podwładnymi. Nie muszę temu wszystkiemu się przyglądać, mam od tego swoich ludzi, którzy na bieżąco informują mnie czy ich chłopaczek się spisuje, czy nie. Kiedy nie zajrzę - zawsze ktoś jest, więc cieszy mnie fakt, że udało mi się w drobnym stopniu odrodzić modę na mobsterów w tej społeczności. Często jesteśmy niesłusznie posądzani o brak aktywności - faktycznie, był moment - dwa, trzy dni, gdzie sytuacja nieco się pogorszyła przez zbieg okoliczności "urlopów" niektórych członków, ale siedzimy w tym ciągle. Reszta bezpodstawnych oskarżeń niestety nas nie interesuje - wykorzystujemy całą powierzchnię Santos do horyzontalnej gry, a strefa przydaje się wyłącznie do skryptowych korzyści. Więc jeśli ktoś zna miejsce gry i marudzi, że nikogo tam nie może zastać - no to niestety, ale to nie gang, gdzie 24/7 siedzi się na hoodzie. Nie zauważyliśmy jakichkolwiek skarg, czy też zażaleń co do łamania regulaminu, więc sądzę, że jedziemy zgodnie z zasadami. Zapraszam do gry.

Mamma mia pizzeria, spokojnie. Sam grałem masę godzin w I-A nie tylko na tym serwerze więc jest to jedyny mój klimat w którym "żyje" mi się dobrze, szczerze powiedziawszy nie liczyłem, że ktoś będzie mi opisywał jak to wygląda ale spoko, reszcie niewtajemniczonych na pewno się przyda. Jeżeli wygląda to tak jak opisujesz to może i zajrzę bo mówiąc z lekką litością o wcześniejszych mafiach I-A w których byłem na tym serwerze to żadna w jakikolwiek sposób nie przekonała mnie do siebie, a wręcz przeciwnie, odpychała niskim poziomem. Dlatego miło słyszeć, że powstała nowa - jak się to mówi, ocenić można zawsze samemu, prawda? No cóż czas pokaże, liczę na jakąś interakcję z wami by troszkę wnieść klimatu, oczywiście o ile znajdę na to czas. Abstrahując od tego wszystkiego życzę miłego dnia i powodzenia oraz do zobaczenia.  :thumbsup:

• Do góry
    • 0

#93 Magnes Mob6871 15/03/2015 - 14:54

Magnes Mob
  • Gracz

Nie no, Twoje pytanie było tylko okazją do tego, by napisać coś, co planowałem już od dłuższego czasu w tym temacie, więc nie miałem zamiaru nic Tobie przedstawiać, a wyłącznie pokazać reszcie jak to u nas wygląda, jak to u nas jest. Czekam na wspólną grę, serwus.  ;)

• Do góry
    • 1

#94 Wanderer2363 15/03/2015 - 15:15

Wanderer
  • Gracz

Mamma mia pizzeria, spokojnie. Sam grałem masę godzin w I-A nie tylko na tym serwerze więc jest to jedyny mój klimat w którym "żyje" mi się dobrze, szczerze powiedziawszy nie liczyłem, że ktoś będzie mi opisywał jak to wygląda ale spoko, reszcie niewtajemniczonych na pewno się przyda. Jeżeli wygląda to tak jak opisujesz to może i zajrzę bo mówiąc z lekką litością o wcześniejszych mafiach I-A w których byłem na tym serwerze to żadna w jakikolwiek sposób nie przekonała mnie do siebie, a wręcz przeciwnie, odpychała niskim poziomem. Dlatego miło słyszeć, że powstała nowa - jak się to mówi, ocenić można zawsze samemu, prawda? No cóż czas pokaże, liczę na jakąś interakcję z wami by troszkę wnieść klimatu, oczywiście o ile znajdę na to czas. Abstrahując od tego wszystkiego życzę miłego dnia i powodzenia oraz do zobaczenia.  :thumbsup:

Wbijaj Buster, polecam.  :thumbsup:

GX3V31B.jpg

YkSGAFV.jpg

• Do góry
    • 2

#95 Don Buster1173 15/03/2015 - 15:17

Don Buster
  • Gracz

Wbijaj Buster, polecam.  :thumbsup:

GX3V31B.jpg

YkSGAFV.jpg

O mamuniu, kogo moje oczęta widzą? :D Jak życie Ozi?

Żeby nie było, że off-top: Fajne ss'ki, podobne robiłem w Smirnov 40 lat temu.

• Do góry
    • 0

#96 Wanderer2363 15/03/2015 - 16:36

Wanderer
  • Gracz

O mamuniu, kogo moje oczęta widzą? :D Jak życie Ozi?

Odezwałbyś się wreszcie na skajpie, mordo. Nie będę tu kurcze ciągnął wątku, bo mnie za to zatłuką, że temacik zaśmiecam, hehć. Pisz na skajpie.  :D

• Do góry
    • 1

#97 BRAT HUBI 411 15/03/2015 - 17:19

BRAT HUBI
  • Gracz

*
Popularny

76439926681810393664.png

He still does it all!

kslDk69.jpg

• Do góry
    • 7

#98 Paco Rabanne347 15/03/2015 - 17:30

Paco Rabanne
  • Gracz

Powiem tak, jeżeli ktoś chce zagrać porządne i wkręcić się w szeregi nie pożałuje.

• Do góry
    • 0

#99 Velo873 17/03/2015 - 17:53

Velo
  • Gracz

*
Popularny

76439926681810393664.png

Spoiler

Użytkownik NNB edytował ten post 17/03/2015 - 19:19

• Do góry
    • 9

#100 Doktor DIIL 2288 17/03/2015 - 18:33

Doktor DIIL
  • Gracz

*
Popularny

Moja morda, Kooosa do Was się zgłosił. Gracz godny polecenia, zdobył doświadczenie w graniu w tego typu organizacjach na Devvie, na pewno wniesie wiele dobrego.

Użytkownik Diil Gang edytował ten post 17/03/2015 - 18:33

• Do góry
    • 3

#101 Kushothe112 19/03/2015 - 23:36

Kushothe
  • Ofiara włamania(włamanie)

Jak tam? ** szyderczy uśmiech ** Nie no, serio. Trzymacie się? Bo ponoć rozpadka.

• Do góry
    • 1

#102 Paco Rabanne347 20/03/2015 - 07:42

Paco Rabanne
  • Gracz

Jak tam? ** szyderczy uśmiech ** Nie no, serio. Trzymacie się? Bo ponoć rozpadka.

Kto mówi Ci że rozpadka? Ja widzę dziennie aktywne osoby w grze. :)

• Do góry
    • 1

#103 Kushothe112 20/03/2015 - 13:24

Kushothe

Kto mówi Ci że rozpadka? Ja widzę dziennie aktywne osoby w grze. :)

No takie słuchy mnie dochodzą, Kamil focha na mnie strzelił coś cicho o was ;D

• Do góry
    • 0

#104 Velo873 20/03/2015 - 13:43

Velo
  • Gracz

*
Popularny

tWOFN41.png
Gambling is a dangerous investment

2VKhybO.png?1

• Do góry
    • 8

#105 Xavish8 22/03/2015 - 21:54

Xavish
  • Gracz

Co tam, gracie jeszcze?

• Do góry
    • 0

#106 Kushothe112 22/03/2015 - 22:05

Kushothe

Co tam, gracie jeszcze?

Ciągną na oparach, chyba.

Użytkownik Kushothe edytował ten post 22/03/2015 - 23:13

• Do góry
    • -5

#107 savage chiraq 460 22/03/2015 - 23:10

savage chiraq
  • Gracz

Ciągną na oparach, niestety.

Co się ich tak czepiasz? Grałeś u nich, zapewne byłeś wobec nich a oni wobec Ciebie w porządku a teraz stajesz się fałszywym dzieciakiem. Zrób sobie synu tydzień wolnego od komputera.

• Do góry
    • 1

#108 Kushothe112 22/03/2015 - 23:13

Kushothe

Co się ich tak czepiasz? Grałeś u nich, zapewne byłeś wobec nich a oni wobec Ciebie w porządku a teraz stajesz się fałszywym dzieciakiem. Zrób sobie synu tydzień wolnego od komputera.

Spokojnie, nie czepiam. Grało się fajnie, spoko mordki. Ale ostatno ich ledwo widać. Nikogo tu nie hejtuje.

• Do góry
    • 2

#109 Paco Rabanne347 24/03/2015 - 22:37

Paco Rabanne
  • Gracz

*
Popularny

tWOFN41.png

Rqj7puQ.jpg

• Do góry
    • 5

#110 Magnes Mob6871 24/03/2015 - 23:37

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

tWOFN41.png

"Hey, I don't even let anyone wag their finger in my face."

Spoiler

E6lxYN7.jpg

1m9tsL0.jpg

s2qWmj0.jpg

ySEoUIf.jpg

W0RKCbq.jpg

• Do góry
    • 12

#111 Keszmejker Mxsi1903 25/03/2015 - 15:47

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

*
Popularny

** Mxsi zaciaga sie i wzdycha **

** Wyczul klimat i ziomka ze starej gwardii **

Wpadne tu za 2-3 tygodnie, sprawdzic jak idzie.

• Do góry
    • 3

#112 savage chiraq 460 25/03/2015 - 23:26

savage chiraq
  • Gracz

** Mxsi zaciaga sie i wzdycha **

** Wyczul klimat i ziomka ze starej gwardii **

Wpadne tu za 2-3 tygodnie, sprawdzic jak idzie.

Wiseguys Connection waiting for you, Maćku. - dear LuK :bat:

https://www.youtube.com/watch?v=mdPgC4P6jbk

Użytkownik OMI edytował ten post 25/03/2015 - 23:27

• Do góry
    • 1

#113 palemosty 125 25/03/2015 - 23:31

palemosty
  • Gracz

*
Popularny

konkretnie lecicie
  • Do góry
    • 3

#114 GutmixTheDon810 26/03/2015 - 12:58

GutmixTheDon
  • Gracz

*
Popularny

Coraz bardziej mi sie podobacie, wiecie co macie grać i dobrze wam to wychodzi. Przesiedziałem troche w tych klimatach i szczerze moge powiedzieć, że prezentujecie sobą dobry poziom :) Jeśli zdobęde wystarczającą ilość czasu, być może zawitam w wasze progi :).

Użytkownik GutmixTheDon edytował ten post 26/03/2015 - 13:19

• Do góry
    • 3

#115 Konrad`4078 26/03/2015 - 13:02

Konrad`
  • Gracz

Hm... mam takie pytanie. Założyliście organizację, po to aby grać w swoim malutkim gronie i tyle? :>

• Do góry
    • -2

#116 Paco Rabanne347 26/03/2015 - 14:29

Paco Rabanne
  • Gracz

Hm... mam takie pytanie. Założyliście organizację, po to aby grać w swoim malutkim gronie i tyle? :>

Założyliśmy organizację po to, żeby pokazać graczom że gra w organizacjach to nie tylko Drive By i ustawki, lecz czerpanie przyjemności z gry i pokazanie pewnego poziomu dzięki któremu zdobywamy w większości propsy i radość z tego, co robimy. Jakoś jest dobra i nie lecimy na masówkę. I tyle.

• Do góry
    • 2

#117 Mobb Depp 117 26/03/2015 - 14:32

Mobb Depp
  • Gracz

Dodam od siebie jak ja to widzę. Jesteśmy graczami, którzy swoje na tym serwerze już przegrali. Skrypt jest tak do bani, że ta gra co kiedys miała sens, siedziało się przed komputerem dniami, nocami - teraz ją straciła. Gramy dla przyjemności bez stawiania sobie większych celów, mam na myśli zawładnięcie miasta, bycie potęgą wśród organizacji. Stawiamy sobie za cel 100% odwzorowywanie klimatu na tyle ile potrafimy. Wspólnie cieszymy się grą i tworzymy na tym serwerze innę ugrupowanie niż pozostałe organizacje, stawiając na pierwszym miejscu wartości, które kiedyś były na pierwszym miejscu a w obecnych czasach zostały porzucone. Każdy inteligentny użytkownik forum wie o czym tutaj mówię. Sam wchodzę do gry, gdy naprawdę mam ochotę. Jest dużo wiecej pożytecznych rzeczy które można robić niż siedzieć godzinami i klikać w grę, którą z każdą aktualizacją straciła sens tego co jest w niej zawarte a mianowicie ROLEPLAY na rzecz automatyzacji projektu. Tak to postrzegam i widzę od swojej strony. Myślę że wiele osób podziela po części moje zdanie. LuK'

https://www.youtube.com/watch?v=zRdzD2qo7gE

Użytkownik Mobb Depp edytował ten post 26/03/2015 - 14:39

• Do góry
    • 1

#118 Konrad`4078 26/03/2015 - 14:40

Konrad`
  • Gracz

*
Popularny

Założyliśmy organizację po to, żeby pokazać graczom że gra w organizacjach to nie tylko Drive By i ustawki, lecz czerpanie przyjemności z gry i pokazanie pewnego poziomu dzięki któremu zdobywamy w większości propsy i radość z tego, co robimy. Jakoś jest dobra i nie lecimy na masówkę. I tyle.

Hm... zminusowaliście mnie bo zapytałem, ok!  ^_^ 

Tak swoją drogą, gra w organizacji przestępczej, to dla mnie nie tylko DB i ustawki (nie byłem na ani jednej). Z tym, że jest to też interakcja z innymi organizacjami, minimalne chociaż biznesy IC, walczenie o rynek i wpływy, zbieranie sporej ekipy, która jednocześnie jest ogarnięta (3 osobowa org. nie ma sensu).  A przy tym wszystkim pokazywać poziom i czerpać z tego przyjemność, o! 
Zawsze bawi mnie takie gadanie... gramy dla klimatu i przyjemności.  :lol: Nie żebym hejtował, bo grajcie co chcecie, ale to podejście jest co najmniej dziwne. Tworzyć organizację dla samego /me i /do.

Dodam od siebie jak ja to widzę. Jesteśmy graczami, którzy swoje na tym serwerze już przegrali. Skrypt jest tak do bani, że ta gra co kiedys miała sens, siedziało się przed komputerem dniami, nocami - teraz ją straciła. Gramy dla przyjemności bez stawiania sobie większych celów, mam na myśli zawładnięcie miasta, bycie potęgą wśród organizacji. Stawiamy sobie za cel 100% odwzorowywanie klimatu na tyle ile potrafimy. Wspólnie cieszymy się grą i tworzymy na tym serwerze innę ugrupowanie niż pozostałe organizacje, stawiając na pierwszym miejscu wartości, które kiedyś były na pierwszym miejscu a w obecnych czasach zostały porzucone. Każdy inteligentny użytkownik forum wie o czym tutaj mówię. Sam wchodzę do gry, gdy naprawdę mam ochotę. Jest dużo wiecej pożytecznych rzeczy które można robić niż siedzieć godzinami i klikać w grę, którą z każdą aktualizacją straciła sens tego co jest w niej zawarte a mianowicie ROLEPLAY na rzecz automatyzacji projektu. Tak to postrzegam i widzę od swojej strony. Myślę że wiele osób podziela po części moje zdanie.

Key... to sporo wyjaśnia w kwestii waszych poglądów. Nie zgadzam się z tym totalnie, ale dobrze wiedzieć co wami powoduje. ;)

• Do góry
    • 7

#119 Paco Rabanne347 26/03/2015 - 14:44

Paco Rabanne
  • Gracz

Hm... zminusowaliście mnie bo zapytałem, ok!  ^_^ 

Tak swoją drogą, gra w organizacji przestępczej, to dla mnie nie tylko DB i ustawki (nie byłem na ani jednej). Z tym, że jest to też interakcja z innymi organizacjami, minimalne chociaż biznesy IC, walczenie o rynek i wpływy, zbieranie sporej ekipy, która jednocześnie jest ogarnięta (3 osobowa org. nie ma sensu).  A przy tym wszystkim pokazywać poziom i czerpać z tego przyjemność, o! 
Zawsze bawi mnie takie gadanie... gramy dla klimatu i przyjemności.  :lol: Nie żebym hejtował, bo grajcie co chcecie, ale to podejście jest co najmniej dziwne. Tworzyć organizację dla samego /me i /do.

Key... to sporo wyjaśnia w kwestii waszych poglądów. Nie zgadzam się z tym totalnie, ale dobrze wiedzieć co wami powoduje. ;)

Wpływów IC mamy sporo, ale nie będę się pucować, interakcje itp z innymi graczami i organizacjami są, ale skąd to możesz wiedzieć jak nie grasz z nami czy przy nas. Wszystko idzie jak po myśli, tylko trzeba czasu.

• Do góry
    • 1

#120 Mobb Depp 117 26/03/2015 - 14:46

Mobb Depp
  • Gracz

Myślę, że dyskusję na ten temat możemy zakończyć bo z doświadczenia wiem, że z takich rozmów nic nie wynika a w temacie danej organizacji robi się tak gorąco, że można się opalać. Tak jak powiedziałeś - mój post wyjaśnił wszystko, jeżeli lider organizacji bedzie chciał cos dodać to z pewnością doda. Z życia wynosze jedną sentencję a mianowicie ile ludzi tyle opinii. Wszystkim życzę miłej gry, pięć! :thumbsup:

PS: Nie ocenia sie książki po okładce.

Spoiler

Użytkownik Mobb Depp edytował ten post 26/03/2015 - 14:52

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: mob, wiseguys

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych