https://www.youtube.com/watch?v=tj4OgWq5OmE

W historii mojej postaci przyszedł taki czas, gdzie musiałem dokonać ważnego wyboru. Galante ustawił się na mieście, jednak nie spodziewał się w najbliższym czasie jakiegokolwiek obrotu sprawy i wkroczenia w jego życie kogoś zupełnie neutralnego i bezwzględnego. Przyszedł nawet moment, gdy myślałem już nad podsumowaniem postaci, organizacji i czasu jej istnienia, bo mogła wyjść i taka opcja, że zniknęlibyśmy zupełnie z przestępczego półświatka. Cieszę się, że to było porwanie czysto dla kasy i okupu, aniżeli z jakiś relacji interpersonalnych i konfliktów, które udało mi się unormować. Makaroniarska krew dała się pokazać przeciwnikowi, jednakże na każdy, zdrowy, ludzki rozum najważniejszą wartością jest życie. Trzy dni spędzone na łańcuchach to dla prawie pięćdziesięciolatka wykończenie fizyczne, co przejawia się obecnie długą kuracją i mentalnym powrotem do otaczającej społeczności. Nie chciałem by to przetrzymanie było najzwyklejszym zbijaniem godzin. Graliśmy na każdy możliwy sposób - od spokojnej, dyplomatycznej rozmowy, do nerwowych uniesień i rękoczynów. Ceną wolności Galante była śmierć jednego z długotrwałych członków Wiseguys i kilkadziesiąt tysięcy dolarów. Postać moja nabierze teraz nieco innego stylu - zarówno wizualnego, jak i życiowego, a co za tym idzie - organizacja będzie również sterowana w sposób innowacyjny. Za grę organizacji przeciwnej dziękuję i po tym czasie pokazuję część naszej rozgrywki.
Druga doba i chwila po przebudzeniu Galante, kiedy zobaczył dwóch nowych kompanów od siebie.

Użytkownik Magnes Mob edytował ten post 13/09/2015 - 16:56

Temat jest zamknięty