Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Orange TAXI]Zatrudnimy kierowców - OFERUJEMY WYPŁATE $250 i własne AUTO

orange polska rekrutacja taxy

• Please log in to reply
42 odpowiedzi w tym temacie

#41 VeedStalker9 24/12/2014 - 19:06

VeedStalker
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Steve Edwards
Data urodzenia:  1993.05.01
Nr kontaktowy:   5001780
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)):  2014.11.22
Doświadczenie: Pracowałem w taxi, tata mnie uczył  jeździć jak byłem mały 
Dlaczego właśnie Ty? Będę dbał o taxi. Jestem ogarniety i wszystko rozumiem. Każdego dnia napewno przepracuje 30 minut 1 godz  ;) 

• Do góry
    • 0

#42 Krystianqe17 26/12/2014 - 13:56

Krystianqe
  • Gracz

Imię i nazwisko:Kory White
Data urodzenia:1990.10.01
Nr kontaktowy:4799950
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Prosze oto link http://scr.hu/2c3n/t9mvo

Doświadczenie:Potrafię prowadzić samochód pracowałem w firmach taxi, ale to na innych postaciach tutaj może nie mam zbytnio dużo KM przejechane, ale tak samo na innych postaciach miałem dużo.
Dlaczego właśnie Ty? Jestem komunikatywny umiem dogadać się z innym jestem miły sympatyczny potrafie odgrywać RP odróżniam gre od realnego życia zawsze odpowiadam za swoje szkody i na koniec tankuje taxi.  Chcę też nabyć pieniędzy ponieważ stanie za ladą jest nudne a wożenie ludzi itp jest o wiele lepsze :]

• Do góry
    • 0

#43 Konto zablokowane270 26/12/2014 - 14:12

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko:Kory White
Data urodzenia:1990.10.01
Nr kontaktowy:4799950
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Prosze oto link http://scr.hu/2c3n/t9mvo

Doświadczenie:Potrafię prowadzić samochód pracowałem w firmach taxi, ale to na innych postaciach tutaj może nie mam zbytnio dużo KM przejechane, ale tak samo na innych postaciach miałem dużo.
Dlaczego właśnie Ty? Jestem komunikatywny umiem dogadać się z innym jestem miły sympatyczny potrafie odgrywać RP odróżniam gre od realnego życia zawsze odpowiadam za swoje szkody i na koniec tankuje taxi.  Chcę też nabyć pieniędzy ponieważ stanie za ladą jest nudne a wożenie ludzi itp jest o wiele lepsze :]

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych