Imię i nazwisko: Steve Edwards
Data urodzenia: 1993.05.01
Nr kontaktowy: 5001780
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 2014.11.22
Doświadczenie: Pracowałem w taxi, tata mnie uczył jeździć jak byłem mały
Dlaczego właśnie Ty? Będę dbał o taxi. Jestem ogarniety i wszystko rozumiem. Każdego dnia napewno przepracuje 30 minut 1 godz
[Orange TAXI]Zatrudnimy kierowców - OFERUJEMY WYPŁATE $250 i własne AUTO
— 9
24/12/2014 - 19:06
— 17
26/12/2014 - 13:56
Imię i nazwisko:Kory White
Data urodzenia:1990.10.01
Nr kontaktowy:4799950
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Prosze oto link http://scr.hu/2c3n/t9mvo
Doświadczenie:Potrafię prowadzić samochód pracowałem w firmach taxi, ale to na innych postaciach tutaj może nie mam zbytnio dużo KM przejechane, ale tak samo na innych postaciach miałem dużo.
Dlaczego właśnie Ty? Jestem komunikatywny umiem dogadać się z innym jestem miły sympatyczny potrafie odgrywać RP odróżniam gre od realnego życia zawsze odpowiadam za swoje szkody i na koniec tankuje taxi. Chcę też nabyć pieniędzy ponieważ stanie za ladą jest nudne a wożenie ludzi itp jest o wiele lepsze :]
— 270
26/12/2014 - 14:12
Imię i nazwisko:Kory White
Data urodzenia:1990.10.01
Nr kontaktowy:4799950
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Prosze oto link http://scr.hu/2c3n/t9mvo
Doświadczenie:Potrafię prowadzić samochód pracowałem w firmach taxi, ale to na innych postaciach tutaj może nie mam zbytnio dużo KM przejechane, ale tak samo na innych postaciach miałem dużo.
Dlaczego właśnie Ty? Jestem komunikatywny umiem dogadać się z innym jestem miły sympatyczny potrafie odgrywać RP odróżniam gre od realnego życia zawsze odpowiadam za swoje szkody i na koniec tankuje taxi. Chcę też nabyć pieniędzy ponieważ stanie za ladą jest nudne a wożenie ludzi itp jest o wiele lepsze :]
Akceptuję.
Tematy o podobnych tagach: orange, polska, rekrutacja, taxy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych