Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Orange TAXI]Zatrudnimy kierowców - OFERUJEMY WYPŁATE $250 i własne AUTO

orange polska rekrutacja taxy

• Please log in to reply
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 Konto zablokowane270 21/11/2014 - 23:50

Konto zablokowane
  • Gracz

Orange TAXI

Ef4x9sm.jpg

Orange TAXI otwiera rekrutację do swojej firmy na stanowisko: Kierowca.

Zatrudnimy TYLKO czterech(!) kierowców (najlepiej na stałe) do korporacji taksówkarskiej.

Wymagania

• Prawo jady kat. "B";
  • Doświadczenie w firmie taksówkarskiej;
  • Schludny wygląd i kultura osobista;
  • Punktualność i dyspozycyjność;
  • Odpowiedzialność za powierzony samochód - naprawy itp.;

Oferujemy

• Samochód służbowy (Primo lub Emporer) przydzielony tylko na dwie osoby w firmie;
  • Stabilne zatrudnienie;
  • Odpowiednie wynagrodzenie: $250;
  • Dogodne godziny pracy;
  • Premie w zależności od osiągów;

Proces rekrutacyjny

Proces rekrutacyjny zostaje otwarty w dniu 22 listopada 2014, zaś zostanie zamknięty 23 listopada 2014 o godzinie 23:59. W tym czasie każdy ma możliwość złożenia podania do korporacji taksówkarskiej Orange TAXI. Do 24 godzin od zamknięcia procesu rekrutacyjnego zostaną ogłoszone wyniki, które zadecydują o zatrudnieniu kierowców do korporacji.

Wniosek rekrutacyjny

Aby wziąć udział w rekrutacji, wystarczy złożyć wniosek rekrutacyjny w czasie trwania procesu rekrutacyjnego. do korporacji taksówkarskiej stosując się do poniższego wzoru.

Imię i nazwisko: _ _ _ _ _.
Data urodzenia: _ _ _ _ _.
Nr kontaktowy: _ _ _ _ _.
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): _ _ _ _ _.
Doświadczenie: _ _ _ _ _.
Dlaczego właśnie Ty? _ _ _ _ _.

Każde podanie zostanie rozpatrzone indywidualnie. Oczekujemy od Państwa kreatywności! Kierowca powinien być rozmowny i otwarty na nowości! Czekamy właśnie na Twoje podanie!

Życzę Powodzenia! ;)

Część Out Of Character

Cześć Wam!

Miałem nie zatrudniać do siebie nikogo - miałem funkcjonować sam. Ale mimo wszystko zakupiłem już do firmy Primo oraz Emporera i chcę, aby były one dobrze wykorzystane. Szukam ludzi takich, którzy po prostu lubią sobie jeździć... ja daję od siebie w 100% naprawione, prawie nowe samochody. Oczekuję od Ciebie, abyś był ogarnięty, używał poprawnej polszczyzny i dbał o powierzony Ci pojazd (jak już go uszkodzisz, to go napraw - za swoje). Nie przyjmę byle kogo, bo nie zależy mi na $$$$$, tylko na ludziach, którzy lubią klimat taksówkarza i potrafią się w niego wczuć. Ja oferuję tankowanie na koszt firmy i... chyba wszystko. To jest Wasza szansa... Pozdrawiam.

Użytkownik Orange Polska edytował ten post 26/11/2014 - 18:54

• Do góry
    • 2

#2 Mickey Mouse Mob 160 22/11/2014 - 01:13

Mickey Mouse Mob
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ronald Burns

Data urodzenia: 12.12.1990

Nr kontaktowy: 3691493

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 25.01.2014 

((qePM16g.png, brak pieniędzy na zakup nowego wozu, na postaci z CK około 3.000km przejechanych))

Doświadczenie: Parę dni temu zostałem zatrudniony do firmy Vaffanculo Taxi, jednak szef prawdopodobnie jest bankrutem, więc trzeba zmienić pracę. Jako młodzieniec interesowałem się samochodami, nawet przez rok uczęszczałem do klubu GoKart! w Miami, dlatego prowadzenie pojazdów jest dla mnie łatwym zadaniem.

Dlaczego właśnie Ty? Jestem dostępny w różnych porach dnia, dlatego zawsze ktoś znajdzie się na służbie. Poza tym jestem odpowiedzialny, kulturalny i noszę odpowiednią odzież - wszystko, czego wymagacie.

((Też na Twoim miejscu gdybym miał taką firmę to lekko bałbym się tego, że wejdzie jakiś odwalacz, zwoduje pojazdy i ucieknie, jednak ja do takiego typu ludzi nie należę. Chcę czerpać przyjemność z gry, tak samo jak ją dawać innym - nie niszczyć humor graczy. Ogarnięty jestem, jak będą jakieś szkody to bez problemu mogę za nie zapłacić, a klimat taksówkarza też jest spoko - nie musisz stać w miejscu przez 30 minut za ladą, a sobie pojeździsz, pogadasz z ludźmi itd. Pozdrawiam :) ))

Użytkownik WHISKEY1337 edytował ten post 22/11/2014 - 14:40

• Do góry
    • 0

#3 PudziekStyle373 22/11/2014 - 09:01

PudziekStyle
  • Gracz

Imię i nazwisko: Nathalie Crasher

Data urodzenia: 22.01.1987

Nr kontaktowy: 4849475

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)):http://i.imgur.com/ORlxIzH.jpg

Doświadczenie: Pracowałam już w wielu firmach taxi, więc mam nadzieje, że będzie mi się dobrze pracowało.

Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ jestem osobą miłą i pomocną. Zawsze pomagam pracownikom w czymś czego nie umieją zrobić. Obejmuje stanowisko Kierownika w Platinum Gym.

• Do góry
    • 0

#4 Paula1230 22/11/2014 - 11:27

Paula123
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Shawna Abaquez

Data urodzenia: 03.10.1999 - 15

Nr kontaktowy: Jak wejdę na serwer to szybko podam ponieważ teraz nie jestem na koputerze tam gdzie mam GTA

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)):  ponad 100 + rođnie nadal

Doświadczenie: Pracowaam już w taxi oraz teraz pracuję w Social Driving School TC więc mam bardzo duże doświadczenie

Dlaczego właśnie Ty?Mam duże doświadczenie, gram bardzo długo na serwerach rp oraz Truck może nie na tym, ale na wielu innych. Jestem bardzo dobrą kierowcą w GTA, kiedyś na jednym z serwerów byłam w Taxi i ludzie na mnie nie narzekali więc myślę, że się na dam.
.. Podoba mi się ta frakcja/Firma, pisałam z kilkoma taksówkarzami i wydają się być bardzo miłymi ludźmi, z którymi pewnie łatwo jest się dogadać.

Użytkownik Paula123 edytował ten post 22/11/2014 - 11:27

• Do góry
    • 0

#5 Fidanza0 22/11/2014 - 12:11

Fidanza
  • Świeżak

Imię i nazwisko:  Frank Romero

Data urodzenia: 1.1.1990

Nr kontaktowy: 4894151

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): http://imgur.com/kBGyko2

Doświadczenie:  Mam duże doswiadczenie, pracowałem w prau firmach Taxi, naukach jazdy. Jestem bardzo dobrym kierowcom, jeżdżę bez kolizyjnie.

Dlaczego właśnie Ty?: Szukałem dobrej firmy i dobrze trafiłem, zawsze po sobie tankuje i naprawiam, odstawiam wóz w takim stanie jak zaczynałem służbę, jeżdżę bez kolizyjnie, jestem miły zawsze odbieram zgłoszenia i wiozę klientów jak najszybciej do celu. Bardzo dobrze znam tereny LS. Mam nadzieje że zostanę rozpatrzony pozytywnie. 

OOC (punkt dodany przeze mnie)

Więc wiem że mam mało GS'u, i godzin przegranych ale jest to nowa postać! Weźcie to pod uwagę..

• Do góry
    • 0

#6 Felmer0 22/11/2014 - 21:30

Felmer
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Ahmad Stevens

Data urodzenia: 09.11.1990

Nr kontaktowy: 479-15-03.

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 1300

Doświadczenie: pracowałem już w Manson Taxi (ale sie rozpadło) i pracuje aktualnie w nauce jazdy

Dlaczego właśnie Ty? Lubię jeździć autami i możliwość zarobku przy tym jest wspaniałą wiadomością dla mnie. Nie jestem nowy w mieście, wiem co gdzie jest i naprawiam po sobie auto czy też tankuje. Myślę że będę odpowiednim kandydatem na tą posadę.

((link do konta:http://net4game.com/.../128345-felmer/))

• Do góry
    • 0

#7 Konto zablokowane270 23/11/2014 - 12:21

Konto zablokowane
  • Gracz
Proces rekrutacyjny otwarty jest do końca dnia dzisiejszego (tj. 23:50). Zapraszamy do składania podań.
  • Do góry
    • 0

#8 Chiroptera11 23/11/2014 - 14:08

Chiroptera
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Keanu Gray

Data urodzenia: 02.11.1993

Nr kontaktowy: 358-50-45.

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 433

Doświadczenie: Pracowałem w nastepujących firmach: Italy Taxi, Gold Express, Road Kingz Taxi

Dlaczego właśnie Ty? No cóż, sumiennie staram się wykonywać swoją pracę. Jestem bardzo komunikatywny, co ułatwia mi kontakty z klientami. Ponadto bardzo dobrze znam plan miasta.

• Do góry
    • 0

#9 micro11314 23/11/2014 - 14:38

micro11
  • Gracz

Imię i nazwisko: Benny Alberti

Data urodzenia: 02.02.1990

Nr kontaktowy: 2855368 

Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): http://imgur.com/FLXX9sO

Doświadczenie: Witam. Pracowałem wcześniej w firmie taxi, dokładnie to w Inter Taxi oraz w paru innych.

Dlaczego właśnie Ty?  Jestem sumiennym oraz miłą osobą, która zawsze dowozi ludzi na miejsce w krótkim odstępem czasowym. Jeżdżę bardzo ostrożnie nie powodując kolizji z innymi pojazdami. 

• Do góry
    • 0

#10 Konto zablokowane270 23/11/2014 - 23:59

Konto zablokowane
  • Gracz

Rekrutacja została zamknięta. Wyniki zostaną ogłoszone w ciągu 24 godzin.

• Do góry
    • 0

#11 Konto zablokowane270 24/11/2014 - 20:51

Konto zablokowane
  • Gracz

Orange TAXI

Ef4x9sm.jpg

Wyniki rekrutacji 22/23/11/2014

Nadesłane wnioski rekrutacyjne: 7.

Zaakceptowane wnioski rekrutacyjne: 4.

Odrzucone wnioski rekrutacyjne: 3.

Lista osób, których wnioski rekrutacyjne zostały zaakceptowane:

• Ronald Burns
  • Nathalie Crasher
  • Keanu Gray
  • Benny Alberti

Kolejność jest przypadkowa.

Osoby, których wnioski rekrutacyjne zostały zaakceptowane, proszone są o kontakt pod numerem telefonu 340-9704 z właścicielem Orange TAXI.

Lista osób, których wnioski rekrutacyjne zostały odrzucone:

• Shawna Abaquez
  • Frank Romero
  • Ahmad Stevens

Osoby, których wnioski rekrutacyjne zostały odrzucone - nie spełniały naszych wymagań. Życzymy powodzenia w kolejnych procesach rekrutacyjnych.

Powiadomienie. ;)

Użytkownik Orange Polska edytował ten post 24/11/2014 - 20:52

• Do góry
    • 0

#12 Mickey Mouse Mob 160 24/11/2014 - 20:59

Mickey Mouse Mob
  • Gracz

((Teraz planuję zakup GOLD'a, czyli w ciągu 2-3 dni powinienem się zgłosić, bo slotów nie ma :) ))

• Do góry
    • 0

#13 Konto zablokowane270 26/11/2014 - 18:54

Konto zablokowane
  • Gracz

Rekrutacja zostaje otwarta.

• Do góry
    • 0

#14 Sgro 1 27/11/2014 - 08:15

Sgro
  • Gracz

Imię i nazwisko: Aldo Sgro.
Data urodzenia: 16.11.1985.
Nr kontaktowy: 4908235.
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 17 km.
Doświadczenie: Bardzo Dobre.
Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ lubię przewozić ludzi, wbijam wysokie duty na dzien, nie powoduje błędów przy jeździe, zazwyczaj nie niszcze pojazdow.

• Do góry
    • 0

#15 Konto zablokowane270 27/11/2014 - 11:58

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko: Aldo Sgro.Data urodzenia: 16.11.1985.Nr kontaktowy: 4908235.Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 17 km.Doświadczenie: Bardzo Dobre.Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ lubię przewozić ludzi, wbijam wysokie duty na dzien, nie powoduje błędów przy jeździe, zazwyczaj nie niszcze pojazdow.

Odrzucam, Twoje logi mówią wszystko.
  • Do góry
    • 0

#16 Sgro 1 27/11/2014 - 14:51

Sgro
  • Gracz

Odrzucam, Twoje logi mówią wszystko.

Prosze zobaczyć logi panownie. Oraz przeczytać je w całości.

• Do góry
    • 0

#17 GoodGuy 29 27/11/2014 - 21:52

GoodGuy
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Waylon Wright
Data urodzenia:1.1.1990
Nr kontaktowy: 4897673
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): http://imgur.com/H0o18k6

Doświadczenie: Bardzo duże, pracowałem w kilku firmach Taxi. Mam nadzieje że będzie mi sie tu dobrze pracowało.
Dlaczego właśnie Ty?  Tankuje i naprawiam po Sobie, wykonuje swoją pracę sumiennie i starannie. Jestem miły i pomocny, zawszę wyrażam chęć do pomocy innym. Jeżdżę bez kolizyjnie, zawsze mam bardzo długie zmiany. Narazie jestem kierownikiem w Tytan WorkShop.

• Do góry
    • 0

#18 Justek14 27/11/2014 - 23:05

Justek
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tristian Carter
Data urodzenia: 16.11.1995
Nr kontaktowy:Dam po akceptacji
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 350km
Doświadczenie: Pracowałem już w kilku firmach Taxi jak np:Green Taxi , Pure Taxi , ABT Taxi , P&R Taxi . Prowadzenie samochodu to moje hobby.Posiadam prawo jazdy kategorii A , B , A1 .
Dlaczego właśnie Ty? Na pewno szukacie pracowników którzy wniosą dużo swieżości do firmy oraz wiele zadowolonych klientów .Nigdy nie oszukuje swoich przełożonych , auto zostawiam w idealnym stanie.

• Do góry
    • 1

#19 DiXoNeK69 1 28/11/2014 - 07:11

DiXoNeK69
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Keyshawn Domashevich
Data urodzenia: 14.6.1984r.
Nr kontaktowy:Podam po akceptacji
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Około 700km

Doświadczenie: Zawodowe, pracuje teraz w Alunni taxi ale atmosfera tam nie jest zadawalająca, więc pomyślałem, że przeniosę się do was.
Dlaczego właśnie Ty?  Tanuje, Naprawiam, zawsze po sobie zostawiam autko w idealnym stanie. Uwielbiam prace taxi, jest to moje hobby.

Pozdro Keyshawn

Pomyłka mam 150KM przejechane.

• Do góry
    • 0

#20 FeeQs10 29/11/2014 - 15:40

FeeQs
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Zakary Tufo.
Data urodzenia:  30.07.2000r.
Nr kontaktowy: 4878958
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)):  około 200 km
Doświadczenie: Pracowałem w Virgin Atlantic ale tam atmosfera mi nie odpowiadała...
Dlaczego właśnie Ty? Jestem miły i pracowity oraz jestem dostępny w każdej porze dnia...Oraz umiem się dogadać z innymi. :)

• Do góry
    • 0

#21 Kross 169 29/11/2014 - 16:00

Kross
  • Gracz

Imię i nazwisko: Domenic Salazar.
Data urodzenia: 07.04.1987r..
Nr kontaktowy: 5334-23-33.
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): http://i.imgur.com/SSqzXDP.png ((nowa postać, na poprzedniej prawie 12k. 

Doświadczenie: Aktualnie brak. Przez całą moją życiową karierę miałem prywatnych szoferów.
Dlaczego właśnie Ty? Jestem osobą o dużych zdolnościach kierowania pojazdami. Wynik egzaminu bardzo dobry, co mówi samo za siebie. Przestrzegam przepisów ruchu drogowego, oraz dbam o powierzone mi pojazdy.

• Do góry
    • 0

#22 Konto zablokowane270 29/11/2014 - 17:01

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tristian CarterData urodzenia: 16.11.1995Nr kontaktowy:Dam po akceptacjiData wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 350kmDoświadczenie: Pracowałem już w kilku firmach Taxi jak np:Green Taxi , Pure Taxi , ABT Taxi , P&R Taxi . Prowadzenie samochodu to moje hobby.Posiadam prawo jazdy kategorii A , B , A1 .Dlaczego właśnie Ty? Na pewno szukacie pracowników którzy wniosą dużo swieżości do firmy oraz wiele zadowolonych klientów .Nigdy nie oszukuje swoich przełożonych , auto zostawiam w idealnym stanie.

Akceptuję.

Imię i nazwisko: Domenic Salazar.Data urodzenia: 07.04.1987r..Nr kontaktowy: 5334-23-33.Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): http://i.imgur.com/SSqzXDP.png ((nowa postać, na poprzedniej prawie 12k. 
Doświadczenie: Aktualnie brak. Przez całą moją życiową karierę miałem prywatnych szoferów.Dlaczego właśnie Ty? Jestem osobą o dużych zdolnościach kierowania pojazdami. Wynik egzaminu bardzo dobry, co mówi samo za siebie. Przestrzegam przepisów ruchu drogowego, oraz dbam o powierzone mi pojazdy.

Akceptuję.
  • Do góry
    • 0

#23 Justek14 29/11/2014 - 17:37

Justek
  • Gracz

Akceptuję.

Akceptuję.

kurde nie trafiłeś bo akurat Ck zrobiłem na postaci

• Do góry
    • 0

#24 GoodGuy 29 01/12/2014 - 16:42

GoodGuy
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Waylon Wright
Data urodzenia: 1.1.1990
Nr kontaktowy:  4916813
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 697 KM
Doświadczenie: Duże.  Pracowałem w kilku firmach Taxi, ogólnie zawsze po sobie tankuje i naprawiam. Pomagam innym współpracownikom w  czyms, czego nie umieją zrobić.
Dlaczego właśnie Ty? Jeżdże bez kolizyjnie i szybko docieram do celu. Zawsze po sobie tankuje i naprawiam. Jeżdże zgodnie z kodeksem drogowym. Zawsze dbam o pojazdy.

• Do góry
    • 0

#25 Dammianno11 03/12/2014 - 15:05

Dammianno
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ashton Evans
Data urodzenia: 06.04.1990
Nr kontaktowy: 447-80-53
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 32104 km
Doświadczenie: Pracowałem już w kilku firmach taxi.
Dlaczego właśnie Ty? Osoba która przestrzega przepisów ruchu drogowego, nie ucieka przed policją, zawsze naprawia pojazd po kolizji. 
znajomość miasta bardzo dobra, będę starać się by ta firma miała jak najwięcej klientów.

• Do góry
    • 0

#26 kartovel0 03/12/2014 - 16:01

kartovel
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Marquis Wilson
Data urodzenia: 21.08.1994
Nr kontaktowy: 4932410
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)):  EY8zahy.png

Doświadczenie: Niestety żadne ;/
Dlaczego właśnie Ty? Mam bardzo mało przejechanych km oraz jeszcze nie pracowałem w żadnych firmach taxi. Szybko się uczę, jestem sumienny i swoje obowiązki wykonuje starannie ale jak każdemu zdarzają mi się błędy i umiem się do nich przyznać i ponieść odpowiednią karę ale to nie oznacza że swoje obowiązki wykonuje nie starannie. Zawsze zostawiam zatankowany oraz naprawiony pojazd.

Użytkownik kartovel edytował ten post 03/12/2014 - 16:06

• Do góry
    • 0

#27 Konto zablokowane270 03/12/2014 - 20:21

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ashton Evans[/size]Data urodzenia: 06.04.1990[/size]Nr kontaktowy: 447-80-53[/size]Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 32104 km[/size]Doświadczenie: Pracowałem już w kilku firmach taxi.[/size]Dlaczego właśnie Ty? Osoba która przestrzega przepisów ruchu drogowego, nie ucieka przed policją, zawsze naprawia pojazd po kolizji. 
znajomość miasta bardzo dobra, będę starać się by ta firma miała jak najwięcej klientów.[/size]

Imię i nazwisko:  Waylon WrightData urodzenia: 1.1.1990Nr kontaktowy:  4916813Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 697 KMDoświadczenie: Duże.  Pracowałem w kilku firmach Taxi, ogólnie zawsze po sobie tankuje i naprawiam. Pomagam innym współpracownikom w  czyms, czego nie umieją zrobić.Dlaczego właśnie Ty? Jeżdże bez kolizyjnie i szybko docieram do celu. Zawsze po sobie tankuje i naprawiam. Jeżdże zgodnie z kodeksem drogowym. Zawsze dbam o pojazdy.

Akceptuję.
  • Do góry
    • 0

#28 LosAngeles29 03/12/2014 - 20:39

LosAngeles
  • Gracz

Imię i nazwisko: Cornelia Torres.
Data urodzenia: 05.09.1990
Nr kontaktowy: 489-393-7
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Ponad 150 km
Doświadczenie:Instruktor nauki jazdy , Praca w wielu firmach taksówkarskich.
Dlaczego właśnie Ty?: Umiem bardzo dobrze poruszać się pojazdem , zawsze tankuje/naprawiam pojazdy po sobie.

Użytkownik LosAngeles edytował ten post 03/12/2014 - 20:40

• Do góry
    • 0

#29 Ostatni drakkar3 03/12/2014 - 23:00

Ostatni drakkar
  • Gracz

Imię i nazwisko: Benjamin Collins
Data urodzenia: 11.04.1995
Nr kontaktowy: Podam jak zatrudnisz,
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): Niestety nie stać mnie na żaden pojazd więc mam 11km
Doświadczenie: Nie pracowałem w żadnej z firm Taxi
Dlaczego właśnie Ty? Wiem że wynik moich przejechanych kilometrów nie jest zadowalający ale jak mam zrobić kilometry jeśli nie posiadam żadnego pojazdu. Jestem dyspozycyjny, kulturalny, komunikatywny, punktualny. Bardzo angażuje się w swoją pracę. Obiecuję że nie zawiodę.

• Do góry
    • 0

#30 Konto zablokowane270 18/12/2014 - 15:39

Konto zablokowane
  • Gracz

Rekrutacja otwarta ponownie.

• Do góry
    • 0

#31 GoodGuy 29 18/12/2014 - 16:22

GoodGuy
  • Gracz

//del

Użytkownik GoodGuy edytował ten post 18/12/2014 - 17:18

• Do góry
    • 0

#32 Beniu00753 18/12/2014 - 17:50

Beniu007
  • Gracz

Imię i nazwisko: Benny Turner
Data urodzenia:  14.05.1987
Nr kontaktowy: 46-49-112
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 05.04.2009 ((237 km))
Doświadczenie: Dobrze prowadzę samochody z prawa jazdy kategorii B, znam się również na wymianie części samochodowych. Pracowałem w firmie taksówkarskiej.
Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ jestem osobą normalną, że tak powiem, ogarniętą. Wiem, że należy naprawiać i tankować taksówki po zakończonej służbie. Wiele firm boi się zatrudniania ludzi bo nie wiedzą czy ten ktoś będzie jeździł normalnie czy nie. W każdym bądź razie jestem sumienny, kulturalny oraz pracowity.

• Do góry
    • 0

#33 sulkovsky243 18/12/2014 - 20:19

sulkovsky
  • Gracz

Imię i nazwisko: Cale Thompson
Data urodzenia: 20.07.1991
Nr kontaktowy: 4914559
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): http://imgur.pl/i/00...pwxlagbdjwn.png
Doświadczenie:  8/10
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem ograniętym, nołlajfiącym graczem, sumiennym, miłym, pomocnym, lubię pracę w grupie, nie odwalam itd.

Użytkownik sulkovsky edytował ten post 18/12/2014 - 20:24

• Do góry
    • 0

#34 Konto zablokowane270 18/12/2014 - 23:01

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko: Benny Turner
Data urodzenia:  14.05.1987
Nr kontaktowy: 46-49-112
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 05.04.2009 ((237 km))
Doświadczenie: Dobrze prowadzę samochody z prawa jazdy kategorii B, znam się również na wymianie części samochodowych. Pracowałem w firmie taksówkarskiej.
Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ jestem osobą normalną, że tak powiem, ogarniętą. Wiem, że należy naprawiać i tankować taksówki po zakończonej służbie. Wiele firm boi się zatrudniania ludzi bo nie wiedzą czy ten ktoś będzie jeździł normalnie czy nie. W każdym bądź razie jestem sumienny, kulturalny oraz pracowity.

Akceptuję ;) Zgłoś się do mnie.

• Do góry
    • 0

#35 DeeJey0 22/12/2014 - 18:24

DeeJey
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Blaine Angiletta
Data urodzenia:  07-10-1993
Nr kontaktowy: 5002877
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): tydzień temu (54 KM)
Doświadczenie: Mam w prawo jazdy kategorii B od 3 lat. Znam się na samochodach. Jeśli chodzi o doświadczenie w GTA:SA to również mam duże doświadczenie w prowadzeniu samochodu.
Dlaczego właśnie Ty? Wiem co gdzie jest i potrafię być wyrozumiały dla niecierpliwych graczy

Użytkownik DeeJey edytował ten post 22/12/2014 - 18:26

• Do góry
    • 0

#36 maciekas127 22/12/2014 - 20:36

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Imię i nazwisko: Alexander Sacco
Data urodzenia: 25.01.1994
Nr kontaktowy: 3542068
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): thEMG9N.png
Doświadczenie: Wysokie. Nie raz pracowałem w Firmie taksówkarskiej. W niektórych byłem kierownikiem. Moim zdaniem 9,5/10.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą miłą, posiadającą na wysokim poziomie kulturę osobistą. Nie jestem człowiekiem problemowym, sumiennie wykonuję swoją pracę i dbam o pojazd służbowy. Postrafię pracować w grupie a także dobrze znam dzielnice Los Santos i terenów Nieopodal.

Użytkownik maciekas edytował ten post 22/12/2014 - 20:37

• Do góry
    • 0

#37 TypBezTyp0 23/12/2014 - 17:21

TypBezTyp
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Dimitri Szumilo
Data urodzenia: 1889
Nr kontaktowy: 5007744
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): 11km.
Doświadczenie:Bardzo dobre, pracowałem już w kilku firm taxówkarskich.
Dlaczego właśnie Ty?:  Mam duże doświadczenie, w firmach taxówkarskich.Jestem miły, Bylem kilka razy kierownikiem, w firmach takich jak ta.Spełniam wasze wymagania.Mam nadzieje ze sie uda.I ze dostane sie do firmy

Użytkownik TypBezTyp edytował ten post 23/12/2014 - 17:24

• Do góry
    • 0

#38 Konto zablokowane270 24/12/2014 - 14:41

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko: Alexander Sacco
Data urodzenia: 25.01.1994
Nr kontaktowy: 3542068
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): thEMG9N.png
Doświadczenie: Wysokie. Nie raz pracowałem w Firmie taksówkarskiej. W niektórych byłem kierownikiem. Moim zdaniem 9,5/10.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą miłą, posiadającą na wysokim poziomie kulturę osobistą. Nie jestem człowiekiem problemowym, sumiennie wykonuję swoją pracę i dbam o pojazd służbowy. Postrafię pracować w grupie a także dobrze znam dzielnice Los Santos i terenów Nieopodal.

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

#39 Banan4don897 24/12/2014 - 15:35

Banan4don
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jaron Clark
Data urodzenia: 25.10.1989
Nr kontaktowy: 430 18 84
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): FA6MW4J.png

Doświadczenie: Mam duże doświadczenie pracuje w LSPD, umiem prowadzic pojazdy od prawie 5 lat mam prawo jazdy.

Dlaczego właśnie Ty? Chce sobei dorobic troche pieniedzy poza słuzba w policji. Jestem dobry kierowca, poradze sobie w kazdych warunkach. Jestem pracowity i sumienny. 

• Do góry
    • 0

#40 Konto zablokowane270 24/12/2014 - 18:24

Konto zablokowane
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jaron Clark
Data urodzenia: 25.10.1989
Nr kontaktowy: 430 18 84
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): FA6MW4J.png

Doświadczenie: Mam duże doświadczenie pracuje w LSPD, umiem prowadzic pojazdy od prawie 5 lat mam prawo jazdy.

Dlaczego właśnie Ty? Chce sobei dorobic troche pieniedzy poza słuzba w policji. Jestem dobry kierowca, poradze sobie w kazdych warunkach. Jestem pracowity i sumienny. 

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych