Orange TAXI

Orange TAXI otwiera rekrutację do swojej firmy na stanowisko: Kierowca.
Zatrudnimy TYLKO czterech(!) kierowców (najlepiej na stałe) do korporacji taksówkarskiej.
Wymagania
- Prawo jady kat. "B";
- Doświadczenie w firmie taksówkarskiej;
- Schludny wygląd i kultura osobista;
- Punktualność i dyspozycyjność;
- Odpowiedzialność za powierzony samochód - naprawy itp.;
Oferujemy
- Samochód służbowy (Primo lub Emporer) przydzielony tylko na dwie osoby w firmie;
- Stabilne zatrudnienie;
- Odpowiednie wynagrodzenie: $250;
- Dogodne godziny pracy;
- Premie w zależności od osiągów;
Proces rekrutacyjny
Proces rekrutacyjny zostaje otwarty w dniu 22 listopada 2014, zaś zostanie zamknięty 23 listopada 2014 o godzinie 23:59. W tym czasie każdy ma możliwość złożenia podania do korporacji taksówkarskiej Orange TAXI. Do 24 godzin od zamknięcia procesu rekrutacyjnego zostaną ogłoszone wyniki, które zadecydują o zatrudnieniu kierowców do korporacji.
Wniosek rekrutacyjny
Aby wziąć udział w rekrutacji, wystarczy złożyć wniosek rekrutacyjny w czasie trwania procesu rekrutacyjnego. do korporacji taksówkarskiej stosując się do poniższego wzoru.
Imię i nazwisko: _ _ _ _ _.
Data urodzenia: _ _ _ _ _.
Nr kontaktowy: _ _ _ _ _.
Data wyrobienia prawa jazdy ((ilość przejechanych kilometrów /stats)): _ _ _ _ _.
Doświadczenie: _ _ _ _ _.
Dlaczego właśnie Ty? _ _ _ _ _.
Każde podanie zostanie rozpatrzone indywidualnie. Oczekujemy od Państwa kreatywności! Kierowca powinien być rozmowny i otwarty na nowości! Czekamy właśnie na Twoje podanie!
Życzę Powodzenia!
Część Out Of Character
Cześć Wam!
Miałem nie zatrudniać do siebie nikogo - miałem funkcjonować sam. Ale mimo wszystko zakupiłem już do firmy Primo oraz Emporera i chcę, aby były one dobrze wykorzystane. Szukam ludzi takich, którzy po prostu lubią sobie jeździć... ja daję od siebie w 100% naprawione, prawie nowe samochody. Oczekuję od Ciebie, abyś był ogarnięty, używał poprawnej polszczyzny i dbał o powierzony Ci pojazd (jak już go uszkodzisz, to go napraw - za swoje). Nie przyjmę byle kogo, bo nie zależy mi na $$$$$, tylko na ludziach, którzy lubią klimat taksówkarza i potrafią się w niego wczuć. Ja oferuję tankowanie na koszt firmy i... chyba wszystko. To jest Wasza szansa... Pozdrawiam.Użytkownik Orange Polska edytował ten post 26/11/2014 - 18:54