bawią mnie te wszystkie notki ooc które mają chyba formalnie opisać zamiary prowadzenia a zazwyczaj nie opisują nic
notki ooc? ja w notce ooc nie widzę nic dotyczącego w jaki sposób organizacja będzie prowadzona. no chyba ze slabo patrze
bawią mnie te wszystkie notki ooc które mają chyba formalnie opisać zamiary prowadzenia a zazwyczaj nie opisują nic
notki ooc? ja w notce ooc nie widzę nic dotyczącego w jaki sposób organizacja będzie prowadzona. no chyba ze slabo patrze
Cześć Akacja, jak tam życie na sevilli czy gdzie tam kręcicie klimatem?
Jak tam akcjonusy klimacenie?
Gitesowo
Nie rozumiem, w notce ooc nie ma nic o tym, jak mam zamiar prowadzić organizacje.
Pooowodzenia! Zobaczymy jak to dalej będzie :3
Ta, dzięki.
Jak tam akcjonusy klimacenie?
Jest ok.
Cześć Akacja, jak tam życie na sevilli czy gdzie tam kręcicie klimatem?
A dobrze, nie narzekam.
Jezu, przecież to nie o grafike tutaj chodzi, tylko o to jak grają, wchodzisz patrzeć na grafike, czy może na ss'y? bo ja na to drugie.
Jak gierka?
Zrobię org. wstawię z google grafika chuj wie co i co? na start widzisz grafikę w apli i widzisz jak fajna to możesz iść dalej, a jak widzisz to coś to od razu się człowiek zniechęca.
Zrobię org. wstawię z google grafika (cenzura) wie co i co? na start widzisz grafikę w apli i widzisz jak fajna to możesz iść dalej, a jak widzisz to coś to od razu się człowiek zniechęca.
póki co amatorskie logo, ale co? grafika gra czy my? jak ci się nie podoba to rób jakieś inne, pewnie nie zrobisz nawet takiego, pracujemy nad tym, aby było inne.
Przecież logo zostało zmienione, jak narazie te wygląda fajnie, podoba mi się dlatego nie potrzebuje innego.
Staram się, jest ciężko - bo w sumie, dzisiaj bez jot, jest bardzo ciężko, ale ludzie wykazują chęci do gry nawet po trzy-krotnym bw, nie poddajemy się, tyle w temacie.
Otóż to, w dzisiejszym n4g jak nie masz ''jotów'' i grasz prawilnie na nowych postaciach to dostaniesz walkę o strefę od gangu z centrum chociażby, między innymi dlatego w dzisiejszych czasach tyle nijaczenia. A szkoda.
To po co są?
a skąd ja mam wiedzieć? nie pisałem żadnej notki ooc, a ty piszesz, o tym, że w notkach ooc jest zawarte to jak prowadzimy organizacje? :blink:
A młody taka mała rada - nie oszukuj swojej ekipy Mów co i jak bo później Cię będą chcieli ceknąć czy po prostu odejdą z gangu. Powodzenia jeszcze raz.
Użytkownik Bosman edytował ten post 07/10/2014 - 16:40
Zrobię org. wstawię z google grafika (cenzura) wie co i co? na start widzisz grafikę w apli i widzisz jak fajna to możesz iść dalej, a jak widzisz to coś to od razu się człowiek zniechęca.
No to może takie są twoje odczucia, dla mnie to w ogóle tych śmiesznych grafik być nie musi
a skąd ja mam wiedzieć? nie pisałem żadnej notki ooc, a ty piszesz, o tym, że w notkach ooc jest zawarte to jak prowadzimy organizacje? :blink:
nie, miałem na myśli że w notkach ooc powinno być to zawarte.
Użytkownik Ivanek edytował ten post 07/10/2014 - 17:50
Aaa - rozumiem, źle Cię zrozumieliśmy. Nie pisałem w notce ooc nic nt. tego jak mam zamiar prowadzić organizacje, bo nie chce robić nikomu żadnych nadziei, wszystko okaże się w praniu.
aaa okej. mi przynajmniej było na myśli to, że piszesz o tym, że napisane tam jest, przepraszam Cię najmocniej.
Aaa - rozumiem, źle Cię zrozumieliśmy. Nie pisałem w notce ooc nic nt. tego jak mam zamiar prowadzić organizacje, bo nie chce robić nikomu żadnych nadziei, wszystko okaże się w praniu.
to nie wiem jaki sens pisania tych notek w ogóle.
to nie wiem jaki sens pisania tych notek w ogóle.
sorki, że taki napisze, ale u was w notce też niczego ciekawego zbytnio też się nie da dowiedzieć o prowadzeniu organizacji.
sorki, że taki napisze, ale u was w notce też niczego ciekawego zbytnio też się nie da dowiedzieć o prowadzeniu organizacji.
U Wiktora, nie u mnie
Powodzenia, miałem już z nimi małą interakcję i są wporządku.
Pozdrowienia dla 14 letniego czarnucha na rowerku

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=fWCG00HJX6Y
Jak tam gra panowie? Aktywność jest? Powodzenia tam bo chyba nie pisałem.

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=eu1QY73DErI
Akcjonus dobra mordka, poradzi sobie z tym. Co do Waszej gry to podoba mi się, oby tak dalej.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=eu1QY73DErI
OUUU. Troszkę mnie ominęło. Jutro powracam.
OUUU. Troszkę mnie ominęło. Jutro powracam.
Dzisiaj też było git, znów Cię troche ominęło. :whistle:
Dzisiaj też było git, znów Cię troche ominęło. :whistle:
Spokojnie, Wojtuś wróci to też będzie dużo akcji. He! Nie miałem jak dotrzeć dziś. Rocznica. ;3
Ivanek dobra rozkmina, bo kiedys notka ooc zawierala jakas tresc, a nie 'czesc jestem jaceg wiekszosc mnie zna. Gramy swag I wgl.' Jak na moje usuncie ta notke albo poprawcie. Na niektorych serwerach bez kitu sa lepsza aplikacje na biznes.
Użytkownik Zlosiej edytował ten post 09/10/2014 - 21:10
Ivanek dobra rozkmina, bo kiedys notka ooc zawierala jakas tresc, a nie 'czesc jestem jaceg wiekszosc mnie zna. Gramy swag I wgl.' Jak na moje usuncie ta notke albo poprawcie. Na niektorych serwerach bez kitu sa lepsza aplikacje na biznes.
Opierając się na notce ooc mówisz że cała aplikacja jest słaba i porównujesz ją do tematu biznesu? Nie przesadzaj. /pisze z fona
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 10/10/2014 - 13:43
Akcjonus, nie przejmuj się wypowiedziamy innych, rób swoje i nie patrz się na innych, a robisz to zajebiście jak na pierwszy raz, ciągnij to mordo, yo! ;*
Akcjonus, nie przejmuj się wypowiedziamy innych, rób swoje i nie patrz się na innych, a robisz to zajebiście jak na pierwszy raz, ciągnij to mordo, yo! ;*
dizzy dobrze pisze, jedni mogą mieć dobre opinie, drudzy niech tam mają swoje "ale". Nie przejmujemy się tym i gramy dalej swoje.

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=hStN03UrF90&feature=youtu.be
Ciągle coś mnie omija.
Wiecie kiedy na oficjalny wskakujecie, czy jeszcze dobieracie ekipe? ;p
Ooo Akcjonusss. Powodzenia, zawsze się śpieszyłeś po wpierdal ;p.
Wiecie kiedy na oficjalny wskakujecie, czy jeszcze dobieracie ekipe? ;p
Nie spieszy mi się, dobieram sobie powoli ekipe - w sumie, już mógłbym wystawić, ale nie chce officiala na marne 12 osob. xD Mieszków jest dużo, więc mam w czym wybierać.
Ooo Akcjonusss. Powodzenia, zawsze się śpieszyłeś po w(cenzura) ;p.
Dzięki.
Filmik propsuję bo jeszcze jestem xd
Coś się tam dzisiaj ugrało
O, Akcjonus.. :jawdrop: Powodzonka mordo.

Popularny
Klimacik jest zajebisty..Gramy pełną parą.
Troche nas się dzisiaj zebrało
szoker
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[szukam] osob do cripsNapisany przez szokxr, 19/01/2019 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH]Skinpack CripsówNapisany przez Shizzerovsky, 17/03/2018 |