Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Neighborhood CRIPS.

crips neighborhood akcjonus sevilla

• Zamknięty Temat jest zamknięty
360 odpowiedzi w tym temacie

#1 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 12:44

AkcjoNus
  • Gracz

*
Popularny

OY5cN3B.png

Neighborhood Crips - Odłam jednego z wielu setów niejakiego gangu Crips, zamieszkujący Los Santos, dokładniej Seville w Stanach Zjednoczonych. Zgrupowanie zajmuje się głównie sprzedażą narkotyków, broni, zabójstwami na zlecenie, oraz wieloma wymuszeniami, czy kradzieżami. Ludzie żyjący na tej dzielnicy, ubierają się głównie na NIEBIESKO. W miare łatwo, dostrzec można, kto należy do gangu, ponieważ każdy jego członek ma przy sobie brązową, bądź niebieską bandane.

https://www.youtube.com/watch?v=p0h3YcW1XIk

HOOD;

9eAWcHB.jpg

Sevilla - Zajmująca wschód, jedna z wielu, jakże szarych, obrzydliwych i przerażających dzielnic na South Central, zdobiona jednak przez niebieskie rysunki na ścianach, niebieskie kolory aut, czy też sam ubiór niewielkiej liczby osób tam mieszkających. Ciężko spotkać tam kogoś z zewnątrz, czarnuchy z Sevilli, szybko eliminują ludzi, którzy im na dzielnicy po prostu nie pasują. Za dnia wydaje się być spokojnie, zaś w nocy, ludzie nasłuchują tylko strzałów, bądź krzyków ofiar.

CULTURE;

Niebieska Bandana - Posiada ją każdy pełnoprawny członek gangu. Ludzie, zamieszkujący Seville, są w stanie mordować, ranić, czy gwałcić aby ją posiąść i móc dumnie reprezentować. Aby zdobyć taką bandane, trzeba w oczach najważniejszych ludzi na dzielnicy zyskać szacunek, oraz zaufanie, co skutkuje długimi miesiącami starań, jak i ogromnym zaangażowaniem, poprzez które osobnik starający się o kolor, odczuje mocną dawke bólu.

Brązowa Bandana - Na taką bandane, ma szanse największe gówno na dzielnicy, dokładniej szczury, które od jakiegoś czasu żyją na ośce. Aby ją zdobyć, trzeba w jakiś sposób udowodnić coś już znaczącym czarnuchom na rewirze, że dana osoba jest w stanie, jedną nogą dołączyć do rodziny.

Łza pod okiem - Tatuaż dziarany pod okiem, czarnuch posiadający taki tatuaż spędził wiele lat w kiciu.

C-Walk - taniec, który powinien znać każdy coś już znaczący w rodzinie czarnuch, najczęściej od dziecka większość stara się już doskonalić swoje umiejętności w tańcu, by czegoś nie spaprać, bo gdy pomylą kroki może kosztować ich to wiele, aż za wiele.

ES (East Side) - Wschodnia część, od której pochodzi znaczna ilość setów gangu Crips. Czarnuchy z Sevilli, bardzo szanują Wschodnią strone, udowadniając to częstymi staCCami, lub okrzykami na temat wschodu.

BK (Blood Killer/s, Bloods Killa) - tatuaż dziarany na ciele, posiada go każda osoba, która ma zatarcia z gangiem Bloods, często też taggowany na ścianach całego South Central, przez gang Crips. Oprócz tatuażu, by udowodnić swoją nienawiść do czerwonych bandan, Cripsi noszą buty marki British Knights (skrót: BK) bądź po prostu używają różnych zwrotów w strone Bloods, naprzykład; 'Slobs' lub inaczej 'Bustas'.

StaCCs - Gang posiada rozbudowaną kulture, dlatego też jego członkowie porozumiewają się staCCami, czyli gestami wykonywanimi rękami.

FjzGgYw.gif
IRYd9iY.gif

01. Athens Park Boys 
02. Bishop 
03. Black Stone 
04. Bloods 
05. Bounty Hunters 
06. Brims 
07. Compton Crip 
08. Crips "Cousin" 
09. Crip 
10. East 
11. Fuck You 
12. Harlem Crip 
13. Hoover Crip 
14. Kitchen Crip 
15. Mafia Crip 
16. Mafia Crips 
17. Number Zero 
18. Number One 
19. Bloods (Piru Street Bloods) 
20. Power 
21. Primo 
22. Underground Crip 
23. Victory 

Posiadają również swój własny alfabet, który stosowany jest przy taggowaniu, i zdobi On ściany South Central.

bqDRUAE.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=fJuapp9SORA

https://www.youtube.com/watch?v=GrizW0zce6g

HIERARCHY;

Outsider - czarnuch, który jedną nogą wcisnął się już do rodziny, posiada On brązową bandane, którą szczyci się, nosząc w kieszeni, bądź przysłaniając nią sobie twarz. Chłopiec na posyłki, wykonujący żetelnie zadania rodziny.

Fresh Crip - Czarnuch, który jest już pełnoprawnym członiekm gangu, posiadający niebieską bandane, zabłysnął w oczach YOG'a i OG. Na karku wyciętą nożem, ma litere 'C'.

Crip Soldier - Osoba posiadająca już szacunek na dzielnicy, pilnująca porządku na rewirze, zawsze z klamką przy dupie. Dodatkowym zadaniem tego żołnierza, jest roznoszenie po dzielnicy prochów, które dostaje od swojego Capitana. Na karku wydziarane nożem 'CR'.

Crip Banger - Na karku wydziarane 'CRI' co już oznacza, że nie warto z nim zadzierać. Załatwia prochy, później rozrzucając je po młodszych żołnierzach, powoli zarabiając, część z tego oddaje na rzecz gangu.

Crip Capitan - Serce YOG'a, prawilna i stara morda na dzielnicy, gdy ktoś przyjeżdża z interesem na skale sporego zarobku, a nie ma najważniejszych ludzi (czyt. yog'a i og) to On bierze to w swoje ręce, dodatkowo jego zadaniem jest interesowanie się budżetem organizacji i załatwianie każdego dostępnego na rynku towaru. Na karku wydziarane nożem. 'CRIP'.

Y.O.G - Prawa ręka O.G, miejąca prawo do wszystkiego, każdy, żyjący na dzielnicy ma się go słuchać, więcej od niego do powiedzenia ma jedynie OG, najczęściej ukrywa się, i ciężko go od tak znaleźć na dzielnicy. Kark;'CRIPS'.

O.G - Czarnuch który wszystko zapoczątkował, trzymający się jak brat z bratem yog'a, cały czas ukrywający się, rzadko kiedy można spotkać go na dzielnicy, bez jego zgody, nie można zrobić nic. Na karku wydziarane 'CRIPS'.

OOC;

AkcjoNus - Siema, gramy już jakiś czas w skromnej ekipie, mamy wzloty i upadki, jak każdy - trzymamy się, jedziemy na pełnej, pare osób się wypaliło ale nie mam zamiaru wraz z resztą chłopaków się poddawać.

Credits;
Tekst - Ja i Mikrofala.
Grafika - Waxxy.

Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 05/11/2014 - 17:42

• Do góry
    • 41

#2 EASYYY 1266 03/10/2014 - 12:47

EASYYY
  • Gracz
Czesc, ekipe moge poznac?
  • Do góry
    • 0

#3 cewka1279 03/10/2014 - 12:48

cewka
  • Gracz

Kto robił grafe?

• Do góry
    • 0

#4 DON MIKROFALIX378 03/10/2014 - 12:49

DON MIKROFALIX
  • Gracz

Kto robił grafe?

Ołezu ale nie postarał się chopaczyna

• Do góry
    • 0

#5 Quishraniqua Qui16 03/10/2014 - 12:50

Quishraniqua Qui
  • Gracz

A czy wypali? :( no nic powodzenia ;)

• Do góry
    • 0

#6 MAJU z JEFFERSON4543 03/10/2014 - 12:50

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

Młody moją opinie znasz ;) Powodzenia. 

• Do góry
    • 0

#7 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 12:50

AkcjoNus
  • Gracz

Czesc, ekipe moge poznac?

Nie chcę podawać ekipy, bo nie jest to nikomu do szczęścia potrzebne - mogę powiedzieć Ci tylko, że mam w niej około 10-12 osób, które są bardzo wporządku, i nie jedną organizacje już z nimi przegrałem.

Kto robił grafe?

Oezu.

• Do góry
    • 0

#8 cewka1279 03/10/2014 - 12:50

cewka
  • Gracz

Ołezu ale nie postarał się chopaczyna

Logo samo w sobie nie jest złe, ale brushe w tle zapomniał wywalić przez co się ucinają w pewnym momencie.

Użytkownik CeVnm edytował ten post 06/10/2014 - 11:23

• Do góry
    • 1

#9 Miedziak_466 03/10/2014 - 12:51

Miedziak_
  • Gracz

Nie żeby coś ale jakoś tego nie widzę :huh: . Mimo to życzę wam wytrwałości i powodzenia.

• Do góry
    • 0

#10 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 12:52

AkcjoNus
  • Gracz

Logo samo w sobie nie jest złe, ale brushe w tle zapomniał wy(cenzura)ć przez co się ucinają w pewnym momencie.

Nie wiem, mówił mi, że miał problem z gimpem i nie mógł wyrzucić tego białego tła - może później zajmie się tym, jeszcze raz.  :s

A czy wypali?  :( no nic powodzenia  ;)

Pożyjemy, zobaczymy - dzięki.  B)

Młody moją opinie znasz  ;) Powodzenia. 

Dzięki.

Nie żeby coś ale jakoś tego nie widzę  :huh: . Mimo to życzę wam wytrwałości i powodzenia.

Nie widzisz, bo? Nigdy nie prowadziłem organizacji, może dlatego tak uważasz, ale każdy kiedyś zaczyna, prawda? <_<  - Dzięki.  :)

Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 03/10/2014 - 12:54

• Do góry
    • 0

#11 Elita33633 03/10/2014 - 13:01

Elita33
  • Gracz

Powodzenia wam życzę. :)

• Do góry
    • 0

#12 DDRu740 03/10/2014 - 13:04

DDRu
  • Gracz

szkoda, że seville kupiliście jak myśmy mieli już kupywać, eh - no ale cóż.

czekam na dalsze interakcje, powodzonka :D

• Do góry
    • 1

#13 Danonovsky343 03/10/2014 - 13:07

Danonovsky
  • Gracz

Powodzenia, podoba mi się to, że aplikacja pisana samemu. Po czym tak wnioskuję? Dużo niepotrzebnych przecinków i błędów stylistycznych, które w OOC również wychwyciłem. Ale da się to przeboleć. ;)

• Do góry
    • 0

#14 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:15

AkcjoNus
  • Gracz

twoje ballas było jeszcze bardziej (cenzura)owe, bez urazy ale taka prawda.

powo siurki, uda wam się hehe.

dzięki mordo  :>

Powodzenia, podoba mi się to, że aplikacja pisana samemu. Po czym tak wnioskuję? Dużo niepotrzebnych przecinków i błędów stylistycznych, które w OOC również wychwyciłem. Ale da się to przeboleć. ;)

no ta, racja - będe wszystko później poprawiał, dzięki.  >.<

• Do góry
    • 1

#15 wlatca 118 03/10/2014 - 13:16

wlatca
  • Gracz

Hah, ciekawe jakie będą relacje bloods - crips. powodzenia.

• Do góry
    • 0

#16 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:23

AkcjoNus
  • Gracz

Hah, ciekawe jakie będą relacje bloods - crips. powodzenia.

A jakie mają być? Przecież to chyba wiadome, jakie będą relacje między nami.  >.< - Ta, dziękuje.

• Do góry
    • 1

#17 El Rudy114 03/10/2014 - 13:23

El Rudy
  • Gracz

Spoko, powodzenia! ;)

• Do góry
    • 0

#18 Fil1573 03/10/2014 - 13:27

Fil
  • Gracz

To tło od grafiki ohydne, aczkolwiek wszystko inne jest, jak powinno.

• Do góry
    • 0

#19 Zdrada Dobrych Rani1514 03/10/2014 - 13:32

Zdrada Dobrych Rani
  • Gracz

no na sevilli można grać w takim klimatach.

• Do góry
    • 0

#20 xmvrcel287 03/10/2014 - 13:35

xmvrcel
  • Gracz

Giera się będzie kręcić, już wczoraj z Wojtusiem i Akcjonusem fajnie rozkręciliśmy gierke na jakoś 2h. Ja osobiście zapraszam wszystkich(nawet tych co nie grali w org. przestępczej).

• Do góry
    • 0

#21 Hejter12341250 03/10/2014 - 13:35

Hejter1234
  • Gracz

No, powodzenia Jasiu!:D

• Do góry
    • 0

#22 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:38

AkcjoNus
  • Gracz

Spoko, powodzenia! ;)

dziękuje.

To tło od grafiki ohydne, aczkolwiek wszystko inne jest, jak powinno.

Ta jest, szeryf.

no na sevilli można grać w takim klimatach.

Dlatego właśnie tą ośke wybraliśmy.  :whistle:

No, powodzenia Jasiu! :D

Dzięki i wzajemnie.

• Do góry
    • 0

#23 ShadyObronca24 03/10/2014 - 13:41

ShadyObronca
  • Gracz

Czarne mordy na świętej ziemi Matki?! O niee tak nie może być.  :bat:

Użytkownik ShadyObronca edytował ten post 03/10/2014 - 13:42

• Do góry
    • 0

#24 DON MIKROFALIX378 03/10/2014 - 13:43

DON MIKROFALIX
  • Gracz

Czemu nie pójdziecie grać do Dyzia, tylko robicie cos swojego?

idź i napisz to do tematów bloods, to jest po prostu głupie pytanie każdy chce spróbować skoro ma taką możliwość.

• Do góry
    • 1

#25 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:44

AkcjoNus
  • Gracz

Czemu nie pójdziecie grać do Dyzia, tylko robicie cos swojego?

To tak jakbym ja Ci zadał pytanie; Czemu chodzisz odlać się do ubikacji, zamiast na dwór? - Żartuje oczywiście.

Już Ci tłumacze, dlaczego nie idę do Dizzy'ego. Grałem u niego już wiele razy, organizacje Crips, prowadzi On świetnie, ale postanowiłem, że przyszedł czas, abym to ja spróbował zrobić coś swojego.  ^_^

Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 03/10/2014 - 13:45

• Do góry
    • 0

#26 Casual 270 03/10/2014 - 13:46

Casual
  • Gracz

To tak jakbym ja Ci zadał pytanie; to czemu chodzisz odlać się do ubikacji, zamiast na dwór? - Żartuje oczywiście.

Już Ci tłumacze, dlaczego nie idę do Dizzy'ego. Grałem u niego już wiele razy, organizacje Crips, prowadzi On świetnie, ale postanowiłem, że przyszedł czas, abym to ja spróbował zrobić coś swojego.  ^_^

Podoba mi się to, że odpowiedziałeś mi jak cywilizowany człowiek, 90 procent net4gamewiczów by mnie shejciła, podoba mi się. W takim razie powodzonka.

• Do góry
    • 0

#27 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:47

AkcjoNus
  • Gracz

Podoba mi się to, że odpowiedziałeś mi jak cywilizowany człowiek, 90 procent net4gamewiczów by mnie shejciła, podoba mi się. W takim razie powodzonka.

Nie miałem powodu, by Cię hejcić. Dzięki.

• Do góry
    • 0

#28 elegantowy90 03/10/2014 - 13:50

elegantowy
  • Gracz

ej, wiecie co? - Powodzenia ;p!

• Do góry
    • 0

#29 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:50

AkcjoNus
  • Gracz

Czarne mordy na świętej ziemi Matki?! O niee tak nie może być.  :bat:

Już mnie raz grabiliście, święta ziemia na tyle mnie polubiła, że Wam auto zwodowała. xD

czo ten akcjohomo i mikrohomo, oni w końcu rosną xD powodzenia xDDD

rosne, dzięki

• Do góry
    • 0

#30 elitarny dupek szymek 1863 03/10/2014 - 13:52

elitarny dupek szymek
  • Gracz

rosne, dzięki

prosze bardzo, jestem bardzo miły nieprawdaż? tak btw, gracie na blokach sevilli czy na domkach

• Do góry
    • 0

#31 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 13:52

AkcjoNus
  • Gracz

prosze bardzo, jestem bardzo miły nieprawdaż? tak btw, gracie na blokach sevilli czy na domkach

na blokach

• Do góry
    • 0

#32 Generator2804 03/10/2014 - 13:53

Generator
  • Gracz

Czarno to widzę  :hmm:  Pożyjemy, zobaczymy.

• Do góry
    • 0

#33 Piortek 4035 03/10/2014 - 14:00

Piortek
  • Gracz

No i gitara, gdyby co wiesz gdzie walić młodzian.

• Do góry
    • 0

#34 Dzejvi1014 03/10/2014 - 14:11

Dzejvi
  • Gracz
Akcjonus i mikroleszcz, powodzenia ziomki. Na strefę pewnie wydaliscie więcej niz to warte, co? :P
  • Do góry
    • 0

#35 AkcjoNus6659 03/10/2014 - 14:15

AkcjoNus
  • Gracz

No i gitara, gdyby co wiesz gdzie walić młodzian.

Wiem, wiem.  :whistle:

Akcjonus i mikroleszcz, powodzenia ziomki. Na strefę pewnie wydaliscie więcej niz to warte, co? :P

Dzięki. To już zostanie w moim i jego interesie.  :>

• Do góry
    • 0

#36 Dzejvi1014 03/10/2014 - 14:23

Dzejvi
  • Gracz

Wiem, wiem.  :whistle:

Dzięki. To już zostanie w moim i jego interesie.  :>

Fundusze mikroleszcza znam XD
  • Do góry
    • 0

#37 Chief Marchewa 542 03/10/2014 - 14:34

Chief Marchewa
  • Gracz

Gracie z białymi? Bo widziałem kilku u was na Sevilli. Ogólnie to powo, bo wypada. 

Użytkownik NandaKorea edytował ten post 03/10/2014 - 14:34

• Do góry
    • 0

#38 Wojtuś z Nazaretu1200 03/10/2014 - 14:36

Wojtuś z Nazaretu
  • Gracz

Giera się będzie kręcić, już wczoraj z Wojtusiem i Akcjonusem fajnie rozkręciliśmy gierke na jakoś 2h. Ja osobiście zapraszam wszystkich(nawet tych co nie grali w org. przestępczej).

Fajno...fajno się grało. Nooo...i lecimy na pełnej. Zapraszam również do wspólnej gry zainteresowanych. Mała grupka, ale bardzo przyjemnie się gra.

Gracie z białymi? Bo widziałem kilku u was na Sevilli. Ogólnie to powo, bo wypada. 

Nieee...jakieś przelotne typy sobie przechodziły czy coś. Wyrzutki jakieś z organizacji latynoskich. ;)

Użytkownik Świstaczek Wojtuś edytował ten post 03/10/2014 - 14:38

• Do góry
    • 0

#39 ShadyObronca24 03/10/2014 - 14:41

ShadyObronca
  • Gracz

Już mnie raz grabiliście, święta ziemia na tyle mnie polubiła, że Wam auto zwodowała. xD

To Hubert taki pro drajwer :P Jemu to rolek bym nie dał bo by je zwodował albo koła przebił.

• Do góry
    • 1

#40 StrawHat 1280 03/10/2014 - 14:41

StrawHat
  • Gracz

od bardzo dawna nie widziałem dobrych krabow (ostatnie jakie widziałem to w czasach zoe wincza czy tam nieco później kogoś tam, nie pamietam) winc powo i wojtus jest to tez plusior

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: crips, neighborhood, akcjonus, sevilla

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych