https://www.youtube.com/watch?v=p0h3YcW1XIk

https://www.youtube.com/watch?v=fJuapp9SORA
https://www.youtube.com/watch?v=GrizW0zce6g
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 05/11/2014 - 17:42

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=p0h3YcW1XIk

https://www.youtube.com/watch?v=fJuapp9SORA
https://www.youtube.com/watch?v=GrizW0zce6g
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 05/11/2014 - 17:42
Kto robił grafe?
Kto robił grafe?
Ołezu ale nie postarał się chopaczyna
A czy wypali? no nic powodzenia
Młody moją opinie znasz Powodzenia.
Czesc, ekipe moge poznac?
Nie chcę podawać ekipy, bo nie jest to nikomu do szczęścia potrzebne - mogę powiedzieć Ci tylko, że mam w niej około 10-12 osób, które są bardzo wporządku, i nie jedną organizacje już z nimi przegrałem.
Kto robił grafe?
Oezu.
Ołezu ale nie postarał się chopaczyna
Logo samo w sobie nie jest złe, ale brushe w tle zapomniał wywalić przez co się ucinają w pewnym momencie.
Użytkownik CeVnm edytował ten post 06/10/2014 - 11:23
Nie żeby coś ale jakoś tego nie widzę :huh: . Mimo to życzę wam wytrwałości i powodzenia.
Logo samo w sobie nie jest złe, ale brushe w tle zapomniał wy(cenzura)ć przez co się ucinają w pewnym momencie.
Nie wiem, mówił mi, że miał problem z gimpem i nie mógł wyrzucić tego białego tła - może później zajmie się tym, jeszcze raz.
A czy wypali?
no nic powodzenia
Pożyjemy, zobaczymy - dzięki.
Młody moją opinie znasz
Powodzenia.
Dzięki.
Nie żeby coś ale jakoś tego nie widzę :huh: . Mimo to życzę wam wytrwałości i powodzenia.
Nie widzisz, bo? Nigdy nie prowadziłem organizacji, może dlatego tak uważasz, ale każdy kiedyś zaczyna, prawda? - Dzięki.
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 03/10/2014 - 12:54
Powodzenia wam życzę.
szkoda, że seville kupiliście jak myśmy mieli już kupywać, eh - no ale cóż.
czekam na dalsze interakcje, powodzonka
Powodzenia, podoba mi się to, że aplikacja pisana samemu. Po czym tak wnioskuję? Dużo niepotrzebnych przecinków i błędów stylistycznych, które w OOC również wychwyciłem. Ale da się to przeboleć.
twoje ballas było jeszcze bardziej (cenzura)owe, bez urazy ale taka prawda.
powo siurki, uda wam się hehe.
dzięki mordo
Powodzenia, podoba mi się to, że aplikacja pisana samemu. Po czym tak wnioskuję? Dużo niepotrzebnych przecinków i błędów stylistycznych, które w OOC również wychwyciłem. Ale da się to przeboleć.
no ta, racja - będe wszystko później poprawiał, dzięki.
Hah, ciekawe jakie będą relacje bloods - crips. powodzenia.
Hah, ciekawe jakie będą relacje bloods - crips. powodzenia.
A jakie mają być? Przecież to chyba wiadome, jakie będą relacje między nami. - Ta, dziękuje.
Spoko, powodzenia!
To tło od grafiki ohydne, aczkolwiek wszystko inne jest, jak powinno.
no na sevilli można grać w takim klimatach.
Giera się będzie kręcić, już wczoraj z Wojtusiem i Akcjonusem fajnie rozkręciliśmy gierke na jakoś 2h. Ja osobiście zapraszam wszystkich(nawet tych co nie grali w org. przestępczej).
No, powodzenia Jasiu!
Spoko, powodzenia!
dziękuje.
To tło od grafiki ohydne, aczkolwiek wszystko inne jest, jak powinno.
Ta jest, szeryf.
no na sevilli można grać w takim klimatach.
Dlatego właśnie tą ośke wybraliśmy. :whistle:
No, powodzenia Jasiu!
Dzięki i wzajemnie.
Czarne mordy na świętej ziemi Matki?! O niee tak nie może być. :bat:
Użytkownik ShadyObronca edytował ten post 03/10/2014 - 13:42
Czemu nie pójdziecie grać do Dyzia, tylko robicie cos swojego?
idź i napisz to do tematów bloods, to jest po prostu głupie pytanie każdy chce spróbować skoro ma taką możliwość.
Czemu nie pójdziecie grać do Dyzia, tylko robicie cos swojego?
To tak jakbym ja Ci zadał pytanie; Czemu chodzisz odlać się do ubikacji, zamiast na dwór? - Żartuje oczywiście.
Już Ci tłumacze, dlaczego nie idę do Dizzy'ego. Grałem u niego już wiele razy, organizacje Crips, prowadzi On świetnie, ale postanowiłem, że przyszedł czas, abym to ja spróbował zrobić coś swojego.
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 03/10/2014 - 13:45
To tak jakbym ja Ci zadał pytanie; to czemu chodzisz odlać się do ubikacji, zamiast na dwór? - Żartuje oczywiście.
Już Ci tłumacze, dlaczego nie idę do Dizzy'ego. Grałem u niego już wiele razy, organizacje Crips, prowadzi On świetnie, ale postanowiłem, że przyszedł czas, abym to ja spróbował zrobić coś swojego.
Podoba mi się to, że odpowiedziałeś mi jak cywilizowany człowiek, 90 procent net4gamewiczów by mnie shejciła, podoba mi się. W takim razie powodzonka.
Podoba mi się to, że odpowiedziałeś mi jak cywilizowany człowiek, 90 procent net4gamewiczów by mnie shejciła, podoba mi się. W takim razie powodzonka.
Nie miałem powodu, by Cię hejcić. Dzięki.
ej, wiecie co? - Powodzenia ;p!
Czarne mordy na świętej ziemi Matki?! O niee tak nie może być. :bat:
Już mnie raz grabiliście, święta ziemia na tyle mnie polubiła, że Wam auto zwodowała. xD
czo ten akcjohomo i mikrohomo, oni w końcu rosną xD powodzenia xDDD
rosne, dzięki
rosne, dzięki
prosze bardzo, jestem bardzo miły nieprawdaż? tak btw, gracie na blokach sevilli czy na domkach
prosze bardzo, jestem bardzo miły nieprawdaż? tak btw, gracie na blokach sevilli czy na domkach
na blokach
Czarno to widzę :hmm: Pożyjemy, zobaczymy.
No i gitara, gdyby co wiesz gdzie walić młodzian.
No i gitara, gdyby co wiesz gdzie walić młodzian.
Wiem, wiem. :whistle:
Akcjonus i mikroleszcz, powodzenia ziomki. Na strefę pewnie wydaliscie więcej niz to warte, co?
Dzięki. To już zostanie w moim i jego interesie.
Fundusze mikroleszcza znam XDWiem, wiem. :whistle:
Dzięki. To już zostanie w moim i jego interesie.
Gracie z białymi? Bo widziałem kilku u was na Sevilli. Ogólnie to powo, bo wypada.
Użytkownik NandaKorea edytował ten post 03/10/2014 - 14:34
Giera się będzie kręcić, już wczoraj z Wojtusiem i Akcjonusem fajnie rozkręciliśmy gierke na jakoś 2h. Ja osobiście zapraszam wszystkich(nawet tych co nie grali w org. przestępczej).
Fajno...fajno się grało. Nooo...i lecimy na pełnej. Zapraszam również do wspólnej gry zainteresowanych. Mała grupka, ale bardzo przyjemnie się gra.
Gracie z białymi? Bo widziałem kilku u was na Sevilli. Ogólnie to powo, bo wypada.
Nieee...jakieś przelotne typy sobie przechodziły czy coś. Wyrzutki jakieś z organizacji latynoskich.
Użytkownik Świstaczek Wojtuś edytował ten post 03/10/2014 - 14:38
Już mnie raz grabiliście, święta ziemia na tyle mnie polubiła, że Wam auto zwodowała. xD
To Hubert taki pro drajwer Jemu to rolek bym nie dał bo by je zwodował albo koła przebił.
od bardzo dawna nie widziałem dobrych krabow (ostatnie jakie widziałem to w czasach zoe wincza czy tam nieco później kogoś tam, nie pamietam) winc powo i wojtus jest to tez plusior
szoker
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[szukam] osob do cripsNapisany przez szokxr, 19/01/2019 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH]Skinpack CripsówNapisany przez Shizzerovsky, 17/03/2018 |
|