A ja tu!
życzę mordy powodzenia w grze! Pozdrawiam
edit
wrócę pewnie jak odzyskam starego globala
ciekawe kto będzie jeszcze trzymać ten syf
Nie pierdziel żeś przystojny, tylko graj.
A ja tu!
edit
A ja tu!
edit
Jak kto? Ja, Waxxy, Hejter123, Piter i Merduś, a kto ;o
+ ekipa
Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 09/10/2014 - 10:21
+ ekipa
No a jak ;D Wiadomo - kozaki na czele.

Popularny

Użytkownik Jacoby Watson edytował ten post 09/10/2014 - 16:00
nie mam zamiaru grać od początku 3 raz ;p nie ma takiego bata
+ ekipa
No tak ale ciekawe kto zostanie i będzie grał w cripsach w kwietniu 2015r hehe

Popularny
Dawno nic nie dodawałem - malutka porcja SS' z naszej gry.

Popularny

Popularny
Tam pomimo czasami jakiś sprzeczek, to mimo wszystko propsuję Waszą grę. Jestem pod wrażeniem, że - sugerując się datą założenia tematu - działacie już dwa miesiące jako projekt. Coś niesamowitego jak na obecny system tworzenia organizacji przestępczych i mentalność społeczności.
Fajnie się gra, DM'y są w porządku, przynajmniej coś się dzieje na South Central, bo gdyby były same sojusze, to gra stałaby się nudna. Pozdrawiam, widać że macie stałą ekipę, która skoro wytrzymała tyle czasu na projekcie, to da z siebie jeszcze więcej na oficjalu i się nie wypali.
Tam pomimo czasami jakiś sprzeczek, to mimo wszystko propsuję Waszą grę. Jestem pod wrażeniem, że - sugerując się datą założenia tematu - działacie już dwa miesiące jako projekt. Coś niesamowitego jak na obecny system tworzenia organizacji przestępczych i mentalność społeczności.
Fajnie się gra, DM'y są w porządku, przynajmniej coś się dzieje na South Central, bo gdyby były same sojusze, to gra stałaby się nudna. Pozdrawiam, widać że macie stałą ekipę, która skoro wytrzymała tyle czasu na projekcie, to da z siebie jeszcze więcej na oficjalu i się nie wypali.
Dzięki. Staramy się.
Pokazujemy tym, że nie trzeba skryptu, żeby dobrze sobie poklimacic dzięki za miłe słowa PJONA!!

Popularny
Ogłoszenie parafialne - DNIA 14.10,2014 o godzinie 9:00, odbędzie się uroczyste zamknięcie projektu. Sory chłopaki, to już jest koniec lat spędzonych na projekcie, nie ma co pierdzielić, czas na status oficjalnej organizacji. Pozdróweczka, do zobaczenia, yo!
Ogłoszenie parafialne - DNIA 14.10,2014 o godzinie 9:00, odbędzie się uroczyste zamknięcie projektu. Sory chłopaki, to już jest koniec lat spędzonych na projekcie, nie ma co pierdzielić, czas na status oficjalnej organizacji. Pozdróweczka, do zobaczenia, yo!
myślałem, że zamykasz. xD
myślałem, że zamykasz. xD
Też już wydygałem. ![]()
/Chopy trzymajo klimat, co tu dużo mówić, gramy jako dwa sety - jest super, polecam ich.

Popularny

Popularny

Coś tam pograliśmy dzisiaj, ehe.
Startujcie na officjala i zarabiajcie hajsy z duta, a nie szare myszki. Dizzy długo siedzi w Cripsach, więc nie ma nic innego do roboty jak pisanie officjala, organizacja wporządku. Mam maluteńkie zastrzeżenia, ale zachowam dla siebie Aktywność jeżeli patrze po ss'ach to spora i o to chodzi.
Let's go CRAP'Z!!
Startujcie na officjala i zarabiajcie hajsy z duta, a nie szare myszki. Dizzy długo siedzi w Cripsach, więc nie ma nic innego do roboty jak pisanie officjala, organizacja wporządku. Mam maluteńkie zastrzeżenia, ale zachowam dla siebie
Aktywność jeżeli patrze po ss'ach to spora i o to chodzi.
Let's go CRAP'Z!!
Czekamy na akceptacje
Chłopaki zaczęli działać, to nie przelewki.
Pozdro.
Jak nie, jak tak
Pozdro!
Macie tego oficka już?
Musimy walczyć.
[16:19:30] [chat] [Tray Brown][OOC:d199] Tak szewczyk kazał grać, że spadł śnieg, każedmu w gangu.
[16:20:16] [chat] [Tray Brown][OOC:d199] ta.. troche dziwne w LS
dlaczego jakis gosc od was sieje takie klamstwa?
Widocznie miał złe info.
[16:19:30] [chat] [Tray Brown][OOC:d199] Tak szewczyk kazał grać, że spadł śnieg, każedmu w gangu.
Nie wiem ;o pewnie zaraz się dowiem, dopiero wbiłem.

Popularny
A tak sobie gramy
https://www.youtube.com/watch?v=a3lRVwhkyp0
Chłopak poleciał w sztos i pisze głupoty, chodziło mu pewnie o Dizziego.
[16:20:16] [chat] [Tray Brown][OOC:d199] ta.. troche dziwne
Ja nie sieje kłamstw, tylko przekazuje info, które dostałem w OOC (Skype), druga rzecz, może ktoś źle zrozumiał przekaż, "Tak, szewczyk kazał grać, że spadł śnieg, każdemu w gangu." trzecia sprawa, jeśli ktoś ma zarzuty do mnie, lub go uraziłem, to pisać na pw, a nie na forum...
Chłopak poleciał w sztos i pisze głupoty, chodziło mu pewnie o Dizziego.
Nie chodziło o Dizzego,... po prostu chciał mieć taki klimat, a my klimaciki z nim .
Gracie tam jeszcze?
No raczej nie inaczej, cisniemy z klimatem.
Gracie tam jeszcze?
Co za pytanie, pewnie ze gramy i grac bedziemy

Popularny

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=PMZSAZAwaJE
Gratulacje Panowie. Trochę spóźnione, ale jednak
A mi to nie gratulowałeś :/
P.S. Graty oczywiście.
Doczekaliście się.

Popularny
A mi to nie gratulowałeś :/
P.S. Graty oczywiście.
Gratulacje Pany.
Dzięki bardzo.
Doczekaliście się.
My na to nie czekaliśmy, graliśmy na projekcie dwa miesiące bo nam tak odpowiadało no i lepiej się zgrać z nowymi członkami niż od razu ruszać na panel i potem wychodzi szydło z worka, że ta kur*a miała tupet.

Popularny

Użytkownik Jacoby Watson edytował ten post 20/10/2014 - 15:50
Oby tak dalej, podoba mi się jak graliście na projekcie, nie zepsujcie tego na oficjalu - powinno być tylko lepiej.
Gratuluje oficiala.
/mowilem ze mam najlepsze prochy w miescie, a tak to sory za spoznienie XD
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 20/10/2014 - 16:28
lol;
Gry (nowy dział!) →
Multiplayer, MMO, MMORPG, RPG →
Szukamy ludzi do luźnej gry 4fun w LoL'aNapisany przez libersin, 24/07/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →