Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

85'ST BLUEVILLE THUGZ

dizzy waxxy ekipa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
773 odpowiedzi w tym temacie

#241 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 11:11

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

*
Popularny

Jakie to smutne. :( Jak sie nie umie zorganizować na czas ani zebrać ludzi to problem. Powodzenia dalej.

A dla mnie żałosne, skoro juz tu wszedłeś to Ci coś wytłumaczę. NIGDZIE ale to NIGDZIE nie było napisane, że walczymy 10vs10 to wy sobie ustaliliście jak zobaczyliście, że nas nie ma tylu z panelem wczoraj, a jak było nas 11vs11 to odjebaliście szopkę i wjebaliście się w nas jak Rukol nas sprawdzał i nikt nie był świadomy tego, po prostu boicie się przegranej i to wszystko, nie skończymy, będziemy was wyzywać do końca aż wygramy a może i nawet dłużej. Gdy ustalaliśmy z Waxxym, Hahqiem, Uzumakimi, Gtamixem na skype ustawke (na wczoraj) nigdzie nie bylo napisane, ze walczymy po 10, a wrecz przeciwnie, uprzedziłem ich, że może nas nie być dużo, to oni " spoko spoko " a za pierwszym razem to ONI NAM pisali, że może być tak, że ludzi nie będziecie mieli to im napisałem, że nie ma sprawy, że ogarniemy to tak, żebyśmy walczyli po równo. ZACHOWANIE PODŁE nie będzie tolerowane, nie odpisuj i wyjdź z tematu. + przepraszam za Pana SkysLimit za to co napisał w waszym temacie, już dostał /leave z konfy.

• Do góry
    • 7

#242 Mx_master 1819 25/09/2014 - 11:43

Mx_master
  • Gracz

A dla mnie żałosne, skoro juz tu wszedłeś to Ci coś wytłumaczę. NIGDZIE ale to NIGDZIE nie było napisane, że walczymy 10vs10 to wy sobie ustaliliście jak zobaczyliście, że nas nie ma tylu z panelem wczoraj, a jak było nas 11vs11 to od(cenzura)liście szopkę i w(cenzura)liście się w nas jak Rukol nas sprawdzał i nikt nie był świadomy tego, po prostu boicie się przegranej i to wszystko, nie skończymy, będziemy was wyzywać do końca aż wygramy a może i nawet dłużej. Gdy ustalaliśmy z Waxxym, Hahqiem, Uzumakimi, Gtamixem na skype ustawke (na wczoraj) nigdzie nie bylo napisane, ze walczymy po 10, a wrecz przeciwnie, uprzedziłem ich, że może nas nie być dużo, to oni " spoko spoko " a za pierwszym razem to ONI NAM pisali, że może być tak, że ludzi nie będziecie mieli to im napisałem, że nie ma sprawy, że ogarniemy to tak, żebyśmy walczyli po równo. ZACHOWANIE PODŁE nie będzie tolerowane, nie odpisuj i wyjdź z tematu. + przepraszam za Pana SkysLimit za to co napisał w waszym temacie, już dostał /leave z konfy.

Wczoraj była powtórka walki wcześniejszej gdzie było 10v 10. Z tym, że było was wiecej to też jakaś dobra, bajka, bo w sumie było nas ponad dwudziestu pierwszego dnia, ale chcieliście walczyć 10v10. Nie chce mi się dalej ciągnąć tematu, jak sie przegrywa to sie pierdoli o szopkach, norma.  ;)

• Do góry
    • 0

#243 Waxxy2662 25/09/2014 - 14:17

Waxxy
  • Gracz

*
Popularny

Wczoraj była powtórka walki wcześniejszej gdzie było 10v 10. Z tym, że było was wiecej to też jakaś dobra, bajka, bo w sumie było nas ponad dwudziestu pierwszego dnia, ale chcieliście walczyć 10v10. Nie chce mi się dalej ciągnąć tematu, jak sie przegrywa to sie (cenzura)i o szopkach, norma.  ;)

Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady.

• Do góry
    • 3

#244 Hejter12341250 25/09/2014 - 14:17

Hejter1234
  • Gracz

Wczoraj była powtórka walki wcześniejszej gdzie było 10v 10. Z tym, że było was wiecej to też jakaś dobra, bajka, bo w sumie było nas ponad dwudziestu pierwszego dnia, ale chcieliście walczyć 10v10. Nie chce mi się dalej ciągnąć tematu, jak sie przegrywa to sie (cenzura)i o szopkach, norma.  ;)

Powiedz mi, że to co zrobiliście na pierwszej ustawce nie było szopką, to Cię wysmieje człowieku, sam rukol świadkiem co odwaliliście.

• Do góry
    • 2

#245 Dymek 497 25/09/2014 - 14:36

Dymek
  • Gracz

*
Popularny

Wcale nie zamierzamy zaprzestać gry, za tydzień ponownie ich wyzywamy tylko jestem ciekaw co teraz odstawią za szopkę, a do tego czasu gramy swoje, ostatnie 2 dni byly bardzo spięte przez te ustawki, czas wrzucić na luz i grać swoje.

Coś niezbyt, tak sądzę.

• Liderzy obu grup ustalają między sobą ilość osób, które wezmą udział w ustawce. Minimalna ilość: 10 vs 10. Jeśli liderzy nie mogą się dogadać, to każdy z nich wystawia 10 osób.
    • W przypadku przegranej należy odczekać tydzień i wyzwać inną organizację.

Pozdrawiam, skoro nie umiecie zebrać osób, to Wasz problem. Na następną ustawkę postarajcie się, aby Wasi koledzy weszli, a nie macie spiny do Nas. Aa, na następną ustawkę, ale tym razem nie z nami, smutno. :(

Powiedz mi, że to co zrobiliście na pierwszej ustawce nie było szopką, to Cię wysmieje człowieku, sam rukol świadkiem co odwaliliście.

Szopkę to Wy zrobiliście na drugiej ustawce, beka żebyście mieli tyle aut na ośce i trzeba było po Was jeździć - równie dobrze mogliśmy mieć wyjebane na Was i wygrać walkowerem za nie pojawienie się. Wykazaliśmy się honorem, a Wy zamiast chociażby nie odwalać, to zaczęliście obrażać i grać na kropce z powodu takiego, że nie umiecie się zebrać na zaplanowaną ustawkę, no bez jaj. :) Już widzę tą aktywność.

Użytkownik Dymek edytował ten post 25/09/2014 - 14:38

• Do góry
    • 4

#246 Waxxy2662 25/09/2014 - 14:49

Waxxy
  • Gracz

*
Popularny

Aa, na następną ustawkę, ale tym razem nie z nami, smutno. :(

Jeszcze będzie czas.

Miłej gry i prosiłbym jednak o opuszczenie tematu- wolę widzieć tutaj rzeczy, które kogokolwiek interesują.

• Do góry
    • 3

#247 Mx_master 1819 25/09/2014 - 15:03

Mx_master
  • Gracz
Gg easy jak to mówią, fajnie sie pośmiać z tych lamentów. Tak jak Dymek dał wyżej, zapoznajcie sie z regulaminem jak chcecie coś osiągnąć, pięć.
  • Do góry
    • 1

#248 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 15:18

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Gg easy jak to mówią, fajnie sie pośmiać z tych lamentów. Tak jak Dymek dał wyżej, zapoznajcie sie z regulaminem jak chcecie coś osiągnąć, pięć.

Zaraz Ci wycinki ze skejpa pokaże jak chcesz co Haheq i reszta waszego zarządu pisała.

I wyjazd z tematu bo będę zmuszony zgłaszać jako spam i skończy się warnami.

Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 25/09/2014 - 15:18

• Do góry
    • 0

#249 Hejter12341250 25/09/2014 - 15:19

Hejter1234
  • Gracz

Typowe nabijanie postów, nie kminie po co piszesz to samo co twój ziomek wyżej, takie posty powinny być karane jakimiś warnami czy czymś tam, a i luzuj majty gangsterze bo za bardzo się napinasz. A co do ustawki o waszą strefę będzie jeszcze czas czy to przed officialem, czy po officialu, ale taki czas nadejdzie. Ostatnie zdanie ode mnie, zachowaliście się podle, umawiacie się inaczej, a co innego robicie brak słów. ELO

• Do góry
    • 1

#250 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 15:21

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Typowe nabijanie postów, nie kminie po co piszesz to samo co twój ziomek wyżej, takie posty powinny być karane jakimiś warnami czy czymś tam, a i luzuj majty gangsterze bo za bardzo się napinasz. A co do ustawki o waszą strefę będzie jeszcze czas czy to przed officialem, czy po officialu, ale taki czas nadejdzie. Ostatnie zdanie ode mnie, zachowaliście się podle, umawiacie się inaczej, a co innego robicie brak słów. ELO

Pomyliłeś się, ustalili sobie zasady jak zobaczyli, że nie ma nas tylu z panelem, nigdzie nie napisali 10vs10, a byli poinformowani, że może nas tylu nie być. Koniec tematu, jeszcze jeden post i daje jako spam dla moich ludzi i dla L-K.

Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 25/09/2014 - 15:22

• Do góry
    • 0

#251 OgKush 201 25/09/2014 - 16:03

OgKush
  • Gracz

Heaters gona hate.

• Do góry
    • 0

#252 boim740 25/09/2014 - 16:56

boim
  • Gracz

Zaraz Ci wycinki ze skejpa pokaże jak chcesz co Haheq i reszta waszego zarządu pisała.

I wyjazd z tematu bo będę zmuszony zgłaszać jako spam i skończy się warnami.

Wygrażać sobie możesz w szkole. Prawda jest taka acz okrutna że po prostu przegraliście. Spróbujecie jeszcze raz za jakiś czas. Nikt nikogo nie wykręcał, nie oszukiwał. Przybyliśmy w większej ilości osób, minimalną stawką do bitki było dziesięciu na dziesięciu. To wy chcecie strefę, to wy chcecie się o nią bić, to w waszym interesie leżą przygotowania się do starcia. Jeżeli nie jesteście w stanie stawić naszym regułom, to znajdźcie sobie jakiś inny gang który odda wam strefę z łaski.

• Do góry
    • 0

#253 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 16:59

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Wygrażać sobie możesz w szkole. Prawda jest taka acz okrutna że po prostu przegraliście. Spróbujecie jeszcze raz za jakiś czas. Nikt nikogo nie wykręcał, nie oszukiwał. Przybyliśmy w większej ilości osób, minimalną stawką do bitki było dziesięciu na dziesięciu. To wy chcecie strefę, to wy chcecie się o nią bić, to w waszym interesie leżą przygotowania się do starcia. Jeżeli nie jesteście w stanie stawić naszym regułom, to znajdźcie sobie jakiś inny gang który odda wam strefę z łaski.

Wyjdź dobra? Nie wiesz to się nie udzielaj, chyba była konferencja, Waxxy, ja, Gtamix, Uzumaki i Haheq, nie? Nie było Cię tam więc nie wiesz jak pisaliśmy, zaraz serio pierdolne screena całej rozmowy i zobaczycie, że nigdzie nie było ustalane po ilu.

• Do góry
    • 1

#254 boim740 25/09/2014 - 17:01

boim
  • Gracz

Wyjdź dobra? Nie wiesz to się nie udzielaj, chyba była konferencja, Waxxy, ja, Gtamix, Uzumaki i Haheq, nie? Nie było Cię tam więc nie wiesz jak pisaliśmy, zaraz serio (cenzura)ne screena całej rozmowy i zobaczycie, że nigdzie nie było ustalane po ilu.

Znam szczegóły przebiegu waszej rozmowy, więc wiem co gdzie i jak było. Dostaliście w ciry i teraz nie możecie z tym żyć. Serce mi z tego powodu pęka, ale z radości. Śmiało, udowadniaj, ośmieszysz się jeszcze bardziej.

• Do góry
    • 0

#255 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 17:08

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Znam szczegóły przebiegu waszej rozmowy, więc wiem co gdzie i jak było. Dostaliście w ciry i teraz nie możecie z tym żyć. Serce mi z tego powodu pęka, ale z radości. Śmiało, udowadniaj, ośmieszysz się jeszcze bardziej.

Hahahahahah, cedze syneczku. Na skype Ci podeśle cały przebieg od przedwczoraj po ustawce.

• Do góry
    • 0

#256 rich homie grzybix2445 25/09/2014 - 17:09

rich homie grzybix
  • Gracz

Kogo teraz planujecie wyzwać, cuz?

• Do góry
    • 0

#257 CzarnyDolar129 25/09/2014 - 17:14

CzarnyDolar
  • Gracz

Boże, wielki jeden płacz.. spróbujcie jeszcze raz i po sprawie.

• Do góry
    • 0

#258 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 17:16

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Boże, wielki jeden płacz.. spróbujcie jeszcze raz i po sprawie.

Oni cały czas się tu udzielają, zobacz temat L-K, jeden gość odemnie im napisał coś i został wyjebany z org, a oni tu się rozpisują, mimo, że podesłałem już wszystkie rozmowy do Boim'a i on powinien wam doskonale pokazać, że nigdzie nic nie było ustalane.

• Do góry
    • 0

#259 CzarnyDolar129 25/09/2014 - 17:20

CzarnyDolar
  • Gracz

Oni cały czas się tu udzielają, zobacz temat L-K, jeden gość odemnie im napisał coś i został wy(cenzura)ny z org, a oni tu się rozpisują, mimo, że podesłałem już wszystkie rozmowy do Boim'a i on powinien wam doskonale pokazać, że nigdzie nic nie było ustalane.

No, ale stało się - stało i się nie odstanie, ten płacz.. wasz, jak i nasz.. (LK) zaśmieca tylko ten temat, a powinno tu być masę sklejek, bo nikomu nie chcę się czytać tego wielkiego śmietnika takich postów, na skype sobie pomówcie, a nie tu. Dzięki, heja.

• Do góry
    • 0

#260 zvzyta pielvcha757 25/09/2014 - 17:24

zvzyta pielvcha
  • Gracz

Powodzenia (chyba już składałem, ale powodzenia x2 co nie XD), nie przejmujcie się Latin KIngs- oni zawsze mają jakieś jazdy. xd

Użytkownik Zlosiej edytował ten post 25/09/2014 - 17:24

• Do góry
    • 1

#261 Gtamix2212 25/09/2014 - 18:18

Gtamix
  • Gracz

*
Popularny

A ja bym prosił aby Boim się nie wypowiadał za gang LK w tym momencie, bo nie gra obecnie z nami.

Co do reszty to na naszej konfie wyraziłem opinie odnośnie wczorajszej sytuacji i nie będzie już tu kolejnych wypowiedzi - i mówie to do LK bo wyciągne konsekwencje i sobie jaj nie robie.

Zresztą nie jest problemem napisanie Panowie do mnie czy Uzumakiego ws. wypowiedzi naszych memberów. Ja jestem na urlopie i też nie będę latał po tematach sprawdzać kto gdzie się wypowiada.

Przy wczorajszej ustawce był podobno GM, więc wszystko zostało rozegrane według zasad serwera jak mniemam, więc dalsza konwersacja nie ma sensu, bo nic nie daje a wnosi niepotrzebne spiny z obu stron, życzę Wam dalej powodzenia w grze od zarządu LK i całego gangu, trzymam kciuki za dalsze sukcesy. Widzimy się na Underground Pride.

Pamiętajcie, to tylko gra, a niektórzy ciągle chyba o tym zapominają.

• Do góry
    • 5

#262 CzarnyDolar129 25/09/2014 - 21:15

CzarnyDolar
  • Gracz

Powodzenia, mimo tej przegranej. :)

• Do góry
    • 0

#263 DizzyNaMelanzu 2740 25/09/2014 - 22:12

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

*
Popularny

A ja bym prosił aby Boim się nie wypowiadał za gang LK w tym momencie, bo nie gra obecnie z nami.

Co do reszty to na naszej konfie wyraziłem opinie odnośnie wczorajszej sytuacji i nie będzie już tu kolejnych wypowiedzi - i mówie to do LK bo wyciągne konsekwencje i sobie jaj nie robie.

Zresztą nie jest problemem napisanie Panowie do mnie czy Uzumakiego ws. wypowiedzi naszych memberów. Ja jestem na urlopie i też nie będę latał po tematach sprawdzać kto gdzie się wypowiada.

Przy wczorajszej ustawce był podobno GM, więc wszystko zostało rozegrane według zasad serwera jak mniemam, więc dalsza konwersacja nie ma sensu, bo nic nie daje a wnosi niepotrzebne spiny z obu stron, życzę Wam dalej powodzenia w grze od zarządu LK i całego gangu, trzymam kciuki za dalsze sukcesy. Widzimy się na Underground Pride.

Pamiętajcie, to tylko gra, a niektórzy ciągle chyba o tym zapominają.

Mimo tego co się wydarzyło nie czuję do was urazy/nienawiści czy najmniejszej złości, było minęło, gramy dalej. Trzymajcie się, yo.

• Do góry
    • 3

#264 Danonovsky343 26/09/2014 - 15:57

Danonovsky
  • Gracz

Jak tam gra się ciągnie? Bo albo spada Wam aktywność, albo my mamy złe wyczucie czasu.

• Do góry
    • 0

#265 Hejter12341250 26/09/2014 - 16:03

Hejter1234
  • Gracz

Jak tam gra się ciągnie? Bo albo spada Wam aktywność, albo my mamy złe wyczucie czasu.

No to macie złe wyczucie czasu, gramy cały czas na pełnej, tylko nie zawsze siedzimy na ośce.

• Do góry
    • 0

#266 Lib3raxd55 26/09/2014 - 16:04

Lib3raxd
  • Gracz

Nic was nie słychać. Nic was nie widać. ;/

• Do góry
    • 0

#267 Danonovsky343 26/09/2014 - 16:08

Danonovsky
  • Gracz

No to macie złe wyczucie czasu, gramy cały czas na pełnej, tylko nie zawsze siedzimy na ośce.

Hm, no to wiele tłumaczy. Obiecujemy poprawę i jeszcze raz powo. ;)

• Do góry
    • 0

#268 Famous Piter2040 26/09/2014 - 16:13

Famous Piter
  • Gracz

Nic was nie słychać. Nic was nie widać. ;/

Ostatnio walczyliśmy o strefy i ogólnie przygotowywaliśmy się do ustawek. Dziś już powinniśmy wrócić do normalnej gry i zająć się HG.

• Do góry
    • 0

#269 Lib3raxd55 26/09/2014 - 16:42

Lib3raxd
  • Gracz

To odwiedzimy was w najbliższym czasie :D

• Do góry
    • 0

#270 Roxu^26 27/09/2014 - 21:39

Roxu^
  • Gracz

*
Popularny

BRihxEw.png

fYwGAMO.png

tPGyuxt.jpg

DJ8JJTk.jpg

vxxyozW.jpg

0Ud2V0q.png

3iQsuWv.jpg

7Tvg1H4.jpg

4MuJK1Q.png

cma1DMJ.png

VWPER6G.png

• Do góry
    • 8

#271 Merdus269 27/09/2014 - 22:34

Merdus
  • Gracz

*
Popularny

BRihxEw.png

36NFnBH.jpg

mqpZvG2.jpg

JTSklgf.jpg

gM3tWHg.jpg

RC5V5Q5.jpg

Irm4ckq.jpg

• Do góry
    • 8

#272 DayMon726 28/09/2014 - 14:00

DayMon
  • Gracz

Nie ładnie tak na MK dodawać -_-

• Do góry
    • 0

#273 DizzyNaMelanzu 2740 28/09/2014 - 14:02

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Nie ładnie tak na MK dodawać -_-

Nikogo na MK nie mamy! To była pomyłka Pawła, mamy dwóch braci po prostu w org. Inaczej przecież byśmy nie mogli walczyć z LK o strefę, nie?

• Do góry
    • 1

#274 DayMon726 28/09/2014 - 14:04

DayMon
  • Gracz

Nikogo na MK nie mamy! To była pomyłka Pawła, mamy dwóch braci po prostu w org. Inaczej przecież byśmy nie mogli walczyć z LK o strefę, nie?

To czeba to wyjaśniać! :D szybko! bo chce zobaczyć ładny niebieski kolorek :)

• Do góry
    • 0

#275 DizzyNaMelanzu 2740 28/09/2014 - 14:10

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

To czeba to wyjaśniać! :D szybko! bo chce zobaczyć ładny niebieski kolorek :)

Przecież było wyjaśnione, jednak strefy nie wygraliśmy i chyba musimy od nowa wniosek wystawić.

• Do góry
    • 1

#276 DayMon726 28/09/2014 - 14:14

DayMon
  • Gracz

Przecież było wyjaśnione, jednak strefy nie wygraliśmy i chyba musimy od nowa wniosek wystawić.

A to przepraszam za zaśmiecanie wam tematu :D przegraliście z LK? szkoda :/

• Do góry
    • 0

#277 DizzyNaMelanzu 2740 28/09/2014 - 14:15

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

A to przepraszam za zaśmiecanie wam tematu :D przegraliście z LK? szkoda :/

Walczyliśmy 7vs10 :(

• Do góry
    • 1

#278 DayMon726 28/09/2014 - 14:16

DayMon