Jakie to smutne.
Jak sie nie umie zorganizować na czas ani zebrać ludzi to problem. Powodzenia dalej.
A dla mnie żałosne, skoro juz tu wszedłeś to Ci coś wytłumaczę. NIGDZIE ale to NIGDZIE nie było napisane, że walczymy 10vs10 to wy sobie ustaliliście jak zobaczyliście, że nas nie ma tylu z panelem wczoraj, a jak było nas 11vs11 to odjebaliście szopkę i wjebaliście się w nas jak Rukol nas sprawdzał i nikt nie był świadomy tego, po prostu boicie się przegranej i to wszystko, nie skończymy, będziemy was wyzywać do końca aż wygramy a może i nawet dłużej. Gdy ustalaliśmy z Waxxym, Hahqiem, Uzumakimi, Gtamixem na skype ustawke (na wczoraj) nigdzie nie bylo napisane, ze walczymy po 10, a wrecz przeciwnie, uprzedziłem ich, że może nas nie być dużo, to oni " spoko spoko " a za pierwszym razem to ONI NAM pisali, że może być tak, że ludzi nie będziecie mieli to im napisałem, że nie ma sprawy, że ogarniemy to tak, żebyśmy walczyli po równo. ZACHOWANIE PODŁE nie będzie tolerowane, nie odpisuj i wyjdź z tematu. + przepraszam za Pana SkysLimit za to co napisał w waszym temacie, już dostał /leave z konfy.

Temat jest zamknięty