Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

85'ST BLUEVILLE THUGZ

dizzy waxxy ekipa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
773 odpowiedzi w tym temacie

#1 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 14:53

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

*
Popularny

BRihxEw.png

85'ST BLUEVILLE THUGZ - Odłam jednego z kilkunastu setów Crips na dzielnicy Willowfield w Stanach Zjednoczonych, owa organizacja zajmuje się głownie handlem narkotyków, kradzieżami, rozbojami, wymuszeniami i tym podobnym sprawom, członkowie jak i mieszkańcy tej dzielnicy ubierają się w niebieskie ubrania, ciężko jednak dostrzec kto należy do owej organizacji. Na czele organizacji stoją weterani niebieskiej armii, którzy niegdyś byli członkami najpotężniejszych setów ostatnich lat 

1cFmTWp.png

7FvbxSH.jpg

BLUEVILLE - Dzielnica jak każda inna na South Central- ćpuny, dziwki i gangsterzy, czyli cała śmietanka świata przestępczego. Miejsce nie jest zbyt często odwiedzane przez osoby z zewnątrz, a już na pewno nie z ich własnej woli. Dominującym kolorem obok szarości starych budynków jest niebieski kolor ubioru oraz pojazdów miejscowych gangsterów. Ściany ozdobione tagami, porozrzucane śmieci, smród palonego zielska i ślady krwi, zaraz po niebieskim ubiorze to pierwsze z wielu rzeczy, które rzucają się w oczy zaraz po odwiedzeniu Willowfield. Za dnia najczęstszą rzeczą możliwą do spotkania na osiedlu są wrogie spojrzenia czarnuchów pijących anglika przy osiedlowych sklepach monopolowych, lub domach. Nocną ciszę przerywają dźwięki strzałów i krzyki ludzi padających ofiarą gangsterskich porachunków. 

1Fs1HnC.png

NIEBIESKA BANDANA - Oznacza płęłoprawną przynależność do gangu. Dzieciaki są w stanie mordować, czy gwałcić tylko dlatego, żeby ją zdobyć. Aby ją zdobyć trzeba przejść przez bardzo długą i bolesną drogę, nie wystarczy tylko pokazać się w oczach czarnuchów z dzielnicy, a w oczach O.G oraz D.O.G.

BRĄZOWA BANDANA - Otrzymuje ją każdy czarnuch, który w jakiś sposób wpadł w oko wyżej postawionych gangsterów. Oznacza ona, że osoba która ją nosi jest już jedną nogą w rodzinie, mimo tego dopiero teraz zaczyna się okres sprawdzenia czy podoła temu wyzwaniu czy wyląduje kilka metrów pod piachem.

85'ST – Tatuaż na lewym barku, symbolizuje on reprezentowanie ulicy osiemdziesiątej-piątej, owy tatuaż posiadają nie tylko członkowie organizacji, ale również mieszkańcy, którzy pokazali co potrafią zrobić dla dzielnicy, tatuaż jest tatuowany w momencie, gdy dany czarnuch kilkukrotnie zrobi coś pożytecznego dla ośki i nie chodzi tutaj o podlanie kwiatków.

Łza - Tatuowana pod okiem, oznacza pobyt za kratami, każdy czarnuch, który odsiedział swoje ma owy tatuaż.

C-Walk - taniec który musi znać każdy członek gangu, lecz nie każdy potrafi go dobrze zatańczyć, czasem wystarczy jeden zły krok i czarnuch zbierze porządne lanie, młodzi gangsterzy od zawsze pragnęli nauczyć się tych kroków, z biegiem lat na osiemdziesiątej-piątej ulicy niebieska rodzina zmodyfikowała ten taniec, stał się on jeszcze trudniejszy, by nie byle kto potrafił go tańczyć. Tańczy się go po zwycięstwach, nad ciałami wroga, czy po prostu po udanym skoku na jakiś sklep czy inny biznes.

Crippin' – Nie wiesz czy dziś oberwiesz kulkę, nie wiesz czy Twój brat nie dostanie serii z dziewiątki w czarnym zaułku, wiesz dobrze, że ten dzień może się źle dla Ciebie skończyć, mimo tego nie myślisz o tym i żyjesz jakby jutra miało nie być, robisz co chcesz i gdzie chcesz, nie przejmując się niczym.

ES – Wschodnia strona, czarnuchy z osiemdziesiątej-piątej szanują strony z których pochodzą, dlatego nie ma tutaj miejsca na czarnuchów z zachodniej strony czy południa, każdy czarnuch szanuje swoją dzielnicę i stronę, która go wychowała.

BK – Jest to tatuaż, który dzierży każdy czarnuch, który zrobił wszystko co w jego mocy by zabić chociaż jednego czarnucha reprezentującego czerwoną bandanę, oznacza to Bloods Killa.

3KC40Il.png

Outsider - młody czarnuch, którym zainteresowała się rodzina. Nie jest pełnoprawnym członkiem organizacji, do tego jeszcze długa droga przed nim, jednak jest bardziej brany pod uwagę niż inni, na znak rozpoznawalności nosi brązową bandanę.

Young Crip – zwykły pionek, który wyróżnił się od całej reszty młodzików, nie jest nikim szczególnym, jego zadaniem jest wykonywanie poleceń od wyżej postawionych i pilnowanie by młodsi, Ci, którzy chcą otrzymać to samo co on nic nie odpieprzyli, wie, że przez nieupilnowanie gnojków może źle skończyć.

Tiny'C – prawdziwy żołnierz rodziny, już nie raz stanął oko w oko z śmiercią dla dobra rodziny czy dzielnicy, wykazał się już w oczach O.G oraz D.O.G, dodatkowo to właśnie oni zajmują się rozprowadzaniem towaru po całej okolicy.

Crip Banger - Osoba która wiele przeszła i wiele zrobiła dla rodziny, to on zajmuje się młodzikami, którzy zaczęli nosić kolor, uczy ich zasad oraz pokazuje im drogę, którą mają podążać by stać się takim czarnuchem jak on.

Original Gangster - Prawa ręka Double O.G. Gdy na dzielnicy nie ma D.O.G on właśnie załatwia wszystkie interesy i sprawy rodziny, jest najbardziej zaufaną osobą i dlatego on zajmuje się akcjami na większą skalę, jest w stanie zrobić wszystko by uchronić Double O.G.

Double Original Gangster – Najważniejsza osoba na ośce, nie jeden czarnuch na jego widok sra w majtki bo wie, że jedno złe spojrzenie, jeden szczegół i może znaleźć się trzy metry pod piachem. To on decyduje o wszystkim, kto gdzie i kiedy

//edit Kultura jeszcze zostanie edytowana.

etdOJ2n.png

Dizzy' - yoł yoł, jak widzicie dostaliśmy oficjala, dwa miesiące na projekcie jeszcze bardziej nas zmotywowały, aby teraz grać na pełnej parze i utrzymać klimat, którego każdy gracz pragnie, nie będę mówił " czysty klimat, zero dm'u " będzie go tyle ile go ma być. 

Co do ludzi, którzy mają zamiar do nas dojść, jeśli już chcecie napisać te HP do nas to od razu mówię, że postacie z kartki wycięte u nas nie są i nie będą brane pod uwagę, jeśli już masz zamiar grać, graj kreatywnie. 

ZAPRASZAM

Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 22/10/2014 - 11:52

• Do góry
    • 65

#2 Fil1573 11/08/2014 - 14:54

Fil
  • Gracz

Znowu? Powiedzmy - powodzenia, ale podziwiam Cię, że tak długo masz na to chęć.

• Do góry
    • 0

#3 zvzyta pielvcha757 11/08/2014 - 14:55

zvzyta pielvcha
  • Gracz

Obleśne logo, reszta średniawa, ale na ten serwer przejdzie jeśli macie ekipę bez kar etc.

• Do góry
    • -2

#4 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 14:56

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Znowu? Powiedzmy - powodzenia, ale podziwiam Cię, że tak długo masz na to chęć.

Jak to znowu? Mieliśmy mały stop, ponieważ Papież odpuścił i przez to nas usunięto, przeczytaj notkę OOC.

Obleśne logo, reszta średniawa, ale na ten serwer przejdzie jeśli macie ekipę bez kar etc.

Nie logo gra, a ekipa. Nasz grafik dopiero się uczy, a i tak źle mu to nie wychodzi z czasem wszystko ulegnie zmianie.

• Do góry
    • 1

#5 _SNOOP_ 250 11/08/2014 - 14:57

_SNOOP_
  • Gracz

*
Popularny

No to ruszamy chłopaki! :lesquee: :wuuut:

• Do góry
    • 4

#6 Tytanum275 11/08/2014 - 15:00

Tytanum
  • Gracz

*
Popularny

Jeśli się logo nie podoba, to nie musisz z nami grać, my nikogo na siłę nie ściągamy.

• Do góry
    • 3

#7 Kręgiel94856 11/08/2014 - 15:00

Kręgiel94
  • Gracz

No no Dizzy mam nadzieje że po prowadzisz to jak po przednich co u Ciebie grałem, powodzonka.

• Do góry
    • 0

#8 Mefedroniarz Robson230 11/08/2014 - 15:02

Mefedroniarz Robson
  • Gracz

No Dizzy nigdy nie odpuści ;) Powodzenia mordko, niedługo pewnie jakąś akcje odegramy ;)

• Do góry
    • 0

#9 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 15:03

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

No no Dizzy mam nadzieje że po prowadzisz to jak po przednich co u Ciebie grałem, powodzonka.

Nie mordeczko, nie ;) Lepiej będzie, lepiej!

No Dizzy nigdy nie odpuści ;) Powodzenia mordko, niedługo pewnie jakąś akcje odegramy ;)

Robię to co lubię, a druga sprawą jest to, że ekipa mnie nakręca do tego, z takimi ludźmi, aż chce się grać. No oczywiście, że coś zajebistego ugramy, nie ma innej opcji, piona.

• Do góry
    • 0

#10 Noisette498 11/08/2014 - 15:08

Noisette
  • Gracz

*
Popularny

No, powodzonka. ^_^

• Do góry
    • 3

#11 Mefedroniarz Robson230 11/08/2014 - 15:16

Mefedroniarz Robson
  • Gracz

Drugie Cripsy na serwie, ciekawie będzie, w **uj :D

Użytkownik Robson559 edytował ten post 11/08/2014 - 15:16

• Do góry
    • 0

#12 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 15:18

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Drugie Cripsy na serwie, ciekawie będzie, w **uj :D

Szczerze Ci powiem, że trzecie, jakieś tam typy podobno też robią Crips i chcą przejąć moje Willow ^.^, ale tym się nie przejmuję, na razie zamierzam tylko ich wyplenić, a ten projekt Ramzesa mnie nie interesuje, nie zamierzam na razie wchodzić z nimi w interakcje.

• Do góry
    • 0

#13 Mefedroniarz Robson230 11/08/2014 - 15:25

Mefedroniarz Robson
  • Gracz

Szczerze Ci powiem, że trzecie, jakieś tam typy podobno też robią Crips i chcą przejąć moje Willow ^.^, ale tym się nie przejmuję, na razie zamierzam tylko ich wyplenić, a ten projekt Ramzesa mnie nie interesuje, nie zamierzam na razie wchodzić z nimi w interakcje.

JESZCZE JEDNE?  :motherofgod:  Cóż to się dzieje, rozumiem jakieś np: Nazi Lowriders, Aryan Brotherhood, nie wiem Folk Nations :D Ale cóż :D

• Do góry
    • 0

#14 Dose 1500 11/08/2014 - 15:30

Dose
  • Gracz
Dizzy comeback, powo mordo
  • Do góry
    • 1

#15 Obersturmbannfuhrer1309 11/08/2014 - 15:33

Obersturmbannfuhrer
  • Gracz

Ciężko trzymać fason w czasach, kiedy każdy gra modern, żeby mieć lepszy sprzęt na DM. Wgl, pozmieniało się w luj. Keep it Old

• Do góry
    • 0

#16 Vydanas 3585 11/08/2014 - 15:35

Vydanas
  • Gracz

Powodzenia, ale słabe logo macie :/

• Do góry
    • 0

#17 Greek1733 11/08/2014 - 15:38

Greek
  • Gracz

No nawet elegancko to wygląda, ale mogłeś się trochę bardziej postarać z prezentacją. Powodzenia ;)

• Do góry
    • 0

#18 Hejter12341250 11/08/2014 - 15:41

Hejter1234
  • Gracz

nie widzę nic obleśnego.

No nawet elegancko to wygląda, ale mogłeś się trochę bardziej postarać z prezentacją. Powodzenia ;)

tak jak jest napisane, prezentacja ulegnie zmianie ;)

• Do góry
    • 0

#19 Anonimowy123 12 11/08/2014 - 15:46

Anonimowy123
  • Gracz

[18:05:44] [PRIV] [Trevon Thompson]>[Dante Brown] Słuchaj Dizzy - przez fbi i ten pierdolony skrypt na n4g ja kończe tutaj gre. 

[18:06:45] [PRIV] [Trevon Thompson]>[Dante Brown] To ja dziekuje, teraz jest pytanie. Bedziesz prowadził to z waxxym? Czy mam usuwac gang? Ja bede wbijał co tydzień aby g

[18:06:58] [PRIV] [Morris Campbell]>[Trevon Thompson] Spisz?

[18:07:00] [PRIV] [Trevon Thompson]>[Dante Brown] Gangu wam nie usuneli.

• Do góry
    • 0

#20 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 15:49

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Powodzenia, ale słabe logo macie :/

[18:05:44] [PRIV] [Trevon Thompson]>[Dante Brown] Słuchaj Dizzy - przez fbi i ten (cenzura)ony skrypt na n4g ja kończe tutaj gre. 

[18:06:45] [PRIV] [Trevon Thompson]>[Dante Brown] To ja dziekuje, teraz jest pytanie. Bedziesz prowadził to z waxxym? Czy mam usuwac gang? Ja bede wbijał co tydzień aby g

wyjdź, dobra? przeczytaj OOC i wyjdź.

• Do góry
    • 0

#21 Cukson25 11/08/2014 - 15:53

Cukson
  • Gracz

Się nie spodziewałem tak szybkiego powrotu. Graty za wytrzymałość i nie odpuszczanie. Wielkie powo ;D

@Edit: Logo nie jest złe, spoko. Jebać hejty.

Użytkownik Cukierałke edytował ten post 11/08/2014 - 15:54

• Do góry
    • 0

#22 Hejter12341250 11/08/2014 - 15:53

Hejter1234
  • Gracz

[18:05:44] [PRIV] [Trevon Thompson]>[Dante Brown] Słuchaj Dizzy - przez fbi i ten (cenzura)ony skrypt na n4g ja kończe tutaj gre. 

po co to tutaj wstawiasz? ułmony jesteś jakis, że nam temat zasmiecasz? wypad na chuj ferment siejesz?

• Do góry
    • 1

#23 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 18:41

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

*
Popularny

Nowe logo by Waxxy' ;*

7E7bFB0.png

• Do góry
    • 10

#24 Alan Szoker3058 11/08/2014 - 18:45

Alan Szoker
  • Gracz

Props za logo.
Aplikacja marna, bo mało co w niej napisane, ale nie dziwię się - wolicie wszystko rozegrać IC, co się chwali, bo na tym gra polega.
Powo!

• Do góry
    • 0

#25 BlazeY957 11/08/2014 - 18:46

BlazeY
  • Gracz
Nazwe moglibyście jednak zmienić. Weed'a znowu na zwykłego membera wstawisz po tak długim czasie jak z wami jest? Ogólnie powo, ale aplikacje macie gorszą niż ja mimo waszego doswiadczenia tutaj. To że gracie długo i dobrze nie oznacza że apli na szybko robicie. W tym to się zawiodlem na was...
  • Do góry
    • 0

#26 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 18:48

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Props za logo.
Aplikacja marna, bo mało co w niej napisane, ale nie dziwię się - wolicie wszystko rozegrać IC, co się chwali, bo na tym gra polega.
Powo!

Jeszcze ją rozbuduję, teraz wróciłem i zamierzam sobie pograć więc wiesz, a potem się zajmę resztą.

• Do góry
    • 0

#27 Waxxy2662 11/08/2014 - 18:49

Waxxy
  • Gracz

Nazwe moglibyście jednak zmienić. Weed'a znowu na zwykłego membera wstawisz po tak długim czasie jak z wami jest? Ogólnie powo, ale aplikacje macie gorszą niż ja mimo waszego doswiadczenia tutaj. To że gracie długo i dobrze nie oznacza że apli na szybko robicie. W tym to się zawiodlem na was...

Czemu zmienić nazwę? :P A sama aplikacja będzie lada moment uzupełniona o kulturę itd.

• Do góry
    • 0

#28 Dedunio80 11/08/2014 - 18:53

Dedunio
  • Gracz

ja osobiście powiem :) że zacznę grać jak Artuś będzie grał :) za tydzień przyjdę z Artusiem bo to jedyny "Gang" który się nie poddaje od tak, wszyscy narzekają na Cripsów z tego co czytam w różnych tematach nawet się nie wypowiadam, ale chociaż mogę wiedzieć jak oceniacie po aplikacjach negatywnie to graliście bynajmniej z nami? projekt projektem a gra grą :) więc zapraszam do wspólnej gry i się przekonacie jaki poziom jest i w tedy możecie oceniać :) 

• Do góry
    • 2

#29 Famous Piter2040 11/08/2014 - 20:16

Famous Piter
  • Gracz

Dobre chłopaki, jestem bardziej niż pewien że dadzą sobie z tym rade.

Użytkownik DUDSONone edytował ten post 11/08/2014 - 22:08

• Do góry
    • 0

#30 Wayy2579 11/08/2014 - 21:44

Wayy
  • Gracz

Ty kreciu grales tylko w moich cripsach a potem w tych o drugim obliczu

Dziwie sie Dizzy, ze ci sie chce grac. Pozdrow Nati :)
  • Do góry
    • 0

#31 DizzyNaMelanzu 2740 11/08/2014 - 22:02

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Ty kreciu grales tylko w moich cripsach a potem w tych o drugim obliczu

Dziwie sie Dizzy, ze ci sie chce grac. Pozdrow Nati :)

Yyy.. nie :P Grał u mnie w Eight-Tray ;)

• Do góry
    • 0

#32 Kondziu124721 11/08/2014 - 22:11

Kondziu124
  • Gracz

powo, zajebiste logo  ;)

• Do góry
    • 0

#33 Lutuś38 12/08/2014 - 09:30

Lutuś
  • Gracz

To wracamy. :D

• Do góry
    • 0

#34 Poppa Zee 257 12/08/2014 - 09:34

Poppa Zee
  • Gracz

no co tu dużo mówić, proste że będzie dobrze - mordy te same w ekipie, to pociągniecie.

logo the best

• Do góry
    • 0

#35 Jaszek1073 12/08/2014 - 09:34

Jaszek
  • Gracz
Teraz logo to jest zajebiste. Powo!
  • Do góry
    • 0

#36 DizzyNaMelanzu 2740 12/08/2014 - 09:46

DizzyNaMelanzu
  • Gracz

Temat został edytowany. Kultura jeszcze nie została całkowicie dodana, aczkolwiek może i nie zostanie, druga część kultury może pojawić się w panelu, tylko dla nas, dla ludzi, którzy grają z nami, ale o tym się jeszcze pomyśli.

• Do góry
    • 0

#37 Papryk582 12/08/2014 - 10:08

Papryk
  • Gracz

Waxxy' - Cześć, wstydzę się coś napisać, zapraszam do nas.

Uh, ależ ten Waxxy' się upisoł! :D Pozdrowienia i powodzenia, obudźcie to Willo do gry! ;)

• Do góry
    • 0

#38 Boczysław 129 12/08/2014 - 10:15

Boczysław
  • Gracz
No cóż tylko życzyć powodzenia..
  • Do góry
    • 0

#39 l2p121 12/08/2014 - 15:02

l2p
  • Gracz

To logo jest zajebiste, nic tylko powodzenia życzyć. :)

• Do góry
    • 0

#40 Bielsonek180 12/08/2014 - 15:07

Bielsonek
  • Gracz

Żeby znowu nie upadło. Powodzenia. :>

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: dizzy, waxxy, ekipa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych