To logo jest zajebiste, nic tylko powodzenia życzyć.
i pomyśleć, że zrobił je typ co od 3 dni robi loga. Waxxy zdolniacha
To logo jest zajebiste, nic tylko powodzenia życzyć.
i pomyśleć, że zrobił je typ co od 3 dni robi loga. Waxxy zdolniacha
Obleśne logo, reszta średniawa, ale na ten serwer przejdzie jeśli macie ekipę bez kar etc.
Nie logo gra, a ekipa. Nasz grafik dopiero się uczy, a i tak źle mu to nie wychodzi z czasem wszystko ulegnie zmianie.
Dizzy, tym "Zlosiej" się nie przejmuj.. ;] Taki hejterek, co bawi się w jedno osobową mafie. Pozdrawiam tam ;]
Pozdrowienia dla kozaczków od Dizz'ego.

Popularny
No joł dizi, powodzenia. Co tu duzo mówić, jak zawsze dacie rade, ciągnijcie to.
Pozdrowienia dla Panów, którzy nie odgrywają akcji. Wyjdź z tematu,
Co tam Dizzy.
Zajebiscie się zapowiada, trzymaj to tam!

Popularny
Eh, ukryłem trochę postów. Następne próby wzajemnych prowokacji / hejtów zakończą się soczystą blokadą postowania.
Eh, ukryłem trochę postów. Następne próby wzajemnych prowokacji / hejtów zakończą się soczystą blokadą postowania.
Dziękuję bardzo.
tylko szkoda, że po tym polecieliscie do AJ:(
Użytkownik Hejter1234 edytował ten post 12/08/2014 - 21:44

Popularny

Logo fajne i powodzenia, utrzymajcie te "Crips" Długo i pokażcie waszych niebieskich psychopatów na mapie south-central, bo słabo z wami coś ostatnio przez te wszystkie odsłony Crips.
Logo fajne i powodzenia, utrzymajcie te "Crips" Długo i pokażcie waszych niebieskich psychopatów na mapie south-central, bo słabo z wami coś ostatnio przez te wszystkie odsłony Crips.
Powo wam.
JEREMIASZ, DOWAL FRAJEROM!

Popularny

Skromnie. Potem wrzucę większą porcję.
Użytkownik Waxxy edytował ten post 13/08/2014 - 15:15
Pytanie, jeśli gracie OldSchool, czyli lata 80-90, wiecie - flanelowe koszule, dredy i czapki baseballówki, plus tahoma lub emperor, czemu w waszym logu jest Trap Nigga? - Rurki, Air Force, whisky, łańcuch i fullcap? nie czaje
Pytanie, jeśli gracie OldSchool, czyli lata 80-90, wiecie - flanelowe koszule, dredy i czapki baseballówki, plus tahoma lub emperor, czemu w waszym logu jest Trap Nigga? - Rurki, Air Force, whisky, łańcuch i fullcap? nie czaje
Nie wiem gdzie ty tam widzisz whisky przecież to Old English.
Jedziemy na pełnej, nasi chłopcy rozjebią teraz system
Jak tam gra PANY!?
Nike Air Force 90' sama nazwa wskazuje na tamte lata, musisz się trochę poduczyć klimatu ;]
PS: Coś was nie widzę, ale jestem chyba ślepy.
Teraz już wiesz Dizzy jak ja się czuje z moim brzmieniem jakim jest ta cała historia z bloodsami ;d Powodzenia, ziomek.
Pozdro dla kumatych!
Co tam chłopaki? Gracie coś jeszcze? Bo coś nie widać ssków w temacie.
Quishraniqua zrobił out, z tego co mi pisali na skype to mówili że sześciu zostało na konfie i prawdopodobnie rozpada się, Waxxy Mafie trzaska, ale powodzenia w dalszej gry
Quishraniqua zrobił out, z tego co mi pisali na skype to mówili że sześciu zostało na konfie i prawdopodobnie rozpada się, Waxxy Mafie trzaska, ale powodzenia w dalszej gry
Szkoda w sumie, ale ile przecież można grać to samo? Wydaje mi się że większość straciła zajawke, cały czas grać ten sam klimat i w tej samej ekipie. Przejadło się chłopakom, pewnie będą próbować czegoś nowego.
dwa lata gram w jednym gangu i mi to się nie przejadło nawet
na razie, jest tylko pomysł, że Waxxy robi mafię, więc nie szuka ludzi jak na razie.
Użytkownik Hejter1234 edytował ten post 17/08/2014 - 18:48
To już pograliście?
To już pograliście?
Jeszcze nic nie wiadomo, może uda nam się stanąć na nogi!
Szkoda Dizzy, że Wam się ekipa posypała, stawajcie na nogi, trzeba to na stabilnym fundamencie utrzymać, choćby miało upaść.
Jeszcze nic nie wiadomo, może uda nam się stanąć na nogi!
bez jaj
Teraz już wiesz Dizzy jak ja się czuje z moim brzmieniem jakim jest ta cała historia z bloodsami ;d Powodzenia, ziomek.
Pozdro dla kumatych!

Popularny
Waxxy robi mafie i bierze kilku z crips ze sobą. I niby 3 os u nich tylko grają.
Ta mafia to plan na przyszłość, nie na teraz. Już od dawna o tym gadałem, że będę sobie zbierał kaskę i pytałem ludzi, czy będą chętni pograć takie klimaty, a ktoś trochę poprzekręcał info.
Ta mafia to plan na przyszłość, nie na teraz. Już od dawna o tym gadałem, że będę sobie zbierał kaskę i pytałem ludzi, czy będą chętni pograć takie klimaty, a ktoś trochę poprzekręcał info.
Ja wiem kto, ale nie chce by ta osoba miała OPR od kogo.
Dizzy graj tam coś, a nie pusto u was
nigdy się nie poddaje i życzę powodzenia

Popularny
Powoli wracamy, chętni do gry walić na pw. Temat zostanie otwarty na dniach w dzień kiedy zaczniemy grać.
Wszystko dobrze się układa, zbierzemy jeszcze kilka osób i zaczynamy grać, na dzień dzisiejszy jesteśmy prawie w 100% zacząć grę, posiadamy już biznesy oraz strefę, więc z niczym nie będzie problemu. Teraz tylko rozkręcić klimat i ciśniemy, od jutra jakoś możecie nas szukać na Willow. Chętni do gry z nami walą na skype (nick w profilu).
We are baCC. :bat:
Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 01/09/2014 - 20:29
W końcu Zawitam do was na jakąś interakcje
We are baCC. :bat:
W końcu
Zawitam do was na jakąś interakcje
Czytając do momentu "zawitam do was" moja mina wyglądała tak :drool: gdy przeczytałem całość stała się taka ![]()
Bloods zniklo, fake cripso bloodsy siedza to Dizy Comeback?
Nawet jakby byli to bym grał.
lol;
Gry (nowy dział!) →
Multiplayer, MMO, MMORPG, RPG →
Szukamy ludzi do luźnej gry 4fun w LoL'aNapisany przez libersin, 24/07/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
FabiNapisany przez Fabi, 14/03/2019 |
|