Czytając do momentu "zawitam do was" moja mina wyglądała tak :drool: gdy przeczytałem całość stała się taka
Nawet jakby byli to bym grał.
Dobra dobra. Dizzy wychodzi z cienia by pomscic smierc waya.
Czytając do momentu "zawitam do was" moja mina wyglądała tak :drool: gdy przeczytałem całość stała się taka
Nawet jakby byli to bym grał.
Hehehe Się zobaczy, może drugą postacią przyjdę pograć Cripsa bo nie miałem nigdy okazji
Link do HP gdzieś masz?
Btw. Powodzenia
Dobra dobra. Dizzy wychodzi z cienia by pomscic smierc waya.
Aż coś dla Ciebie przygotuję, za 30 min zobacz w temat.
Hehehe
Się zobaczy, może drugą postacią przyjdę pograć Cripsa bo nie miałem nigdy okazji
Link do HP gdzieś masz?
Btw. Powodzenia
Link do mojego skejpa masz? Narazie HP zamknięte, pojawi się z czasem.
2 dni jakoś.
Link do mojego skejpa masz?
Narazie HP zamknięte, pojawi się z czasem.
2 dni jakoś.
Dodałem na skype, a na HP poczekam z cierpliwością
Użytkownik Robson559 edytował ten post 01/09/2014 - 20:41

Popularny
Te crips będą dobre tylko nie bierz bloodsów do crips bo większość ma tam takie korzenie z crips (mowa o bloods) co do tej organizacji znasz temat na wylot wiec tylko powodzenia życzę.
Prowadź to jak najlepiej, powo.

Popularny
Te crips będą dobre tylko nie bierz bloodsów do crips bo większość ma tam takie korzenie z crips (mowa o bloods) co do tej organizacji znasz temat na wylot wiec tylko powodzenia życzę.
Mordo w naszej org nie ma mowy o nijakach
Dizzy róbcie klimat jak był u ciebie przed wakacjami!
Liczę Dizzy, że Wam to wypali, powodzenia!
Liczę Dizzy, że Wam to wypali, powodzenia!
Innej opcji nie ma
oby wypaliło, bo czikanosy przejmują central
nic, tylko życzyć powodzenia
Ooo... To widzę, że będzie niezły klimat Powodzenia
Mato, znów Willowfield? Darujcie już. Rozumiem, że klimat i w ogóle, ale jak widzę aplikacje CRIPS na Willowfield to mi się już cofa - temat jest tak przejedzony, że kłuje w oczy. Powodzenia w sumie, bo prawilne chłopaki to prowadzą.
Mato, znów Willowfield? Darujcie już. Rozumiem, że klimat i w ogóle, ale jak widzę aplikacje CRIPS na Willowfield to mi się już cofa - temat jest tak przejedzony, że kłuje w oczy. Powodzenia w sumie, bo prawilne chłopaki to prowadzą.
Wiedziałem, że wkońcu ktoś to napisze to gdzie gramy to jest nasza sprawa, akurat najlepiej czujemy się na osiemdziesiątej piątej. Pozdro!!
Cześć ziomeczku mój. Słuchaj sprawa jest tego typu, że my tylko zawiesiliśmy grę na krótki okres, nie odbijamy od tego co graliśmy, a graliśmy to świetnie tylko kontynuujemy to co było.
Bloods zniklo, fake cripso bloodsy siedza to Dizy Comeback?
Nie wszyscy. :<
Powo z tym Dizzy.

Popularny
Nie wszyscy. :<
Powo z tym Dizzy.
No wiem.
Dizzy, tu masz kilka starych lóg, od miszcza.

Credits:Halucyn
Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 02/09/2014 - 18:53
Lecimy z tym. - Wracam na rewir.
Cześć ziomeczku mój. Słuchaj sprawa jest tego typu, że my tylko zawiesiliśmy grę na krótki okres, nie odbijamy od tego co graliśmy, a graliśmy to świetnie tylko kontynuujemy to co było.
No siema, mordo. Wiem co jest pięć, ale mam po prostu jakieś uprzedzenie co do tej dzielnicy, większość niebieskiej barwy się tam znajdowało w ciągu ostatnich miesięcy. Chętnie zagrałbym z wami w Crips, ale na pewno nie tam.
Użytkownik Oezu edytował ten post 03/09/2014 - 17:03
Grać można wszędzie ;P
Let's roll this shit!

Popularny
Dizzy nie odpuszcza, hehe piona. trzymaj tam chłopaków.
Dizzy ładnie gra. Pamiętam jak w mojej ostatniej osłonie wkurwiała mnie wasza ilość jotów xd Ciągle w pizdę na ustawkach.
Dzisiaj pojawią się jakieś Ss'y z naszej gry. Bądźcie czujni!!
Dizzy ładnie gra. Pamiętam jak w mojej ostatniej osłonie w(cenzura)iała mnie wasza ilość jotów xd Ciągle w pizdę na ustawkach.
Tu nie chodzi o to czy ja ładnie gram, ale ekipa ma grać jeszcze lepiej niż ja. A no pamiętam, no, ale jakby nie patrzeć trochę czasu gramy na naszych postaciach i bijemy te joty (ja czasem, ale raz na jakis czas nabije)
siemanoo dizzy, lecisz z tym gównem.. Tylko zostań z nami na dłużej, brakuje tych czarnuchów na s'c; latynosi przejmują rewiry hehe.
siemanoo dizzy, lecisz z tym gównem.. Tylko zostań z nami na dłużej, brakuje tych czarnuchów na s'c; latynosi przejmują rewiry hehe.
Siemano Biały, a lecę lecę, narazie rozkręcamy to ścierwo i niebawem ciśniemy na oficka. Zostanę jak najdłużej, nie bajaj.

Popularny
Akceptuję, zapraszam lidera na skype.
Może i Hashu sie pojawi, ale to się zobaczy, póki co to powo, a ty Dizzy lecisz z tematem.
Może i Hashu sie pojawi, ale to się zobaczy, póki co to powo, a ty Dizzy lecisz z tematem.
O, Hasz żyje. :3

Popularny
Kilka ss'ów z dzisiejszej gry, oraz pogrzebu Silenta!!!

Użytkownik Hejter1234 edytował ten post 04/09/2014 - 21:57

Popularny

Trzymajcie się, propsuję screeny.

Popularny

+ Dizzy' sam odgrywa akcje.

Jest Winczu, jest gra i kradziony bobcat Szkoda, że nie mam w tygodniu czasu na grę
Użytkownik Winczu edytował ten post 05/09/2014 - 10:19
Jest Winczu, jest gra i kradziony bobcat
Szkoda, że nie mam w tygodniu czasu na grę
Będziemy wyczekiwać od weekendu do weekendu na Revil'a.
Będziemy wyczekiwać od weekendu do weekendu na Revil'a.
może dziś wejdę i w niedzielę jak się uda ;d
logo waxxy'ego owni, props.
logo waxxy'ego owni, props.
To nie moje logo, ja nie umiem takich robić, ale props przyjmę.
lol;
Gry (nowy dział!) →
Multiplayer, MMO, MMORPG, RPG →
Szukamy ludzi do luźnej gry 4fun w LoL'aNapisany przez libersin, 24/07/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
FabiNapisany przez Fabi, 14/03/2019 |
|
|