Nowe logo wytwórni, by świnia ;p
Łee no fane.
Nowe logo wytwórni, by świnia ;p
Łee no fane.
wyrwie
kolega to się rozhasał jak sarna po łące, fajnie pokozaczyłeś sobie przy koleżkach taki jestes
wyrwie
tej mondrala, jajca Ci obrosły? Rozhuśtiał się jak na placu, gówniarzernia
wyrwie
Już wiem po co Ci tą strzykawkę zamawiałem.
kolega to się rozhasał jak sarna po łące, fajnie pokozaczyłeś sobie przy koleżkach taki jestes
tej mondrala, jajca Ci obrosły? Rozhuśtiał się jak na placu, gówniarzernia
no dokładnie.
no dokładnie.
jaja obrosły i myśli ze dorosły, wszedłeś w wir i fixujesz tutaj, odpierdalasz bananze
jaja obrosły i myśli ze dorosły, wszedłeś w wir i fixujesz tutaj, od(cenzura)asz bananze
jestem nie adekwatny do swojego wieku
Skończyć tą rozmowę bo będę musiał prosić moderatora.

Popularny
Ahahahahahaha Za ladny stan fury jak na standardy Dizzy'ego.
Użytkownik OgKush edytował ten post 09/12/2014 - 23:52

Popularny

Jakoś dzisiaj się na was zawiodłem... Dwóch ziomków od was na motorze zsiada z niego i mnie zaczyna bić bez jakiegokolwiek powodu jeszcze na naszej strefie...
Jakoś dzisiaj się na was zawiodłem... Dwóch ziomków od was na motorze zsiada z niego i mnie zaczyna bić bez jakiegokolwiek powodu jeszcze na naszej strefie...
Nick? Na waszej strefie apteki? tam moi mieszkają więc daruj sobie.
Nie apteki, Niebieskie BLOKI Serce gangu. Nick to Loyd_Wayne I Khali_Mayers.
Nie apteki, Niebieskie BLOKI Serce gangu. Nick to Loyd_Wayne I Khali_Mayers.
Ssy na priv podeślij.
Nie możesz otrzymywac prywatnych wiadomośći, ale to i tak jest zbędne ponieważ nie zapisują mi się screeny z SAMP'a. Twoi członkowie powinni ci się sami do tego przyznać, ale też tam stało dwóch moich którzy tez dostali bw i mogą to potwierdzić.
EDIT; Dobra, chłopaki przeprosili za swoje zachowanie - powiedzieli też, że już się to więcej nie powtórzy. Miłej gry.
Użytkownik FilipoX edytował ten post 10/12/2014 - 18:07

Popularny
Jeden mały ale jest. ;p Nie starczyło miejsca na kompie.

Popularny

Na razie tyle mam.

Popularny
Damy rade, bo nie damy się skłócić, nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi, chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą.

Popularny

Little Sister.

Popularny
dlugo gracie, pozdro 600 bula lokiec na droge

hahahahahahahahaahhaha propsy
Użytkownik _GanjaMan_ edytował ten post 11/12/2014 - 03:11

Popularny
Nie macie gdzie w kosza grać, chłopaksy?

Popularny
na sevilli

A wy nie macie gdzie po wpitol przychodzić? Fajna bitka była + nie mówcie, że boisko na Sevilli jest wasze skoro nie jest.
A wy nie macie gdzie po wpitol przychodzić?
Fajna bitka była + nie mówcie, że boisko na Sevilli jest wasze skoro nie jest.
łasili się po wpitol ode mnie + nie mówcie, że sevilla jest wasza skoro nie jest.

łasili się po wpitol ode mnie + nie mówcie, że sevilla jest wasza skoro nie jest.
Bo oni nie wiedzą, że (cenzura)ny Cam' dalej mieszka na Sevilli' i opiekuje się tym rewirem, w końcu jest jej częścia, tak samo jak Dizzy'.
Bo nie wiedzą, że Cam' i Dizzy' są częścią Sevilli' - można ich nazwać legendami tej ośki + Cam' cały czas mieszka na Sevilli' dbając o dobro tej ośki.
Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 12/12/2014 - 08:09
Bo oni nie wiedzą, że (cenzura)ny Cam' dalej mieszka na Sevilli' i opiekuje się tym rewirem, w końcu jest jej częścia, tak samo jak Dizzy'.
Bo nie wiedzą, że Cam' i Dizzy' są częścią Sevilli' - można ich nazwać legendami tej ośki + Cam' cały czas mieszka na Sevilli' dbając o dobro tej ośki.
aż korci lpm, przejeliscie seville ?
aż korci lpm, przejeliscie seville ?
Jak się nie mylę to Lammus się dziś zespawni na willow **przeładował dziewiątkę**. Nie, nie przejeliśmy, nie przejmujemy - gramy IC, a, że Dizzy' i Cam' wywodzą się z Sevilli' (SBC Rukoliniego) i wciąż żyją to są legendami tej ośki.
Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 12/12/2014 - 09:16
Oni nigdy xdaż korci lpm, przejeliscie seville ?
A co by było jakby jeden z nich padł od szczykawy xd ?? Ale nie opłaca się. . Gra ic lepsza. Lepiej kupić se ville na mieście xdJak się nie mylę to Lammus się dziś zespawni na willow **przeładował dziewiątkę**. Nie, nie przejeliśmy, nie przejmujemy - gramy IC, a, że Dizzy' i Cam' wywodzą się z Sevilli' (SBC Rukoliniego) i wciąż żyją to są legendami tej ośki.
Użytkownik BlazeY edytował ten post 12/12/2014 - 09:22
Jak się nie mylę to Lammus się dziś zespawni na willow **przeładował dziewiątkę**. Nie, nie przejeliśmy, nie przejmujemy - gramy IC, a, że Dizzy' i Cam' wywodzą się z Sevilli' (SBC Rukoliniego) i wciąż żyją to są legendami tej ośki.
Jak już polują xD musze przenieść moje 100 herek pokojowo prosze do 19
Użytkownik Zatsu edytował ten post 12/12/2014 - 09:20
Jak już polują xD musze przenieść moje 100 herek pokojowo prosze do 19
Pff.. Twoja chawira obstawiana jest od 8.
Oni nigdy xd
A co by było jakby jeden z nich padł od szczykawy xd ?? Ale nie opłaca się. . Gra ic lepsza. Lepiej kupić se ville na mieście xd
Jakby jeden padł od szczykawy to ekipa, która ją wbiła cała by miała strzykawki. Co do tego " oni nigdy " nie zapomnijcie dzięki komu tam gracie.
Pff.. Twoja chawira obstawiana jest od 8.
Jakby jeden padł od szczykawy to ekipa, która ją wbiła cała by miała strzykawki.
Co do tego " oni nigdy " nie zapomnijcie dzięki komu tam gracie.
czego sie nie robi dla heroiny xD
Oj xd walić szczykawylepiej grać IC. Grojcie tam dobrze. Zawijam z tematu.Pff.. Twoja chawira obstawiana jest od 8.
Jakby jeden padł od szczykawy to ekipa, która ją wbiła cała by miała strzykawki.Co do tego " oni nigdy " nie zapomnijcie dzięki komu tam gracie.

Popularny
Oj xd walić szczykawylepiej grać IC. Grojcie tam dobrze. Zawijam z tematu.
Jeszcze zanim zawiniesz swoje rzeczy Ci powiem, że wczoraj rozmawiałem o tym samym z Akcjonusem i powiedziałem mu jedno mądre zdanie, którym sam siebie zaskoczyłem " i Ty i Ja kiedyś to zamkniemy, dlatego wolę prowadzić normalną wojnę bez przetrzymek/okradania/wyzywania/strzykawek, a wojna póki co jest kozacka " trochę podyskutowaliśmy na temat naszych organizacji i to wsio, możesz wyjść xD.
JAK MOGŁEM O TYM ZAPOMNIEĆ, PRZECIEŻ WCZORAJ BYŁ 11.12.2014
TAKŻE WSZYSTKIM MOIM MEMBEROM ŻYCZĘ JAK NAJLEPSZEJ GRY, DUZEGO HAJSU, PORZĄDNEGO DM'U I LIDERA, KTÓRY WRESZCIE PRZESTANIE SIĘ NA WAS DRZEĆ **ŚMIECHŁEM**
JEBŁO 4 MIESIĄCE OD KĄD GRAMY PO KRÓTKIEJ PRZERWIE, OSIEMDZIESIĄTKI-PIĄTKI SĄ JUŻ Z WAMI PÓŁ ROKU !!
Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 12/12/2014 - 11:55
E to macie propsa, bo panoszycie się ładnie. Taktyka czyni mistrza, trzymajcie się jak najdłużej... Walki są zajebiste.
Jeszcze zanim zawiniesz swoje rzeczy Ci powiem, że wczoraj rozmawiałem o tym samym z Akcjonusem i powiedziałem mu jedno mądre zdanie, którym sam siebie zaskoczyłem " i Ty i Ja kiedyś to zamkniemy, dlatego wolę prowadzić normalną wojnę bez przetrzymek/okradania/wyzywania/strzykawek, a wojna póki co jest kozacka " trochę podyskutowaliśmy na temat naszych organizacji i to wsio, możesz wyjść xD.
JAK MOGŁEM O TYM ZAPOMNIEĆ, PRZECIEŻ WCZORAJ BYŁ 11.12.2014
TAKŻE WSZYSTKIM MOIM MEMBEROM ŻYCZĘ JAK NAJLEPSZEJ GRY, DUZEGO HAJSU, PORZĄDNEGO DM'U, I LIDERA, KTÓRY WRESZCIE PRZESTANIE SIĘ NA WAS DRZEĆ **ŚMIECHŁEM**
JEBŁO 4 MIESIĄCE OD KĄD GRAMY PO KRÓTKIEJ PRZERWIE, OSIEMDZIESIĄTKI-PIĄTKI SĄ JUŻ Z WAMI PÓŁ ROKU !!
I będę drugie tyle, elo!
Fajna bitka była + nie mówcie, że boisko na Sevilli jest wasze skoro nie jest.
Bitka fajna, ale mi się te nicki ciągle myliły - zamiast podbiec i lać biegałem w kółko i gapiłem się na te imiona i nazwiska jak idiota..
A Sevilla jest własnością miasta Los Santos.
Tak Winczu wspina się na budynek przy parkingu, a potem robi parkoury.
https://www.facebook...495188143942248
Użytkownik DizzyNaMelanzu edytował ten post 12/12/2014 - 15:49

Popularny
Pol roku za nami ale caly czas na pelnej
lol;
Gry (nowy dział!) →
Multiplayer, MMO, MMORPG, RPG →
Szukamy ludzi do luźnej gry 4fun w LoL'aNapisany przez libersin, 24/07/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →