Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Całkowity zanik oznak RolePlay, miasto bezmózgich payday'owców.

n4g roleplay zanik

• Zamknięty Temat jest zamknięty
75 odpowiedzi w tym temacie

#1 1Wester156 17/03/2014 - 18:51

1Wester
  • Gracz

*
Popularny

Od czego by tu zacząć, chyba od tego żeby administracja dała pełen wgląd dla graczy którzy chcieliby się wypowiedzieć na temat aktualnej sytuacji, zacznijmy od początku.

Piszę ten temat ze względu że mam spory sentyment do tego serwera, na nim kilka lat temu zaczynałem, po wejściu doznałem szoku jakim był poziom, wiadomo od kilkudziesięciu miesięcy nie zachwyca ale to co zobaczyłem przerosło moje oczekiwania. To wymarłe miasto zombie, biegających bez celu graczy dążących na zbity pysk za majątkiem. Starałem się coś odegrać, gracze na siłę uciekali od akcji biegnąc dalej, sami nie wiedząc gdzie. W centrum czuję się jak w Indiach, nikt na nikogo nie zważa, pełno skuterów, ogromny ruch i totalny burdel. Ja rozumiem, stoisko nowych graczy, każdy tam zaczynał. Tylko szkoda że nikt tego nie kontroluje i stara się pomóc. 

Pierwsza sprawa - frakcje. OGRANICZENIE totalne, tylko PD, FBI i Rząd? Na początku myślałem że nie mam wglądu, czy coś ale to najprawdziwsza prawda. Chciałem coś odegrać, po prostu nie mogłem uwierzyć. Za niedługo PD zostanie usuniętę, po co skoro tylko i wyłącznie zatrzymuje graczy w ich życiu co dziennym. Cwany system, jakby nie patrzeć są to gamemasterzy bez uprawnień którzy widząc osobę dziwnie zachowującą się odizolują ją od bezmózgiego społeczeństwa. 

Dział propozycje - amen. Nie ma, koniec kreatywności, pieniądz. Gracze nie mają totalnego wglądu na stan serwera, nie mają nic do powiedzenia, a ich jedynym zadaniem jest dołączenie do wyżej wspomnianej większości, albo mają drogę wolną na inny serwer. 

Co na to zarząd, dla Bartka nie stanowi to przeszkody, jego serwer jego zasady - skoro ten system potrafi przynieść mu zysk i zasilić konto maszyny na której stoi nie będzie nic zmieniał, ale pozwólcie wyksztusić ostatek kreatywności dla graczy którzy zaczynają, zazwyczaj "weterani" N4G to odwalacze którzy mają na wszystko wy(cenzura)ne, bo kara ich ominie - dlaczego? Bo mają to co się najbardziej liczy, popularność i kasę. 

Ja rozumiem, z MC i FD gracz 2014 roku nie skorzysta, bo szkoda czasu. Ale pozwólcie korzystać dla osób które chcą grać ze względu na posiadany sentyment i znajomych, podobnie jak ja. Ożywcie te grupy, dajcie dla nowych i starych poznać ten klimat służb ratunkowych. 

Nie mówię, Bartek ma świetną głowę do interesów ale jestem wręcz pewny że jeżeli zrobiłby krok w polepszeniu poziomu wartość złotówki nie spadłaby w dół. Nie jestem chamski i arogancki, utrzymujesz się z tego i zrobiłeś kawał dobrej roboty, ale chcielibyśmy coś w zamian. To chyba tyle, jak już wspomniałem w tytule. Proszę o możliwość wypowiedzi graczy, jak i administracji.

Pozdrawiam, stary wyjadacz z 2010. 

[w=Duplikacja tematow + zly dzial.]

• Do góry
    • 54

#2 Gangster Haru146 17/03/2014 - 18:53

Gangster Haru
  • Gracz

Pozdrawiam również.

• Do góry
    • 1

#3 Dr Peter235 17/03/2014 - 18:56

Dr Peter
  • Gracz

I tak tego nie sprawdzą a fajna propozycja...

• Do góry
    • 1

#4 Artii109 17/03/2014 - 18:59

Artii
  • Gracz

+1, tylko chyba zły dział. :/

• Do góry
    • 1

#5 1Wester156 17/03/2014 - 19:00

1Wester
  • Gracz

+1, tylko chyba zły dział. :/

Podaj inny. To raczej problem, bo propozycji złożyć nie idzie. 

• Do góry
    • 1

#6 Szprociu227 17/03/2014 - 19:03

Szprociu
  • Gracz

Podaj inny. To raczej problem, bo propozycji złożyć nie idzie. 

Dział propozycje zmian ciągle istnieje ale jest on widoczny dla osób od X postów.

• Do góry
    • 0

#7 1Wester156 17/03/2014 - 19:04

1Wester
  • Gracz

Dział propozycje zmian ciągle istnieje ale jest on widoczny dla osób od X postów.

Tak? A nie wiedziałem, zwracam honor. Mimo wszystko to dobre miejsce na ten post. 

• Do góry
    • 0

#8 Mielnik_4717 17/03/2014 - 19:32

Mielnik_
  • Gracz

*
Popularny

Gram na serwerach RolePlay juz 6 lat. Scena RP sie ostro zmieniła, nie tylko na net4game. W zupełnosci zgadzam sie ze wszystkim z autorem tematu. Serwer powinien dać możliwość odegrania każdej postaci w naszym wirtualnym świecie. Nic by sie nie stało, jakby utworzono dwie frakcje ASGH I FD niezależne od skryptu. Mamy wejść niedługo jako miedzynarodowy serwer RolePlay. Jak ma wyglądac nasz wizerunek?
  • Do góry
    • 8

#9 MrWatson1299 17/03/2014 - 19:36

MrWatson
  • Gracz
Dobrze prawisz, popieram jak najbardziej to co napisałeś. ASGH miało swój niewyobrażalny klimat, do którego chciałoby się wrócić, jednak Misiek odpowie Ci na to pytanie znanym już powiedzeniem: załóż firme farmaceutyczną, kup ambulansy kosztujące bagatela ponad 50 tysięcy dolarów i graj.
  • Do góry
    • 2

#10 1Wester156 17/03/2014 - 19:43

1Wester
  • Gracz

Dobrze prawisz, popieram jak najbardziej to co napisałeś. ASGH miało swój niewyobrażalny klimat, do którego chciałoby się wrócić, jednak Misiek odpowie Ci na to pytanie znanym już powiedzeniem: załóż firme farmaceutyczną, kup ambulansy kosztujące bagatela ponad 50 tysięcy dolarów i graj.

To tak teraz działa? Farmaceutka/ratownik/barman/karneciarz w siłowni? Albo inaczej, /me podaje lek/gazy trzeźwiące (czy jak to było)/kebaba/karnet. Szkoda, straszna szkoda że to tak działa.

• Do góry
    • 0

#11 Mateo94 431 17/03/2014 - 19:57

Mateo94
  • Gracz

+1 Masz racje...

Co do działań na serwerze to nie jest stare H-RP gdzie się grało.

Gdzie nawet administracja karała za jadę po ulicy...

A dzisiaj rowerami wpadają w auta i zero reakcji.

Na starym H-RP to by było NIEDOPUSZCZALNE!

Powracajcie stare zasady...

• Do góry
    • 0

#12 Nonee187 17/03/2014 - 19:59

Nonee
  • Gracz

Może nie mam tak dużego doświadczenia jak Ty, ale w pełni rozumiem Twój bulwers. W centrum jest po prostu tragedia. Nawet na idlewood zdarzają się takie tępaki, że tak się brzydko wyrażę którzy są terminatorami, nic nie można im zrobić, bo "czysta gra IC" nie można nic ugrać przez nich. Są tacy cwani, że ostatnio koleś mnie związał sznurkiem, którego chyba wyjął z du*y. To już jest wręcz oburzające. Tylko można ugrać coś w gangach, mafiach i innych szajkach przestępczych. Dwa dni temu pisałem na /report iż jest jakiś odwalacz wszystkich bił nie reagował na /do. Ale pewnie dziś sobie gra i wku**ia innych. Nie każdemu chce się wstawiać ss'y itd, no i nie można napisać skargi jak ktoś odwala, bo tylko poważne zgłoszenia. Sra**e w banie. Już wolę, by ktoś dał /q niż by wszystkich i wszystko lał. 

• Do góry
    • 0

#13 eXqablee3587 17/03/2014 - 20:00

eXqablee
  • Gracz

W 2011 roku jak zacząłem tu grać nie bylo jakiejś rewelacji, skrypt byl o wiele gorszy, ale przynajmniej organizacje miały poziom. Największym ciosem dla mnie bylo usuniecie mc, w którym gralo mi sie bardzo dobrze, dla mnie odgrywanie dlugich akcji to czysta przyjemność. Teraz nawet jak otworzę klinikę to i tak nikt nie przyjdzie odgrywać, bo lepiej bic duty, handlować autami czy tańczyć przy boomboxie w centrum. Po co cieszyc sie akcja, cieszmy sie e-hajsem.
Pisałem już w jakimś temacie.
  • Do góry
    • 0

#14 nie gram tu juz od dawna1065 17/03/2014 - 20:02

nie gram tu juz od dawna
  • Zbanowani

Najbardziej śmieszą mnie gangi, którzy piszą - "GRAMY OLDSKUL", a biegają ze słuchawkami w uchu, jak jacyś agenci.

• Do góry
    • 0

#15 1Wester156 17/03/2014 - 20:02

1Wester
  • Gracz

Wczoraj widziałem że służby porządkowe też mają dobry ubaw, pozdrawiam kierowcę czarnej Tahomy który przez 30 minut driftował sobie na kogucie z kolegami w centrum obijając się o co popadnie. 

Jak dla mnie usunięcie Medical Center i Fire Department to mega kompromitacja, bo zabieracie ludziom kreatywnym jedyne miejsce w którym chcą rozwijać swój poziom, zainteresowania i akcje ze znajomymi, a nie z pawianami z centrum. 

• Do góry
    • 0

#16 eXqablee3587 17/03/2014 - 20:07

eXqablee
  • Gracz

Wczoraj widziałem że służby porządkowe też mają dobry ubaw, pozdrawiam kierowcę czarnej Tahomy który przez 30 minut driftował sobie na kogucie z kolegami w centrum obijając się o co popadnie. 

Jak dla mnie usunięcie Medical Center i Fire Department to mega kompromitacja, bo zabieracie ludziom kreatywnym jedyne miejsce w którym chcą rozwijać swój poziom, zainteresowania i akcje ze znajomymi, a nie z pawianami z centrum. 

To była pewnie tahoma podpisana pod farmację, bo ona też ma koguty.

• Do góry
    • 0

#17 1Wester156 17/03/2014 - 20:10

1Wester
  • Gracz

To była pewnie tahoma podpisana pod farmację, bo ona też ma koguty.

podobno to byli członkowie SD, tych od ganów. Wysłałem na nich reporta, tankowali sobie samym skryptem i dalej odpierdzielali unikając kary pomimo specta Game Mastera. Ale nie oto się tutaj rzecz rozchodzi. 

• Do góry
    • 0

#18 Dr Szadoł 199 17/03/2014 - 20:14

Dr Szadoł
  • Gracz

*
Popularny

Dostaniesz warna i blokade postowania tak jak ja za napisanie propozycji o lepsze South Central gdzie większość była za, a misiek m wpie*dolił warna za duplikacje bezsensownych propozycji, no ale powinno się to wprowadzić, oraz podział skinów w organizacjach przestępczych bo skinpacki w ogóle nie mają teraz sensu i klimat spada.

• Do góry
    • 4

#19 Nonee187 17/03/2014 - 20:18

Nonee
  • Gracz

Ja wyrażam tylko swoje zdanie. W Polsce jest chyba wolność słowa, no i nikogo nie uraziłem tymi słowami. Każdy powinien się zgodzić kto grał/gra na Idlewood, że poziom jest znacznie lepszy.

• Do góry
    • 0

#20 maxzibi 0 17/03/2014 - 20:18

maxzibi
  • Gracz

Odgrywanie medyków na /do. Takie zajebiste. <y>

• Do góry
    • 0

#21 nigga300k 147 17/03/2014 - 20:27

nigga300k
  • Gracz

Ja wyrażam tylko swoje zdanie. W Polsce jest chyba wolność słowa, no i nikogo nie uraziłem tymi słowami. Każdy powinien się zgodzić kto grał/gra na Idlewood, że poziom jest znacznie lepszy.

Co Ty, spada z dnia na dzień, a biznesy wcale tak dobrze nie prosperują niż wcześniej- anty afk bot i jazda albo //taichi2 czy //bat, akcje /me i /do wyginęły jak dinozaury, dawno nie widziałem osoby, która sama z siebie zrobiła z dwie lub trzy linijki /me i /do, a nie na pokaz, pozdro 600.

• Do góry
    • 2

#22 Black00 255 17/03/2014 - 20:33

Black00
  • Gracz

Najbardziej śmieszą mnie gangi, którzy piszą - "GRAMY OLDSKUL", a biegają ze słuchawkami w uchu, jak jacyś agenci.

Raczej nie zabronisz komuś stworzyć biznesu ochrony i dawania do niej zaproszenia osobom z gangu. To jego sprawa, jak prowadzi gang i Ciebie nie powinno to obchodzić. ;) 

Co do tematu, to raczej się zgadzam. Co to za serwer RP bez "szpitala" i "straży pożarnej"?

• Do góry
    • 0

#23 nie gram tu juz od dawna1065 17/03/2014 - 20:44

nie gram tu juz od dawna
  • Zbanowani

*
Popularny

Raczej nie zabronisz komuś stworzyć biznesu ochrony i dawania do niej zaproszenia osobom z gangu. To jego sprawa, jak prowadzi gang i Ciebie nie powinno to obchodzić. ;)

Rozśmieszyłeś mnie tym, poważnie.

Nie zabronię nikomu zakładać biznesu ochrony, ale kurwa. Gangi, które grają oldchool ze słuchawkami? Kurwa, kto to widział. Nie zabraniam im słuchawek, chociaż to psuje klimacior gangów ulicznych, ale niech nie piszą, że grają oldschool, a biegają ze słuchawkami. Co do części pogrubionej Twojego posta - Obchodzi mnie to, ponieważ gram na tym serwerze i również mnie to dotyczy.

• Do góry
    • 5

#24 Cineq23.4147 18/03/2014 - 14:26

Cineq23.
  • Moderator

Osobiście gram na net4game od 2009 roku, bez przerwy. W tym czasie na serwer wprowadzano zmiany, systemy usprawniające rozgrywkę etc. Wszystko ma na celu grę jaką cenią sobie gracze. Pisaliście coś o MC, otóż odkąd pamiętam - zawsze były z tą frakcją same problemy, gracze korzystali z niej bo musieli. Gdy Misiek wprowadził apteki - szpital przestał istnieć. Co do syfu w centrum - administracja cały czas chce się z tym problemem uporać i stworzyć nowe centrum, dla graczy, którzy już się czegoś dorobili i radzą sobie z rozgrywką.

• Do góry
    • 0

#25 DurkaDurka562 18/03/2014 - 14:43

DurkaDurka
  • Gracz

Kolejny problem jaki obecnie istnieje to brak sądu  :huh:  Przecież to jest nie pojęte, minęło sporo czasu odkąd sąd przestał funkcjonować i nic się z tym nie robi, a to przecież pewna część kreatywnej rozgrywki, druga sprawa to ORGANIZACJE PRZESTĘPCZE, kto to widział żeby za hajsy dostawać organizacje, teraz każdy człowiek bez jakiego kol wiek doświadczenia walnie strefę, zbierze kolegów z biznesów i jazda! Brak podziału skinów, strasznie zabija klimat, ale po co takie przydziały skoro przez obecny system rekrutacji organizacje trzymają się tydzień, dwa? Trzecia sprawa to opiekun organizacji przestępczych, powinno być tak jak kiedyś, jedna osoba, której obowiązkiem było by czuwać cały czas nad gangami, mafiami, ścigantami.. A tak to gówno, już nawet nie pamiętam kiedy zrobiono coś dla organizacji przestępczych, robi się tylko to co zasili złotówką konto pana Misiaka, nie tędy droga. :whistle:

Co do tematu, to raczej się zgadzam. Co to za serwer RP bez "szpitala" i "straży pożarnej"?

Nie znasz się panie to się nie gadaj głupot, gang uliczny z słuchawkami to jak ksiądz z dziwką kurwa.

Użytkownik CzterejPancerni edytował ten post 18/03/2014 - 14:37

• Do góry
    • 2

#26 iPaweł 6908 18/03/2014 - 14:55

iPaweł
  • Gracz

*
Popularny

Kolejny problem jaki obecnie istnieje to brak sądu  :huh:  Przecież to jest nie pojęte, minęło sporo czasu odkąd sąd przestał funkcjonować i nic się z tym nie robi, a to przecież pewna część kreatywnej rozgrywki,sili złotówką konto pana Misiaka, nie tędy droga. :whistle:

Myslisz, ze organizacja ekipy sadu jest taka prosta? Wiekszosc graczy korzysta ze znajomosci ooc, dlatego przy wyborze lidera musimy sie kierowac jego sposobami na zapobieganie ustawaniu spraw na skype.

ORGANIZACJE PRZESTĘPCZE, kto to widział żeby za hajsy dostawać organizacje, teraz każdy człowiek bez jakiego kol wiek doświadczenia walnie strefę, zbierze kolegów z biznesów i jazda! Brak podziału skinów, strasznie zabija klimat, ale po co takie przydziały skoro przez obecny system rekrutacji organizacje trzymają się tydzień, dwa?

To nie jest zaden problem. Organizacja, ktora odwala jest usuwana szybciej niz sie tego spodziwa. Mozesz zapytac innych liderow jak wyglada funkcjonowanie i rozliczanie liderow na konferencji :)

Trzecia sprawa to opiekun organizacji przestępczych, powinno być tak jak kiedyś, jedna osoba, której obowiązkiem było by czuwać cały czas nad gangami, mafiami, ścigantami.. A tak to gówno, j:whistle:

Liderzy i ich gracze nie sa 10letnimi dziecmi, ktorych trzeba ciagle pilnowac. Jesli zrobia cos zle, to predzej czy pozniej dowiemy sie o tym. Opiekun jest zbedny. To liderzy maja pilnowac swoich graczy, bo wlasnie to oni sa rozliczani z ich gry.

jakiego kol wiek

jakiegokolwiek :)
  • Do góry
    • 3

#27 DurkaDurka562 18/03/2014 - 15:02

DurkaDurka
  • Gracz

Myslisz, ze organizacja ekipy sadu jest taka prosta? Wiekszosc graczy korzysta ze znajomosci ooc, dlatego przy wyborze lidera musimy sie kierowac jego sposobami na zapobieganie ustawaniu spraw na skype.

To nie jest zaden problem. Organizacja, ktora odwala jest usuwana szybciej niz sie tego spodziwa. Mozesz zapytac innych liderow jak wyglada funkcjonowanie i rozliczanie liderow na konferencji :)

Liderzy i ich gracze nie sa 10letnimi dziecmi, ktorych trzeba ciagle pilnowac. Jesli zrobia cos zle, to predzej czy pozniej dowiemy sie o tym. Opiekun jest zbedny. To liderzy maja pilnowac swoich graczy, bo wlasnie to oni sa rozliczani z ich gry.

Literówka. :) A odpowiedź mi Pawle, kiedy na serwer administracja wprowadziła coś dla organizacji przestępczych? :)

• Do góry
    • 1

#28 gay 853 18/03/2014 - 15:11

gay
  • Gracz

Tu chodzi też o jakość tych organizacji. Kiedyś, gdy pisano na nie aplikację, to ludzie wkładali większe zaangażowanie w to co grają, starali się i nie dodawali do ekipy dwóch - trzech osób, które i tak nie będą grać, ale tworzyli ekipę, w której będzie im się dobrze grać i każdy będzie znał dobrze temat, w którym trzyma się rozgrywka. Wiedzieli, że opiekun organizacji przestępczych będzie ich nadzorować, jak grają, czy trzymają się tego co napisali w temacie. Tu nie zależało tylko i wyłącznie nad kupnem rodzinki i spełnieniem paru podpunktów, które wcześniej były tylko jasno wyrażonymi szczegółami, bez których żaden z byłych liderów nie zaczął pisać aplikacji, lecz nad tym by organizacja klimaciła, trzymała się wcześniej wymienionego przeze mnie klimatu i żeby był tam jakiś ogólny, dobry poziom Role Play. 

• Do góry
    • 1

#29 ovv5501 18/03/2014 - 15:20

ovv
  • Gracz

*
Popularny

@topic

Nie rozumiem twojego problemu, stary. Net4game już wielokrotnie przekonało się, że reaktywacje MC czy FD były totalną klapą. Medical Center - ilekroć pojawił się nowy lider, to dla tej frakcji brakowało aktywności. Przypomnijcie co działo się w aptece szpitalnej, gdzie stała jedna - może dwie osoby - a poziom był dokładnie taki sam jak teraz. Wszystko było takie same z tą różnicą, że aktywność w dzisiejszych aptekach jest 50 razy wyższa. Narzekacie, ciągle narzekacie - na to, na tamto. Przy obecnym systemie możecie sami reaktywować to, co się działo wtedy. Nikt wam nie broni zakupić budynku Medical Center, dwóch-trzech-czterech ambulansów, nikt - tylko wasza głowa.Szczególnie rozwalają mnie stwierdzenia, że teraz wszystko jest robione pod paydaya. Zapominacie tylko, że przed Aries kaska leciała na konto, jak tylko wszedłeś do gry. Gra bez odpowiedniej ilości majątku nie sprawia przyjemności, no bo kto chce ciągle jeździć skuterkiem i mieszkać w hotelu. Macie myśli takiego..stereotypowego Polaka - Polak myśli, że wszystko co jest za granicą to jest lepsze, a wy - że wszystko co było dawniej takie jest. 

Gram na serwerach RolePlay juz 6 lat. Scena RP sie ostro zmieniła, nie tylko na net4game. W zupełnosci zgadzam sie ze wszystkim z autorem tematu. Serwer powinien dać możliwość odegrania każdej postaci w naszym wirtualnym świecie. Nic by sie nie stało, jakby utworzono dwie frakcje ASGH I FD niezależne od skryptu. Mamy wejść niedługo jako miedzynarodowy serwer RolePlay. Jak ma wyglądac nasz wizerunek?

Niczym nie grzeszymy, żeby nasz wizerunek wypadł blado. Wejdźcie sobie na największy serwer RolePlay - zobaczcie co tam się dzieje. Jesteśmy lata świetlne przed nimi. Tam też gra masa ludzi z innych państw. Możliwość odegrania każdej postaci jest, tyle że nie ma możliwości na to, aby oderwać was od tego głupiego schematu. Wystarczy się tylko zaangażować, reszta przyjdzie sama.

Tu chodzi też o jakość tych organizacji. Kiedyś, gdy pisano na nie aplikację, to ludzie wkładali większe zaangażowanie w to co grają, starali się i nie dodawali do ekipy dwóch - trzech osób, które i tak nie będą grać, ale tworzyli ekipę, w której będzie im się dobrze grać i każdy będzie znał dobrze temat, w którym trzyma się rozgrywka. Wiedzieli, że opiekun organizacji przestępczych będzie ich nadzorować, jak grają, czy trzymają się tego co napisali w temacie. Tu nie zależało tylko i wyłącznie nad kupnem rodzinki i spełnieniem paru podpunktów, które wcześniej były tylko jasno wyrażonymi szczegółami, bez których żaden z byłych liderów nie zaczął pisać aplikacji, lecz nad tym by organizacja klimaciła, trzymała się wcześniej wymienionego przeze mnie klimatu i żeby był tam jakiś ogólny, dobry poziom Role Play. 

Przecież teraz też jest mocne nadzorowanie tym całym światem organizacji przestępczych. Wy to widzicie jako spełnienie kilku podpunktów, lecz nie widzicie, że spełnić te podpunkty wcale nie jest łatwo. Wielu graczy próbowało, a teraz jest tylko grupka organizacji, które się utrzymują. Wystarczy mieć dobrze poukładane w głowie.

Literówka. :) A odpowiedź mi Pawle, kiedy na serwer administracja wprowadziła coś dla organizacji przestępczych? :)

LEO.

Użytkownik Olaf Witkowski edytował ten post 18/03/2014 - 15:27

• Do góry
    • 4

#30 Lilu2046 18/03/2014 - 15:27

Lilu
  • Gracz

Sad by sie przydal i to strasznie, slyszalem ze Kasia miala niby sie za to zabrac. - Co do osob ktore wbijaj PD, po prostu chca sie wzbogacic bo nie maja tyle pieniedzy co osoby ktore zaczely grac na poczatku, co do ASGH fajnie jakby to powrocilo bo jednak mogles pojechac sobie na akcje z partnerem i odegrac kilka fajnych akcji, trzeba po prostu rozsadnego lidera.

Edit: Niby ma powstac nowe centrum, moze tam GM beda lepiej i surowiej karac, zobaczymy jak to bedzie.

Użytkownik Lilu edytował ten post 18/03/2014 - 15:31

• Do góry
    • 1

#31 Golap12335 18/03/2014 - 15:28

Golap123
  • Gracz

Z wypowiedzi wszystkich wnioskuję że na tym serwerze są sami chętni do ogrywania akcji gracze, w takim razie nikt wam tego nie zabrania, każdy narzeka i zgania na nowych graczy, lecz oni uczą się od starych, wchodzi nowy gracz widzi że każdy tutaj podaje jedzenie bez /me to po co on ma się wysilać ? Poziom tworzą gracze, nie zarząd a co do usunięcia MC i FD to się zgodzę, nie powinno zostać usunięte i myślę że jak najszybciej zostanie ono przywrócone.

• Do góry
    • -1

#32 mlodypajak1488 18/03/2014 - 15:29

mlodypajak
  • Gracz

Popieram w stu procentach, nie oszukujmy się, poziom serwera spadł i ciągle spada.

• Do góry
    • 0

#33 DurkaDurka562 18/03/2014 - 15:32

DurkaDurka
  • Gracz

Z wypowiedzi wszystkich wnioskuję że na tym serwerze są sami chętni do ogrywania akcji gracze, w takim razie nikt wam tego nie zabrania, każdy narzeka i zgania na nowych graczy, lecz oni uczą się od starych, wchodzi nowy gracz widzi że każdy tutaj podaje jedzenie bez /me to po co on ma się wysilać ? Poziom tworzą gracze, nie zarząd a co do usunięcia MC i FD to się zgodzę, nie powinno zostać usunięte i myślę że jak najszybciej zostanie ono przywrócone.

Nic Ci nikt nie przywróci, bo motto Bartosza to 'nie cofamy się'. Nawet jeśli graczom nie pasuje taka zmiana ;)

• Do góry
    • 0

#34 Scharlqtte1681 18/03/2014 - 15:38

Scharlqtte
  • Gracz

+1, ale spływa to po nich. :)

"Pomyślimy, zamykamy".

• Do góry
    • 0

#35 I3ojler-10 18/03/2014 - 15:55

I3ojler
  • Gracz

Adminstracja nie liczy sie ze zdaniami graczy.

• Do góry
    • 0

#36 Bigos219920 18/03/2014 - 16:00

Bigos219
  • Gracz

Dobra, dodam coś od siebie.

Chcecie przywrócenia ASGH, FD? - Chcecie tego teraz ponieważ tego nie ma, byście mieli chwilową zajawkę na grę w owej frakcji, nie oszukujmy się poziom by spadł wyjątkowo szybko ponieważ nikomu nie chciałby się odgrywać z osobami które nie prezentują sobą żadnego poziomu, mija się to z celem, dlatego nie zostanie to przywrócone i nawet nie upominajcie się o to.

Sprawa sądu jest wszystkim doskonale znana, potrzebny jest dobry lider który to ogarnie a nie pierwsza lepsza osoba z ulicy która nie rozkręci tego tylko ogłosi zawieszenie czy ja wiem po miesiącu? Wiem jak wyglądała dotychczasowa gra w tej frakcji, między innymi kary porządkowe nie były pobierane bo gracz zwyczajnie nie płacił tego lub CK'ał albo zawieszał postać na tak długo aż sprawa się wyciszy. Wiecie jak wyglądały dotychczasowe rozprawy? "/w 55 daj mi mniejszy wyrok to dam ci skuter i 2k" - MG było pełną parą dlatego nie ma sensu podejmować decyzji pochopnie tylko poczekać i dać odpowiednią osobę na pełnienie tej zacnej funkcji.

Cya!

• Do góry
    • 0

#37 DurkaDurka562 18/03/2014 - 16:03

DurkaDurka
  • Gracz

Dobra, dodam coś od siebie.

Chcecie przywrócenia ASGH, FD? - Chcecie tego teraz ponieważ tego nie ma, byście mieli chwilową zajawkę na grę w owej frakcji, nie oszukujmy się poziom by spadł wyjątkowo szybko ponieważ nikomu nie chciałby się odgrywać z osobami które nie prezentują sobą żadnego poziomu, mija się to z celem, dlatego nie zostanie to przywrócone i nawet nie upominajcie się o to.

Sprawa sądu jest wszystkim doskonale znana, potrzebny jest dobry lider który to ogarnie a nie pierwsza lepsza osoba z ulicy która nie rozkręci tego tylko ogłosi zawieszenie czy ja wiem po miesiącu? Wiem jak wyglądała dotychczasowa gra w tej frakcji, między innymi kary porządkowe nie były pobierane bo gracz zwyczajnie nie płacił tego lub CK'ał albo zawieszał postać na tak długo aż sprawa się wyciszy. Wiecie jak wyglądały dotychczasowe rozprawy? "/w 55 daj mi mniejszy wyrok to dam ci skuter i 2k" - MG było pełną parą dlatego nie ma sensu podejmować decyzji pochopnie tylko poczekać i dać odpowiednią osobę na pełnienie tej zacnej funkcji.

Cya!

A ktoś w ogóle szuka tego lidera? Istnieje gdzieś informacja o rekrutacji? Jeśli nie to w jaki sposób administracja szuka tej ekipy?

• Do góry
    • 0

#38 Bigos219920 18/03/2014 - 16:08

Bigos219
  • Gracz

A ktoś w ogóle szuka tego lidera? Istnieje gdzieś informacja o rekrutacji? Jeśli nie to w jaki sposób administracja szuka tej ekipy.

Znalezienie lidera nie jest prostą sprawą, rozmowy zapewne są prowadzone z odpowiednimi osobami które są tak zwanymi pewniakami i jest gwarancja że nie zostanie sprawa sknocona, czekajcie cierpliwie w najbliższym czasie zapewne będzie widać efekty tej pracy.

• Do góry
    • 0

#39 Rangy7982 18/03/2014 - 16:16

Rangy
  • Gracz

MC ma niewyobrażalny klimat, a jak było, to nikt nie grał. Chyba, że w 2010-2011 roku, ale do tego nie wracamy, bo wtedy były inne prawa oraz inny skrypt. 

To nie LSPD/FBI, to apteki/farmacja dla których wprowadzono koguty, bo "mogą odgrywać kliniki".

Użytkownik Rangy edytował ten post 18/03/2014 - 16:17

• Do góry
    • 1

#40 Paszu1150 18/03/2014 - 16:24

Paszu
  • Gracz
Props za całość.
Wiele musiałoby się zmienić, żeby znów było dobrze na serwerze, ale to nie zależy tylko od Miśka, administracji, gracze musieliby się zmienić, a jak narzucisz komuś żeby się zmienił? Najlepiej było by wrócić do gry przed Ariesem, ale to nie realne. ^_^
A co do tych frakcji, to prawda, nie powinno się ich usuwać, ale... MC to była frakcja duch, nie można tam było nikogo zastać, na wezwania też nikt się nie zjawiał MC żyło jak był Wilson, wtedy to była dobra frakcja, ale teraz jeżeli dobrać ogarniętego lidera to nic nie stoi na przeszkodzie. ;)
I taka mała dygresja do Miśka, żeby informował nas w jakimś temacie na forum o zmianach jakie wprowadził, bo o tym, że po osiągnięciu 70 godzin, potrzeba nam domu dowiedziałem się dopiero podczas gry, pozdrawiam paszu.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych