Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Best Gym! Pracownik/Kierownik

rekrutacja best gym centrum los santos

• Please log in to reply
166 odpowiedzi w tym temacie

#81 Lucusiovy — 16 18/12/2013 - 20:00

Lucusiovy
  • Gracz

Nick IC: Lance Allen
Numer telefonu: 357-566-6
Dlaczego właśnie te stanowisko: Gdyż najlepiej się na nim odnajduję. Jestem osobą spokojną i miłą, a stanowisko kierownika jest mi znane. 

Aktualnie jestem kierownikiem w paru firmach i właścicielem radia. Myślę, że dobrze będę się sprawował na takowym stanowisku.

• Do góry
    • 0

#82 Mateo94 — 431 18/12/2013 - 20:32

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Dane Collins

Numer telefonu: 361-70-41

Zaakceptowane! zgłoś się do kierownika siłowni!

Nick IC: Lance Allen
Numer telefonu: 357-566-6
Dlaczego właśnie te stanowisko: Gdyż najlepiej się na nim odnajduję. Jestem osobą spokojną i miłą, a stanowisko kierownika jest mi znane. 

Aktualnie jestem kierownikiem w paru firmach i właścicielem radia. Myślę, że dobrze będę się sprawował na takowym stanowisku.

Niestety za mało lecz wpadnij do siłowni IC, zatrudnij się jako kierownik i odezwij się za tydzień, sprawdzimy Cie. ;)

• Do góry
    • 0

#83 Marcin_ — 1144 19/12/2013 - 13:21

Marcin_
  • Gracz

*
Popularny

Nick IC: Wilson James
Numer telefonu: 326 84 97
Dlaczego właśnie te stanowisko: Sądzę, że z pewnością sobie poradzę na stanowisku kierownika, byłem już kierownikiem w wielu firmach i mam z tym doświadczenie., obecnie jestem w Revolution Pharmacy. Chciałbym spróbować swoich sił tutaj. Po za tym jestem miły, uprzejmy i pomocny. Wiem jakie są moje obowiązki i będę się ich trzymał. 

• Do góry
    • 6

#84 Mateo94 — 431 19/12/2013 - 16:52

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Wilson James
Numer telefonu: 326 84 97
Dlaczego właśnie te stanowisko: Sądzę, że z pewnością sobie poradzę na stanowisku kierownika, byłem już kierownikiem w wielu firmach i mam z tym doświadczenie., obecnie jestem w Revolution Pharmacy. Chciałbym spróbować swoich sił tutaj. Po za tym jestem miły, uprzejmy i pomocny. Wiem jakie są moje obowiązki i będę się ich trzymał. 

Zaakceptowane! zgłoś się do zarządu Best Gym!

• Do góry
    • 0

#85 BedzieszJebany — 96 19/12/2013 - 19:53

BedzieszJebany
  • Gracz

Nick IC: Lorenzo Cozza
Numer telefonu: 3073740
Dlaczego właśnie te stanowisko: Od zawsze chciałem pracowac jako kierownik, umiem dbać o reputację firmy jak i o pracowników by nie latali gdzieś bez plakietek po lokalu, jestem bardzo uczynny i mam duży zapał co do bycia kierownikiem. 

• Do góry
    • 0

#86 Mateo94 — 431 19/12/2013 - 20:06

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Lorenzo Cozza
Numer telefonu: 3073740
Dlaczego właśnie te stanowisko: Od zawsze chciałem pracowac jako kierownik, umiem dbać o reputację firmy jak i o pracowników by nie latali gdzieś bez plakietek po lokalu, jestem bardzo uczynny i mam duży zapał co do bycia kierownikiem. 

Zapraszam do Best Gym! Popracujesz tydzień i sie dogadamy.

• Do góry
    • 0

#87 Lene — 1 19/12/2013 - 20:47

Lene
  • Gracz

z tego co wiem najtańsze karnety są w Central Gym'ie, słyszałem coś o tym bo w szkolę o tym nawijali xD.

Nick IC: Justin Wood
Staż w pracy: jeżeli chodzi na tym serwerze to jeszcze nie miałem pracy, ale na innych serwerach nawet zarząd i wszystko praktycznie ogarniałem to problemu nie będzie bodajże ;).
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania: To jest tak, że właśnie poszukuje jakiejś dobrej pracy i aktualnie przeglądałem forum to myślę, napiszę - duty pobije i git. Tak więc chciałbym zacząć od kierownika czy dyrektora, z komendami się zapoznam i wogle. Ale ogólnie stawiam znaki interpukcyjne i wiem jak kogoś zatrudnić bo nie na jednym RP'ku grałem.
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Ta, przez telefon chyba dzwonisz i zamawiasz przedmiot.
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: Jak nie jak tak.

• Do góry
    • 0

#88 Mateo94 — 431 19/12/2013 - 21:51

Mateo94
  • Gracz

z tego co wiem najtańsze karnety są w Central Gym'ie, słyszałem coś o tym bo w szkolę o tym nawijali xD.

Nick IC: Justin Wood
Staż w pracy: jeżeli chodzi na tym serwerze to jeszcze nie miałem pracy, ale na innych serwerach nawet zarząd i wszystko praktycznie ogarniałem to problemu nie będzie bodajże ;).
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania: To jest tak, że właśnie poszukuje jakiejś dobrej pracy i aktualnie przeglądałem forum to myślę, napiszę - duty pobije i git. Tak więc chciałbym zacząć od kierownika czy dyrektora, z komendami się zapoznam i wogle. Ale ogólnie stawiam znaki interpukcyjne i wiem jak kogoś zatrudnić bo nie na jednym RP'ku grałem.
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Ta, przez telefon chyba dzwonisz i zamawiasz przedmiot.
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: Jak nie jak tak.

Czyli pracowałeś kiedykolwiek na stanowisku kierownika w siłowni?

• Do góry
    • 0

#89 Wawrek — 1 19/12/2013 - 22:06

Wawrek
  • Gracz

Nick IC: Shemar Spina
Numer telefonu:3406847

Dlaczego właśnie te stanowisko:Właśnie te stanowisko, ponieważ dobrze znam się na rzeczy. Jestem kierownikiem w firmach. Wymienię jeżeli będzie trzeba. Pracowałem już w tego typu rzeczach więc myślę że sie nadam

• Do góry
    • 0

#90 Lene — 1 19/12/2013 - 22:32

Lene
  • Gracz

Czyli pracowałeś kiedykolwiek na stanowisku kierownika w siłowni?

o ile przeczytałaś(łeś) to byłem w zarządzie, Nawet wypłate potrafię rozdać - nie ma się czym martwić, chętnie przywitam się ze stanowiskiem na zarządzie czy menageru ;).

• Do góry
    • 0

#91 Baałwanek — 603 19/12/2013 - 22:46

Baałwanek
  • Gracz

Nick IC: Maksimillian Pravdin
Numer telefonu: 3614446

Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem osobą dyspozycyjną, cierpliwą oraz kulturalną dzięki czemu mam umiejętność dogadywania się z klientem i zawsze potrafię znaleźć jakieś rozwiązanie w problemie klienta. Praca w różnych siłowniach na stanowisku kierownika przekonywuje mnie do napisania podania w państwa siłowni, gdyż myślę, że jestem osobą której szukacie.  

• Do góry
    • 0

#92 Mateo94 — 431 19/12/2013 - 23:59

Mateo94
  • Gracz

o ile przeczytałaś(łeś) to byłem w zarządzie, Nawet wypłate potrafię rozdać - nie ma się czym martwić, chętnie przywitam się ze stanowiskiem na zarządzie czy menageru ;).

Mamy menagerów. :) Tam są za duże kwoty dla obcej nie zaufanej osoby, zgłoś się do Zarządu o nadanie kierownika

Nick IC: Maksimillian Pravdin
Numer telefonu: 3614446

Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem osobą dyspozycyjną, cierpliwą oraz kulturalną dzięki czemu mam umiejętność dogadywania się z klientem i zawsze potrafię znaleźć jakieś rozwiązanie w problemie klienta. Praca w różnych siłowniach na stanowisku kierownika przekonywuje mnie do napisania podania w państwa siłowni, gdyż myślę, że jestem osobą której szukacie.  

Prosimy zgłosić się do zarządu siłowni, dostaniesz kierownika próbnego!

• Do góry
    • 0

#93 PICZASTY — 76 20/12/2013 - 20:33

PICZASTY
  • Gracz

Nick IC: Patrick Seggio
Numer telefonu: 270 9660
Dlaczego właśnie te stanowisko: Napisze krótko i jasno.. Znam się na tej posadzie, mój staż na serwerze również jest dość duży. W nie jednej firmie już byłem kierownikiem, i wiem czego się podejmuje.. Znam swoje obowiązki gdzie również trzeba je spełniać.. Upominać graczy o plakietki, stanie za ladą, rekrutowanie nowych i ogarniętych graczy.. Oczywiście również mieć szacunek do pracownika oraz klienta, zawsze godnie reprezentować siłownię..

• Do góry
    • 0

#94 dzik_ — 1913 22/12/2013 - 18:47

dzik_
  • Gracz

*
Popularny

Nick IC: Shamar White

Numer telefonu:3-481-275

Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem kierownikiem w kilku lokalach, Odróżniam chat IC od OOC, kasjerem jestem juz z miesiąc + za każdym razem odgrywałem, potrafie sobie poradzić gdy w lokalu zjawia się "odwalacze", umiem zrobic dobra oraz ładną akcje, będe przyjmować ogarniętych ludzi z dobrym cv oraz pilnować żeby kasjerzy nie chodzili po lokalu lecz stali za ladą ze swoją plakietką, staram się omijać DM oraz jestem miły dla każdego

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

• Do góry
    • 4

#95 Mateo94 — 431 23/12/2013 - 09:09

Mateo94
  • Gracz
Aplikacje wyżej są zaakceptowane. Zapraszam do siłowni, colt d. Nada Wam uprawnienia.
  • Do góry
    • 0

#96 Sallata — 0 23/12/2013 - 16:35

Sallata
  • Świeżak

Nick IC: Ernest Bonelli
Numer telefonu:363-532-7
Dlaczego właśnie te stanowisko: Pragnę dostać te stanowisko, ponieważ znam się na rzeczy, jestem sumienny i "ogarnięty", oraz jestem wstanie poświęcić z 5-6 godz dziennie na gre. Posiadam szacunek do klienta i pracownika, nigdy nie wywyższam się. Swoimi czynami np: pomoc graczom będę reprezentował siłownię, a oni odwiedzą naszą siłownię w ramach odwdzięczenia się lub tylko poćwiczyć. Nie będę rekrutował byle kogo, ponieważ chyba nikt nie chce mieć 100 graczy a nikt nic nie robi, ani nie przestrzegają zasad RP 

• Do góry
    • 0

#97 Adamsky — 84 23/12/2013 - 18:35

Adamsky
  • Gracz

Nick IC: Marquez Ruiz
Numer telefonu: 363 028 2
Dlaczego właśnie te stanowisko: Witam! Myślę, że w zupełności będę spełniał obowiązki kierownika. Jak na kierownika przystało zatrudniał pracowników, pilnował w pewnym sensie swoich zatrudnionych. Marquez jest porządną, ambitną postacią, co na pewno pomoże mu przy wypełnianiu swoich obowiązków. 

Użytkownik LuckyAdam edytował ten post 24/12/2013 - 19:47

• Do góry
    • 1

#98 FightTheFight — 779 24/12/2013 - 20:24

FightTheFight
  • Gracz

Nick IC: Dillon Tallarida
Numer telefonu: 
34-37-351

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego te stanowisko, ponieważ mam pojęcie jakie obowiązki ma kierownik i co trzeba robić aby firma się rozwijała. Byłem kierownikiem w paru biznesach i prowadziłem swoją własną firmę. Gram już sporo na serwerze i myślę, że to stanowisko jest w sam raz dla mnie jak nie wyżej.Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#99 Woutaz — 17 27/12/2013 - 13:02

Woutaz
  • Gracz

Nick IC: Bruno Torres
Numer telefonu: 17-89-731
Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę że nadaję się na to stanowisko, ponieważ jestem ambitnym,sumiennym oraz ogarniętym  graczem chcącym rozwijać tą firmę z którym zawsze i wszędzie można się dogadać, chcący wspierać pracowników w sprawach w których nie dają sobie rady, pomagać nowym graczom. Będe również pilnował aby w lokalu był porządek i nie było jakiegoś niepotrzebnego chaosu.Spędzam dosyć dużo czasu na grze więc miałbym czas wykonywać swoje obowiązki.

Oczywiście także oprócz rozwijania Best Gym'u od środka chcę ją wspierać poza nią to jest:

*Zachęcać osoby by ćwiczyły u nas co da nam korzyści finansowe

*Zatrudniać nowych graczy którzy chcą rozwijać swoją postać, patrzą przyszłościowo na grę na tym serwerze.

*Jako że jestem sumienny dopilnowywał bym do końca tego co się dzieje w siłowni.

Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Tak

Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: Oczywiście że tak.

Użytkownik Woutaz edytował ten post 28/12/2013 - 09:45

• Do góry
    • 0

#100 Nievier — 66 28/12/2013 - 23:04

Nievier
  • Gracz

Nick IC: Stuart Richardson.
Numer telefonu: 366-28-68.
Dlaczego właśnie te stanowisko: Chciałbym zostać kierownikiem, gdyż myślę, że spełnię się na tym stanowisku. Już w dwóch innych firmach jestem kierownikiem i wiem na czym polega praca na tym stanowisku. Pracę która jest mi wyznaczona zawsze staram się wykonywać najlepiej jak potrafię, nigdy nie ma ze mną żadnych problemów i zapewniam, że spełnię się na tym stanowisku. Będę starał się przyjmować jak najlepszych pracowników oraz pilnować aby pracowali, a nie obijali się chodząc bez celu po lokalu. Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#101 wrnwsky — 116 29/12/2013 - 15:54

wrnwsky
  • Gracz

Nick IC: Devyn Garcia
Numer telefonu: 358-20-66
Dlaczego właśnie te stanowisko: Chciałbym objąć stanowisko kierownika, ponieważ lubię robić coś więcej niż tylko stać bez celu (nie licząc obsługi klientów oczywiście). Jestem kierownikiem w jednej z firm i wszystko jest mi znajome. Lubię przyjmować nowych pracowników ze szczegółowym odegraniem akcji rp. Mam oko na osoby w lokalu, chcę aby wszystko było idealne. Jestem systematyczny w tym co robię. Staram się zawsze wypełniać swoje obowiązki dokładnie bez żadnych pominięć. Zawsze zwracam uwagę na każdą prośbę o pomoc, obok której nie przechodzę obojętnie. Przede wszystkim jestem kulturalny, miły, pomocny oraz nienawidzę kłamstwa jak i łamania danego słowa.

Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#102 RalTez — 1 31/12/2013 - 12:49

RalTez
  • Gracz

Na zwykłego pracownika.

Nick IC: Nathen Stevens
Numer telefonu: 3461152

Użytkownik RalTez edytował ten post 31/12/2013 - 12:49

• Do góry
    • 0

#103 El_Damian — 20 31/12/2013 - 22:10

El_Damian
  • Gracz

Nick IC: Lukas Leiva
Numer telefonu: 2517662
Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego? To proste. Pracuje u państwa już ponad dwa tygodnie i myślę, że jestem gotowy podjąć stanowisko w waszej firmie, jakim jest stanowisko kierownika. Jestem bardzo zaangażowany i pracowity, myślę że moje wyższe stanowisko tylko polepszy wydajność i sprzedaż karnetów. Jak wspomniałem jestem bardzo pracowity, więc powiększy się także ilość pracowników, co równa się z wyższą sprzedażą.

• Do góry
    • 0

#104 jasiu11181 — 0 01/01/2014 - 13:34

jasiu11181
  • Gracz

Nick IC: Jair Kelly
Numer telefonu: 2556449
Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę, że mam cechy przywódcze i jakby nie ukrywać mam doświadczenie w zarządzaniu ludźmi, w przeszłości miałem styczność w pracowaniu w wielu siłowniach na stanowisku kierownika, jak i zwykłego pracownika. Jestem sympatyczny, kulturalny i co najważniejszę patrzę optymistycznie na świat. Myślę, że nadaję się na te stanowisko, aczkolwiek przyda się małe przypomnienie w zarządzaniu i myślę, mogę to od was wymagać.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.  Pozdrawiam Jair Kelly

• Do góry
    • 0

#105 Mateo94 — 431 02/01/2014 - 23:02

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Ernest Bonelli
Numer telefonu:363-532-7
Dlaczego właśnie te stanowisko: Pragnę dostać te stanowisko, ponieważ znam się na rzeczy, jestem sumienny i "ogarnięty", oraz jestem wstanie poświęcić z 5-6 godz dziennie na gre. Posiadam szacunek do klienta i pracownika, nigdy nie wywyższam się. Swoimi czynami np: pomoc graczom będę reprezentował siłownię, a oni odwiedzą naszą siłownię w ramach odwdzięczenia się lub tylko poćwiczyć. Nie będę rekrutował byle kogo, ponieważ chyba nikt nie chce mieć 100 graczy a nikt nic nie robi, ani nie przestrzegają zasad RP 

Zaakceptowane! zgłoś się do zarządu siłowni!

Nick IC: Marquez Ruiz
Numer telefonu: 363 028 2
Dlaczego właśnie te stanowisko: Witam! Myślę, że w zupełności będę spełniał obowiązki kierownika. Jak na kierownika przystało zatrudniał pracowników, pilnował w pewnym sensie swoich zatrudnionych. Marquez jest porządną, ambitną postacią, co na pewno pomoże mu przy wypełnianiu swoich obowiązków. 

Niestety za mało trochę napisane, przyjmij się jako pracownik oraz ponownie napisz aplikacje.

Nick IC: Dillon Tallarida
Numer telefonu: 
34-37-351

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego te stanowisko, ponieważ mam pojęcie jakie obowiązki ma kierownik i co trzeba robić aby firma się rozwijała. Byłem kierownikiem w paru biznesach i prowadziłem swoją własną firmę. Gram już sporo na serwerze i myślę, że to stanowisko jest w sam raz dla mnie jak nie wyżej.Pozdrawiam.

Tak samo jak wyżej,

Nick IC: Bruno Torres
Numer telefonu: 17-89-731
Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę że nadaję się na to stanowisko, ponieważ jestem ambitnym,sumiennym oraz ogarniętym  graczem chcącym rozwijać tą firmę z którym zawsze i wszędzie można się dogadać, chcący wspierać pracowników w sprawach w których nie dają sobie rady, pomagać nowym graczom. Będe również pilnował aby w lokalu był porządek i nie było jakiegoś niepotrzebnego chaosu.Spędzam dosyć dużo czasu na grze więc miałbym czas wykonywać swoje obowiązki.

Oczywiście także oprócz rozwijania Best Gym'u od środka chcę ją wspierać poza nią to jest:

*Zachęcać osoby by ćwiczyły u nas co da nam korzyści finansowe

*Zatrudniać nowych graczy którzy chcą rozwijać swoją postać, patrzą przyszłościowo na grę na tym serwerze.

*Jako że jestem sumienny dopilnowywał bym do końca tego co się dzieje w siłowni.

Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Tak

Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: Oczywiście że tak.

Zaakceptowane! zgłoś się do zarządu siłowni!

Nick IC: Stuart Richardson.
Numer telefonu: 366-28-68.
Dlaczego właśnie te stanowisko: Chciałbym zostać kierownikiem, gdyż myślę, że spełnię się na tym stanowisku. Już w dwóch innych firmach jestem kierownikiem i wiem na czym polega praca na tym stanowisku. Pracę która jest mi wyznaczona zawsze staram się wykonywać najlepiej jak potrafię, nigdy nie ma ze mną żadnych problemów i zapewniam, że spełnię się na tym stanowisku. Będę starał się przyjmować jak najlepszych pracowników oraz pilnować aby pracowali, a nie obijali się chodząc bez celu po lokalu. Pozdrawiam.

Brak akceptacji, przyjmij się jako pracownik, wykaż się grą IC i napisz ponownie aplikacje.

Nick IC: Devyn Garcia
Numer telefonu: 358-20-66
Dlaczego właśnie te stanowisko: Chciałbym objąć stanowisko kierownika, ponieważ lubię robić coś więcej niż tylko stać bez celu (nie licząc obsługi klientów oczywiście). Jestem kierownikiem w jednej z firm i wszystko jest mi znajome. Lubię przyjmować nowych pracowników ze szczegółowym odegraniem akcji rp. Mam oko na osoby w lokalu, chcę aby wszystko było idealne. Jestem systematyczny w tym co robię. Staram się zawsze wypełniać swoje obowiązki dokładnie bez żadnych pominięć. Zawsze zwracam uwagę na każdą prośbę o pomoc, obok której nie przechodzę obojętnie. Przede wszystkim jestem kulturalny, miły, pomocny oraz nienawidzę kłamstwa jak i łamania danego słowa.

Pozdrawiam.

Zaakceptowane! zgłoś się do zarządu siłowni IC

Na zwykłego pracownika.

Nick IC: Nathen Stevens
Numer telefonu: 3461152

Zaakceptowane! zgłoś się do kierownictwa siłowni.

Nick IC: Lukas Leiva
Numer telefonu: 2517662
Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego? To proste. Pracuje u państwa już ponad dwa tygodnie i myślę, że jestem gotowy podjąć stanowisko w waszej firmie, jakim jest stanowisko kierownika. Jestem bardzo zaangażowany i pracowity, myślę że moje wyższe stanowisko tylko polepszy wydajność i sprzedaż karnetów. Jak wspomniałem jestem bardzo pracowity, więc powiększy się także ilość pracowników, co równa się z wyższą sprzedażą.

Przyjmij się do siłowni jako pracownik na okres tygodnia, sprawdzimy Twoje powiększanie ilości klientów oraz napisz ponownie podanie.

Nick IC: Jair Kelly
Numer telefonu: 2556449
Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę, że mam cechy przywódcze i jakby nie ukrywać mam doświadczenie w zarządzaniu ludźmi, w przeszłości miałem styczność w pracowaniu w wielu siłowniach na stanowisku kierownika, jak i zwykłego pracownika. Jestem sympatyczny, kulturalny i co najważniejszę patrzę optymistycznie na świat. Myślę, że nadaję się na te stanowisko, aczkolwiek przyda się małe przypomnienie w zarządzaniu i myślę, mogę to od was wymagać.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.  Pozdrawiam Jair Kelly

Zgłoś się do kierownictwa siłowni, przyjmij się na tydzień oraz ponownie napisz aplikacje.

• Do góry
    • 0

#106 naprzypale — 31 04/01/2014 - 00:20

naprzypale
  • Gracz

**Louis niezadowolony z jednej pracy w której robi, przegląda oferty pracy aby sprawdzić czy są jakieś ciekawsze,po chwili natrafią na rekrutację do Siłowni na stanowisko kierownicze i jednym ruchem kopiuję formularz a następnie zabiera się za jego wypełnianie."

Nick IC: Louis Ivanov

Numer telefonu: 3676638

Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko. Dlaczego? Swoją argumentację popieram tym że wcześniej już byłem kierownikiem w większości firm, akurat nie na tym koncie ale byłem. Umiem obsługiwać się dashboradem jak i przyjmować ludzi do prac. Potrafiłem ustanowić dyscyplinę jak i porządek aby każdy stał za ladą i miał plakietkę. Jestem osobą stanowczą jak i kreatywną szukającą nowych wyzwań w swojej karierze, lubię poznawać nowych ludzi, jednak nie lubię chamstwa i prostactwa. Zatrudniając mnie do firmy na stanowisko kierownicze na pewno państwo nie pożałujecie ze względu na to że przyłożę się do pracy w 100%. Czekam na werdykt, i pozdrawiam serdecznie.

**Louis wyłącza komputer, następnie zamyka laptopa, chowa go do szafki i kieruję się w stronę drzwi,aby móc sobie pobiegać dla zdrowia, jak to uczył go ojciec.**

Użytkownik naprzypale edytował ten post 04/01/2014 - 00:21

• Do góry
    • 0

#107 Mateo94 — 431 06/01/2014 - 16:59

Mateo94
  • Gracz

**Louis niezadowolony z jednej pracy w której robi, przegląda oferty pracy aby sprawdzić czy są jakieś ciekawsze,po chwili natrafią na rekrutację do Siłowni na stanowisko kierownicze i jednym ruchem kopiuję formularz a następnie zabiera się za jego wypełnianie."

Nick IC: Louis Ivanov

Numer telefonu: 3676638

Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko. Dlaczego? Swoją argumentację popieram tym że wcześniej już byłem kierownikiem w większości firm, akurat nie na tym koncie ale byłem. Umiem obsługiwać się dashboradem jak i przyjmować ludzi do prac. Potrafiłem ustanowić dyscyplinę jak i porządek aby każdy stał za ladą i miał plakietkę. Jestem osobą stanowczą jak i kreatywną szukającą nowych wyzwań w swojej karierze, lubię poznawać nowych ludzi, jednak nie lubię chamstwa i prostactwa. Zatrudniając mnie do firmy na stanowisko kierownicze na pewno państwo nie pożałujecie ze względu na to że przyłożę się do pracy w 100%. Czekam na werdykt, i pozdrawiam serdecznie.

**Louis wyłącza komputer, następnie zamyka laptopa, chowa go do szafki i kieruję się w stronę drzwi,aby móc sobie pobiegać dla zdrowia, jak to uczył go ojciec.**

Zaakceptowane!

• Do góry
    • 0

#108 MorelloX — 0 06/01/2014 - 19:33

MorelloX
  • Gracz

**Otwiera laptopa, wchodzi w zakładkę rekrutacje i następnie wypełnia wzór:**

Nick IC: Daryl DeLuca
Numer telefonu: 7264256
Dlaczego właśnie te stanowisko: Interesuje mnie stanowisko kierownika ponieważ czuję się w tej roli najlepiej i własnie na tym stanowisku jestem najbardziej pracowity ponieważ czuję się doceniony. Jestem pracowity , mam dobry kontakt z ludźmi , byłem kierownikiem w innych firmach . Z moją pomocą inni kierownicy jak i szefowie będą mieli więcej czasu dla siebie i mniej czasu spędzali w pracy. Proszę o danie mi szansy i wykazanie się jako iż myślę że te stanowisko jest dla mnie idealne. 

**Po zakończeniu klika wyślij i wchodzi w kolejną ofertę **

Użytkownik MorelloX edytował ten post 06/01/2014 - 19:39

• Do góry
    • 0

#109 HansPL — -2 06/01/2014 - 23:10

HansPL
  • Gracz

*Corbin niezadowolony z jednej pracy w której robi, przegląda oferty pracy aby sprawdzić czy są jakieś ciekawsze,po chwili natrafią na rekrutację do Siłowni na stanowisko kierownicze i jednym ruchem kopiuję formularz a następnie zabiera się za jego wypełnianie."

Nick IC: Corbin Johnson
Numer telefonu: 369-69-19
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ jestem z pełną kultura oraz sympatyczny wobec pracowników. Chce z tego doświadczenia coś osiągnąc i właśnie mam zamiar. Jeżeli przyjmiecie mnie to zobaczycie co naprawde potrafie. 

**Corbin wyłącza komputer, następnie zamyka laptopa, chowa go do szafki i kieruję się w stronę drzwi,aby móc sobie pobiegać dla zdrowia, jak to uczył go ojciec.**

Użytkownik HansPL edytował ten post 06/01/2014 - 23:11

• Do góry
    • 0

#110 Mateo94 — 431 06/01/2014 - 23:13

Mateo94
  • Gracz

**Otwiera laptopa, wchodzi w zakładkę rekrutacje i następnie wypełnia wzór:**

Nick IC: Daryl DeLuca
Numer telefonu: 7264256
Dlaczego właśnie te stanowisko: Interesuje mnie stanowisko kierownika ponieważ czuję się w tej roli najlepiej i własnie na tym stanowisku jestem najbardziej pracowity ponieważ czuję się doceniony. Jestem pracowity , mam dobry kontakt z ludźmi , byłem kierownikiem w innych firmach . Z moją pomocą inni kierownicy jak i szefowie będą mieli więcej czasu dla siebie i mniej czasu spędzali w pracy. Proszę o danie mi szansy i wykazanie się jako iż myślę że te stanowisko jest dla mnie idealne. 

**Po zakończeniu klika wyślij i wchodzi w kolejną ofertę **

Niestety posiadasz za małe doświadczenie.

*Corbin niezadowolony z jednej pracy w której robi, przegląda oferty pracy aby sprawdzić czy są jakieś ciekawsze,po chwili natrafią na rekrutację do Siłowni na stanowisko kierownicze i jednym ruchem kopiuję formularz a następnie zabiera się za jego wypełnianie."

Nick IC: Corbin Johnson
Numer telefonu: 369-69-19
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ jestem z pełną kultura oraz sympatyczny wobec pracowników. Chce z tego doświadczenia coś osiągnąc i właśnie mam zamiar. Jeżeli przyjmiecie mnie to zobaczycie co naprawde potrafie. 

**Corbin wyłącza komputer, następnie zamyka laptopa, chowa go do szafki i kieruję się w stronę drzwi,aby móc sobie pobiegać dla zdrowia, jak to uczył go ojciec.**

Popracuj tydzień jako pracownik a dam Ci szansę jako kierownik. ;)

• Do góry
    • 0

#111 Mateo94 — 431 07/01/2014 - 04:07

Mateo94
  • Gracz

Niedługo otwieramy firmę kurierską! ;)

• Do góry
    • 0

#112 Julius Caesar — 1 08/01/2014 - 18:53

Julius Caesar
  • Gracz

Nick IC: Cameron Knight

Numer telefonu: 3586109

• Do góry
    • 0

#113 Mateo94 — 431 08/01/2014 - 20:37

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Cameron Knight

Numer telefonu: 3586109

Zaakceptowane! zgłoś się do kierownictwa siłowni! ;)

• Do góry
    • 0

#114 Ikoreczek — -9 09/01/2014 - 08:24

Ikoreczek
  • Gracz

Nick IC: Feliks_Addamo
Numer telefonu:((podam po zakupieniu))
Dlaczego właśnie te stanowisko: Jest to odpowiedzialne stanowisko, chciałbym się na nie dostać pracowałem raz jako kierownik w Earth Club ale to było kiedyś mam duże doświadczenie oraz ambicje w tym co robie. Byłem kierownikiem dość długo. Jestem osoba kulturalną i pomocną chetnie wszystkim pomoge.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania

Użytkownik Ikoreczek edytował ten post 09/01/2014 - 08:25

• Do góry
    • 0

#115 Mateo94 — 431 09/01/2014 - 08:40

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Feliks_Addamo
Numer telefonu:((podam po zakupieniu))
Dlaczego właśnie te stanowisko: Jest to odpowiedzialne stanowisko, chciałbym się na nie dostać pracowałem raz jako kierownik w Earth Club ale to było kiedyś mam duże doświadczenie oraz ambicje w tym co robie. Byłem kierownikiem dość długo. Jestem osoba kulturalną i pomocną chetnie wszystkim pomoge.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania

Trochę za mało, pisz na pracownika a za tydzień damy Ci szansę.

• Do góry
    • 0

#116 Ikoreczek — -9 09/01/2014 - 08:47

Ikoreczek
  • Gracz

Nick IC: Feliks Addamo
Numer telefonu: ((nie mam))

• Do góry
    • 0

#117 Mateo94 — 431 09/01/2014 - 08:50

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Feliks Addamo
Numer telefonu: ((nie mam))

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie lub do kierownictwa o przyjęcie w szeregi. ;)

• Do góry
    • 0

#118 Ikoreczek — -9 09/01/2014 - 09:08

Ikoreczek
  • Gracz

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie lub do kierownictwa o przyjęcie w szeregi. ;)

Ale ja już jestem w szeregach. 4 dni

• Do góry
    • 0

#119 Mateo94 — 431 09/01/2014 - 09:10

Mateo94
  • Gracz

Ale ja już jestem w szeregach. 4 dni

To dobijaj do siedmiu i sprawdzimy co tam i jak tam Twoja znajomość RP i rangi Kierownika. ;)

• Do góry
    • 0

#120 Ikoreczek — -9 09/01/2014 - 09:11

Ikoreczek
  • Gracz

To dobijaj do siedmiu i sprawdzimy co tam i jak tam Twoja znajomość RP i rangi Kierownika. ;)

wbij do gry spotkamy się w firmie.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, best gym, centrum, los santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych