Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Best Gym! Pracownik/Kierownik

rekrutacja best gym centrum los santos

• Please log in to reply
166 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mateo94 — 431 05/12/2013 - 18:30

Mateo94
  • Gracz

*
Popularny

pfWQMS9.png

Poszukujemy pracowników oraz kierowników do siłowni Best Gym!

Oferujemy:

Najtańsze karnety w całym Los Santos;

Miłą atmosferę;

Ciekawą lokalizacje;

200-300$ wypłaty;

Wszelaką pomoc ze strony współpracowników;

Ciekawe oferty;

Promocnie.

Czego wymagamy:

Zaangażowania;

Kultury;

Szacunku do klienta;

Aktywność.

Aplikacja na pracownika:

Nick IC:
Numer telefonu: 

Aplikacja na kierownika:

Nick IC:
Numer telefonu:
Dlaczego właśnie te stanowisko:

(Zamawianie przedmiotów) Aplikacja dla kierowników/dyrektorów siłowni:

Nick IC:
Staż w pracy:
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania:
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni:
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: 

Znajdujemy się obok Apteki Revolution Pharmacy w centrum.

85674203245323755726.png

Jeżeli chcesz u nasz pracować? złóż tutaj aplikację oraz czekaj na odpowiedź!

Wypłaty 200-300$!

Użytkownik Predi edytował ten post 08/12/2013 - 18:16

• Do góry
    • 5

#2 Mr Pio — 208 05/12/2013 - 18:36

Mr Pio
  • Gracz

Nick IC: Ryder Nunez
Numer telefonu:3553961
Dlaczego właśnie te stanowisko:Właśnie te stanowisko, ponieważ dobrze znam się na rzeczy. Jestem kierownikiem w paru biznesach, oraz współwłaścicielem w firmie taxi. Sądzę, że nadaję się na to stanowisko. Jestem uczciwy, zaradny oraz miły dla klientów. Potrafię z nimi porozmawiać, polecić im cokolwiek. Bardzo dobry kontakt mam z ludźmi.

• Do góry
    • 0

#3 Mateo94 — 431 05/12/2013 - 18:45

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Ryder Nunez
Numer telefonu:3553961
Dlaczego właśnie te stanowisko:Właśnie te stanowisko, ponieważ dobrze znam się na rzeczy. Jestem kierownikiem w paru biznesach, oraz współwłaścicielem w firmie taxi. Sądzę, że nadaję się na to stanowisko. Jestem uczciwy, zaradny oraz miły dla klientów. Potrafię z nimi porozmawiać, polecić im cokolwiek. Bardzo dobry kontakt mam z ludźmi.

Zaakceptowane, zgłoś się do Nas! Nick: Susan Noope.

• Do góry
    • 0

#4 Zellini Keva — 19 05/12/2013 - 19:04

Zellini Keva
  • Gracz

Nick IC: Yurik Vezzi

Numer telefonu: 3515286

Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem sumiennym pracownikiem już w kilku biznesach sprawidziłem się jako kierownik, jestem miły i uczciwy.

• Do góry
    • 0

#5 Mateo94 — 431 05/12/2013 - 19:09

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Yurik Vezzi

Numer telefonu: 3515286

Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem sumiennym pracownikiem już w kilku biznesach sprawidziłem się jako kierownik, jestem miły i uczciwy.

Akceptuję na okres próbny!

• Do góry
    • 0

#6 sojadzer — 33 05/12/2013 - 19:17

sojadzer
  • Gracz

Nick IC:Owen Ward
Numer telefonu:3544742
Dlaczego właśnie te stanowisko:Jestem osobą opanowaną,miłą oraz ogarnięta. Mam własny biznes wiec wiem co i jak. Byłem kierownikiem już w 3 firmach lecz one upadły. Mój staż w firmie może mnie nie klasyfikować co prawda na to stanowisko ale myślę że jestem osobą wartą sprawdzenia i miedzy innymi dlatego pisze to podanie. 

• Do góry
    • 0

#7 Mateo94 — 431 05/12/2013 - 19:34

Mateo94
  • Gracz

Nick IC:Owen Ward
Numer telefonu:3544742
Dlaczego właśnie te stanowisko:Jestem osobą opanowaną,miłą oraz ogarnięta. Mam własny biznes wiec wiem co i jak. Byłem kierownikiem już w 3 firmach lecz one upadły. Mój staż w firmie może mnie nie klasyfikować co prawda na to stanowisko ale myślę że jestem osobą wartą sprawdzenia i miedzy innymi dlatego pisze to podanie. 

Zaakceptowane, kierownik próbny. Zgłoś się do mnie.

• Do góry
    • 0

#8 Andy_Alvang — 0 05/12/2013 - 19:42

Andy_Alvang
  • Świeżak

Nick IC :Andy_Alvang
Numer Telefonu :3563969
Dlaczego Własnie Te Stanowisko :Jestem dobrym pracownikiem Best Gym pracuja tam dziennie 1-3godziny umiem poświęcać czas zajmowaniem się firmą,pomaganiem klijentow jeżeli chodzi o pracę
.Jestem osobą opanowaną,miłą tak jak i ogarniętą.

• Do góry
    • 0

#9 Mateo94 — 431 05/12/2013 - 19:46

Mateo94
  • Gracz

Nick IC :Andy_Alvang
Numer Telefonu :3563969
Dlaczego Własnie Te Stanowisko :Jestem dobrym pracownikiem Best Gym pracuja tam dziennie 1-3godziny umiem poświęcać czas zajmowaniem się firmą,pomaganiem klijentow jeżeli chodzi o pracę
.Jestem osobą opanowaną,miłą tak jak i ogarniętą.

Zaakceptowane, okres próbny. Zgłoś się do mnie.

• Do góry
    • 0

#10 Andy_Alvang — 0 05/12/2013 - 19:48

Andy_Alvang
  • Świeżak

Dobra :)

• Do góry
    • 0

#11 Mateo94 — 431 05/12/2013 - 22:56

Mateo94
  • Gracz

//Dodany do grupy.

• Do góry
    • 0

#12 Bedoes — 8 06/12/2013 - 13:05

Bedoes
  • Gracz

Nick IC:Carly_Abezgauz
Numer telefonu:3485708
Dlaczego właśnie te stanowisko:Ponieważ byłam już rekrutantka w Idaho GSM, było fajnie lecz firma upadła, mam doświadczenie w tej branży.

• Do góry
    • 0

#13 Mateo94 — 431 06/12/2013 - 16:34

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Dominick Lopez

Numer telefonu: 3404262

Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ, mam już owe stanowisko w czterech biznesach i znam się na rzeczy, mam spore doświadczenie na nim, więc nie będę miał żadnych problemów z ogarnianiem wszystkich spraw związanych z tym stanowiskiem. Szybko łapie kontakt z pracownikami, co jeszcze bardziej ułatwia mi pracę na owym stanowisku. Wybieram właśnie stanowisko kierownika, bo chociaż trochę chcę wspomagać waszą siłownie, wolę przyjmować nowych ludzi jak i pomagać obecnym pracownikom niż tylko podawać karnety itp.

Zaakceptowane! Zgłoś się do mnie IC,

Nick IC:Carly_Abezgauz
Numer telefonu:3485708
Dlaczego właśnie te stanowisko:Ponieważ byłam już rekrutantka w Idaho GSM, było fajnie lecz firma upadła, mam doświadczenie w tej branży.

Trochę za mało napisane, napisz aplikację jeszcze raz! :)

Mogę Cię przyjąć warunkowo, dwa tygodnie jako pracownik a później sprawdzę Cię i zobaczymy czy się dostaniesz. :)

• Do góry
    • 0

#14 Bedoes — 8 06/12/2013 - 22:26

Bedoes
  • Gracz

Zaakceptowane! Zgłoś się do mnie IC,

Trochę za mało napisane, napisz aplikację jeszcze raz! :)

Mogę Cię przyjąć warunkowo, dwa tygodnie jako pracownik a później sprawdzę Cię i zobaczymy czy się dostaniesz. :)

No okej.

• Do góry
    • 0

#15 Chudy_ — 722 07/12/2013 - 08:09

Chudy_
  • Gracz
Nick IC: Braxton Harvey
Numer tel: 7988459
Dlaczego własnie to stanowisko: Poniewaz jestem miły, uprzejmy, punktualny, zawsze angażuje sie w to co robię, chce to zrobić jak najlepiej. Jestem kierownikiem w Bel Visto Restaurant. Lubie jak na mojej służbie jest pożądek, jes wszystko na swoim miejscu. Lubie pracowac w siłowni, dobrze dogaduje sie z klientami, jak i z pracownikami. :)
  • Do góry
    • 0

#16 Mateo94 — 431 07/12/2013 - 08:23

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Braxton Harvey
Numer tel: 7988459
Dlaczego własnie to stanowisko: Poniewaz jestem miły, uprzejmy, punktualny, zawsze angażuje sie w to co robię, chce to zrobić jak najlepiej. Jestem kierownikiem w Bel Visto Restaurant. Lubie jak na mojej służbie jest pożądek, jes wszystko na swoim miejscu. Lubie pracowac w siłowni, dobrze dogaduje sie z klientami, jak i z pracownikami. :)

Zaakceptowane, zgłoś się do mnie IC.

• Do góry
    • 0

#17 Avici — 359 07/12/2013 - 08:41

Avici
  • Gracz

​Soreczka nie zauważyłem tego tematu ;) 

Nick IC: Tyrrel Thompson

Numer kontaktowy: 315-47-46

Dlaczego właśnie to stanowisko: Widzę że firma niedawno powstała ponieważ byłem kierownikiem poprzedniej siłowni, gram tu trochę i myślę że to jest stanowisko stworzone dla mnie. Jestem aktywny In Game, mam pojęcie na jakie obowiązki ma kierownik i co trzeba robić aby firma się rozwijała, handluje na parkingu i może załatwie jakiś piździk.  :D 

• Do góry
    • 0

#18 Erbeen12 — 2 07/12/2013 - 09:26

Erbeen12
  • Gracz

Nick IC: Mitchel Walker
Numer telefonu: 344-51-98
Dlaczego to stanowisko. Ponieważ jestem bardzo sympatyczny wobec ludzi, nie są mi obce komendy oraz byłem kierownikiem organizacji Platinum Gym oraz Tiger Gym, więc mam dobre doświadczenie na tym stanowisku.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Erbeen12

Użytkownik Erbeen12 edytował ten post 07/12/2013 - 09:27

• Do góry
    • 0

#19 Mateo94 — 431 07/12/2013 - 09:42

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Mitchel Walker
Numer telefonu: 344-51-98
Dlaczego to stanowisko. Ponieważ jestem bardzo sympatyczny wobec ludzi, nie są mi obce komendy oraz byłem kierownikiem organizacji Platinum Gym oraz Tiger Gym, więc mam dobre doświadczenie na tym stanowisku.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Erbeen12

Zaakceptowany, zgłoś się do mnie IC!

​Soreczka nie zauważyłem tego tematu ;) 

Nick IC: Tyrrel Thompson

Numer kontaktowy: 315-47-46

Dlaczego właśnie to stanowisko: Widzę że firma niedawno powstała ponieważ byłem kierownikiem poprzedniej siłowni, gram tu trochę i myślę że to jest stanowisko stworzone dla mnie. Jestem aktywny In Game, mam pojęcie na jakie obowiązki ma kierownik i co trzeba robić aby firma się rozwijała, handluje na parkingu i może załatwie jakiś piździk.  :D 

Zaakceptowany! zgłoś się do mnie IC!

• Do góry
    • 0

#20 DejBoj — 124 07/12/2013 - 12:23

DejBoj
  • Gracz

Nick IC:Cameron Armentano
Numer telefonu:2871845

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego .. ?? Mam dość spore doświadczenie w pracy w siłowni oraz na stanowisku kierowniczym, byłem kierownikiem w Tiger GYM (na innej postaci) oraz w centrum GYM (teraźniejsze Gold GYM) byłem takze kierownikiem w restauracji i w wielu innych biznesach. Więc chyba jednym słowem: Mam duze dosiwadczenie ..

• Do góry
    • 0

#21 Mateo94 — 431 07/12/2013 - 13:14

Mateo94
  • Gracz

Nick IC:Cameron Armentano
Numer telefonu:2871845

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego .. ?? Mam dość spore doświadczenie w pracy w siłowni oraz na stanowisku kierowniczym, byłem kierownikiem w Tiger GYM (na innej postaci) oraz w centrum GYM (teraźniejsze Gold GYM) byłem takze kierownikiem w restauracji i w wielu innych biznesach. Więc chyba jednym słowem: Mam duze dosiwadczenie ..

Dam Ci kierownika na czas określony, zgłoś się do mnie IC.

• Do góry
    • 0

#22 __Prawilna Mordeczka — 19 07/12/2013 - 14:24

__Prawilna Mordeczka
  • Gracz

Nick IC: Aloysha Young

Numer telefonu: ----
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ zauważyłem że firma niedawno powstała, ponieważ już nie jeden raz byłem kierownikiem, mam bardzo duże doświadczenie w tej branży, Jestem aktywny na serwerze oraz na forum.

• Do góry
    • 0

#23 Mateo94 — 431 07/12/2013 - 14:34

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Aloysha Young

Numer telefonu: ----
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ zauważyłem że firma niedawno powstała, ponieważ już nie jeden raz byłem kierownikiem, mam bardzo duże doświadczenie w tej branży, Jestem aktywny na serwerze oraz na forum.

Przyjdź do firmy i pokaż na co Cię stać. :)

Warunkowo zaakceptowano.

• Do góry
    • 0

#24 Dni są policzone — 17 07/12/2013 - 20:17

Dni są policzone
  • Gracz

Nick IC: Bo Scott

Numer telefonu: 345 657
Dlaczego właśnie te stanowisko: Poniewaz ma doswiadczenie na stanowisku kierownika.Potrafie sumiennie i dokladnie wykonywac prace.Jestem osoba spokojna i opanowana co gwarantuje mila i przyjemna prace.

• Do góry
    • 0

#25 Lander — 0 07/12/2013 - 20:21

Lander
  • Gracz

Nick IC:Drake James
Numer telefonu:Nie posiadam.

Dlaczego właśnie te stanowisko:Rok temu grałem na serwie na innej postaci i byłem tam kierownikiem w siłowni i barze więc myślę, że się sprawdzę jako kierownik. Znam komendy, umiem grać rp. Jestem miłą i przyjacielską osobą rzadko się denerwuje.

• Do góry
    • 0

#26 Mateo94 — 431 07/12/2013 - 22:39

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Bo Scott

Numer telefonu: 345 657
Dlaczego właśnie te stanowisko: Poniewaz ma doswiadczenie na stanowisku kierownika.Potrafie sumiennie i dokladnie wykonywac prace.Jestem osoba spokojna i opanowana co gwarantuje mila i przyjemna prace.

Byłeś u nas pracownikiem! zgłoś się do mnie IC.

Nick IC:Drake James
Numer telefonu:Nie posiadam.

Dlaczego właśnie te stanowisko:Rok temu grałem na serwie na innej postaci i byłem tam kierownikiem w siłowni i barze więc myślę, że się sprawdzę jako kierownik. Znam komendy, umiem grać rp. Jestem miłą i przyjacielską osobą rzadko się denerwuje.

Dam Ci szansę, wykazuj się jako pracownik.

• Do góry
    • 0

#27 Fokus4Ever — 2 08/12/2013 - 11:13

Fokus4Ever
  • Gracz

Nick IC: Andre Montana.

Numer telefonu: 3573748

Dlaczego właśnie te stanowisko: Otóż od kilku dni szukam większej posady siłowni, w których przepracowałem naprawdę wiele, więc co prawda mam doświadczenie. Posada kierownika umila mi pracę, a jestem otwarty na wszelkie kontakty z nowymi ludźmi, którzy poszukują pracy. Bez najmniejszego problemu mogę wykonywać papierkową robotę, jak i chętnie obsłużę klienta, kiedy nie będzie pracowników w pobliżu. Będę również pilnował porządku w lokalu, aby nie było zbędnego chaosu.

• Do góry
    • 0

#28 pepciu — 1075 08/12/2013 - 14:29

pepciu
  • Gracz

Nick IC: Cayden Claps
Numer telefonu:3530937

Dlaczego właśnie te stanowisko: Zacznijmy może od doświadczenia w prowadzeniu firm, tym bardziej kierowaniu nimi, umiem zadbać o klienta jak i pracownika. Poznałem wielu ciekawych ludzi którzy dostarczyli mi równie cennych rad jak być dobrym w tym co robię. Jestem również sumienny oraz pokorny, dlatego zawsze próbuję dojść do porozumienia nie krzywdząc drugiej strony konfliktu-żadna osoba nie jest mi obojętna. Na koniec chciałbym dodać, że przyjmując mnie robicie krok do lepszego funkcjonowania firmy, ten krok będzie szedł za wami tak długo aż będę pracował na tym stanowisku.

• Do góry
    • 0

#29 Mateo94 — 431 08/12/2013 - 14:32

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Andre Montana.

Numer telefonu: 3573748

Dlaczego właśnie te stanowisko: Otóż od kilku dni szukam większej posady siłowni, w których przepracowałem naprawdę wiele, więc co prawda mam doświadczenie. Posada kierownika umila mi pracę, a jestem otwarty na wszelkie kontakty z nowymi ludźmi, którzy poszukują pracy. Bez najmniejszego problemu mogę wykonywać papierkową robotę, jak i chętnie obsłużę klienta, kiedy nie będzie pracowników w pobliżu. Będę również pilnował porządku w lokalu, aby nie było zbędnego chaosu.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC.

Nick IC: Cayden Claps
Numer telefonu:3530937

Dlaczego właśnie te stanowisko: Zacznijmy może od doświadczenia w prowadzeniu firm, tym bardziej kierowaniu nimi, umiem zadbać o klienta jak i pracownika. Poznałem wielu ciekawych ludzi którzy dostarczyli mi równie cennych rad jak być dobrym w tym co robię. Jestem również sumienny oraz pokorny, dlatego zawsze próbuję dojść do porozumienia nie krzywdząc drugiej strony konfliktu-żadna osoba nie jest mi obojętna. Na koniec chciałbym dodać, że przyjmując mnie robicie krok do lepszego funkcjonowania firmy, ten krok będzie szedł za wami tak długo aż będę pracował na tym stanowisku.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC!

• Do góry
    • 0

#30 Velo — 873 08/12/2013 - 14:49

Velo
  • Gracz

Nick IC: Sven Ljoekelsoey
Numer telefonu: 3573741

Znam się na tym. Obecnie jestem kierownikiem w Qsavito Restaurant, wcześniej w Platinum Gym i Qsavito Phone. Mam większe ambicję niż stanie za ladą. Spoglądam szeroko w przyszłość. Jestem sumienny i jak coś zaczynam, to zazwyczaj kończę - a jak już pójdę w drodze wyjątku, to na kompromis. Zawszę dochodzę do konsensusu z pracownikami i kierownikami, włącznie z zarządem. Chociaż czasem zdarza mi się spóźnić, to nigdy nie jest to nieuzasadnione. 

Użytkownik Velo edytował ten post 08/12/2013 - 14:49

• Do góry
    • 0

#31 Mateo94 — 431 08/12/2013 - 14:56

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Sven Ljoekelsoey
Numer telefonu: 3573741

Znam się na tym. Obecnie jestem kierownikiem w Qsavito Restaurant, wcześniej w Platinum Gym i Qsavito Phone. Mam większe ambicję niż stanie za ladą. Spoglądam szeroko w przyszłość. Jestem sumienny i jak coś zaczynam, to zazwyczaj kończę - a jak już pójdę w drodze wyjątku, to na kompromis. Zawszę dochodzę do konsensusu z pracownikami i kierownikami, włącznie z zarządem. Chociaż czasem zdarza mi się spóźnić, to nigdy nie jest to nieuzasadnione. 

Zaakceptowane! Zapraszam do siłowni!

• Do góry
    • 0

#32 Zły_KaptureK — 58 08/12/2013 - 15:03

Zły_KaptureK
  • Gracz

Nick IC: Aron Bennett

Numer telefonu:**widnieje numer**
Dlaczego właśnie te stanowisko:/Kierownik

Powiem szczerze, że jeszcze nie pracowałem na tym stanowisku ale wiem, że sobie poradzę.Jestem miły uprzejmy, można na mnie liczyć, jestem do dyspozycji.Wystarczy mi zaufać i można się przekonać do mnie.

• Do góry
    • 0

#33 Mateo94 — 431 08/12/2013 - 18:19

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Aron Bennett

Numer telefonu:**widnieje numer**
Dlaczego właśnie te stanowisko:/Kierownik

Powiem szczerze, że jeszcze nie pracowałem na tym stanowisku ale wiem, że sobie poradzę.Jestem miły uprzejmy, można na mnie liczyć, jestem do dyspozycji.Wystarczy mi zaufać i można się przekonać do mnie.

Za mało napisane, jeżeli chcesz mieć szanse to wykazuj się jako pracownik.

[dodane] (Zamawianie przedmiotów) Aplikacja dla kierowników/dyrektorów siłowni:.
  • Do góry
    • 0

#34 Ełgeńusz Król Szamanów — 472 08/12/2013 - 18:23

Ełgeńusz Król Szamanów
  • Gracz

Nick IC: Jaheim Acosta
Staż w pracy: Od początku siłowni. 
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania: Zawsze, kiedy pracowałem w firmach, zajmowałem się zamawianiem przedmiotów.
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Tak
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: Tak

• Do góry
    • 0

#35 Mateo94 — 431 08/12/2013 - 18:25

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Jaheim Acosta
Staż w pracy: Od początku siłowni. 
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania: Zawsze, kiedy pracowałem w firmach, zajmowałem się zamawianiem przedmiotów.
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Tak
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?: Tak

Odrzucone- Znam Twoją grę IC oraz za mało napisałeś.

• Do góry
    • 0

#36 dinostache — 57 08/12/2013 - 19:03

dinostache
  • Gracz

Nick IC: Pierre Venneri
Numer telefonu: 353-41-33

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego? Ponieważ nieraz byłem kierownikiem różnych firm. Dopilnuję tego aby żadna bójka w firmie nie doszła. Jeżeli pracownik uczestniczący w bójce w budynku dostanie ostrzeżenie, ale jak to nie poskutkuje zwolnię tą osobę. Będę pilnował aby pracownicy nosili plakietki, oraz żeby kulturalnie zachowywali się z klientem. Jeżeli będę miał dużo środków na koncie wpłacę trochę na konto firmy. Również postaram się pomóc zarządowi aby wasza firma wzrosła i żeby była najlepsza w całym Centrum oraz I-Wood.

Dodatek OOC: Jeżeli ktoś będzie omijał afk i nie będzie stał za ladą na początek upomnę go jeśli to nie poskutkuje zwolnię tego pracownika.

Krótki dodatek: Chciałbym również pieniądze z paczek wam przekazywać aby wasza firma się rozwinęła do końca.

• Do góry
    • 0

#37 Mateo94 — 431 08/12/2013 - 19:16

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Pierre Venneri
Numer telefonu: 353-41-33

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego? Ponieważ nieraz byłem kierownikiem różnych firm. Dopilnuję tego aby żadna bójka w firmie nie doszła. Jeżeli pracownik uczestniczący w bójce w budynku dostanie ostrzeżenie, ale jak to nie poskutkuje zwolnię tą osobę. Będę pilnował aby pracownicy nosili plakietki, oraz żeby kulturalnie zachowywali się z klientem. Jeżeli będę miał dużo środków na koncie wpłacę trochę na konto firmy. Również postaram się pomóc zarządowi aby wasza firma wzrosła i żeby była najlepsza w całym Centrum oraz I-Wood.

Dodatek OOC: Jeżeli ktoś będzie omijał afk i nie będzie stał za ladą na początek upomnę go jeśli to nie poskutkuje zwolnię tego pracownika.

Krótki dodatek: Chciałbym również pieniądze z paczek wam przekazywać aby wasza firma się rozwinęła do końca.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC.

• Do góry
    • 0

#38 soulls — 48 08/12/2013 - 23:18

soulls
  • Gracz

Nick IC: Brycen Collins
Numer telefonu: 3544773

Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ sądzę, iż bardziej posłużę się biznesowi właśnie na tym stanowisku. Ogólnie mówiąc, w każdym biznesie w jakim byłem, bądź jestem posiadam to stanowisko i spisuje się świetnie. Jestem pomocny, aktywny i potrafię pracować w grupie, co czyni mnie osobą idealną na ów miejsce.

• Do góry
    • 0

#39 Mateo94 — 431 08/12/2013 - 23:23

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Brycen Collins
Numer telefonu: 3544773

Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ sądzę, iż bardziej posłużę się biznesowi właśnie na tym stanowisku. Ogólnie mówiąc, w każdym biznesie w jakim byłem, bądź jestem posiadam to stanowisko i spisuje się świetnie. Jestem pomocny, aktywny i potrafię pracować w grupie, co czyni mnie osobą idealną na ów miejsce.

Proponuję Ci stanowisko pracownika, za miesiąc pomyślimy nad kierownikiem. ;)

• Do góry
    • 0

#40 creativL — 0 09/12/2013 - 16:22

creativL
  • Gracz

Nick IC:Caden Albano
Numer telefonu:3413480

Dlaczego właśnie te stanowisko:Jestem miły dla innych ludzi.Nigdy nie byłem kierownikiem ale bardzo szybko się uczę.Będę zachęcał ludzi do Best Gym mówiąc że karnety są w niskiej cenie.To wszystko co mogę zaoferować.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, best gym, centrum, los santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych