Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Best Gym! Pracownik/Kierownik

rekrutacja best gym centrum los santos

• Please log in to reply
166 odpowiedzi w tym temacie

#41 Dembuvos — 2 09/12/2013 - 17:25

Dembuvos
  • Gracz

Nick IC: Savion Suzuki
Numer telefonu: 34-56-894

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego te stanowisko, ponieważ mam pojęcie jakie obowiązki ma kierownik i co trzeba robić aby firma się rozwijała. Byłem kierownikiem w paru biznesach a obecnie jestem kierownikiem tylko w Bel Visto Restaurant. Gram już trochę na serwerze i myśle, że to stanowisko jest sam raz dla mnie.

• Do góry
    • 0

#42 Mateo94 — 431 09/12/2013 - 21:42

Mateo94
  • Gracz

Nick IC:Caden Albano
Numer telefonu:3413480
Dlaczego właśnie te stanowisko:Jestem miły dla innych ludzi.Nigdy nie byłem kierownikiem ale bardzo szybko się uczę.Będę zachęcał ludzi do Best Gym mówiąc że karnety są w niskiej cenie.To wszystko co mogę zaoferować.

Odrzucone. Dodam Cię jako pracownik na tydzień i sprawdzimy.

Nick IC: Savion Suzuki
Numer telefonu: 34-56-894

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlaczego te stanowisko, ponieważ mam pojęcie jakie obowiązki ma kierownik i co trzeba robić aby firma się rozwijała. Byłem kierownikiem w paru biznesach a obecnie jestem kierownikiem tylko w Bel Visto Restaurant. Gram już trochę na serwerze i myśle, że to stanowisko jest sam raz dla mnie.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC.

• Do góry
    • 0

#43 soulls — 48 09/12/2013 - 21:43

soulls
  • Gracz

Proponuję Ci stanowisko pracownika, za miesiąc pomyślimy nad kierownikiem. ;)

Jestem już od dłuższego czasu.

• Do góry
    • 0

#44 Mateo94 — 431 09/12/2013 - 22:56

Mateo94
  • Gracz

Jestem już od dłuższego czasu.

Nie widzę Twoich starań w działalności. :>

• Do góry
    • 0

#45 Mikellek — 1801 10/12/2013 - 00:39

Mikellek
  • Gracz

Nick IC: Rayan Gallardo.
Staż w pracy: Przed przybyciem z rodziną do Los Santos, miałem przyjemność pracować, na stanowisku menadżera, pobliskiej knajpki. Za młodu, gdyż studiowałem, dorabiałem w małej siłowni na mojej ulicy.
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania: Best Gym, jest stosunkowo młodą siłownią na rynku Los Santos. Lecz już teraz zapowiada się na zadatki Central Gym. Przebywałem w niej kilka razy, i sama atmosfera przyciąga klienta/pracownika. Chciałbym spróbować swoich sił w tej branży.
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Tak.
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?:  Tak.

• Do góry
    • 0

#46 Mateo94 — 431 10/12/2013 - 07:11

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Rayan Gallardo.
Staż w pracy: Przed przybyciem z rodziną do Los Santos, miałem przyjemność pracować, na stanowisku menadżera, pobliskiej knajpki. Za młodu, gdyż studiowałem, dorabiałem w małej siłowni na mojej ulicy.
Dlaczego właśnie to Cię skłoniło do napisania: Best Gym, jest stosunkowo młodą siłownią na rynku Los Santos. Lecz już teraz zapowiada się na zadatki Central Gym. Przebywałem w niej kilka razy, i sama atmosfera przyciąga klienta/pracownika. Chciałbym spróbować swoich sił w tej branży.
Znasz zasady zamawiania produktów do siłowni: Tak.
Odpowiadasz za stan produktów na magazynie?:  Tak.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC bądź do Koby Price. ;)

• Do góry
    • 0

#47 czarek1999 — 1 10/12/2013 - 18:00

czarek1999
  • Gracz

Nick IC : Davin Silva
Numer telefonu: 3667654
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ znam się na rzeczy w tej typu branży.Jestem kierownikiem w dwóch biznesach.Bardzo dobrze dogaduję się z ludźmi a najbardziej z pracownikami.W tych dwóch branżach bardzo mnie chwalą i nie wiem czy nie zrobić swojego własnego biznesu.

• Do góry
    • 0

#48 MagicznySweetDamian — 0 10/12/2013 - 18:54

MagicznySweetDamian
  • Świeżak

Nick IC: Santiago Caparelli.
Numer telefonu:Nie pamiętam ale w IC mogę wam podać.
Dlaczego właśnie te stanowisko: Zauważyłem, że wasza firma niedawno powstała chciałbym pomóc w jej rozwinięciu.Moje doświadczenie w branży kierownika jest wysokie ;).Byłem kierownikiem w kilku biznesach bodajże 4, jestem kulturalny, potrafię zmobilizować pracowników do pracy.Dziennie na N4G spędzam od 4-5h, znam komendy kierownika, nigdy nie byłem karany jestem dobrym cywilem.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :D

• Do góry
    • 0

#49 Mateo94 — 431 10/12/2013 - 21:09

Mateo94
  • Gracz

Nick IC : Davin Silva
Numer telefonu: 3667654
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ znam się na rzeczy w tej typu branży.Jestem kierownikiem w dwóch biznesach.Bardzo dobrze dogaduję się z ludźmi a najbardziej z pracownikami.W tych dwóch branżach bardzo mnie chwalą i nie wiem czy nie zrobić swojego własnego biznesu.

Zaakceptowane! zgłoś się do nas IC! Susan Noope/Koby Price.

Nick IC: Santiago Caparelli.
Numer telefonu:Nie pamiętam ale w IC mogę wam podać.
Dlaczego właśnie te stanowisko: Zauważyłem, że wasza firma niedawno powstała chciałbym pomóc w jej rozwinięciu.Moje doświadczenie w branży kierownika jest wysokie ;).Byłem kierownikiem w kilku biznesach bodajże 4, jestem kulturalny, potrafię zmobilizować pracowników do pracy.Dziennie na N4G spędzam od 4-5h, znam komendy kierownika, nigdy nie byłem karany jestem dobrym cywilem.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :D

Odrzucone, ze względu na to, że strasznie się noobisz, obrażasz i negatywnie przyciągasz na siebie uwagę w siłowni jako pracownik.

Spróbuj za miesiąc!

Powodzenia!

• Do góry
    • 0

#50 Supraa — 149 11/12/2013 - 19:09

Supraa
  • Gracz

Nick IC: Micheal Verduce
Numer telefonu: 2887402
Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem osobą z dużym talentem przywódczym, od zawsze lubię i przede wszystkim potrafię zarządzać.

Jestem aktywny IG, od dawna gram na RP, znam wszystkie obowiązki kierownika, którym wielokrotnie byłem w różnych konkurencyjnych firmach.

Na to podanie zdecydowałem się głównie ze względu na Susan, którą bardzo szanuję, jest ona właścicielką ww. biznesu.

Ogólnie to jestem pewien, że sobie poradzę i nie dam plamy ;).

• Do góry
    • 0

#51 Mateo94 — 431 11/12/2013 - 23:00

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Micheal Verduce
Numer telefonu: 2887402
Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem osobą z dużym talentem przywódczym, od zawsze lubię i przede wszystkim potrafię zarządzać.

Jestem aktywny IG, od dawna gram na RP, znam wszystkie obowiązki kierownika, którym wielokrotnie byłem w różnych konkurencyjnych firmach.

Na to podanie zdecydowałem się głównie ze względu na Susan, którą bardzo szanuję, jest ona właścicielką ww. biznesu.

Ogólnie to jestem pewien, że sobie poradzę i nie dam plamy ;).

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC. :D

• Do góry
    • 0

#52 Damianiś — -1 12/12/2013 - 10:15

Damianiś
  • Świeżak

Nick IC: Larry Cruzzola.
Numer telefonu: 359-49-26.
Dlaczego właśnie te stanowisko: Zauważyłem, że firma niedawno powstała i chciałbym pomóc w jej rozwinięciu aby była jedną z najlepszych firm w Los Santos.Pracowałem wcześniej w kilku biznesach chyba 3 i byłem w nich kierownikiem, nie sprawiam problemów, potrafię zmobilizować ludzi do pracy i nie byłem nigdy karany.Mogę dziennie na In Game spędzić od 3 do 4 godzin a w weekendy to od 4 do 6 godzin.Znam wszystkie komendy jakie powinien znać kierownik. 

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, Pozdrawiam całe Best Gym!.

Użytkownik Damianiś edytował ten post 12/12/2013 - 10:21

• Do góry
    • -1

#53 Mateo94 — 431 12/12/2013 - 13:39

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Larry Cruzzola.
Numer telefonu: 359-49-26.
Dlaczego właśnie te stanowisko: Zauważyłem, że firma niedawno powstała i chciałbym pomóc w jej rozwinięciu aby była jedną z najlepszych firm w Los Santos.Pracowałem wcześniej w kilku biznesach chyba 3 i byłem w nich kierownikiem, nie sprawiam problemów, potrafię zmobilizować ludzi do pracy i nie byłem nigdy karany.Mogę dziennie na In Game spędzić od 3 do 4 godzin a w weekendy to od 4 do 6 godzin.Znam wszystkie komendy jakie powinien znać kierownik. 

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, Pozdrawiam całe Best Gym!.

Zaakceptowane! Zgłoś się do mnie IC, zrobię Ci mały teścik IC. :D

• Do góry
    • 0

#54 Lisiek — 1016 12/12/2013 - 14:34

Lisiek
  • Gracz

Nick IC: Draven Rizzo
Numer telefonu: 3532715
Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem uprzejmy i miły, umiem rozmawiać z ludźmi. Mam te stanowisko aktualnie w Lux Driving School, więc ogarniam komendy itp. Umiem też całkiem dobrze odgrywać. :D

• Do góry
    • 0

#55 polakx — 0 12/12/2013 - 14:37

polakx
  • Świeżak

Nick IC: Kylan Torre
Numer telefonu: 2359555
Dlaczego właśnie te stanowisko: Wybrałem owe stanowisko, ponieważ dobrze komunikuję się z ludźmi oraz potrafię nimi "kierować" w sposób pozytywny dla biznesu. Jestem osobą ambitną, poważną, humorystyczną, a także lubię jak jest wszystko w porządku. Co prawda na H-RP nie byłem w żadnym biznesie kierownikiem, lecz Role Play nie jest mi obce... Pogrywam na właśnie takich serwerach około trzy lata i wiele osiągnąłem tzn. miałem swoje biznesu, które dobrze działały w całym stanie San Andreas. Jestem również miły, a zarówno zaradny i pomocny. Myślę, że nadam się na to stanowisko, gdyż lubię wyzwania oraz dysponuję dużo ilością zbędnego czasu.

• Do góry
    • 0

#56 daniel69 — 0 12/12/2013 - 15:31

daniel69
  • Świeżak

Nick IC: Keith Russel
Numer telefonu: 3595544

• Do góry
    • 0

#57 Mateo94 — 431 12/12/2013 - 21:52

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Draven Rizzo
Numer telefonu: 3532715
Dlaczego właśnie te stanowisko: Jestem uprzejmy i miły, umiem rozmawiać z ludźmi. Mam te stanowisko aktualnie w Lux Driving School, więc ogarniam komendy itp. Umiem też całkiem dobrze odgrywać. :D

Odrzucam, zgłoś do siłowni jako pracownik, za dwa tygodnie pomyślimy co dalej.

Nick IC: Kylan Torre
Numer telefonu: 2359555
Dlaczego właśnie te stanowisko: Wybrałem owe stanowisko, ponieważ dobrze komunikuję się z ludźmi oraz potrafię nimi "kierować" w sposób pozytywny dla biznesu. Jestem osobą ambitną, poważną, humorystyczną, a także lubię jak jest wszystko w porządku. Co prawda na H-RP nie byłem w żadnym biznesie kierownikiem, lecz Role Play nie jest mi obce... Pogrywam na właśnie takich serwerach około trzy lata i wiele osiągnąłem tzn. miałem swoje biznesu, które dobrze działały w całym stanie San Andreas. Jestem również miły, a zarówno zaradny i pomocny. Myślę, że nadam się na to stanowisko, gdyż lubię wyzwania oraz dysponuję dużo ilością zbędnego czasu.

Zaakceptowany! zgłoś się do mnie IC!

Nick IC: Keith Russel
Numer telefonu: 3595544

Zaakceptowany! zgłoś się IC do siłowni, popytaj o kierownika!

• Do góry
    • 0

#58 boyek — -6 13/12/2013 - 09:25

boyek
  • Gracz

Nick IC: Alexander Hill
Numer telefonu: 3587356
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ jestem ogarniętym człowiekiem. Nie robię nic spontanicznego - zawsze rozważam swoje decyzje. Byłem kierownikiem już na jakiejś siłowni, nie pamiętam jakiej. Jestem bardzo często aktywny. Pomogę wam w rozwoju firmy, obiecuję!

• Do góry
    • 0

#59 Andzia18 — 602 13/12/2013 - 12:53

Andzia18
  • Gracz

Nick IC: Angela Valvedre
Numer telefonu: 305-31-97
Dlaczego właśnie te stanowisko: Mam duże doświadczenie związane ze stanowiskiem kierowniczym, a także jeśli chodzi o branże siłowni. Jestem dość często IG i staram się zatrudniać dość sporo pracowników, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o grze IC.

• Do góry
    • 0

#60 imbryk — -1 13/12/2013 - 16:40

imbryk
  • Gracz

Nick IC: Wayne Rogers 

Numer telefonu:3592937:

Dlaczego właśnie te stanowisko:No kto inny jak nie ja? Sądzę, że jestem idealnym kandydatem, ponieważ moje umiejętności rp są niesamowite, np /me pokazuje srodkowy palec. To jedno zdanie pokazuje jakim niesamowitym graczem jestem. Zresztą, to wy powinniście powiedzieć MI, dlaczego powinienem być u was na stanowisku kierownika. Ja jestem najlepszy, reszta to śmieci. 

• Do góry
    • 0

#61 Mateo94 — 431 13/12/2013 - 17:05

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Alexander Hill
Numer telefonu: 3587356
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ jestem ogarniętym człowiekiem. Nie robię nic spontanicznego - zawsze rozważam swoje decyzje. Byłem kierownikiem już na jakiejś siłowni, nie pamiętam jakiej. Jestem bardzo często aktywny. Pomogę wam w rozwoju firmy, obiecuję!

Przyjmę Cię na stanowisko Kasjera na dwa tygodnie, jeżeli w jakikolwiek sposób wykażesz się to zostaniesz kierownikiem Best Gym, pozdrawiam.

Nick IC: Angela Valvedre
Numer telefonu: 305-31-97
Dlaczego właśnie te stanowisko: Mam duże doświadczenie związane ze stanowiskiem kierowniczym, a także jeśli chodzi o branże siłowni. Jestem dość często IG i staram się zatrudniać dość sporo pracowników, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o grze IC.

Zaakceptowane! zgłoś się IC do zarządu siłowni. Susan Noope, Colt Dito, Koby Price.

Nick IC: Wayne Rogers 

Numer telefonu:3592937:

Dlaczego właśnie te stanowisko:No kto inny jak nie ja? Sądzę, że jestem idealnym kandydatem, ponieważ moje umiejętności rp są niesamowite, np /me pokazuje srodkowy palec. To jedno zdanie pokazuje jakim niesamowitym graczem jestem. Zresztą, to wy powinniście powiedzieć MI, dlaczego powinienem być u was na stanowisku kierownika. Ja jestem najlepszy, reszta to śmieci. 

Pracujesz u nas... Zostajesz przyjęty! Zgłoś się IC do zarządu!

• Do góry
    • 0

#62 Insensible — 16 13/12/2013 - 17:09

Insensible
  • Gracz

Nick IC: Pavlo Dombrovski

Numer telefonu: 3591384
Staż w firmie: Pracuję regularnie od kilku dni.

Doświadczenie: Byłem w zarządzie nauki jazdy oraz kierownikiem w siłowni.

Dlaczego ja?: Wydaje mi się, że byłbym bardzo dobrym kierownikiem.Mam doświadczenie w takich sprawach, wiem jakie są moje obowiązki,jestem miły,pomocny i często na służbie.Odgrywam wszystkie akcje, nie sprzedaje karnetów bez odegrania jak niektórzy to robią.

• Do góry
    • 0

#63 Mateo94 — 431 13/12/2013 - 17:14

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Pavlo Dombrovski

Numer telefonu: 3591384
Staż w firmie: Pracuję regularnie od kilku dni.

Doświadczenie: Byłem w zarządzie nauki jazdy oraz kierownikiem w siłowni.

Dlaczego ja?: Wydaje mi się, że byłbym bardzo dobrym kierownikiem.Mam doświadczenie w takich sprawach, wiem jakie są moje obowiązki,jestem miły,pomocny i często na służbie.Odgrywam wszystkie akcje, nie sprzedaje karnetów bez odegrania jak niektórzy to robią.

Zaakceptowane! zgłoś się do zarządu siłowni!

• Do góry
    • 0

#64 Hansu — 411 14/12/2013 - 15:53

Hansu
  • Gracz

Nick IC: Tsubasa Tanaka
Numer telefonu: 3562455
Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę, że na stanowisku zwykłego pracownika sprawdzałem się dobrze, a jako że firma zaczyna się szybko rozwijać, pomyślałem że pomoc w postaci stanowiska kierowniczego będzie właśnie tym czymś. Oferuję swój czas i pomoc w ogólnym rozwoju firmy.

• Do góry
    • 0

#65 SergieOP — 0 14/12/2013 - 17:23

SergieOP
  • Świeżak

Nick IC: Shawn Canvil
Numer telefonu: 1326509 

• Do góry
    • 0

#66 Chiroptera — 11 14/12/2013 - 20:28

Chiroptera
  • Gracz

Nick IC: Keanu Gray
Numer telefonu: 35-850-45

• Do góry
    • 0

#67 MopsEr — 0 15/12/2013 - 17:46

MopsEr
  • Gracz

Nick IC: Abraham Angotto
Numer telefonu:3606162
Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlatego,że byłem kierownikiem innych biznesach np. American Pharmacy. 

Jestem uczciwy oraz miły dla klientów.

Mam bardzo dobry kontakt z ludźmi.

• Do góry
    • 0

#68 Mateo94 — 431 15/12/2013 - 18:21

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Tsubasa Tanaka
Numer telefonu: 3562455
Dlaczego właśnie te stanowisko: Myślę, że na stanowisku zwykłego pracownika sprawdzałem się dobrze, a jako że firma zaczyna się szybko rozwijać, pomyślałem że pomoc w postaci stanowiska kierowniczego będzie właśnie tym czymś. Oferuję swój czas i pomoc w ogólnym rozwoju firmy.

Niestety za mało, napisz jeszcze raz!

Nick IC: Shawn Canvil
Numer telefonu: 1326509 

Zapraszamy do Best Gym! zgłoś się do kierownika.

Nick IC: Keanu Gray
Numer telefonu: 35-850-45

Zapraszamy do Best Gym! zgłoś się do kierownika.

Dlaczego właśnie te stanowisko: Dlatego,że byłem kierownikiem innych biznesach np. American Pharmacy. 

Jestem uczciwy oraz miły dla klientów.

Mam bardzo dobry kontakt z ludźmi.

Za mało, napisz jeszcze raz.

• Do góry
    • 0

#69 Bodzi0 — 1 15/12/2013 - 18:45

Bodzi0
  • Gracz

Podanie na Kierownika

Nick IC:Alonso_King
Numer telefonu:3452995
Dlaczego właśnie te stanowisko:Bardzo sie na tym znam. Mam w tym już duże doświadczenie..

• Do góry
    • 0

#70 Mateo94 — 431 15/12/2013 - 18:52

Mateo94
  • Gracz

Podanie na Kierownika

Nick IC:Alonso_King
Numer telefonu:3452995
Dlaczego właśnie te stanowisko:Bardzo sie na tym znam. Mam w tym już duże doświadczenie..

W związku z tym, że wiem jakie masz doświadczenie oraz znam Twoją akcję RP zaakceptuję Cie jako kierownika! zgłoś się do Coby Price/Susan Noope.

• Do góry
    • 0

#71 MopsEr — 0 16/12/2013 - 18:45

MopsEr
  • Gracz

Dlaczego właśnie te stanowisko:Właśnie te stanowisko, ponieważ dobrze znam się na rzeczy. Jestem uczciwy, zaradny i miły dla ludzi, oraz byłem kierownikiem w Platinum Gym i również w Star Fm.

• Do góry
    • 0

#72 Mateo94 — 431 16/12/2013 - 19:11

Mateo94
  • Gracz

Dlaczego właśnie te stanowisko:Właśnie te stanowisko, ponieważ dobrze znam się na rzeczy. Jestem uczciwy, zaradny i miły dla ludzi, oraz byłem kierownikiem w Platinum Gym i również w Star Fm.

Trochę za mało, postaraj się i napisz jeszcze raz!

Powodzenia!

• Do góry
    • 0

#73 BartekII — 11 17/12/2013 - 15:40

BartekII
  • Gracz

Nick IC: Sean Quattrone
Numer telefonu: 35 296 09
Dlaczego właśnie te stanowisko: To stanowisko, ponieważ jestem asertywny, kreatywny, umiem poradzić sobie z każdym problemem. Kierownikiem byłem już setki razy. Na Net4Game gram od marca ubiegłego roku i akcje odgrywać umiem bardzo dobrze. Zatrudnię też dużą ilość pracowników.

• Do góry
    • 1

#74 SzybkiPL — 1 17/12/2013 - 17:52

SzybkiPL
  • Gracz

Nick IC: Jay Gomez
Numer telefonu: 2861055
Dlaczego właśnie te stanowisko: Mam spore doświadczenie na takim stanowisku pracowałem wiele razy w siłowni, barach, restauracja oraz innych korporacjach i naukach jazdy. Nie jest dla mnie nic dziwnym zatrudnianie dość często nowych ludzi na "własne konto" i opiekowanie się nimi. Znam wszystko co potrzebne jest do takiej pracy, więc jeżeli poszukujecie doświadczonego kierownika który nie będzie się pytał "a jak to zrobić" itp to zapraszam do rozpatrzenia mojego podania.

• Do góry
    • 0

#75 Mateo94 — 431 18/12/2013 - 07:35

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Sean Quattrone
Numer telefonu: 35 296 09
Dlaczego właśnie te stanowisko: To stanowisko, ponieważ jestem asertywny, kreatywny, umiem poradzić sobie z każdym problemem. Kierownikiem byłem już setki razy. Na Net4Game gram od marca ubiegłego roku i akcje odgrywać umiem bardzo dobrze. Zatrudnię też dużą ilość pracowników.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC!

Nick IC: Jay Gomez
Numer telefonu: 2861055
Dlaczego właśnie te stanowisko: Mam spore doświadczenie na takim stanowisku pracowałem wiele razy w siłowni, barach, restauracja oraz innych korporacjach i naukach jazdy. Nie jest dla mnie nic dziwnym zatrudnianie dość często nowych ludzi na "własne konto" i opiekowanie się nimi. Znam wszystko co potrzebne jest do takiej pracy, więc jeżeli poszukujecie doświadczonego kierownika który nie będzie się pytał "a jak to zrobić" itp to zapraszam do rozpatrzenia mojego podania.

Zaakceptowane! zgłoś się do mnie IC.

• Do góry
    • 0

#76 Wariatka — 0 18/12/2013 - 15:28

Wariatka
  • Świeżak

Nick IC: Emily Lopez

Numer telefonu: 360-644-7
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ pewnie czuję się na tym stanowisku, jestem obecnie kierowniczką w jednym biznesie prawdopodobnie będę kierowniczką jeszcze w 2 biznesach, jestem sympatyczna miła i przychodzę na każde zawołanie oraz jestem punktualna. Znam dość dużo komend.

• Do góry
    • 0

#77 Mateo94 — 431 18/12/2013 - 17:09

Mateo94
  • Gracz

Nick IC: Emily Lopez

Numer telefonu: 360-644-7
Dlaczego właśnie te stanowisko: Ponieważ pewnie czuję się na tym stanowisku, jestem obecnie kierowniczką w jednym biznesie prawdopodobnie będę kierowniczką jeszcze w 2 biznesach, jestem sympatyczna miła i przychodzę na każde zawołanie oraz jestem punktualna. Znam dość dużo komend.

Zapraszamy do siłowni o zatrudnienie się jako kasjer, prosimy napisać podanie za dwa tygodnie, słabo napisane podanie.

• Do góry
    • 0

#78 Wariatka — 0 18/12/2013 - 17:26

Wariatka
  • Świeżak

Zapraszamy do siłowni o zatrudnienie się jako kasjer, prosimy napisać podanie za dwa tygodnie, słabo napisane podanie.

Przepraszam ale ja tam pracuje już xd

• Do góry
    • 0

#79 Mateo94 — 431 18/12/2013 - 17:35

Mateo94
  • Gracz

Przepraszam ale ja tam pracuje już xd

Dobrze, to za dwa tygodnie napisz jeszcze raz,

Jakoś wyróżniaj się pozytywnie w śród kasjerów to zwiększy Twoje szanse!

• Do góry
    • 0

#80 Dane Collins — 4 18/12/2013 - 17:41

Dane Collins
  • Gracz

Nick IC: Dane Collins

Numer telefonu: 361-70-41

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, best gym, centrum, los santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych