Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROŚBA] Blokada pisania na forum

skarga olcia spam prośba

• Please log in to reply
21 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czy chcecie aby gracz został ukarany? (18 użytkowników oddało głos)

Czy chcecie aby gracz został ukarany?

1. TAK (8 głosów [44.44%] - Zobacz)

Procent z głosów: 44.44%

2. NIE (10 głosów [55.56%] - Zobacz)

Procent z głosów: 55.56%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Rafaał 225 21/07/2013 - 17:55

Rafaał
  • Gracz

Witam! 

Wnoszę prośbę o ukaranie użytkownika Olcia (http://net4game.com/...5190-szarowaty/). Prosiłbym, aby owy gracz dostał karę w postaci blokady pisania na forum przez określony czas. Powodem mojego zaskarżenia jest ciągły spam tematami o tej samej nazwie  i w pewnym sensie o tej samej treści. Wiele graczy się skraży pod owymi wątkami owego użytkownika. Proszę o  Waszą reakcję! Pozdrawiam.  

http://net4game.com/...y/#entry2063774

http://net4game.com/...o/#entry2068204

http://net4game.com/...o/#entry2069566

http://net4game.com/...a/#entry2071246

• Do góry
    • 1

#2 DanielOwczarek 824 21/07/2013 - 18:06

DanielOwczarek
  • Gracz

I to jest powód aby zakładać głupi temat? Widzisz takie coś jak "reportuj" przy poście?

Użytkownik DanielOwczarek edytował ten post 21/07/2013 - 18:07

• Do góry
    • 0

#3 Rafaał 225 21/07/2013 - 18:08

Rafaał
  • Gracz

I to jest powód aby zakładać głupi temat? Widzisz takie coś jak "reportuj" przy poście?

Raporty postów nie pomagają... i nie jestem żadnym udupiaczem cwaniaczku. Piszę ten temat, aby administracja jakoś zareagowała na takie zachowanie...

• Do góry
    • 0

#4 Mielnik_4717 21/07/2013 - 18:12

Mielnik_
  • Gracz

Raporty postów nie pomagają... i nie jestem żadnym udupiaczem cwaniaczku. Piszę ten temat, aby administracja jakoś zareagowała na takie zachowanie...

Reporty pomagają. Nie jest żadnym udupiaczem? Własnie sam sobie przeczysz, pisząc ten temat :huh: . Uwierz mi, że administracja bardziej reaguje na reporty, niz na tematy.

• Do góry
    • 0

#5 DanielOwczarek 824 21/07/2013 - 18:12

DanielOwczarek
  • Gracz

Jak nie pomagają, to czyli, że moderatorom to nie przeszkadza. To takie ciężkie do zrozumienia i trzeba na chama, aby udupić każdy każdego zakładać debilne tematy? Sam sobie przeczysz.  >.<

Użytkownik DanielOwczarek edytował ten post 21/07/2013 - 18:13

• Do góry
    • 0

#6 JeszczeZagramKarol1 21/07/2013 - 18:13

JeszczeZagramKarol
  • Gracz

Za, denerwujące.

• Do góry
    • 0

#7 Rafaał 225 21/07/2013 - 18:13

Rafaał
  • Gracz

Reporty pomagają. Nie jest żadnym udupiaczem? Własnie sam sobie przeczysz, pisząc ten temat :huh: . Uwierz mi, że administracja bardziej reaguje na reporty, niz na tematy.

Po raz drugi mówię, że tego tematu nie pisze po to, aby jakoś udupić gracza, tylko po to, aby ograniczył zakładanie tematów o tej samej treści ... Boże o co wam chodzi?  :>

Użytkownik Dymson edytował ten post 21/07/2013 - 18:14

• Do góry
    • 0

#8 Mielnik_4717 21/07/2013 - 18:16

Mielnik_
  • Gracz

aby ograniczył zakładanie tematów o tej samej treści ... Boże o co wam chodzi?  :>

To napisz do niej wiadomość na PW lub kliknij te "reportuj".

Chcemy Cie po prostu nauczyć, że ten przycisk do czegoś służy, a zakładanie tematu, raczej ten dział do czegoś innego.

• Do góry
    • 0

#9 Rafaał 225 21/07/2013 - 18:17

Rafaał
  • Gracz

To napisz do niej wiadomość na PW lub kliknij te "reportuj".

Chcemy Cie po prostu nauczyć, że ten przycisk do czegoś służy, a zakładanie tematu, raczej ten dział do czegoś innego.

Ale zobacz, że gracze upominają ja sami pod tematem, a ona dalej swoje. Przecież mogła założyć jeden temat i w nim opisać kogo szuka dla swoich poszczególnych postaci... a nie jakieś oddzielne tematy co kilka/kilkanaście godzin :o

• Do góry
    • 0

#10 DanielOwczarek 824 21/07/2013 - 18:21

DanielOwczarek
  • Gracz

Ale zobacz, że gracze upominają ja sami pod tematem, a ona dalej swoje. Przecież mogła założyć jeden temat i w nim opisać kogo szuka dla swoich poszczególnych postaci... a nie jakieś oddzielne tematy co kilka/kilkanaście godzin :o

Wydaje mi się, że gadam do ściany. Napisz na niego tego reporta, jeżeli moderatorom to nie przeszkadza, OLEJ TO I MIEJ WY(cenzura)NE. Nic na siłę, ty jako zwykły gracz nic nie zrobisz, moderatorzy powinni się tym zając, a pisanie dodatkowego tematu jest jak z reportem w grze, nie zwrócisz większej uwagi, a tylko irytujesz moderatorów*.

//EDIT.

Użytkownik DanielOwczarek edytował ten post 21/07/2013 - 18:22

• Do góry
    • 0

#11 Rafaał 225 21/07/2013 - 18:24

Rafaał
  • Gracz

Wydaje mi się, że gadam do ściany. Napisz na niego tego reporta, jeżeli moderatorom to nie przeszkadza, OLEJ TO I MIEJ WY(cenzura)NE. Nic na siłę, ty jako zwykły gracz nic nie zrobisz, moderatorzy powinni się tym zając, a pisanie dodatkowego jest jak z reportem w grze, nic nie wniesiesz, a tylko irytujesz moderatorów*.

//EDIT.

Czepiacie się takich drobnostek (założyłem temat zamiast wysłać report) - inni nie maja problemu, a wy robicie z tego wielkie halo. A co do moderatorów to mi nie zależy na czasie, lecz na tym, aby w końcu ktoś to sprawdził.

• Do góry
    • 0

#12 Keszmejker Weed38 21/07/2013 - 18:24

Keszmejker Weed
  • Gracz

*
Popularny

hehehe powodzenia.

• Do góry
    • 5

#13 Rafaał 225 21/07/2013 - 18:25

Rafaał
  • Gracz

hehehe powodzenia.

I po chuj nabijasz zbędne posty?

• Do góry
    • 0

#14 DanielOwczarek 824 21/07/2013 - 18:28

DanielOwczarek
  • Gracz

Czepiacie się takich drobnostek (założyłem temat zamiast wysłać report) - inni nie maja problemu, a wy robicie z tego wielkie halo. A co do moderatorów to mi nie zależy na czasie, lecz na tym, aby w końcu ktoś to sprawdził.

Ty się czepiasz drobnostek, gracz założył parę tematów, jego sprawa jeżeli moderatorzy nie mają nic przeciwko. Mi to nie przeszkadza w najmniejszym stopniu, po prostu nie wchodź w ten dział przez dwa dni, aż pójdzie na dół.

Powodzenia życzę w udupianiu, idę na dwór, tobie też radze. ;)

• Do góry
    • 0

#15 Rafaał 225 21/07/2013 - 18:29

Rafaał
  • Gracz

Ty się czepiasz drobnostek, gracz założył parę tematów, jego sprawa jeżeli moderatorzy nie mają nic przeciwko. Mi to nie przeszkadza w najmniejszym stopniu, po prostu nie wchodź w ten dział przez dwa dni, aż pójdzie na dół.

Hahahaha - teraz to dowaliłeś. Mam nie wchodzić w ten dział przez to, że ktoś pisze tematy bo nie umie sobie poradzić z nawiązywanie znajomości w grze? Nie mogę z Ciebie... A skąd masz pewność, że moderatorzy sprawdzają ten dział regularnie? Hę? Jak masz nawijać cały czas to samo to nie udzielaj się już. Dałeś na NIE i koniec.

• Do góry
    • 0

#16 Twixxiu 1769 21/07/2013 - 18:39

Twixxiu
  • Gracz

Temat bezsensowny tak wgl..Ale co tam, może poskutkuje :P

• Do góry
    • 0

#17 DanielOwczarek 824 22/07/2013 - 10:44

DanielOwczarek
  • Gracz

Hahahaha - teraz to dowaliłeś. Mam nie wchodzić w ten dział przez to, że ktoś pisze tematy bo nie umie sobie poradzić z nawiązywanie znajomości w grze? Nie mogę z Ciebie... A skąd masz pewność, że moderatorzy sprawdzają ten dział regularnie? Hę? Jak masz nawijać cały czas to samo to nie udzielaj się już. Dałeś na NIE i koniec.

To tobie do mozgu nie przetlumaczysz. Nie mam zamiaru sie dalej z takim gulajem uzerac, idz dalej udupiaj. POWODZENIA.
  • Do góry
    • 0

#18 TheQuattro147 22/07/2013 - 10:48

TheQuattro
  • Gracz

Dymsonek chyba humoru nie ma. xDDD

• Do góry
    • 0

#19 Walkerski718 22/07/2013 - 11:03

Walkerski
  • Gracz

Mi to nie przeszkadza, jak pisze Mielnicky - naucz się klikania czegoś takiego jak raportuj.

• Do góry
    • 0

#20 Andyoszek431 22/07/2013 - 11:05

Andyoszek
  • Gracz

Z czym Ty masz problemy - niech sobie spamuje tymi tematami, jeżeli przegnie to zostanie odpowiednio 'nagrodzona'. 

• Do góry
    • 0

#21 Sygiz 34 23/07/2013 - 08:25

Sygiz
  • Gracz

Jestem na nie.

• Do góry
    • 0

#22 Stinger225 23/07/2013 - 10:17

Stinger
  • Gracz

Jestem na nie.