A wiec, moja sytuacja wygladala nastepujaco:
Podjechalam sobie motorem PCJ pod KSHMR Fitness gdzie zaczepil mnie mezczyzna zainteresowany zakupem tego pojazdu, chwile z nim handlowalam po czym zlecialo sie kilka osob, kazdy chcial kupic motorek i z pewnoscia bym go sprzedala gdyby nie fakt ze podjechala osoba na rowerze ,ktora uzyla /v info, zauwazyla tam ze motor jest kradziony i zaczela wykrzykiwac "KRADZIONY! KRADZIONY!", to nie bylo najgorsze, bo zazwyczaj staram sie olewac, ewentualnie zglaszac nobkow ale to co On zrobil po chwili spodowalo ze musze sie teraz tlumaczyc, podjechal do radiowozu ,ktory stal niedaleko i im powiedzial ze moj motor jest kradziony, oni podjechali i mialam dwa wyjscia, uciekac i odgrywac akcje ktora nie miala prawa zaistniec poniewaz policja nie mogla dostac zgloszenia o kradzionym motorze, bo osoba ktora zglosila ze motor jest kradziony nie mogla o tym wiedziec i druga opcje czyli go odpsawnic (o ile to dobre slowo), spanikowalam, wybralam opcje druga, motorek zniknal, dostalam trzy raporty (2 od policjantow w radiowozie i 1 od osoby zglaszajacej im moj motor, najwyrazniej osoba ta zyczyla mi zle przez to ze dzien wczesniej skrytykowalam radio Scantraxx ze jest gorsze od innych,a On w nim pracuje, lub zarzadza, nie wazne), pojawil sie oczywiscie GM, ktory niestety kazal mi zespawnic motor i odgrywac akcje z LSPD pomimo ze moim zdaniem jest to metagaming i GM powinien kazac sie wszystkim rozejsc, lub cofnac sie policji tam gdzie stali przed zgloszeniem i ukarac dzieciaka ktory spowodowal ta akcje.
No okej, decyzja GM'a byla jednak inna niz moim zdaniem powinna byc, kazal mi zespawnic motor, zrobilam wiec to lecz niestety pojawil sie On w innym miejscu, i nadal tam stoi, mozna to sprawdzic, jednak dostalam AJ na godzine z dopiskiem ze nie chce odgrywac? Gdybym nie chciala odgrywac tej durnej akcji ktora nie miala prawa miec miejsca to motor by nadal nie byl zespawniony, a jest, nie moglam go zespawnic bedac w AJ wiec kara jest niesluszna, dodatkowo chwile po tym dostalam kare od innego GM'a, tym razem blokade na prowadzenie pojazdow, pytam sie dlaczego dostalam kary skoro stosowalam sie do polecen i dlaczego GM kazal mi odgrywac ta akcje? Prosze wszystkich o przemyslenie calej tej sytuacji, szczegolnei administracje, gralam duzo i czesto, odgrywam mysle ze perfekcyjnie, bo gram od kilku lat na roznych RolePlay, jesli jednak kara nie zostanie zniesiona, oznacza to dla mnie zakonczenie przygody z Net4Game przez bledy administracji i metagaming graczy serwera, pozdrawiam serdecznie i zycze milej nocy!
(dodam jeszcze ze osoba krzyczaca o tym ze motor jest kradziony tlumaczyla sie tym ze dodalam ogloszenie do radia (brzmialo mniej wiecej tak: Sprzedam motor PCJ, kolor bialy, zero rysek, tel:8103694), twierdzil ze z nim rozmawialam przez telefon i dostal informacje ze nie mam papierow do tego pojazdu, owszem, tak bylo, jednak nie spotkalam sie z nim, nie mialam go w kontaktach ani on mnie wiec skad mogl wiedziec z kim rozmawia przez telefon? Oczywiscie, nie mogl wiedziec, slyszal tylko kobiecy glos, uwazam ze jest to osoba ponizej 10 roku zycia, nie potrafiaca grac i to wlasnie On powinien miec kary, nie ja!)
Użytkownik livvia edytował ten post 12/08/2017 - 00:10

Temat jest zamknięty