Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[DO ZARZĄDU] Apelacja od kary "Oszust"

oszust kara prośba

Najlepsza odpowiedź MJay, 10/09/2018 - 07:28

Rozpatrzone pozytywnie, kara zdjęta. Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 JackDaniels1285 18/05/2018 - 22:40

JackDaniels
  • Gracz

*
Popularny

Hej,

Na wstępie chciałbym oznajmić, że post jest kierowany do administracji.
Kilka lat temu, mianowicie koło 3 i pół roku temu (31.01.15) otrzymałem karę, jaką jest oszust. Nie napiszę tego w apelacjach, ponieważ nie mam takiej możliwości apelowania od danej kary. Pomijam już sytuację i okoliczności w jakich otrzymałem karę. Przyznaję się do błędu jaki wtedy popełniłem i nie pamiętam co mną wtedy tak kierowało, jednakże wiem, że teraz już tego samego błędu bym nie popełnił z pewnością. Chciałbym zajrzeć na serwer od czasu do czasu, chciałbym zobaczyć co się zmieniło od czasu kiedy przestałem zaglądać do GTA. Pamiętam, że tam spędziłem dużą ilość czasu i wiele wysiłku poświęciłem dla tej gry, by móc się integrować z innymi graczami "przez monitor". Sprawiało mi to wtedy przyjemność, dlatego pomyślałem, że czemu by nie spróbować apelować od kary nadanej mi dawno temu? Zmądrzałem. To było głupie i przyznaję się do popełnionego wtedy czynu. Jasne, mógłbym wrócić do gry z aktywną blokadą, jednakże uniemożliwia mi to grę w organizacjach, a tego chciałbym spróbować. Przechodząc do sedna, proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. 
Pozdrawiam.

Screen z nadaną karą:
https://i.imgur.com/HzE2Wel.png

//GOKU: Przypominam, że dział ten nie należy do działów typu Hydepark - jeżeli ktoś ma zamiar dodać jakiś post, który nie wniesie niczego nowego do tematu lub będzie powtórzeniem wypowiedzi innych, zostanie ukarany warnpointem.

Użytkownik GokuPL edytował ten post 26/06/2018 - 19:57
Dodanie adnotacji ode mnie.

• Do góry
    • 8

#2 JackDaniels1285 19/06/2018 - 13:28

JackDaniels
  • Gracz

@refresh :)

• Do góry
    • 0

#3 JackDaniels1285 05/07/2018 - 11:22

JackDaniels
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#4 JackDaniels1285 18/07/2018 - 12:17

JackDaniels
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#5 Od spraw Technicznych 0 18/07/2018 - 21:53

Od spraw Technicznych
  • Świeżak

Hej,

Na wstępie chciałbym oznajmić, że post jest kierowany do administracji.
Kilka lat temu, mianowicie koło 3 i pół roku temu (31.01.15) otrzymałem karę, jaką jest oszust. Nie napiszę tego w apelacjach, ponieważ nie mam takiej możliwości apelowania od danej kary. Pomijam już sytuację i okoliczności w jakich otrzymałem karę. Przyznaję się do błędu jaki wtedy popełniłem i nie pamiętam co mną wtedy tak kierowało, jednakże wiem, że teraz już tego samego błędu bym nie popełnił z pewnością. Chciałbym zajrzeć na serwer od czasu do czasu, chciałbym zobaczyć co się zmieniło od czasu kiedy przestałem zaglądać do GTA. Pamiętam, że tam spędziłem dużą ilość czasu i wiele wysiłku poświęciłem dla tej gry, by móc się integrować z innymi graczami "przez monitor". Sprawiało mi to wtedy przyjemność, dlatego pomyślałem, że czemu by nie spróbować apelować od kary nadanej mi dawno temu? Zmądrzałem. To było głupie i przyznaję się do popełnionego wtedy czynu. Jasne, mógłbym wrócić do gry z aktywną blokadą, jednakże uniemożliwia mi to grę w organizacjach, a tego chciałbym spróbować. Przechodząc do sedna, proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. 
Pozdrawiam.

Screen z nadaną karą:
https://i.imgur.com/HzE2Wel.png

//GOKU: Przypominam, że dział ten nie należy do działów typu Hydepark - jeżeli ktoś ma zamiar dodać jakiś post, który nie wniesie niczego nowego do tematu lub będzie powtórzeniem wypowiedzi innych, zostanie ukarany warnpointem.

Jak zapewne spostrzegłeś administracja tutaj nie kuka, najlepiej napisz do Ferruma, kolega dostał po roku unOszusta więc ty również powinieneś dostać :)

• Do góry
    • 0

#6 JackDaniels1285 13/08/2018 - 22:40

JackDaniels
  • Gracz

@refresh

• Do góry
    • 0

#7 JackDaniels1285 19/08/2018 - 22:43

JackDaniels
  • Gracz

odświeżam po 3 miesiącach

• Do góry
    • 0

#8 Madness The Owner1034 19/08/2018 - 23:17

Madness The Owner
  • Gracz

*
Popularny

Halo może ktoś w końcu zajrzy do tego działu, bo chłopak już długo się prosi!!!

• Do góry
    • 5

#9 svdboyyyy 55 19/08/2018 - 23:28

svdboyyyy
  • Gracz
Napisz lepiej do Ferruma, bo tutaj raczej się nie doprosisz.
  • Do góry
    • 0

#10 Vardenowski2 20/08/2018 - 08:05

Vardenowski
  • Gracz

Napisz lepiej do Ferruma, bo tutaj raczej się nie doprosisz.

Dokładnie.. Musisz napisać do Ferruma. Mam ten sam problem co ty, lecz Ferrum 2 miesiące temu mi odpisał i od tamtej pory zero odzewu.
  • Do góry
    • 0

#11 JackDaniels1285 22/08/2018 - 22:49

JackDaniels
  • Gracz

Dokładnie.. Musisz napisać do Ferruma. Mam ten sam problem co ty, lecz Ferrum 2 miesiące temu mi odpisał i od tamtej pory zero odzewu.

Pisałem, nic :(.

• Do góry
    • 0

#12 JackDaniels1285 08/09/2018 - 10:08

JackDaniels
  • Gracz

refresh

• Do góry
    • 1

#13 MJay1041 10/09/2018 - 07:28

MJay
  • Gracz