Hej,
Na wstępie chciałbym oznajmić, że post jest kierowany do administracji.
Kilka lat temu, mianowicie koło 3 i pół roku temu (31.01.15) otrzymałem karę, jaką jest oszust. Nie napiszę tego w apelacjach, ponieważ nie mam takiej możliwości apelowania od danej kary. Pomijam już sytuację i okoliczności w jakich otrzymałem karę. Przyznaję się do błędu jaki wtedy popełniłem i nie pamiętam co mną wtedy tak kierowało, jednakże wiem, że teraz już tego samego błędu bym nie popełnił z pewnością. Chciałbym zajrzeć na serwer od czasu do czasu, chciałbym zobaczyć co się zmieniło od czasu kiedy przestałem zaglądać do GTA. Pamiętam, że tam spędziłem dużą ilość czasu i wiele wysiłku poświęciłem dla tej gry, by móc się integrować z innymi graczami "przez monitor". Sprawiało mi to wtedy przyjemność, dlatego pomyślałem, że czemu by nie spróbować apelować od kary nadanej mi dawno temu? Zmądrzałem. To było głupie i przyznaję się do popełnionego wtedy czynu. Jasne, mógłbym wrócić do gry z aktywną blokadą, jednakże uniemożliwia mi to grę w organizacjach, a tego chciałbym spróbować. Przechodząc do sedna, proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji.
Pozdrawiam.
Screen z nadaną karą:
https://i.imgur.com/HzE2Wel.png
//GOKU: Przypominam, że dział ten nie należy do działów typu Hydepark - jeżeli ktoś ma zamiar dodać jakiś post, który nie wniesie niczego nowego do tematu lub będzie powtórzeniem wypowiedzi innych, zostanie ukarany warnpointem.
Użytkownik GokuPL edytował ten post 26/06/2018 - 19:57
Dodanie adnotacji ode mnie.

Temat jest zamknięty