Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Technikum czy Liceum

szkola po g gimbazie

• Please log in to reply
346 odpowiedzi w tym temacie

#321 Chief Marchewa 542 24/11/2014 - 21:40

Chief Marchewa
  • Gracz

*
Popularny

Rozwiń swoją wypowiedź, nie bój się. A tak btw. co tam robisz na tej podłodze, że mnie pozdrawiasz?

Śmieje się z twojego "liceum". Kiedyś dam ci napiwek jak będę w maku.

• Do góry
    • 4

#322 Boxidro627 25/11/2014 - 07:51

Boxidro
  • Gracz
Technikum.
  • Do góry
    • 0

#323 young77 621 25/11/2014 - 19:35

young77
  • Gracz

Śmieje się z twojego "liceum". Kiedyś dam ci napiwek jak będę w maku.

Czego się spodziewać po graczach z Net4game. :D  Większość z nich to debile i cymbały po zawodówce, siedzą w domu na utrzymaniu matki, która ich i tak za jakiś czas wypierdoli. Masz problem w tym, że idę do liceum, a nie do technikum?  Jeżeli coś osiągnie to będę zarabiał naprawdę duże pieniądze, ale jak widać jesteś błaznem, który myśli, że po technikum będzie zarabiał od razu 3 czy 4 tysiące na rękę. ''Idzie do liceum, a potem skończy w McDonaldzie, hah! Ja pójdę do technikum, nie będę musiał nawet iść na studia, a po 18 przyjmą mnie do pracy i na pewno będę zarabiał więcej niż ci licealiści'' Czy to nie Twój tok myślenia? Skończysz co najwyżej na corocznym wyjeździe nad Morze Bałtyckie. Jeśli jeszcze masz  jakieś wątpliwości  to zapytaj mamy, ona na pewno ci prawdę powie. :)

Pozdrawiam.                    

• Do góry
    • 0

#324 Chief Marchewa 542 25/11/2014 - 20:03

Chief Marchewa
  • Gracz

Czego się spodziewać po graczach z Net4game. :D  Większość z nich to debile i cymbały po zawodówce, siedzą w domu na utrzymaniu matki, która ich i tak za jakiś czas wy(cenzura)i. Masz problem w tym, że idę do liceum, a nie do technikum?  Jeżeli coś osiągnie to będę zarabiał naprawdę duże pieniądze, ale jak widać jesteś błaznem, który myśli, że po technikum będzie zarabiał od razu 3 czy 4 tysiące na rękę. ''Idzie do liceum, a potem skończy w McDonaldzie, hah! Ja pójdę do technikum, nie będę musiał nawet iść na studia, a po 18 przyjmą mnie do pracy i na pewno będę zarabiał więcej niż ci licealiści'' Czy to nie Twój tok myślenia? Skończysz co najwyżej na corocznym wyjeździe nad Morze Bałtyckie. Jeśli jeszcze masz  jakieś wątpliwości  to zapytaj mamy, ona na pewno ci prawdę powie. :)

Pozdrawiam.                    

Sądzisz, że jeżeli ktoś chodzi do zawodówki to jest "debilem" jak ty to powiedziałeś? Otóż nie. Szczerze wątpię, że z twoim tokiem rozumowania zarobisz te "bardzo duże" pieniądze. 

• Do góry
    • 0

#325 young77 621 25/11/2014 - 20:49

young77
  • Gracz

Sądzisz, że jeżeli ktoś chodzi do zawodówki to jest "debilem" jak ty to powiedziałeś? Otóż nie. Szczerze wątpię, że z twoim tokiem rozumowania zarobisz te "bardzo duże" pieniądze. 

Jest debilem, tak sądzę. Niestety, ale prawda boli, no bo jakie pieniądze będziesz zarabiał po zawodówce? To jedna z najgorszych szkół.

• Do góry
    • 0

#326 young77 621 27/11/2014 - 22:35

young77
  • Gracz

10808307_1503635796581135_1372833352_n.j 

Może to da Ci coś do myślenia. :D

• Do góry
    • 0

#327 RolluTwoimPanemSuko 1973 27/11/2014 - 23:07

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

*
Popularny

Jest debilem, tak sądzę. Niestety, ale prawda boli, no bo jakie pieniądze będziesz zarabiał po zawodówce? To jedna z najgorszych szkół.

Skoro każdy według Ciebie jest debilem bo poszedł do zawodówki to musisz być mocno ograniczony intelektualnie, nie pozdrawiam.

• Do góry
    • 4

#328 Nieuchwytna 5 28/11/2014 - 07:28

Nieuchwytna
  • Gracz

Technikum ! :)

• Do góry
    • 0

#329 REMSEY249 28/11/2014 - 09:27

REMSEY
  • Gracz

Technikum, bo po tym masz już wykształcenie średnie jak zdasz maturę a tak to nie pełne.

• Do góry
    • 0

#330 _GanjaMan_ 78 28/11/2014 - 14:53

_GanjaMan_
  • Gracz

Technikum jest to lepsza sprawa, liceum to gówno po tym musisz iść na studia. Zawodówka też jest okej, od razu masz zawód i prace po tym, u mnie jest taka szkoła co już w pierwszej klasie zawodówki na kierunku Kucharz dostajesz hajs za praktyki.

• Do góry
    • 1

#331 HolaHola 123 28/11/2014 - 15:13

HolaHola
  • Gracz

Czego się spodziewać po graczach z Net4game.

No masz rację, pokazałeś taki sam poziom jak ci "debile z zawodówki".

A co do tematu, to nie mam zdania. Każdy jest kowalem swojego losu i wybierze to co jest dla niego najlepsze, a wybieranie za innych i pisanie że jest się debilem bo poszedł do liceum/technikum/zawodówki świadczy tylko o Waszej osobie.

Użytkownik HolaHola edytował ten post 28/11/2014 - 15:15

• Do góry
    • 1

#332 Anony1652 28/11/2014 - 15:50

Anony
  • Gracz
Polecam nie dyskutować z kolesiem Bartuśśśś. Myśli, że jest lepszy bo jest w liceum, a inni będą zarabiać mniej bo są w technikum. Widząc jego wypowiedzi stwierdzam, że może teraz wszedł dopiero do gimnazjum (kłamie z wiekiem) lub jego tok myślenia jest bardzo słaby.
Osoby z technikum wcale nie są gorsi, jak to napisałeś, kolego.
  • Do góry
    • 0

#333 _GanjaMan_ 78 28/11/2014 - 15:56

_GanjaMan_
  • Gracz

Polecam nie dyskutować z kolesiem Bartuśśśś. Myśli, że jest lepszy bo jest w liceum, a inni będą zarabiać mniej bo są w technikum. Widząc jego wypowiedzi stwierdzam, że może teraz wszedł dopiero do gimnazjum (kłamie z wiekiem) lub jego tok myślenia jest bardzo słaby.

Tylko, że On po liceum gówno znajdzie a nie prace. :D

• Do góry
    • 1

#334 Speed60968 28/11/2014 - 16:54

Speed60
  • Gracz

Teraz jest wielu takich co od razu po liceum chce iść na studia. Zdasz studia, ale gdzie znajdziesz pracę? Wszyscy szukają ludzi z DOŚWIADCZENIEM, a świeżo po studiach takich nie ma. W Polsce brakuje ok 30 tys Techników Informatyków i są oni bardzo potrzebni w dzisiejszych czasach, gdzie informatyzacja stoi na bardzo wysokim poziomie. Jestem na kierunku IT i jestem bardzo zadowolony - może pójdę w przyszłości na studia, ale to zależy jak będzie wyglądała sytuacja na polskim rynku. Póki co studia nie opłacają się młodym, tyle ;)

• Do góry
    • 0

#335 S2YBKI BILL234 28/11/2014 - 17:48

S2YBKI BILL
  • Gracz

Tylko, że On po liceum gówno znajdzie a nie prace. :D

czy to duży problem jest założyć jakąś firmę ? Ja po studiach zakładam agencje nieruchomości i z 2-3 pracowników którzy będą wyszukiwać okazje, będę kupował (stawiał/remontował), i firme deweloperską aby nie czekać 5 lat na sprzedaż nieruchomości. Wystarczy pomysł. Wiec polecam Liceum dla tych którzy idą na studia, a technikum dla których już wiedzą co chcą robic do końca życia.

• Do góry
    • 0

#336 _GanjaMan_ 78 28/11/2014 - 17:49

_GanjaMan_
  • Gracz

czy to duży problem jest założyć jakąś firmę ? Ja po studiach zakładam agencje nieruchomości i z 2-3 pracowników którzy będą wyszukiwać okazje, będę kupował (stawiał/remontował), i firme deweloperską aby nie czekać 5 lat na sprzedaż nieruchomości. Wystarczy pomysł. Wiec polecam Liceum dla tych którzy idą na studia, a technikum dla których już wiedzą co chcą robic do końca życia.

Idealnie to opisałeś, lecz studia to też jest zawod do końca życia, bo po technikum możesz iść na zawód jaki miałeś, czy też do wielu, wielu innych prac.

• Do góry
    • 0

#337 S2YBKI BILL234 28/11/2014 - 17:52

S2YBKI BILL
  • Gracz

w moim przypadku nie opłacało się iść do technikum - ponieważ jeden rok w plecy.

• Do góry
    • 0

#338 young77 621 28/11/2014 - 19:55

young77
  • Gracz

Skoro każdy według Ciebie jest debilem bo poszedł do zawodówki to musisz być mocno ograniczony intelektualnie, nie pozdrawiam.

Wkleiłem tu rysunek co myślę o osobach z zawodówki, to najgorsza szkoła po gimnazjum i to nie tylko moja opinia, a większości osób. Większość to debile i dresy, no b.o powiedz mi jaki mądry i inteligentny człowiek pójdzie do zawodówki. :)

Napisałem, że w jego przypadku lepsze jest technikum. Osoby, które lepiej się uczą mogą zostać prawnikami bądź lekarzami więc dla nich lepsze jest liceum. btw polecam skorzystać ze słownika języka polskiego.
Powinien pomóc w odmianie przymiotnika.

Osoby idące do technikum tego nie zrozumieją, dla nich ludzie, którzy idą do liceum nie będą miały pracy, oni zaś po technikum będą miliarderami i znajdą pracę na wyciągnięcie ręki. Nie ma sensu dyskutować, bo to i tak do niczego nie doprowadzi, napisać posta do autora tematu to od razu się przyczepią, technicy.
  • Do góry
    • 0

#339 Anony1652 28/11/2014 - 20:06

Anony
  • Gracz

Napisałem, że w jego przypadku lepsze jest technikum. Osoby, które lepiej się uczą mogą zostać prawnikami bądź lekarzami więc dla nich lepsze jest liceum. btw polecam skorzystać ze słownika języka polskiego.
Powinien pomóc w odmianie przymiotnika. Osoby idące do technikum tego nie zrozumieją, dla nich ludzie, którzy idą do liceum nie będą miały pracy, oni zaś po technikum będą miliarderami i znajdą pracę na wyciągnięcie ręki. Nie ma sensu dyskutować, bo to i tak do niczego nie doprowadzi, napisać posta do autora tematu to od razu się przyczepią, technicy.

Nie.

1. Pisałem z telefonu wcześniejszą wypowiedź, więc mogły pojawić się błędy.

Wracając do Twojej wypowiedzi. Nikt tu nie najeżdża na licealistów. To właśnie oni mają się za lepszych (chociaż nie. tylko rozpieszczone gówniarze za takich się mają). Dobrze się uczy, to ma iść do liceum, jeżeli wie, że w technikum jest to, co go interesuje? ZROZUM CZŁOWIEKU, ŻE SZKOŁA ŚREDNIA TO NIE GIMNAZJUM. Ty się idzie na to, co cię interesuje. Masz 6.0 to nie musi iść do liceum a potem prawo, medycyna. TECHNIKUM TEŻ JEST DLA DOBRYCH. 

Ale "dyrektorek" z liceum tego nie zrozumie. Niestety, jesteś jednym z nich. 

• Do góry
    • 0

#340 CEZARRO CAPONE 101 28/11/2014 - 20:25

CEZARRO CAPONE
  • Gracz

Osobiście polecam Technika Informatyka - z tego co słyszałem, z matematyki Licealiści nie mają życia, rozszerzają przedmioty na pierwszym roku, Technik Informatyk - lajtowy kierunek, a w nim sporo dobrych kursów, jeżeli szkoła, do której masz zamiar się udac, coś takiego organizuje. Także ja polecam ten kierunek, i mała rada ode mnie - jak są jakieś kursy, rób każdy, nie wachaj się! To się na prawdę przyda.

• Do góry
    • 1

#341 RolluTwoimPanemSuko 1973 28/11/2014 - 20:26

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

*
Popularny

Wkleiłem tu rysunek co myślę o osobach z zawodówki, to najgorsza szkoła po gimnazjum i to nie tylko moja opinia, a większości osób. Większość to debile i dresy, no b.o powiedz mi jaki mądry i inteligentny człowiek pójdzie do zawodówki. :)

Nie znasz innego określenia niż debil? Uważasz się za lepszego bo nie chodzisz do zawodówki? -Bitch please.
Znam mnóstwo osób które poszły do zawodówki i teraz robią kasę a nie żyją na utrzymaniu mamusi. Nie musisz skończyć liceum żeby robić kasę, wystarczy mieć łeb na karku i trochę rozumu. Uważasz się za nie wiadomo kogo a jedyne na co Cię stać to określenie kogoś mianem "debila" bo wybrał inną szkołę niż ty. Dla mnie to ty jesteś ograniczonym umysłowo debilem któremu ktoś nawpychał do głowy bzdur, otwórz swój umysł i nie bądź tak zarozumiały, "przyszły milionerze".

• Do góry
    • 3

#342 Kross 169 28/11/2014 - 21:46

Kross
  • Gracz

Wkleiłem tu rysunek co myślę o osobach z zawodówki, to najgorsza szkoła po gimnazjum i to nie tylko moja opinia, a większości osób. Większość to debile i dresy, no b.o powiedz mi jaki mądry i inteligentny człowiek pójdzie do zawodówki.  :)

Wiesz, są ludzie na tym świecie, którzy chcą nauczyć się wybranego zawodu, a akurat jego nie ma w technikum. Są też tacy ludzie, którym nauka idzie trochę gorzej od innych. 

Nie wiem dlaczego uważasz się za lepszego od ludzi kończących szkołę zawodową. Każdy wybiera taką, jaka mu odpowiada a nie taką, która jest modna. To, że ktoś poszedł do zawodówki a nie do LO to nie znaczy, że jest gorszy od Ciebie.

Zawodówka różni się od technikum jedynie przedmiotami ogólnokształcącymi.

• Do góry
    • 0

#343 HolaHola 123 28/11/2014 - 23:43

HolaHola
  • Gracz

Dla wszystkich tu zgromadzonych:

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

• Do góry
    • 0

#344 RolluTwoimPanemSuko 1973 29/11/2014 - 00:54

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

Dla wszystkich tu zgromadzonych:

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

To było fajne wieki temu.

• Do góry
    • 0

#345 HolaHola 123 29/11/2014 - 01:00

HolaHola
  • Gracz

To nie miało być fajne.

• Do góry
    • 0

#346 young77 621 29/11/2014 - 17:08

young77
  • Gracz

Lepiej zamknąć ten temat, bo to do niczego nie doprowadzi, z tego co wiem kolega wybrał już szkołę, więc nie wiem po co ten temat jeszcze tu jest. Poza tym nagłówek brzmi: ''Technikum czy liceum?'' więc nie wiem po co zrobili tu nalot chłopcy z zawodówki. Ja wyraziłem swoje zdanie, mamy w Polsce wolność słowa, jeszcze, tak więc nie wiem czemu się mnie podczepili, może boli ich prawda.

Spadam, cześć.

Użytkownik Bartuśśś edytował ten post 29/11/2014 - 17:09

• Do góry
    • 0

#347 Anony1652 29/11/2014 - 19:18

Anony
  • Gracz

Ja wyraziłem swoje zdanie, mamy w Polsce wolność słowa, jeszcze, tak więc nie wiem czemu się mnie podczepili, może boli ich prawda.

Też wyrazili swoje zdanie. Kogo prawda boli, to ja nie powiem.

Spadam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych