Więc tak nadszedł czas wyboru na co pójść po gimbazie
Napiszcie co jest bardziej poszukiwane na rynku pracy, bo wiem ze po technikum idzie szybcej znalezc prace

Popularny
Pewnie kierunek: Idiota.Dzisaj byłem na dniu otwartym w technikum to same jakieś dresy przychodziły do tego technikum ale w LO pewnie tak samo
Technik ortopeda ?A ja robię protezy, także jak będziecie potrzebować nóżki to piszcie śmiało
Tak. Znasz tą szkołę?Technik ortopeda ?
W warszawie ta szkola jesli tak to znamTak. Znasz tą szkołę?
Akurat nie do tej, ale z tego co slyszalem to trzy sa takie w Polsce.Chyba wybiore mechatronika, duzy wybór pracy mam i dobry kierunek tylko ciekawe czy ciezki.
W warszawie ta szkola jesli tak to znam
Wiem ze w Warszawie jest a tam mieszkamAkurat nie do tej, ale z tego co slyszalem to trzy sa takie w Polsce.
Będziesz budował mechazordy na praktykach.Chyba wybiore mechatronika, duzy wybór pracy mam i dobry kierunek tylko ciekawe czy ciezki.
Użytkownik Ravex edytował ten post 21/03/2013 - 21:33
Jak do technikum to polecałbym Ci iść na teleinformatyka. Ja jestem na profilu informatycznym, ale teraz jednak trochę żałuje, bo ludzi w branży IT jest sporo.
z zawodówki gówno wyniesiesz
Użytkownik Chicka edytował ten post 27/03/2013 - 17:31
Jedno, że ciebie byle jak przygotowują na ten zawód, sama teoria. Znam wielu ludzi który chodzili na Technik Mechanik, tech informatyk, mechatronik itp. większość z nich nie zdała zawodowego, ale nawet jak był jakiś to musiał iść dodatkowo na studia, albo wykupywać uprawnienia. Technika są beznadziejne.Mylisz się. Po technikum ma się zawód. Jeśli jesteś w dobrej szkole to zdasz z łatwością test zawodowy. Prace się w łatwością znajdzie po technikum nawet bez studiów.
Użytkownik Chicka edytował ten post 27/03/2013 - 22:31
Z zawodówki gówno wyniesiesz? Zawodówka, profil stolarski - wyuczasz się w fachu, otwierasz własny warsztat i jesteś ustawiony do końca życia, więc nie (cenzura) głupotz zawodówki gówno wyniesiesz, po technikum masz fach w ręku i możesz przystąpić do matury i pójść na studia, podczas gdy po LO MUSISZ iść na studia, albo skończysz w mcdonaldzie
Użytkownik El Polako 97 edytował ten post 28/03/2013 - 01:00
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych