Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Grape Yard Purpz - Rain Williams, Maurice Rutheres, Cristopher King, Jamel Clark, Latrell Hill, Crawford Carter

samp raport

• Zamknięty Temat jest zamknięty
53 odpowiedzi w tym temacie

#41 Ghost — 39 13/03/2013 - 19:37

Ghost
  • Gracz
A masz na to jakiś dowód? Wcześniej pisałeś, że kierowcą był biały mężczyzna z kapturem na głowie - najlepsze jest to, że ja nigdy z takim skinem nie miałem do czynienia. A, i nie chcę od Ciebie żadnych pieniędzy, nie napisałem skargi dlatego, że w wyniku akcji zniszczyliście pojazd, który swoją drogą nie jest nawet mój, no ale mniejsza z tym. Napisałem już do właściciela firmy, że pieniądze mu oddam, a z firmy odejdę z własnej woli. Boję się po tej akcji jeździć z klientami, po nich, żeby znowu przez pomyłkę nie zostać ostrzelanym. Wystarczy, że w szkole jazdy co druga osoba po kursie próbuje zniszczyć pojazd, wjeżdżając do wody. Nie płaczę, ja jedynie chcę pograć na serwerze, na którym regulamin nie jest na pokaz, a ludzie zachowują się tak jak przystało na serwer role play. Peace.

A, co do tego filmiku z YouTube... Chodzi o to, że skoro nie chciałeś, żeby Twój film nie był rozpowszechniany, to trzeba było go nie umieszczać go w serwisie jako publiczny. Ta Twoja adnotacja pod tym filmikiem jest co najmniej śmieszna. Nie wiem, ile masz lat... Nieważne, nie chcę tego wiedzieć.

Użytkownik Ghost edytował ten post 13/03/2013 - 19:51

• Do góry
    • 0

#42 Cavenn — 8684 13/03/2013 - 19:38

Cavenn
  • Gracz

A masz na to jakiś dowód? Wcześniej pisałeś, że kierowcą był biały mężczyzna z kapturem na głowie - najlepsze jest to, że ja nigdy z takim skinem nie miałem do czynienia.

Ja Ci już napisałem - nie gram z palcem cały czas na F8 bądź F9. Gra nie polega na wzajemnym udupianiu się tylko odprężeniu więc po cholere mam łazić i czaić sie na kogoś? Odebrałem to IC i IC chciałem to rozwiążąć.
  • Do góry
    • 0

#43 Ghost — 39 13/03/2013 - 19:57

Ghost
  • Gracz
Dobrze, zbiorę grupkę ludzi, mechaników z centrum, wbije na wasz hood, powybijam was... I grajcie IC. Pasuje Ci? Zrozum, że role play nie jest życiem, nie wszystko da się zastąpić, a regulamin jest po to, żeby na serwerze panował ład i porządek. Ja Cię nie próbuję udupić, sam to zrobiłeś.
  • Do góry
    • 2

#44 Winczu — 7503 13/03/2013 - 19:59

Winczu
  • Gracz

Dobrze, zbiorę grupkę ludzi, mechaników z centrum, wbije na wasz hood, powybijam was...

skąd ja to znam...
  • Do góry
    • 0

#45 Cavenn — 8684 13/03/2013 - 19:59

Cavenn
  • Gracz

Dobrze, zbiorę grupkę ludzi, mechaników z centrum, wbije na wasz hood, powybijam was... I grajcie IC. Pasuje Ci? Zrozum, że role play nie jest życiem, nie wszystko da się zastąpić, a regulamin jest po to, żeby na serwerze panował ład i porządek. Ja Cię nie próbuję udupić, sam to zrobiłeś.

Zmartwie Cię, nie złamałem nawet jednego podpunktu regulaminu, którym się zasłaniasz - nie odpisuj, wypowiedziałem się i nie mam zamiaru powtarzać, siema.
  • Do góry
    • 0

#46 Ghost — 39 13/03/2013 - 20:04

Ghost
  • Gracz
Całe szczęście nie Ty o tym decydujesz. Najlepiej niech wypowie się ktoś z ekipy. Ktoś, kto spojrzy obiektywnie na całą sprawę.
  • Do góry
    • 0

#47 papiesz — 227 13/03/2013 - 20:05

papiesz
  • Gracz

Mam Ci się tłumaczyć? Byliśmy po pestki i zobaczyłem identycznego admirala, który mnie potrącił - dostałeś ostrzał i 'bajeczka' jak to nazwałeś skończona. Nie chciałem Cię zatrzymywać bo nic by mi to nie dało, chciałem Cię rozstrzelać jak psa i tyle, koniec, end, finito.

No zobaczyłeś Admirala oczywiście gracza po nicku, pierwszy lepszy Admiral odrazu go roz(cenzura)asz, weź troche bez poziomu jak dla mnie. Szukaliście dmu MG i tyle, peace.
Ale tak patrząc z drugiej strony, gracz tak jakby się spłakał o e-money, bo rozwalone auto :(

Użytkownik papiesz edytował ten post 13/03/2013 - 20:10

• Do góry
    • 0

#48 Cavenn — 8684 13/03/2013 - 20:12

Cavenn
  • Gracz

No zobaczyłeś Admirala oczywiście gracza po nicku, pierwszy lepszy Admiral odrazu go roz(cenzura)asz, weź troche bez poziomu jak dla mnie. Szukaliście dmu MG i tyle, peace.
Ale tak patrząc z drugiej strony, gracz tak jakby się spłakał o e-money, bo rozwalone auto :(

mhm, szukaliśmy tak jak tutaj.
http://youtu.be/jMFmsu0K69M
  • Do góry
    • 2

#49 Ghost — 39 13/03/2013 - 20:13

Ghost
  • Gracz
Gdyby chodziło o pieniądze, wziąłbym je od niego, bo sam zaproponował, że auto naprawi... Nie chcę od was żadnych pieniędzy, źle interpretujesz to, co piszę.
  • Do góry
    • 0

#50 bienio1920 — 72 13/03/2013 - 20:26

bienio1920
  • Gracz

Jako jeden z oskarżonych pozwolę sobie na oddanie tutaj postu z częściowym wyjaśnieniem.
Byłem kierowcą savanny, nie strzelałem, lecz jechałem za premierem, w którym znajował się lider organizacji- zważywszy na to, iż kazali jechać za nim i ostrzelać auto był prawdopodobnie fakt, że kierowca admirala spowodował wypadek z premierem. (Piszę prawdopodobnie, gdyż na Grape dojechałem drugi i widziałem jak premier zawraca, zrobiłem więc to samo) Co do ostrzelania policji obok Rodeo (za studiem telewizji, obok kortów po 23 wieczorem) - jechaliśmy huntleyem w zamiarach napadu jednej osoby mając przy sobie cały aresał broni, a nawet ciał w ów pojeździe. Wiemy, jak przebiega kontrola, tym bardziej jak w środku auta znajdują się osoby ze skinem organizacji- przeszukanie i konsekwencje pójścia w odsiadkę. Jako gangsterzy oddaliśmy kilka strzałów ( a oddał je kolega z mojego polecenia) by zgubić radiowóz. Dodam, iż gra w organizacji to przecież częściowa walka ze słóżbami porządkowymi, którzy stoją po odwrotnej stronie In Character do gangsterów z ghetta. Uważam iż wspomniany przez Ciebie ostrzał nie powinien wnosić nic do napisanej skargi- zrobione to było zgodnie z regulaminem, bo przecież nikt nie zabrania strzelać do goniącego gang radiowozu oraz wykonane to było zgodnie z zasadami rp- strzał, ucieczka, zmiana skinów oraz auta. Po takiej akcji powinniśmy się spodziewać konsekwencji IC ze strony porządkowych, a nie dziwnych skarg i płaczu na forum, bo ktoś stracił kilka HP z auta, które nas goniło. Gang to nie biznes z centrum, lecz niektórzy go mylą z pokoleniem JP. Strzelane nie było bez powodu, więc to tyle z mojej strony, pozdrawiam.

Wybaczcie ,że wypowiadam się tutaj ale chciałbym dodać coś na gracza wyżej.
Winczu nie udawaj takiego porządnego bo nie tylko ja, ale i sporo osób zauważyło ,że zacząłeś strasznie odwalać. Nie wiem czy znudziła Ci się tutaj gra, lub już ci na tym nie zależy, szczerze? Nie interesuje mnie to. Po prostu dążę do tego co zrobiłeś ostatnio w samym centrum obok głównego parkingu. Tak przyznaję, niekiedy mam lagi ale to nie upoważnia Cię do tego aby strzelać do mojej postaci Terrence Versace w samym centrum miasta. Wymyśliłeś sobie ,że do Ciebie dobiłem na aleji gwiazd później zacząłeś kozaczyć. Nie miałeś w opisie o widocznej bandanie lub tatuażach więc zacząłem też kozaczyć (nie znam cię IC i nie wiem czy jesteś w organizacji przestępczej). Po tym co ci napisałem ty podjechałeś i ostrzelałeś mnie. W sumie to tylko się pośmiałem i poszedłem w AFK'a. A teraz najważniejsze co chciałem ci napisać: miałeś tylko tyle szczęścia ,że nie patrzałem jak wychodzisz z auta i zdążyłem zrobić ss'a już podczas BW a Twój nick ukrył się za literkami mojego chat'u - także więcej takiego błędu nie popełnię :). Gdyby ci się nie poszczęściło to już skończyłbyś z blokadą broni, co moim zdaniem jest tylko kwestią czasu.
Co do skargi:
Caven skoro on do Ciebie dobił kilka godzin wcześniej to proszę tutaj dowody. Regulamin mówi wyraźnie "zakaz używania broni w centrum" a wy rozstrzelaliście go właśnie w mieście, więc konsekwencje powinniście ponieść.
  • Do góry
    • 1

#51 Cavenn — 8684 13/03/2013 - 20:29

Cavenn
  • Gracz

Caven skoro on do Ciebie dobił kilka godzin wcześniej to proszę tutaj dowody. Regulamin mówi wyraźnie "zakaz używania broni w centrum" a wy rozstrzelaliście go właśnie w mieście, więc konsekwencje powinniście ponieść.

Tak, goniliśmy go od i-wood po miejsce gdzie dostał bw - widoczne na ssie, rzeczywiście (cenzura)a - sam środek centrum. Jesteś powiązany ze skargą? Nie, więc wypad.
  • Do góry
    • 0

#52 Ultra — 3127 13/03/2013 - 20:46

Ultra
  • Gracz
Okej, zamykam i czekajcie na werdykt opiekuna.
  • Do góry
    • 2

#53 B M — 62158 14/03/2013 - 04:16

B M
  • Zarząd

*
Popularny

Ostrzelanie to też napad, a przypadkowe potrącenie nie może być traktowane jako "zasłużenie sobie". :bat:

Regulamin jest bardzo prosty i przejrzysty, sami sobie szkodzicie próbując redefiniować słowa typu "napad".
  • Do góry
    • 29

#54 Dawid — 4643 15/03/2013 - 23:22

Dawid
  • Gracz

*
Popularny

Zajmiemy się tym. :)
  • Do góry
    • 8

Tematy o podobnych tagach: samp, raport

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1