Hi! No więc zacznę od tego momentu jak wroga organizacja porwała Kendricka Checco, akurat wtedy polowaliśmy na nich i zauważyliśmy jak to Sultan, PCJ i FCR krążą, więc zaczęliśmy ich gonić, po pewnym czasie ich zgubiliśmy i nadal szukaliśmy, zobaczyliśmy jak Sultan i FCR jadą pod bar Szwagierosa, szybko wpakowali Kendricka na meline i Sultan odjechał
Czy posiadasz screen, chatlog, czy jakikolwiek inny dowód potwierdzający Twoją wypowiedź, że wprowadzamy akurat do tego lokalu Kendrick'a?
Przed wprowadzeniem go do lokalu upewniliśmy się raz jeszcze, czy aby na pewno nikogo nie ma w okolicy. Od razu po wprowadzeniu porwanego wyszedłem z lokalu i o ile dobrze pamiętam został mi wypożyczony motocykl. Jechałem w stronę kortów tenisowych. Po chwili Wy przyjechaliście od strony stacji benzynowej Mulholland kierując się na granicę, więc jeśli byliście wcześniej pod lokalem i widzieliście, jak wprowadzamy Kendrick'a, to proszę o potwierdzenie tego.
Jechaliśmy od strony granicy - gdyby ktoś nas śledził, to po prostu byśmy odpuścili sobie wprowadzanie go w to miejsce, niemniej tamta droga była czysta. Tak samo na screenie widać, że droga od strony kortów tenisowych jest również czysta. Czyżbyś kłamał?
Swoją drogą to bardzo dziwne, że akurat po wprowadzeniu go, kiedy to został zdjęty mu skryptowo worek Wy się zjawiliście. 
tym samym czasie krążyła obok nas PCJ którą zestrzeliliśmy.
Wcale nie, wyjechałem motocyklem dopiero po wprowadzeniu porwanego do lokalu.
Chyba dwa dni później chcieliśmy odbić Kendricka, zadzwoniłem na LSPD i FBI żeby szturmowali budynek,
Proszę o zweryfikowanie zgłoszenia nadanego przez członków organizacji porwanego. Nie mieliście prawa zgłosić, że w lokalu jest przetrzymywany Kendrick, skoro nie posiadaliście screena, czy innego dowodu, że to właśnie tam go wprowadzamy. Poza tym, skoro LSPD dokonało szturmu z powodu komunikatów o strzelaninie, to kto się strzelał, skoro Wy oddaliście do nas strzały...
Czas między ich /q a przybyciem LSPD do budynku wynosi godzinę
...godzinę wcześniej?
Po około 10 minutach gdy to cały czas pukaliśmy wszyscy dali /q, część poszła na inne postacie a inna część grała w coś innego. Dodam tylko, że to nie pierwszy raz organizacja Sinners daje /q jeżeli chcemy wbić się do nich, raz była taka sytuacja że rozwaliliśmy ich członka tóż przed ich Barem na Downtown, siedziało tam chyba nawet 6 osób i po tym jak chcieliśmy się wbić do środka nagle nie ma nikogo. 
Zostało to już wyjaśnione, nie wiem po co droczysz wyczerpany temat.
Hej. Po przeanalizowaniu wszystkiego wraz z ekipą skargę odrzucam. Czas między ich /q a przybyciem LSPD do budynku wynosi godzinę a dodatkowo nikt nic na nich grał więc mogli wyjść z gry.
https://imgur.com/a/qMgqQuN (ss zrobiony już po całym zajściu jak to tylko FCR stała pod barem, reszta uciekła a 1 typ na PCJ dostał BW w wodzie przy granicy, można wszystko ładnie zobaczyć w logach)
No właśnie, screen zrobiony PO całym zajściu (edit dla jasności; na screenie wcześniej widać, że wprowadzamy Kendrick'a o 17:10, a Hodun wysłał screen zrobiony o 17:15), czyli jajo nie dowód macie, że to właśnie do tego lokalu wprowadziliśmy Kendrick'a, bo zapewne tego nie widzieliście. Co do typa w wodzie; tak, ja dostałem BW. Żeby z góry rozwiać wątpliwości, po zejściu mi BW, upewniłem się, że nie ma nikogo wokół mnie. Nikt na mnie nic nie odgrywał, w związku z czym udałem się za granicę. Po zejściu mi zakazu /q, wyszedłem z gry. Było to 01.07.2019 o godzinie 17:26. W razie konieczności dostarczę screena z chwili przed wyjściem z gry osobie rozpatrującej skargę.
Użytkownik Spamerr edytował ten post 10/07/2019 - 00:09