Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP]-Enrique Carbone, Camillo Boccaccio (GM Kreator), oraz cała ich organizacja SCC.

skarga samp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
49 odpowiedzi w tym temacie

#41 Szczecin — 185 29/01/2013 - 22:17

Szczecin
  • Gracz

Na SS'ie to ja widzę jedno /do, a reszta była w IC. Oczywiście /do dali po Twoich zatwierdzeniach na kropce o świadomej decyzji przy gamemasterach. Ale ja mam mało godzin, więc co ja tam się znam. :wub:

Jedno /do wystarczająco wystarczy. Nie świadoma decyzja, a zresztą PageUp. Nie wiesz nawet jakie kreatywne akcje odgrywałem na Abdulu.. To nie jest zwykły Centrumowicz, dziwki, nielegalne walki- UFC. I tak dalej ale ty tego nie zrozumiesz bo dla Ciebie typ który nie ma ORG. To jest centrumowicz. Załosne. Poza tym mówicie, że ssy macie to co za problem mi je podeslać?! Może wcale ich nie macie. Heheszky z was.

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 22:22

• Do góry
    • 0

#42 Azael00 — 10 29/01/2013 - 22:24

Azael00
  • Gracz

Jedno /do wystarczająco wystarczy. Nie świadoma decyzja, a zresztą PageUp. Nie wiesz nawet jakie kreatywne akcje odgrywałem na Abdulu.. To nie jest zwykły Centrumowicz, dziwki, nielegalne walki- UFC. I tak dalej ale ty tego nie zrozumiesz bo dla Ciebie typ który nie ma ORG. To jest centrumowicz. Załosne. Poza tym mówicie, że ssy macie to co za problem mi je podeslać?! Może wcale ich nie macie. Heheszky z was.

Walki UFC ? :lol: To to Cie skłoniło, żeby odgrywać podczas tego porwania terminatora - i zarobienia za to warnów :whistle:
  • Do góry
    • 1

#43 Tiazz — 278 29/01/2013 - 22:24

Tiazz
  • Gracz

Jedno /do wystarczająco wystarczy. Nie świadoma decyzja, a zresztą PageUp. Nie wiesz nawet jakie kreatywne akcje odgrywałem na Abdulu.. To nie jest zwykły Centrumowicz, dziwki, nielegalne walki- UFC. I tak dalej ale ty tego nie zrozumiesz bo dla Ciebie typ który nie ma ORG. To jest centrumowicz. Załosne.

Sam im to zaproponowałeś, także miej pretensje do Siebie. Nigdzie nie powiedziałem, że jesteś "centrumowiczem". Naraziłeś się naszej organizacji, w Twoim wypadku to obecny stan to istne niebo. Jeśli tak bardzo interesuje Cię odzwierciedlenie życia realnego w grze, to wiedz że nie pożyłbyś długo w konflikcie z prawdziwą mafią. Także ciesz się jak jest, a nie na siłę próbujesz znaleźć haki, których nie ma.

Krótki materiał filmowy, który Cię trochę uświadomi.

http://www.youtube.com/watch?v=1fXAO1MyPJs

Użytkownik Fawkes edytował ten post 29/01/2013 - 22:31

• Do góry
    • 1

#44 Szczecin — 185 29/01/2013 - 22:31

Szczecin
  • Gracz

Sam im to zaproponowałeś, także miej pretensje do Siebie. Nigdzie nie powiedziałem, że jesteś "centrumowiczem". Naraziłeś się naszej organizacji, w Twoim wypadku to obecny stan to istne niebo. Jeśli tak bardzo interesuje Cię odzwierciedlenie życia realnego w grze, to wiedz że nie pożyłbyś długo w konflikcie z prawidzą mafią. Także ciesz się jak jest, a nie na siłę próbujesz znaleźć haki, których nie ma.

Krótki materiał filmowy, który Cię trochę uświadomi.

http://www.youtube.com/watch?v=1fXAO1MyPJs

Po przez wymuszenie to oddałem. Zresztą już skończcie nabijać te posty czekamy na werdykt.:). A w prawdziwym życiu raczej długo na wolnosci byście nie pobyli. Mafia działa dyskretnie chyba nie?! Dobra koniec! Nie piszcie już nic!
  • Do góry
    • 1

#45 Patrykovski — 473 29/01/2013 - 22:34

Patrykovski
  • Gracz

długo na wolnosci byście nie pobyli.

To już zależy od FBI, służb, a nie od GM'ów.
  • Do góry
    • 0

#46 Konrad` — 4078 29/01/2013 - 22:36

Konrad`
  • Gracz

Nie wciskałem, musiałem uciekać, przypał mały. Wy cały czas naciskaliscie mnie na /do Czy się zgadzam. I takie tam czy ty tego nie możesz pojąć?! Ciebie poza tym na tej akcji nie było. Więc nie wiesz jak Enrique naciskał na /do. Po za tym coś tam GM pisał, że jak nie da czy ucieknie to dostanie BAN-a ale już to z Carosem wyjaśniłem :)

Na pewno, mam więcej przegranych niż ty. Lepszy klimat w organizacji, niż ciągle porwania i wymuszenia majątkowe innych graczy:) Masz /duty org. I myślisz, ze jestes najwiekszy kozak w miescie?! Mafia w RL, chyba nie staje na srodku skrzyżowania nie wyjmuje mp5 i nie strzela do przypadkowych osób w otoczeniu ?! Dobra koniec tego nabijania postów.

Ale ja obserwowałem tą akcje i jestem naocznym świadkiem, że to co mówisz to czyste kłamstwo.
A przegrane godziny o niczym nie świadczą, jeśli patrzysz tylko na nie, to nie powiedziałbym, że jesteś takim dobrym graczem. Ja w organizacji, nie zrobiłem praktycznie żadnego porwania ;) nie mam tysięcy na koncie i nie są mi one potrzebne do szczęścia. Powiem Ci, że prawdziwa mafia, wpakowała by Ci kulkę w głowę, nawet na środku ulicy, proponuję najpierw się zorientować a potem pisać pierdoły z wikipedi. Widać, że potrafisz grać RP, jesteś mistrzem! :whistle: (tylko wyczuj ironię).
  • Do góry
    • 2

#47 Szczecin — 185 29/01/2013 - 22:48

Szczecin
  • Gracz

Ale ja obserwowałem tą akcje i jestem naocznym świadkiem, że to co mówisz to czyste kłamstwo.
A przegrane godziny o niczym nie świadczą, jeśli patrzysz tylko na nie, to nie powiedziałbym, że jesteś takim dobrym graczem. Ja w organizacji, nie zrobiłem praktycznie żadnego porwania ;) nie mam tysięcy na koncie i nie są mi one potrzebne do szczęścia. Powiem Ci, że prawdziwa mafia, wpakowała by Ci kulkę w głowę, nawet na środku ulicy, proponuję najpierw się zorientować a potem pisać pierdoły z wikipedi. Widać, że potrafisz grać RP, jesteś mistrzem! :whistle: (tylko wyczuj ironię).

Dziekuje i dowidzenia tyle powiem, zeby nie było już SPAM-u. **Parsknął śmiechem z makaronów**.
  • Do góry
    • 2

#48 Ultra — 3127 30/01/2013 - 14:27

Ultra
  • Gracz
Zamykam. Werdykt wydam późnym wieczorem lub jutro w godzinach popołudniowych.
  • Do góry
    • 0

#49 Ultra — 3127 31/01/2013 - 20:59

Ultra
  • Gracz

*
Popularny

Po dokładnych przemyśleniach biorąc pod uwagę fakt, że akcja była rozgrywana na starym regulaminie osoby, które zostały wymienione w skardze są winne tylko dlatego, że przyczyniły się do wymuszenia FCJ. Okej, akcja planowana do tego nic nie mam, dostałem screeny i je przejrzałem, ale nikt z Was nie miał prawa wymusić na nim pojazdu, gdybyście nie wywołali na nim presji zapewne nie doszło by do oddania żadnego pojazdu. Jeden screen przedstawia wyraźnie "/do zgadza sie na FCJ?", a według starego regulaminu organizacji przestępczych nie mieliście w ogóle do tego prawa. Chociaż zauważyłem, że oskarżający też jest dobre ziółko. Też dostałem takie informacje, że to już nie pierwszy raz są problemy z Waszą organizacją, dlatego też będzie ona na dogłębnej obserwacji, tak samo jak wszyscy jej członkowie.

Co do Kreatora, nim zajmie się Kamil, a pozostali zostaną odpowiednio ukarani.

Enrique Carbone - permanentna klątwa - wymuszanie FCJ na innym graczu.
Abdullah Aleksandrov - permanentna klątwa, odwalacz, płacz podczas akcji RP.

A osoby, które nie były w żadnym stopniu powiązane ze skargą, a wciskały się ze swoimi postami zostaną ukarane - ostrzegałem w pierwszym poście. Zażaleń na PW nie przyjmuje, pozdrawiam. :)

• Do góry
    • 5

#50 skb — 5267 14/02/2013 - 14:39

skb
  • Gracz

*
Popularny

Kreator zostaje usunięty ze stanowiska GameMastera, bo jego status ewidentnie kłóci się z grą IC. Reszta GameMasterów biorąca udział w akcji zostanie ukarana stosownie do postawy jaką reprezentowali.
  • Do góry
    • 14

Tematy o podobnych tagach: skarga, samp

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych