Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP]-Enrique Carbone, Camillo Boccaccio (GM Kreator), oraz cała ich organizacja SCC.

skarga samp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
49 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szczecin — 185 27/01/2013 - 19:28

Szczecin
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci oskarżonego/oskarżonych: http://net4game.com/.../45591-kreator/ oraz
http://net4game.com/.../93403-azael00/

Nazwa postaci oskarżonego/oskarżonych: Enrique Carbone, Camillo Boccaccio (GM Kreator),oraz cała ich organizacja SCC.

Opis sytuacji: Zaczeło się o tego, że razem z Vivi poszliśmy do Central Gymu, żeby robić sobie trening siłowy, tutaj wszystko spoko mineło pare minut i w lokalu pojawiło się dwóch włochów. Jeden z nich zaczął odgrywać, uderza mnie pare razy z pałki, po chwili straciłem przytomnosc. Wtedy owi delikwenci zaczeli odgrywać, bez kominiarek - gdzie jeszcze były w środku trzy inne postronne osoby, że mnie zawijają jak by nigdy nic- po czym szybko wsadzają do Nebuli. Chyba raczej porywanie z centrum jest całkowicie zabronione, po 23.00 można ale gdzieś w jakiś ciemnych zaukach, a nie w samym sercu Los Santos gdzie jest właśnie Central Gym!
Chyba w Centrum raczej jest pełno ludzi IC, rozumiem jak był gdzies był na Mullholand albo w jakims ciemnym zauku to spoko. Jeszcze na dodatek Vixitron jako kolega Kreatora, zamiast przerwać całą to chorą akcje cały czas trzymał strony Kreatora oraz jego kolegi. Potem już gdy dojechalismy na meline włochów od samego początku wymuszali na mnie FCJ co świadczy poniższy podpunkt Regulaminu Organizacji Przestępczych: '' Organizacje przestępcze mają absolutny zakaz wymuszania FCK, bądź FCJ na graczu bez uprzednio zaakceptowanego podania. Nie ma także możliwości, aby któryś z członków podczas napadu pytał się poszkodowanego, poprzez prywatną wiadomość, czy ten wyraża zgodę na w/w utratę majątku/postaci. Takie zachowanie będziemy surowo karali, w szczególnych wypadkach usuwając nawet organizację."" Jeszcze najlepsze w tym, że nie pisali tego na /w tylko na /do.. *smiech*. Co świadczy o poziomie tej organizacji. Nie interesuje mnie to auto lecz wiele zasad które zostały złamane przez GMów oraz graczy. Kilka dni wcześniej Włosi również zaczeli w samym środku centrum robić na mnie oraz na koledze DB co w ogole nie wymaga komentarza.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe):

Również dolączam dwa filmiki do skargi, które zostały umieszczone powyżej.
Pragnę jeszcze dodać, że ostatnio włosi w samym środku centrum urządzili sobie szczelanine dokładniej pod Platinum Gym, mam również pare SS'ów z ich konfy na których widać ich MG.

<<< Proponowana kara: Odebranie statusu Gamemastera Kreatorowi, blokady postaci lub klatwy ich postacią, rozwiązanie całokowicie tej organizacji przestępczej.
  • Do góry
    • 18

#2 Ultra — 3127 28/01/2013 - 20:24

Ultra
  • Gracz
Poproś o wypowiedzenie się oskarżonych w tym temacie, bo widzę, że to jakaś grubsza sprawa. Natomiast co do Kreatora, nim zajmie się Kamil. Chcę tylko wypowiedzi oskarżonych, oskarżającego, żadnych innych żeby nie było niepotrzebnego burdelu i kłótni w temacie. Wszelkie posty, które nic nie wniosą do tematu będą karane odpowiednio od napisanej treści. :>
  • Do góry
    • 2

#3 Patryk1994 — 510 28/01/2013 - 20:33

Patryk1994
  • Gracz
Wypowiem się co do nagarnaia bo jestem na nim, po pierwsze nie wyrażam zgody na wstawienie oraz proszę o usunięcie, co do samego grożenia to było to powiedziane po prostu dla beki, poniósł mnie chłopak, a poza tym zaczał sam mnie obrażać na początku, a co do samej sprawy to nie mam pytań. Zaraz dorzucimy od siebie kilka zdjęc. Jak można zgodzić się na coś, a potem mieć o to problemy, to tak samo jakby starszy dał Ci auto na 18, a potem zgłosił to na policje i oskarżył Cię o niewiadomo co, to na tyle ode mnie - narazie.
  • Do góry
    • 2

#4 Tiazz — 278 28/01/2013 - 20:44

Tiazz
  • Gracz
Po pierwsze zostałeś wrzucony na przetrzymanie na starych zasadach to raz.
Po drugie członkowie organizacji konsultowali się z gamemasterami, którzy udzielili stosownej zgody na porwanie w centrum między 02:00 - 04:00 na starych zasadach.
Po trzecie, Calman w Twoim statusie już się wypowiedział na ten temat i nie masz się co spinać.
Po czwarte żadnego FCJ nie było, oferowałeś sam im auto i to w dodatku na kropce przy gamemasterach. Według starego regulaminu członkowie nie mogą prosić o FCJ gracza na /w i tak dalej. Żaden z graczy nie dopuścił się takiego przewinienia. NIKT Z NASZEJ ORGANIZACJI NIE PROSIŁ O TWÓJ POJAZD

Czemu kłamiesz, że porwanie było przed 23?

Logi z kar, które dostałeś podczas akcji.

24/01/2013 - 02:36
Vixiu Abdullah Aleksandrov
Ostrzeżenie To, ze jest silniejszy to nie oznacza, ze mozesz byc terminatorem.
SA-MP Nigdy nie wygasa

24/01/2013 - 03:04
Dołączona grafika Mikolaj Abdullah Aleksandrov
Ostrzeżenie Chwile po odzyskaniu przytomnosci atakujesz inne osoby - terminator.
SA-MP Nigdy nie wygasa

Zacytuję wypowiedź Calmana

Zostałeś porwany przed napisaniem nowego regulaminu, nie masz co się bulwersować.
wczoraj, 18:40

Użytkownik Fawkes edytował ten post 28/01/2013 - 20:44

• Do góry
    • -1

#5 ovv — 5501 28/01/2013 - 20:47

ovv
  • Gracz

*
Popularny

Nie interesuje mnie to auto

:lol:

Weź człowieku nie żartuj, kilka razy udowodniono ci jakim statsem jesteś (w tym udowadniał ci to Patryk1994) i do jakiego stopnia możesz dojść, żeby mieć e-money. Jesteś żałosny, bo płaczesz ciągle na statusach, jacy to my jesteśmy źli i chodzisz nam za ogonem - przez jedno, pieprzone porwanie. Możliwe, że i strollowałeś trochę kilku ludzi od nas - nikt nie jest idealny i nie klepie formułek z regulaminu codziennie - samo FCJ sam zresztą zaproponowałeś. Pamiętam jak raz pojechałem na akcję z Santos Criminal Connection; w innym CREWie niż mój, zrobiliśmy na tobie Drive-By po dwudziestej-trzeciej na obrzeżach w Centrum, to na kropce płakałeś, że w Centrum nie można strzelać. Najśmieszniejsze potem było to, że dałeś cynk przez OOC do kolegi i aplikował ci lek, akcji nie odegraliście, a poszliście sobie do twojego klubu. Nawet nigdy nie chcę mieć z tobą styczności, idź na miałczka czy coś. W akcję powiązany nie jestem, właściwie ani razu z tobą nie grałem - jestem w Santos Criminal Connection i dlatego się wypowiadam.
  • Do góry
    • 4

#6 Tiazz — 278 28/01/2013 - 20:49

Tiazz
  • Gracz
Rozmawialiśmy z Dawidem Bojakowskim na Mumble i przyznał nam rację, także nie wiem czego oczekujesz pisząc tą skargę.

Z racji iż jedna Twoja skarga identyczna została usunięta wnoszę o dodatkowe konsekwencje dla autora tematu.

Użytkownik Fawkes edytował ten post 28/01/2013 - 21:01

• Do góry
    • 1

#7 Azael00 — 10 28/01/2013 - 20:52

Azael00
  • Gracz

*
Popularny

Dobra. Widocznie muszę szybko się wybronić no więc:

No cóż zacznę od samej godziny porwania. Nie obyło się one zaraz po 23:00 tylko około 2:30, dowodem na to są screeny i ich data utworzenia w właściwościach.
Jeśli chodzi o te postronne postacie - to zostały wyproszone, a jeśli chodzi o kominiarki to wybacz ale tutaj jest gra IC - i saminaraziliśmy się na niebezpieczeństwo .
Nad akcją czuwał nie jeden game master , a trzech i musze Ci przypomnieć, że dostałeś podczas tej akcji dwa warny. Za odwalanie, i za to, że bawiłeś się w terminatora.
W Twojej wypowiedzi zauważyłem zdanie które mówi, że zrobiliśmy to bardo szybko - to się mija z prawdą przez Twoje zachowanie i utrudnianie zeszło nam bardzo długo, na szczęście aktywni w tym momencie GM'i zareagowali .

Teraz najważniejsze czyli to jak to Ty nazwałeś 'wymuszenie FCJ'. Zachowujesz się tutaj nie fer, bo od początku sam IC proponowałeś oddanie kluczyków, sam zgadzałeś się na to, nikt nie zmuszał Cie do tego .

1.http://imageshack.us...8/samp414z.png/ - screen na którym sam zacząłeś rozmowe na temat Elegy
2.http://imageshack.us...2/samp415m.png/ - CDN Twojej wypowiedzi o elegy.
3.http://imageshack.us...2/samp420e.png/ - ostatni screen w którym na /do odegrałeś, że dajesz kluczyki mi i wtedy, ja popełniłem błąd pytając . Dla pewności, dla jasności.. czy zgadasz się jednocześnie na to FCJ, które sam świadomie zaproponowałeś.

Teraz, wykorzystujesz sytuacje i Twoją próbę sprowokowania .

Chciałbym jednocześnie dodać, że podczas tej akcji również obserwowali Nas Game Masterzy. Nikt nie widział w tym nic złego, ani złamania regulaminu . Który wcześniej mówił, że nie wolno pytać na /w o fck/fcj.

To co Ty tutaj napisałeś, to wyrwane z kontekstu i w dużej mierze zmienione przez Ciebie - nie prawdziwe fakty.

Teraz na temat MG: Byłem bardzo zdzwiony dlaczego wyrzuciłeś mnie z Abdull GSM po porwaniu - przypadek ?

Teraz co do sprawy która mnie nie dotyczy - czyli te rzekome MG, na skype.
Drogi Panie Kolego, może i czasem informacja jakaś wpadnie, typu 'mamy kose z buc', ale kolego - WSZYSTKO PRZED DZIAŁANIEM JEST ZAŁATWIANE IC! Od tego są telefonu, sms'y, czy spotkania w Naszych miejscówkach gdzie informujemy się IC o tym co ma, lub będzie miało miejsce.

Użytkownik Azael00 edytował ten post 28/01/2013 - 20:53

• Do góry
    • 3

#8 Kreator — 1278 28/01/2013 - 21:20

Kreator
  • Gracz

*
Popularny

No to przyszła wypowiedź na mnie, przecież Dawid Bojakowski wytłumaczył Ci, że porwany zostałeś zgodnie ze starym regulaminem. Poza tym upewniałem się u innych GameMasterów czy na pewno można porywać w tym miejscu, o tej godzinie, potwierdzili mi to info - więc znaleźliśmy Cię i wzięliśmy się do roboty, przed czym oczywiście się odpowiednio przygotowaliśmy. Wyciągasz z regulaminu rzeczy, które zabronione są gangom. Łącznie to czterech GMów obserwowało akcję (beze mnie), nikt nie miał zastrzeżeń do akcji, a właśnie do Ciebie o terminatorstwo. Jak już napisałem, Calman stwierdził, że ja nie złamałem żadnego regulaminu, a co do pozostałych akcji, strzelanin, podpaleń, które wymieniasz - nie brałem w nich udziału.
  • Do góry
    • 13

#9 Patryk1994 — 510 28/01/2013 - 23:17

Patryk1994
  • Gracz

*
Popularny

http://i.imgur.com/U3ukT2R.jpg

Co to, co to ma do rzeczy - mamy orgnizacja, czytaj jeszcze na dole.
Dołączona grafika
2. http://imgur.com/IwdCCzK
Porwanie w Centrum są dozwolone jakby nie było, teraz regulamin się trochę zmienił, lecz porwanie było zrobione wraz z starym regulaminem, a jest coś takiego 'Prawo nie działa wstecz'. Więc nie rozumiem o co chodzi, według starego regulaminu jest wszystko. okej.
3. Twierdzisz, że Vixitron bronil swojego kolegę Kreatora, na jakiej podstawie? Oni mieli racja, jak widzę Twój nick to od razu wiem z kim mam doczynienia, po prostu nie pisz, że olałeś te auto bo jakbyś olał to by nie było tu, tego wszystkiego. Więc po prostu piszesz po to, aby nas udupić, a sam wiesz, że jest wszystko okej.
4. Co do samego FCK.
http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp414z.png/ - Zgodziłeś się IC na to, żeby oddać pojazdu - kwestia została tylko OOC, faktycznie - pytanie nie było na miejscu ale to raczej karalne jakoś nie jest.. Więc najpierw coś propnujesz, a potem co? http://imageshack.us.../samp420e.png/. Wypowiadasz się o czyimś poziomie, a zobacz co sam grasz - beznadzieja, chłopak źle zrobił, że się zapytał ale to co, to jest drobnostka..
5. http://i.imgur.com/KBha8wB.png - Hmm, a tu co? Wszyscy mieszkaliśmy w jednym miejscu, wołanie do gry to jest MG? To jest też na zasadzie " Siema, mam czas o 19.00 bo mam lekcje, o 19.00 coś pogramy. " To jest to samo, jak Tobie przemówić do rozumu? Przecież to wszystko jest tak naciągane, że aż załosne..
6. O co Ci w ogóle chodzi, co ma na celu ta skarga? Myślę, że ona jest zupełnie niepotrzebna, jak chciałem się dogadać już przez OOC z graczem, żeby nie było czegoś takiego, co teraz i tu się dzieje - to nie, nie..A co do samego grożenia to pisałem, że to była po prostu dla zabawy, nie mówiłem tego poważnie, a jak bierzesz to już na poważnie to okej, tylko to jest informacja a nie groźba. Sam zaczyna mnie obrażać, a potem płacze.. :P
No dobra, więc ja bym prosił o jedną wypowiedz osoby, która oskarża nas o coś - wszystko uzasadnić.
  • Do góry
    • 7

#10 Flup — 1833 29/01/2013 - 17:17

Flup
  • Gracz

Jak to nic? Chciałem wiedzieć, bo niejasno napisaliście.

Nabijacz postów jedynie. To nie ma być zrozumiałe dla Ciebie, tylko dla osób biorących udział w skardzę...

Teraz ja coś dopowiem. Nie chcę od razu nikogo obrażać, wyzywać czy tym podobne, lecz: Pisząc z Tobą Krepa na skype po tej sytuacji, która miała miejsce, chciałem coś po kombinować. I napisałem Ci, czy jak się udało zdjąc przetrzymanie i dać Ci protekcie to wtedy nic by nie było - Ty oczywiście odpisałeś, że jak zostanie oddane Ci auto, oczywiście zdjęte przetrzymanie, protekcia i CK dla tych osób, które brały udział w tym to się zgodzisz - więc o elegy nie wspominajmy, bo chciałeś go odzyskać, ale nie będę wszystkich rzeczy tutaj wyciągał, gdyż nie ma potrzeby, a poza tym to była tak naprawdę prywatna rozmowa. Co do samej akcji, grając w PD zawsze uważałem, iż Mafie robią MG to samo, gdy porwali mojego znajomego, który dostarczył dowodów. Teraz grając w organizacji przestępczej mam wpręcz pewność, że nie robią MG, ani żadnej akcji, która jest bez przyczyny. Dostarczacie masę ss'ów wyrwanych z kontekstu, tak samo nie wiem po co do przeróżnych statusów wpychały się osoby, które nic nie wiedzą na temat żadnej akcji. To tylę co w sumie chciałem dodać, nie będę wszystkich rzeczy na temat Abdullaha wyciągać, gdyż rozmawiałem z nim kilka razy, a co za tym idzię nie mam zamiaru z żadnej konferencji, ani nic takiego wyciągać prywatnych wiadomości na żadną osobę, każdy ma swoje zasady.
Dokładniej w tej akcji nie jestem powiązany jak i w praktyczniej tej, w której Patryk wstawił ss'a, które przedstawia pisanie w czasie ujmę tak "odbicia z centrum" ss'a. Wypowiadziałem się w imieniu swoim, czyli jako jeden z członków SCC.

Użytkownik Flup edytował ten post 29/01/2013 - 17:17

• Do góry
    • 0

#11 Szczecin — 185 29/01/2013 - 17:53

Szczecin
  • Gracz
Cały czas nawiązujecie do tego, że mnie porwano. Juz wylewka na to. Chce żebyście zostali ukarani za swoje liczne MG, grożenia spaleniem lokalu i jeszcze wiele innych rzeczy które widać w ssach. Zobaczcie co wy sobą reprezentujecie, marnie się tutaj bronicie. Patryk1994 a kto płacze to płacze widać na sskach u góry ;).. Co wy macie z tym ''PRAWO NIE DZIALA WSTECZ''. Moge siedzieć te trzy miesiące co tam, wkoncu to tylko gra. A i najlepsze jest w tym, że nie otrzymałem ssów z planowania mojego porwania, KAŻDY mi mówi, że powinienem je otrzymać, a oczywiscie Kreator swoje wie. A co do statsta to chyba normalne, że każdy próbuje oszczędzać w RL, tak samo jest w grze. Jak Ci brakuje do browara czy do fajek to będzie hajs tak o rozdawał?!
  • Do góry
    • 1

#12 Tiazz — 278 29/01/2013 - 18:09

Tiazz
  • Gracz

Cały czas nawiązujecie do tego, że mnie porwano. Juz wylewka na to. Chce żebyście zostali ukarani za swoje liczne MG, grożenia spaleniem lokalu i jeszcze wiele innych rzeczy które widać w ssach. Zobaczcie co wy sobą reprezentujecie, marnie się tutaj bronicie. Patryk1994 a kto płacze to płacze widać na sskach u góry ;).. Co wy macie z tym ''PRAWO NIE DZIALA WSTECZ''. Moge siedzieć te trzy miesiące co tam, wkoncu to tylko gra. A i najlepsze jest w tym, że nie otrzymałem ssów z planowania mojego porwania, KAŻDY mi mówi, że powinienem je otrzymać, a oczywiscie Kreator swoje wie. A co do statsta to chyba normalne, że każdy próbuje oszczędzać w RL, tak samo jest w grze. Jak Ci brakuje do browara czy do fajek to będzie hajs tak o rozdawał?!

Gamemasterzy i zarząd mogą prosić o udostępnienie SS'ów. Nie mamy obowiązku przedstawiania Ci dowodów, a jedynie administracji. Próbujesz rękami i nogami się z tego wyciągnąć, ale i tak nie dasz rady. Akcja nie była spontaniczna i była odegrana bez użycia metagamingu.

Wracając do tych Twoich screenshotów z Skype dotyczących, że mamy wchodzić do gry.
To, że ktoś pisał że mamy wejść do gry to nie znaczy że to jest metagaming. Ze względu na organizację mamy wspólny domek i raczej IC byś usłyszał, gdyby Ci ktoś strzelał pod domem, prawda? Przed wszystkimi akcjami komunikujemy się za pomocą telefonów i obgadujemy wszystko IC. Skype jest tylko łącznikiem, aby przekazać wszystkim żeby weszli do gry.

Podczas każdej akcji SS'y są udostępniane zazwyczaj dla gamemasterów, jak widać inni gracze nie mają problemu żeby zaufać gamemasterowi i nie płakać. Ty jednak za wszelką cenę zamierzasz znaleźć "haka", który umożliwi Ci zdjęcie przetrzymania.

Tak jak Ci mówiłem wcześniej. Wybierz sobie gamemastera, to jemu również wyślemy odpowiednie screenshoty. Bo wysyłałem owe Kreatorowi, ale znowu nas posądzisz że jest stronniczy wobec z nas.

Podsumowując :

Na wszystkie akcje, które nam się tutaj skarżysz - mamy zgodę ze strony administracji. Na wszystko wyrazili zgodę gamemasterzy, którzy nadzorowali owe akcje.

Przytoczę słowa Bartka i odniosę się do nich, jeśli nieudolnie zamierzasz szukać haków na organizację aby tylko nie stracić wirtualnej gotówki lub majątku, to lepiej zmień serwer. Wszystkie akcje zostały wykonane zgodnie z regulaminem ówcześnie panującym. Cały czas można u Ciebie zauważyć symptom "statsa", który za wszelką cenę chce się uratować swój majątek i swoją postać, a przecież to przyjemność z gry się liczy, a nie majątek - prawda?

• Do góry
    • 1

#13 Szczecin — 185 29/01/2013 - 18:20

Szczecin
  • Gracz

Gamemasterzy i zarząd mogą prosić o udostępnienie SS'ów. Nie mamy obowiązku przedstawiania Ci dowodów, a jedynie administracji. Próbujesz rękami i nogami się z tego wyciągnąć, ale i tak nie dasz rady. Akcja nie była spontaniczna i była odegrana bez użycia metagamingu.

Wracając do tych Twoich screenshotów z Skype dotyczących, że mamy wchodzić do gry.
To, że ktoś pisał że mamy wejść do gry to nie znaczy że to jest metagaming. Ze względu na organizację mamy wspólny domek i raczej IC byś usłyszał, gdyby Ci ktoś strzelał pod domem, prawda? Przed wszystkimi akcjami komunikujemy się za pomocą telefonów i obgadujemy wszystko IC. Skype jest tylko łącznikiem, aby przekazać wszystkim żeby weszli do gry.

Podczas każdej akcji SS'y są udostępniane zazwyczaj dla gamemasterów, jak widać inni gracze nie mają problemu żeby zaufać gamemasterowi i nie płakać. Ty jednak za wszelką cenę zamierzasz znaleźć "haka", który umożliwi Ci zdjęcie przetrzymania.

Tak jak Ci mówiłem wcześniej. Wybierz sobie gamemastera, to jemu również wyślemy odpowiednie screenshoty. Bo wysyłałem owe Kreatorowi, ale znowu nas posądzisz że jest stronniczy wobec z nas.

Podsumowując :

Na wszystkie akcje, które nam się tutaj skarżysz - mamy zgodę ze strony administracji. Na wszystko wyrazili zgodę gamemasterzy, którzy nadzorowali owe akcje.

Przytoczę słowa Bartka i odniosę się do nich, jeśli nieudolnie zamierzasz szukać haków na organizację aby tylko nie stracić wirtualnej gotówki lub majątku, to lepiej zmień serwer. Wszystkie akcje zostały wykonane zgodnie z regulaminem ówcześnie panującym. Cały czas można u Ciebie zauważyć symptom "statsa", który za wszelką cenę chce się uratować swój majątek i swoją postać, a przecież to przyjemność z gry się liczy, a nie majątek - prawda?

Jeszcze raz mnie nie interesuje zdjęcie przetrzymania.. Co ty niczego nie rozumiesz?! Strzelacie, latacie sobie po centrum do kogo popadnie.. Hahaha.. Nie wierze, marne bronienie się. Nie wiem czemu już dawno nie zostaliscie za to ukarani. Nie udolnie szukam haków na organizacje?!! Osłabiasz mnie poprostu, zobacz sobie wszystkie sski. A i jeszcze te skarga na Patrykovskiego dzis pozakuje wasz słaby poziom ;)) Tyle ode mnie. Nie nabijajcie sobie postów.
  • Do góry
    • 1

#14 Tiazz — 278 29/01/2013 - 18:22

Tiazz
  • Gracz

Jeszcze raz mnie nie interesuje zdjęcie przetrzymania.. Co ty niczego nie rozumiesz?! Strzelacie, latacie sobie po centrum do kogo popadnie.. Hahaha.. Nie wierze, marne bronienie się. Nie wiem czemu już dawno nie zostaliscie za to ukarani. Nie udolnie szukam haków na organizacje? !! Osłabiasz mnie poprostu, zobacz sobie wszystkie sski. A i jeszcze te skarga na Patrykovskiego dzis pozakuje wasz słaby poziom ;)) Tyle ode mnie. Nie nabijajcie sobie postów.

Strzelanie i latanie z bronią? Mówisz o akcji odbicia Patryka w centrum podczas aresztowania przez FBI , na którą zgodę udzielił mu Arczi. Także o czym Ty mówisz?

Dołączona grafika

Użytkownik Fawkes edytował ten post 29/01/2013 - 18:46

• Do góry
    • 0

#15 Konrad` — 4078 29/01/2013 - 18:45

Konrad`
  • Gracz

Jak na razie, to wszędzie widzę Twój płacz o to porwanie. Nie wiem co Ty starasz się ugrać, ale jest to strasznie głupie i chaotyczne. Zdecyduj się, co Ty tak na prawdę chcesz, bo widzę, że pogubiłeś się powoli. Chęć zemsty Cię zgubiła kolego i taka jest prawda, zaplątałeś się w tym wszystkim i widzę, że co chwilę chcesz czegoś innego.
Twoje SS'y nie świadczą jak na moje oko o żadnym wielkim przewinieniu, wszystko co na nich widać jest jasno wyjaśnione. Dodatkowo wszystko to, jest wyrwane z kontekstu lub uzyskane od osób, które nie miały udziały w danej akcji i nie znają jej szczegółów. Tworzysz otoczkę wielkiej afery na miarę całego serwera, tylko przez jakiś prywatny konflikt i po to, żeby uzyskać coś dla siebie. Starasz się udupić kogoś na siłę i to jest cała prawda.
A i tak na marginesie, wstawianie nagrań, tak na prawdę prywatnych rozmów jest chamskie i żałosne. Stosujesz chwyt poniżej pasa i to Ty powinieneś zostać ukarany.
Stawiasz w złym świetle całą organizację i wielu dobrych graczy, tylko dlatego, bo masz uraz tak na prawdę do dwóch graczy tej organizacji. Wklejasz po statusach, rozsyłasz graczom jakieś idiotyczne SS'y, dodatkowo specjalnie prowokując graczy tylko po to, żeby nagrać/zrobić SS'y do skargi i dalszego płaczu.
Zastanów się nad sobą i nad tym, czy na prawdę warto dla gry, robić z siebie kogoś takiego. I jeśli już coś piszesz, pisz logicznie i z poprawną składnią.
Dziękuje i nie pozdrawiam.

A osobę rozpatrującą skargę, proszę o jak najszybsze wyjaśnienie tego wszystkiego, bo trochę za daleko to wszystko zaszło. Myślę, że wystarczy oszczerstw, czyhania na czyjś błąd i innych takich głupot. To wszystko najzwyczajniej utrudnia grę.

((Wypowiadam się jako członek SCC - skarga jest na całą organizację))

Użytkownik Miguś edytował ten post 29/01/2013 - 18:50

• Do góry
    • 1

#16 Szczecin — 185 29/01/2013 - 18:56

Szczecin
  • Gracz

Jak na razie, to wszędzie widzę Twój płacz o to porwanie. Nie wiem co Ty starasz się ugrać, ale jest to strasznie głupie i chaotyczne. Zdecyduj się, co Ty tak na prawdę chcesz, bo widzę, że pogubiłeś się powoli. Chęć zemsty Cię zgubiła kolego i taka jest prawda, zaplątałeś się w tym wszystkim i widzę, że co chwilę chcesz czegoś innego.
Twoje SS'y nie świadczą jak na moje oko o żadnym wielkim przewinieniu, wszystko co na nich widać jest jasno wyjaśnione. Dodatkowo wszystko to, jest wyrwane z kontekstu lub uzyskane od osób, które nie miały udziały w danej akcji i nie znają jej szczegółów. Tworzysz otoczkę wielkiej afery na miarę całego serwera, tylko przez jakiś prywatny konflikt i po to, żeby uzyskać coś dla siebie. Starasz się udupić kogoś na siłę i to jest cała prawda.
A i tak na marginesie, wstawianie nagrań, tak na prawdę prywatnych rozmów jest chamskie i żałosne. Stosujesz chwyt poniżej pasa i to Ty powinieneś zostać ukarany.
Stawiasz w złym świetle całą organizację i wielu dobrych graczy, tylko dlatego, bo masz uraz tak na prawdę do dwóch graczy tej organizacji. Wklejasz po statusach, rozsyłasz graczom jakieś idiotyczne SS'y, dodatkowo specjalnie prowokując graczy tylko po to, żeby nagrać/zrobić SS'y do skargi i dalszego płaczu.
Zastanów się nad sobą i nad tym, czy na prawdę warto dla gry, robić z siebie kogoś takiego. I jeśli już coś piszesz, pisz logicznie i z poprawną składnią.
Dziękuje i nie pozdrawiam.

A osobę rozpatrującą skargę, proszę o jak najszybsze wyjaśnienie tego wszystkiego, bo trochę za daleko to wszystko zaszło. Myślę, że wystarczy oszczerstw, czyhania na czyjś błąd i innych takich głupot. To wszystko najzwyczajniej utrudnia grę.

((Wypowiadam się jako członek SCC - skarga jest na całą organizację))

Grasz tutaj pare godzin i nie wiem co ty chcesz wywnioskować?! Człowieku skarga jest jak najbardziej zasadna. Jak twierdzisz, że nie widać tutaj żadnego przewinienia to najprawde powinieneś zmienić serwer..Poprostu zbierałem dowody od wszystkich jak naprawdę gracie. Oszczerstw?! Na skype widać, ''dawaj, dawaj rób MG'', pisał to wasz członek organizacji. Boże. Albo Patryk1994 na Skype jakie MG robił. Człowieku pro-poziom widze, a Patrykovski pod szpitalem strzelanie do przypadkowych osob?!.. Już wcześniej na was dowody zbierało pare osób, które na pewno chciałoby się tutaj wypowiedzieć lecz ich skarga nie dotyczy. :) Skarga jak najbardziej jest słuszna kolego jeszcze raz to powiem.. Trzeci raz robicie zadyme bez powodu w centrum, robicie z tego servera RPG?!
Macie troche sprzedajnych osób w organizacji :). Grubo oj grubo. A teraz skonczcie nabijanie tych postów.

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 18:58

• Do góry
    • 0

#17 Patryk1994 — 510 29/01/2013 - 19:00

Patryk1994
  • Gracz

Grasz tutaj pare godzin i nie wiem co ty chcesz wywnioskować?! Człowieku skarga jest jak najbardziej zasadna. Jak twierdzisz, że nie widać tutaj żadnego przewinienia to najprawde powinieneś zmienić serwer..Poprostu zbierałem dowody od wszystkich jak naprawdę gracie. Oszczerstw?! Na skype widać, ''dawaj, dawaj rób MG'', pisał to wasz członek organizacji. Boże. Albo Patryk1994 na Skype jakie MG robił. Człowieku pro-poziom widze, a Patrykovski pod szpitalem strzelanie do przypadkowych osob?!.. Już wcześniej na was dowody zbierało pare osób, które na pewno chciałoby się tutaj wypowiedzieć lecz ich skarga nie dotyczy. :) Skarga jak najbardziej jest słuszna kolego jeszcze raz to powiem.. Trzeci raz robicie zadyme bez powodu w centrum, robicie z tego servera RPG?!
Macie troche sprzedajnych osób w organizacji :). Grubo oj grubo. A teraz skonczcie nabijanie tych postów.

Smieszny chłopaczek, skarga do zamknięcia - proszę.
  • Do góry
    • 0

#18 Szczecin — 185 29/01/2013 - 19:03

Szczecin
  • Gracz

Smieszny chłopaczek, skarga do zamknięcia - proszę.

Oj dzieciak za dużo grasz, idz na piwo:).Za dużo odwalacie, pozdrawiam.

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 19:03

• Do góry
    • 0

#19 Patryk1994 — 510 29/01/2013 - 19:04

Patryk1994
  • Gracz

Ogarnij, już wyzywasz? Masz 20 lat, proszę Cię.. Zachowuj się.
  • Do góry
    • 0

#20 Kristoo — 37 29/01/2013 - 19:06

Kristoo
  • Gracz

*
Popularny

Ty im mówisz, że za dużo grają?

Dołączona grafika'
  • Do góry
    • 4

#21 Szczecin — 185 29/01/2013 - 19:08

Szczecin
  • Gracz

Ogarnij, już wyzywasz? Masz 20 lat, proszę Cię.. Zachowuj się.

Dobra nic nie będe już pisał, bo zaraz SCC na mnie hejtem rzuci. Każdy z was ma blokade broni- chyba coś o to znaczy, prawda? Czy kolejny błąd Gamemastera?!

Czekamy na rozpatrzenie skargi, nie nabijajcie postów już.
  • Do góry
    • 0

#22 Patryk1994 — 510 29/01/2013 - 19:09

Patryk1994
  • Gracz

Dobra nic nie będe już pisał, bo zaraz SCC na mnie hejtem rzuci. Każdy z was ma blokade broni- chyba coś o to znaczy, prawda? Czy kolejny błąd Gamemastera?!

Czekamy na rozpatrzenie skargi, nie nabijajcie postów już.

Blokady, które czekają na zdjecia, nie jedna taka jest. :D

Użytkownik Patryk1994 edytował ten post 29/01/2013 - 19:10

• Do góry
    • 0

#23 SwordMann — 889 29/01/2013 - 19:11

SwordMann
  • Zbanowani

Dołączona grafika'

xD Wyrwane z kontekstu jak sobie trollowaliśmy/wkurzaliśmy Vivane z Abdulem..
  • Do góry
    • 0

#24 Szczecin — 185 29/01/2013 - 19:11

Szczecin
  • Gracz

Dołączona grafika'

Bo jakiś makaron na pomocniku chciał bitwe na głosy. Każdy na śmiechy tam się cisnął a ty odrazu powaga i wklejka do skargi. O bony.! Vivi też wkurzałem :D

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 19:13

• Do góry
    • 0

#25 Mikolaj — 407 29/01/2013 - 19:43

Mikolaj
  • Gracz

*
Popularny

Czekaj, czekaj, bo już się pogubiłem na kogo ta skarga jest. Jeżeli na prawdę chcesz złożyć skargę na całą organizacje to dlaczego nie uzbierasz dowodów, nie opiszesz wszystkich sytuacji i nie wyślesz tego jako wiadomość prywatna do Calmana? To on zajmuje się takimi sprawami i to do niego powinieneś się kierować z takimi rzeczami a nie do działu skargi.

Jako jeden z GameMasterów oglądających cały napad na twoją postać w Central Gym jestem w stanie stwierdzić, iż akcja była przeprowadzona jak najbardziej według regulaminu i członkowie mafii biorący w niej udział nie złamali żadnego z jego podpunktów. Ale za to patrząc na twoją grę była ona, że tak powiem 'nie na poziomie'. Zamiast odgrywać wszystko płynnie to co chwile miałeś jakieś pretensje a to na /do, a to na kropce albo robiłeś ze swojej postaci terminatora. Nie rozumiem skąd wziąłeś to, że nie można napadać w centrum, przecież nigdzie nie jest tak napisane. Skarga na Kreatora oraz Azaela jest jak najbardziej niesłuszna i nie powinna ona się tutaj znajdować. Dziękuję, dobranoc.
  • Do góry
    • 7

#26 Siarczan Requnianu — 201 29/01/2013 - 19:46

Siarczan Requnianu
  • Gracz
Osobiście Krępa proponuje Ci napisać skargę na samego siebie...
Bo to co ty już odwalasz to jest już naprawdę chore, żeby facet, który ma 20 lat (czy tam ile), tak płakał z powodu głupiej gry (nie obrażając nikogo).
Chłopie ogarnij się, a przetrzymania i tak Ci nie zmniejszymy, ponieważ PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ.

Dziękuje dobranoc :P
  • Do góry
    • 1

#27 Szczecin — 185 29/01/2013 - 20:53

Szczecin
  • Gracz

Osobiście Krępa proponuje Ci napisać skargę na samego siebie...
Bo to co ty już odwalasz to jest już naprawdę chore, żeby facet, który ma 20 lat (czy tam ile), tak płakał z powodu głupiej gry (nie obrażając nikogo).
Chłopie ogarnij się, a przetrzymania i tak Ci nie zmniejszymy, ponieważ PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ.

Dziękuje dobranoc :P

Czy ty nie rozumiesz, że mi nie chodzi o przetrzymanie?! Chodzi mi jedynie o to, żeby was ukarali :) Boże, co ma wiek do tego idz się przewietrz, nie wiem cokolwiek.. A nie spinasz się przez kabelek. :). Miki Ciebie ta skarga nie dotyczy ale jak mi powiedzialo, trzymasz strone SCC od dawna każdy to mówi i myślisz, że jak masz GMa to wszystko Ci wolno. Raczej nie :) Nabijasz sobie zbędne posty i bijesz lajki. :) Skarga na niego jak najbardziej słuszna zreszta nie będe się sam kłocił z wami. Miki pamietasz jak daleś AJota Mademanowi za to, że próbował porwać typiare czy tam typa z centrum?! Ahhh.. Szkoda, że inne osoby tutaj nie mogą się wypowiedzieć :) Dobranoc..

PS: Nie nabijajcie sobie postów po to, żeby potem pisać na konfie Skype : ,,Daj Lajka".

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 20:55

• Do góry
    • 0

#28 Mc Bartek — 154 29/01/2013 - 21:00

Mc Bartek
  • Gracz

Czy ty nie rozumiesz, że mi nie chodzi o przetrzymanie?! Chodzi mi jedynie o to, żeby was ukarali :) Boże, co ma wiek do tego idz się przewietrz, nie wiem cokolwiek.. A nie spinasz się przez kabelek. :). Miki Ciebie ta skarga nie dotyczy ale jak mi powiedzialo, trzymasz strone SCC od dawna każdy to mówi i myślisz, że jak masz GMa to wszystko Ci wolno. Raczej nie :) Nabijasz sobie zbędne posty i bijesz lajki. :) Skarga na niego jak najbardziej słuszna zreszta nie będe się sam kłocił z wami. Miki pamietasz jak daleś AJota Mademanowi za to, że próbował porwać typiare czy tam typa z centrum?! Ahhh.. Szkoda, że inne osoby tutaj nie mogą się wypowiedzieć :) Dobranoc..

PS: Nie nabijajcie sobie postów po to, żeby potem pisać na konfie Skype : ,,Daj Lajka".

Czy ty nie możesz pojąć tego, że o takiej godzinie mogą Cie porywać skąd chcą? Ile razy ma Ci to każdy tłumaczyć, co?
  • Do góry
    • 1

#29 Szczecin — 185 29/01/2013 - 21:04

Szczecin
  • Gracz

Czy ty nie możesz pojąć tego, że o takiej godzinie mogą Cie porywać skąd chcą? Ile razy ma Ci to każdy tłumaczyć, co?

K****, czy ty człowieku nie rozumiesz, że chodzi teraz o ich całokształt? O to też, że bez masek bez niczego jak nooby w środku centrum porywają. Każdy Ci to powie. Płacz o przedmioty, strzelanie w centrum w biały dzień, liczne MG i takie inne. Nie broń już :) ..

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 21:08

• Do góry
    • 0

#30 Mc Bartek — 154 29/01/2013 - 21:10

Mc Bartek
  • Gracz

K****, czy ty człowieku nie rozumiesz, że chodzi teraz o ich całokształt? O to też, że bez masek bez niczego jak nooby w środku centrum porywają. Każdy Ci to powie. Płacz o przedmioty, strzelanie w centrum w biały dzień, liczne MG i takie inne. Nie broń już :) ..

Biały dzień, ale o trzeciej w nocy... -.-
  • Do góry
    • 0

#31 Tiazz — 278 29/01/2013 - 21:12

Tiazz
  • Gracz

- To ich problem, że zrobili to bez masek IC. Oni będą odpowiadać za to IC, gdyby FBI zajęło się tą sprawą.
- Strzelanie w centrum? Odbicie członka organizacji z rąk FBI za zgodą gamemastera.
- MG ? Nie udowodniłeś żadnego MG
- Płacz o przedmioty ? Po prostu nie zostawili Ci rzeczy takich jak telefon, żebyś nie zadzwonił na FBI - pomyśl. Jedyną osobą płaczą jesteś Ty
  • Do góry
    • 0

#32 Szczecin — 185 29/01/2013 - 21:41

Szczecin
  • Gracz
Większość z was to dla mnie skończone statsy. Zaczynając od Azael00, gość pisząc "bo od początku sam IC proponowałeś oddanie kluczyków, ", i jednocześnie udowodnił że ów grze ma blade pojęcie. Skoro IC Jak mówicie, proponowałem Ci oddanie wozu, nie oznacza że zaproponowałem Ci dać skryptowo. Mogłeś tylko IC mieć klucze, na /v ja bym miał pojazd, póki nie odegrałbym ...
odnalezienie zapasowych, czy co tam do łba mi by przyszło, WYMUSZENIE FCJ. I te ciągłe pytania na /do Zgadasz się na FCJ ? Co to ma znaczyć?! Mówicie że GM, GM'a nie kryje... no (cenzura)a! A czy każdy z was byłby za kumplem, czy za osobą której nie znacie? Pewnie że koleżka za koleżką stanie, więc nie wyskakujcie mi tutaj z takimi tekstami, bo są śmieszne. Bronicie się regulaminem, a w realnym życiu też macie regulamin? OK, jutro idę w centrum miasta, przy(cenzura)e komuś i ukradne mu wóz, spoko. Wy na tyle mieliście lepszą pozycję, że w pieprzonej grze nie macie policji co dwa kroki, 4-7 gliniarzy na 400 graczy. Skoro odgrywanie realnego życia, bazuje na wyżej wymienionym papierku to gratuluję poziomu, i współczuje życia po za komputerem".. Dziekuje bardzo..

MG nie ma?! Teraz to już konfabulujesz. Tylko najpierw wpisz w google co te słowo znaczy :) MG jest, zobacz sobie jednego z ssów.

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 21:44

• Do góry
    • 1

#33 Azael00 — 10 29/01/2013 - 21:49

Azael00
  • Gracz

! Mówicie że GM, GM'a nie kryje... no (cenzura)a! A czy każdy z was byłby za kumplem, czy za osobą której nie znacie? Pewnie że koleżka za koleżką stanie, więc nie wyskakujcie mi tutaj z takimi tekstami, bo są śmieszne. Bronicie się regulaminem, a w realnym życiu też macie regulamin?

Tutaj chyba mówisz o 4 GM'ach którzy obserwowali akcje. Na dodatek zwrotem "Bronicie się regulaminem, a w realnym życiu też macie regulamin?" sugerujesz, że Ty jesteś ponad zasadami serwera - i że nie powinniśmy przestrzegać regulaminu .

A te słowa "Skoro odgrywanie realnego życia, bazuje na wyżej wymienionym papierku to gratuluję poziomu, i współczuje życia po za komputerem".. Dziekuje bardzo.." Nie potrzebuje Twojego współczucia i tutaj czuje się troche urażony . To podchodzi pod obrazę OOC.
  • Do góry
    • 0

#34 Tiazz — 278 29/01/2013 - 21:51

Tiazz
  • Gracz

Większość z was to dla mnie skończone statsy.

Charles Lockwood

Czas gry 1879h, 32m Ostatnio online 24/01/2012 - 22:28 24/01/2012 - 22:28
Fawkes Charles Lockwood
Character Kill
Ukryty SA-MP Nigdy nie wygasa

Wracając do sprawy. Jeśli nie odróżniasz gry od świata realnego, co właśnie udowodniłeś to powinieneś jak najszybciej skończyć z tą grą. Przy gamemasterach sam zaproponowałeś oddanie pojazdu na /v. Screeny które tu umieściłeś są wyrwane z kontekstu. Cytuję Twoje zdanie na kropce "Bierz go, szybko"

Co do stronniczości, to żaden z gamemasterów nas specjalnie nie uwielbia - więc nie masz o czym mówić. Jeżeli kierowałbyś takie zarzuty wobec jednego, ale wobec czterech którzy nadzorowali tą akcję? Wybacz, ale coś tu nie jest nie tak.
  • Do góry
    • 0

#35 Mikolaj — 407 29/01/2013 - 21:53

Mikolaj
  • Gracz

Ale brałem udział w akcji więc mam prawo się wypowiedzieć. Chcesz mi zarzucić, że trzymam stronę SCC? Oj, nie jestem pewien czy gracze tej mafii by potwierdzili twoje słowa, no ale jak tam sobie uważasz. Do czego nawiązujesz pisząc, że myślę, iż mam GameMastera i wszystko wolno? Nie obchodzą mnie te posty i lajki, mógłbym ich mieć nawet -100000.
Bardzo dobrze pamiętam jak nadałem karę MadeManowi, ale sam nawet nie wiesz za co dokładnie została nadana kara a próbujesz to komentować.

DAJ LAJKA!!!!
  • Do góry
    • 2

#36 Szczecin — 185 29/01/2013 - 21:57

Szczecin
  • Gracz

Tutaj chyba mówisz o 4 GM'ach którzy obserwowali akcje. Na dodatek zwrotem "Bronicie się regulaminem, a w realnym życiu też macie regulamin?" sugerujesz, że Ty jesteś ponad zasadami serwera - i że nie powinniśmy przestrzegać regulaminu .

A te słowa "Skoro odgrywanie realnego życia, bazuje na wyżej wymienionym papierku to gratuluję poziomu, i współczuje życia po za komputerem".. Dziekuje bardzo.." Nie potrzebuje Twojego współczucia i tutaj czuje się troche urażony . To podchodzi pod obrazę OOC.

Nie jestem ponad zasadami serwera. Każdy ma takie same prawo do wyrażania swojej opini. Żyjemy w państwie gdzie jest wolność słowa. No napewno chyba tą końcówką posta nie uraziłem bez przesady. :) A jak tak to przepraszam :)

Wracając do sprawy. Jeśli nie odróżniasz gry od świata realnego, co właśnie udowodniłeś to powinieneś jak najszybciej skończyć z tą grą. Przy gamemasterach sam zaproponowałeś oddanie pojazdu na /v. Screeny które tu umieściłeś są wyrwane z kontekstu. Cytuję Twoje zdanie na kropce "Bierz go, szybko"

Co do stronniczości, to żaden z gamemasterów nas specjalnie nie uwielbia - więc nie masz o czym mówić. Jeżeli kierowałbyś takie zarzuty wobec jednego, ale wobec czterech którzy nadzorowali tą akcję? Wybacz, ale coś tu nie jest nie tak.

Czy ty nie rozumiesz, że wyrażam swoje zdanie?! Chyba żyjemy w demokratycznym państwie?! Czyste wymuszenie FCJ to było. Koniec tematu nie chce się denerwować.
  • Do góry
    • 0

#37 Tiazz — 278 29/01/2013 - 22:00

Tiazz
  • Gracz

Czy ty nie rozumiesz, że wyrażam swoje zdanie?! Chyba żyjemy w demokratycznym państwie?! Czyste wymuszenie FCJ to było. Koniec tematu nie chce się denerwować.

Zaproponowałeś im samochód IC, a później im wciskałeś go na /v o czym świadczy SS.

Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#38 Konrad` — 4078 29/01/2013 - 22:02

Konrad`
  • Gracz

Większość z was to dla mnie skończone statsy. Zaczynając od Azael00, gość pisząc "bo od początku sam IC proponowałeś oddanie kluczyków, ", i jednocześnie udowodnił że ów grze ma blade pojęcie. Skoro IC Jak mówicie, proponowałem Ci oddanie wozu, nie oznacza że zaproponowałem Ci dać skryptowo. Mogłeś tylko IC mieć klucze, na /v ja bym miał pojazd, póki nie odegrałbym ...
odnalezienie zapasowych, czy co tam do łba mi by przyszło, WYMUSZENIE FCJ. I te ciągłe pytania na /do Zgadasz się na FCJ ? Co to ma znaczyć?! Mówicie że GM, GM'a nie kryje... no (cenzura)a! A czy każdy z was byłby za kumplem, czy za osobą której nie znacie? Pewnie że koleżka za koleżką stanie, więc nie wyskakujcie mi tutaj z takimi tekstami, bo są śmieszne. Bronicie się regulaminem, a w realnym życiu też macie regulamin? OK, jutro idę w centrum miasta, przy(cenzura)e komuś i ukradne mu wóz, spoko. Wy na tyle mieliście lepszą pozycję, że w pieprzonej grze nie macie policji co dwa kroki, 4-7 gliniarzy na 400 graczy. Skoro odgrywanie realnego życia, bazuje na wyżej wymienionym papierku to gratuluję poziomu, i współczuje życia po za komputerem".. Dziekuje bardzo..

MG nie ma?! Teraz to już konfabulujesz. Tylko najpierw wpisz w google co te słowo znaczy :) MG jest, zobacz sobie jednego z ssów.

Sam to wszystko wymyśliłeś? :lol: Jakim ty sposobem chciałeś odgrywać znalezienie kluczyków zapasowych, siedząc 3 miechy u nas w melinie? Skoro zgadzasz się IC na oddanie auta, dobrowolnie sam to proponujesz, (nikt z nich nawet nie proponował auta, chcieli gotówkę) to logiczne, że jak zabiorą ci klucze, to pójdą po wóz i zgarną do prawda? Może mieć kluczyki tylko IC? No błagam, skrypt i gra IC mają się uzupełniać. To tak jak bym zatrudnił pracownika do lokalu, nie dał mu praw i powiedział, że on przecież pracuje IC. Mądre to, to jest? Nie rozumiesz pojęcia wymuszenie FCJ.
Owszem, tutaj kierujemy się regulaminem bo to do cholery jest gra! Ma odzwierciedlać życie, ale nigdy nie uda się go odzwierciedlić do końca i są pewne odstępstwa od reguły. Ale jeśli jesteś takim fanem realnego odzwierciedlenia, zgódź się na dożywotnie przetrzymanie lub FCK. Co ty na to?
Teraz włączyła Ci się agresja i będziesz przeklinał?! Oj nie ładnie, twierdzisz, że my się bronimy i mówimy niedorzeczne rzeczy? Do cholery, to ty co minuta wyciągasz głupoty, cały czas nowe, których nie wpisałeś w skargę. Zdecyduj się o co ci chodzi. Nie mów innym, że są dziećmi, że reprezentują marny poziom, bo sam nie pokazujesz nic pozytywnego. Nie umiesz grać realnie, jesteś statsem a ta skarga to chęć udupienia kogoś za to, że odważył się na ciebie podnieść rękę.
Panie miłośniku realnego odzwierciedlenia, jak ktoś cię napadnie, okradnie i porwie, to będziesz się z nim kłócił, że zrobił to źle? Więc jeśli tutaj się kłócisz, to zaprzeczasz sam sobie, nie chcesz żeby powoływano się na regulamin, ale sam się na niego powołujesz.
Zlituj się i zamilcz, bo jak to wszystko czytam to mi się robi słabo marny prowokatorze.
Czekam na następny stwierdzenie, że mam za mało godzin by coś wiedzieć. Bo ty, siedząc te swoje godziny w centrum i biegając między lokalami wiesz więcej i powinniśmy się od ciebie uczyć gry w organizacji prawda?

((Trochę mnie poniosło, wybaczta!))

Użytkownik Miguś edytował ten post 29/01/2013 - 22:05

• Do góry
    • 0

#39 Szczecin — 185 29/01/2013 - 22:04

Szczecin
  • Gracz
Nie wciskałem, musiałem uciekać, przypał mały. Wy cały czas naciskaliscie mnie na /do Czy się zgadzam. I takie tam czy ty tego nie możesz pojąć?! Ciebie poza tym na tej akcji nie było. Więc nie wiesz jak Enrique naciskał na /do. Po za tym coś tam GM pisał, że jak nie da czy ucieknie to dostanie BAN-a ale już to z Carosem wyjaśniłem :)

Sam to wszystko wymyśliłeś? :lol: Jakim ty sposobem chciałeś odgrywać znalezienie kluczyków zapasowych, siedząc 3 miechy u nas w melinie? Skoro zgadzasz się IC na oddanie auta, dobrowolnie sam to proponujesz, (nikt z nich nawet nie proponował auta, chcieli gotówkę) to logiczne, że jak zabiorą ci klucze, to pójdą po wóz i zgarną do prawda? Może mieć kluczyki tylko IC? No błagam, skrypt i gra IC mają się uzupełniać. To tak jak bym zatrudnił pracownika do lokalu, nie dał mu praw i powiedział, że on przecież pracuje IC. Mądre to, to jest? Nie rozumiesz pojęcia wymuszenie FCJ.
Owszem, tutaj kierujemy się regulaminem bo to do cholery jest gra! Ma odzwierciedlać życie, ale nigdy nie uda się go odzwierciedlić do końca i są pewne odstępstwa od reguły. Ale jeśli jesteś takim fanem realnego odzwierciedlenia, zgódź się na dożywotnie przetrzymanie lub FCK. Co ty na to?
Teraz włączyła Ci się agresja i będziesz przeklinał?! Oj nie ładnie, twierdzisz, że my się bronimy i mówimy niedorzeczne rzeczy? Do cholery, to ty co minuta wyciągasz głupoty, cały czas nowe, których nie wpisałeś w skargę. Zdecyduj się o co ci chodzi. Nie mów innym, że są dziećmi, że reprezentują marny poziom, bo sam nie pokazujesz nic pozytywnego. Nie umiesz grać realnie, jesteś statsem a ta skarga to chęć udupienia kogoś za to, że odważył się na ciebie podnieść rękę.
Panie miłośniku realnego odzwierciedlenia, jak ktoś cię napadnie, okradnie i porwie, to będziesz się z nim kłócił, że zrobił to źle? Więc jeśli tutaj się kłócisz, to zaprzeczasz sam sobie, nie chcesz żeby powoływano się na regulamin, ale sam się na niego powołujesz.
Zlituj się i zamilcz, bo jak to wszystko czytam to mi się robi słabo marny prowokatorze.
Czekam na następny stwierdzenie, że mam za mało godzin by coś wiedzieć. Bo ty, siedząc te swoje godziny w centrum i biegając między lokalami wiesz więcej i powinniśmy się od ciebie uczyć gry w organizacji prawda?

Na pewno, mam więcej przegranych niż ty. Lepszy klimat w organizacji, niż ciągle porwania i wymuszenia majątkowe innych graczy:) Masz /duty org. I myślisz, ze jestes najwiekszy kozak w miescie?! Mafia w RL, chyba nie staje na srodku skrzyżowania nie wyjmuje mp5 i nie strzela do przypadkowych osób w otoczeniu ?! Dobra koniec tego nabijania postów.

Użytkownik KrepaSzczecin edytował ten post 29/01/2013 - 22:12

• Do góry
    • 0

#40 Tiazz — 278 29/01/2013 - 22:08

Tiazz
  • Gracz

Nie wciskałem, musiałem uciekać, przypał mały. Wy cały czas naciskaliscie mnie na /do Czy się zgadzam. I takie tam czy ty tego nie możesz pojąć?!

Na SS'ie to ja widzę jedno /do, a reszta była w IC. Oczywiście /do dali po Twoich zatwierdzeniach na kropce o świadomej decyzji przy gamemasterach. Ale ja mam mało godzin, więc co ja tam się znam. :wub:
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: skarga, samp

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych