http://net4game.com/.../93403-azael00/
Nazwa postaci oskarżonego/oskarżonych: Enrique Carbone, Camillo Boccaccio (GM Kreator),oraz cała ich organizacja SCC.
Opis sytuacji: Zaczeło się o tego, że razem z Vivi poszliśmy do Central Gymu, żeby robić sobie trening siłowy, tutaj wszystko spoko mineło pare minut i w lokalu pojawiło się dwóch włochów. Jeden z nich zaczął odgrywać, uderza mnie pare razy z pałki, po chwili straciłem przytomnosc. Wtedy owi delikwenci zaczeli odgrywać, bez kominiarek - gdzie jeszcze były w środku trzy inne postronne osoby, że mnie zawijają jak by nigdy nic- po czym szybko wsadzają do Nebuli. Chyba raczej porywanie z centrum jest całkowicie zabronione, po 23.00 można ale gdzieś w jakiś ciemnych zaukach, a nie w samym sercu Los Santos gdzie jest właśnie Central Gym!
Chyba w Centrum raczej jest pełno ludzi IC, rozumiem jak był gdzies był na Mullholand albo w jakims ciemnym zauku to spoko. Jeszcze na dodatek Vixitron jako kolega Kreatora, zamiast przerwać całą to chorą akcje cały czas trzymał strony Kreatora oraz jego kolegi. Potem już gdy dojechalismy na meline włochów od samego początku wymuszali na mnie FCJ co świadczy poniższy podpunkt Regulaminu Organizacji Przestępczych: '' Organizacje przestępcze mają absolutny zakaz wymuszania FCK, bądź FCJ na graczu bez uprzednio zaakceptowanego podania. Nie ma także możliwości, aby któryś z członków podczas napadu pytał się poszkodowanego, poprzez prywatną wiadomość, czy ten wyraża zgodę na w/w utratę majątku/postaci. Takie zachowanie będziemy surowo karali, w szczególnych wypadkach usuwając nawet organizację."" Jeszcze najlepsze w tym, że nie pisali tego na /w tylko na /do.. *smiech*. Co świadczy o poziomie tej organizacji. Nie interesuje mnie to auto lecz wiele zasad które zostały złamane przez GMów oraz graczy. Kilka dni wcześniej Włosi również zaczeli w samym środku centrum robić na mnie oraz na koledze DB co w ogole nie wymaga komentarza.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe):
Również dolączam dwa filmiki do skargi, które zostały umieszczone powyżej.
Pragnę jeszcze dodać, że ostatnio włosi w samym środku centrum urządzili sobie szczelanine dokładniej pod Platinum Gym, mam również pare SS'ów z ich konfy na których widać ich MG.
<<< Proponowana kara: Odebranie statusu Gamemastera Kreatorowi, blokady postaci lub klatwy ich postacią, rozwiązanie całokowicie tej organizacji przestępczej.

Temat jest zamknięty