Kozdi, nawet jak Cie szturchnie jakiś dzieciak nagrywający filmik z ucieczki to woła się GMa. Łatwo rozróżnić prawdziwy powód do pościgu od dennej prowokacji.
Użytkownik Krystq edytował ten post 01/09/2012 - 14:06
Użytkownik Krystq edytował ten post 01/09/2012 - 14:06
Proponuję zamknąć temat. Nagle wszyscy zaczęli skarżyć się na PD, bo został stworzony temat. Było zrobić screenshota, wysłać skargę i po problemie.
Co Ci to da, że go wyrzucisz? Poziom i tak jest niski, a sam problem tkwi w tym że system szkoleń jest na bardzo niskim poziomie, sama akademia LSPA to czyste pośmiewisko, nie to co było w styczniu bądź lutym kiedy to jeszcze Michal ją prowadził... z PD to tylko DOI i MFP jeszcze trzymają poziom, reszta to jeden wielki FAIL tyle w temacie, ciao!
Nie wiem dlaczego zaprzestałeś rekrutacji poprzez komunikator, jak to było bardzo potrzebne. A co do zdania "czterech, pięciu osób" czym to pokazuję? Że osoby nie umieją pisać, czy co? Chciałbym wiedzieć jakich pytań użyłeś na egzaminie i czy były jakieś testy praktyczne, bądź nawet jakieś małe testy, powiedzmy tor akademicki.
Użytkownik bajtek5 edytował ten post 01/09/2012 - 14:17
Sebol też fajnie prowadził, u niego był luz ;p
Tutaj masz rację, a druga sprawa to taka, że w LSPD nie liczy się hierarchia, ponieważ wszystkie mogą robić prawie to samo, kolejne jest to tak samo jak mówisz, lider niezbyt często gra, mało zebrań itp. Czasami ktoś tam dostanie awans. Jeśli zaczęli by dawać awanse częściej za dobre wykonywanie obowiązków itp. ludzie zaczęli by się starać, aby wyżej być. Tak samo z meldunkami, bo "ja slużba" to dziwnie wyglądaWina nie leży po stronie Mleczarza i LSPA, bo prowadzi ją znakomicie i rygor, jak i wiedza praktyczna, której jest o wiele, wiele więcej niż teoretycznej tam jest, więc oskarżanie go jest naprawdę panowie nie na miejscu.
Wina leży po stronie samego rygoru już w LSPD, bardzo małej ilości zebrań i za luźnej atmosfery. Nie mówię tutaj o wprowadzeniu mega rygoru, ale o zwyczajnej aktywności osób z zarządu. Zebrania, zawsze za sobą niosły awanse lub degradacje, to pierwsze powodowało impuls, że graczowi po jego otrzymaniu, chciało się grać jeszcze bardziej aktywniej, składać raporty, które im były bardziej przejrzyste i ambitniejsze tym gracz mógł liczyć na szybszy awans.
Możesz tutaj się Rafał bronić przed tym, że jesteś wystarczająco aktywny itp, ale nawet sam zarząd przyznaje, że rzadko widuje Cię w grze.Ja rozumiem wakacje, kolarstwo - przyjmując ta funkcję sam się tego podjąłeś. Nie ważne, czy ty będziesz na radiu, czy na patrolu. Gracze będą Cię szanować, a jednocześnie się Ciebie bać, jeżeli zaczniesz obok nich przebywać, jeździsz z nimi na patrole, być w ich otoczeniu.
Niech oni zobaczą, że komendant istnieje, nie tylko na konfie Skype.. Jeżeli nadal będziesz postępował z nimi jak z murzynami z XVIII wiecznej Ameryki, których po pewnym czasie się wyrzuca to oni w końcu i Ciebie też w ten sposób, wybacz za wrażenie wyruchają. Dobry szef to taki, który integruje się z pracownikami.
Zdecydowanie przydało by się więcej nadzoru nad pracą funkcjonariuszy. I to nie takiej, że opierniczać za błędy na maksa z wylotem LSPD włącznie, a informować takiego świeżaka o tym, co robi źle. Akademia nie nauczy funkcjonariuszy jak wyglądają procedury wsadzenia do paki, czy umiejętności perswazji podczas konfliktu kolizji drogowej. Posterunkowych świeżo po akademii trzeba po prostu dalej uczyć tak, żeby po pewnym okresie mogli godnie reprezentować frakcje. Nie można dopuścić do sytuacji w której przetrzymany ma broń, albo udostępniać widok publiczny posterunkowego, który walczy sam z tłumem strzelając do wszystkich z paralizatora.
Kozdi, nawet jak Cie szturchnie jakiś dzieciak nagrywający filmik z ucieczki to woła się GMa. Łatwo rozróżnić prawdziwy powód do pościgu od dennej prowokacji.
[2012-08-28 17:25:50] Rafal: nie masz pojecia co sie teraz dzieje
[2012-08-28 17:25:58] Rafal: co chwile odwalacze mi sie trafiaja na lspa
To cytat ze Skypa. Jak ktoś chce odwalać to będzie to robił i poświęci się nawet żeby zaprzestać odwalania podczas LSPA, żeby potem wybuchnąć potężną dawką niepoważnego zachowania.
Rafał prowadzi LSPA najlepiej spośród wszystkich prowadzących których pamiętam i to u niego jest najwyższy poziom i profesjonalizm.
Sebol też fajnie prowadził, u niego był luz ;p
To tylko gra, a zawsze trzeba spróbować czegoś nowego. No sorry ale szytywność na takiej posadzie nie jest odbierana przez innych jako respekt, Trzeba się wyluzować, a jak ktoś zwolni Cię załóżmy z LSPA 'bo coś zrobiłeś źle' to głupota i obrzydza kandydata.
Ale się ubawiłem. Przepraszam Cię, ale najlepiej akademię prowadził Michał K, potem robiło się coraz gorzej. Kiedy Michał stwierdził, że już nie ma czasu, aby być GM, uczyć się i prowadzić akademię, zaczęło się przerzucanie. Był po prostu chaos, a następnie kiedy ta akademia prowadzona przez bodajże "Michała K, Westera, Borsuka" dotrwała do końca (oczywiście każdy pojedynczo zostawał, tzw."liderem") pojawił się Sebol.
Powiem szczerze, że Borsuk zakończył końcówkę jak najlepiej umiał, wtedy też egzamin odbył się In Game, lecz wiadomo była to lepianka kilku osób. A że potem zaczęły się w sumie lekki cyrki to inna sprawa. Przynajmniej moim osobistym zdaniem, być może ktoś się ze mną zgodził, najlepiej akademię prowadził Michał K, bo trzymał kadetów na dystans, a tym samym czuli do niego respekt, jak i również w PiDi czuło się hierarchię. Lecz i tak robiło się coraz gorzej, choć ja nie wiem dlaczego...
A ja coś piszę o sztywność, czy też o wyrzucaniu za byle co? Były zasady, było ustawione do kogo mamy mieć respekt i koniec. Jeżeli komuś to nie pasuję to niech zrezygnuję z akademii. Gra, grą, ale według twojego "pisania" gdyby było tak jak Ty uważasz, to serwer by wyglądał jak mruk. Więc proszę Ciebie.To tylko gra, a zawsze trzeba spróbować czegoś nowego. No sorry ale szytywność na takiej posadzie nie jest odbierana przez innych jako respekt, Trzeba się wyluzować, a jak ktoś zwolni Cię załóżmy z LSPA 'bo coś zrobiłeś źle' to głupota i obrzydza kandydata.
Podaj wazon..
Użytkownik E65 edytował ten post 02/09/2012 - 01:35
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Stoi sobie czarnuch na South Central, a tu nagle...Napisany przez Kajlu, 16/02/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Yardie vs LSPDNapisany przez xMichaŁx, 24/09/2018 |
|
|
||
net4game || Little fun with LSPD.Napisany przez Nakiiama, 13/04/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
[PROBLEM] Odpala mi się bluescreen.Napisany przez Mrozu138, 31/03/2018 |
|
|
||
Net4Game || LSPD || Pursuit for purple AdmiralNapisany przez Focusowsky, 01/01/2018 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych