Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Uciekanie przed holownikiem. :D

ogóras ucieczka admiral niebieski deejw danielos brayan hervey

• Please log in to reply
94 odpowiedzi w tym temacie

#41 danielos — 277 31/08/2012 - 18:05

danielos
  • Gracz

Ej ej ej chłopcze nie leć sobie w bambuko, wy zaczęliście odjeżdżać to ja też nie odegrałem akcji, bo miałem nadzieje, że na wezwanie się zatrzymacie i też nie od razu tylko jak się film zaczął. Gubisz się sam w swoich wypowiedziach już.

Chcieliśmy odegrać, ale ty odrazu napisałeś Tutaj lspd... i uderzyłeś jeszcze raz w nas, tak lekko. Więc my odjechaliśmy, żebyś nas nie złapał -.-
  • Do góry
    • 0

#42 Kozdi — 156 31/08/2012 - 18:11

Kozdi
  • Gracz

Chcieliśmy odegrać, ale ty odrazu napisałeś Tutaj lspd... i uderzyłeś jeszcze raz w nas, tak lekko. Więc my odjechaliśmy, żebyś nas nie złapał -.-

Nie ma to jak jawne kłamanie :D Na filmie były pokazane trzy komendy "tutaj LSPD..." i tyle było :> Nie leć w butelke, bo do niczego nie dążysz :>
  • Do góry
    • 0

#43 danielos — 277 31/08/2012 - 18:14

danielos
  • Gracz
Echh, a co miało być? Miało być Brayan Hervey uderza w admirala? -.- Nieodegraliśmy, bo od razu nas zacząłeś gonić. Dobra, koniec tematu...
  • Do góry
    • 0

#44 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 18:28

BENZYNA
  • Gracz

Trafia się i tacy... Już ich nie ma [*]

Co Ci to da, że go wyrzucisz? Poziom i tak jest niski, a sam problem tkwi w tym że system szkoleń jest na bardzo niskim poziomie, sama akademia LSPA to czyste pośmiewisko, nie to co było w styczniu bądź lutym kiedy to jeszcze Michal ją prowadził... z PD to tylko DOI i MFP jeszcze trzymają poziom, reszta to jeden wielki FAIL tyle w temacie, ciao!
  • Do góry
    • 2

#45 SDRG — 1629 31/08/2012 - 18:41

SDRG
  • Gracz
Hm - mnie ciekawi co ten kierowca holownika by zrobił, gdyby jakimś niebywałym cudem, udało by mu się Was zpitować. On chyba nawet broni nie ma, a jak ma - to pałka + paralizator, czego i tak nie może wyjąć choćby z tego powodu, że nie ma nawet 3k GS'ów, a aktualnie z tego co mi wiadomo - w służbach porządkowych nie jest zniesiony owy wymóg dot. broni. Więc serio - zastanawiam się po co On w ogóle zaczynał to wszystko, po za tym -

KTO (cenzura)A GONI JAKIKOLWIEK POJAZD HOLOWNIKIEM?!
  • Do góry
    • 0

#46 Flup — 1833 31/08/2012 - 18:41

Flup
  • Gracz
@UP(Arywale) Zgadzam się. Zmienić osoby odpowiadające za akademię, bo to jest porażka. Nie ma nic, każdy robi co chcę. Sam wzór jaki jest na akademię to jest po prostu śmieszny. Trudniej się dostać chyba do San News ;) (Bez urazy, noo).

Trafia się i tacy... Już ich nie ma [*]

W przypadku egzaminów głosowych podnosi się tak naprawdę "ogar" wśród kadetów i byle kto podania nie napiszę, a tym samym byle kto się nie dostanie! Trzeba jednak podnieść poziom PeDe, bo to jest naprawdę ważne. Od początku gry tutaj uważałem, że Police Department jest najbardziej ogarnięte, teraz o wiele lepsze są pod grupy. W LSSD, czy HRT tam trzymają poziom. Wolą mieć mniej osób, ale ogarniętych. Ważniejsza jest jakość, a nie ilość.
Nie chcę Ciebie pouczać, ale gdybyś Ty chociaż się tym zajął, bądź wyznaczył inne osoby, z doświadczeniem to na pewno byłoby lepiej :]

//I jeszcze nie wiem, po co dalej krytykujecie lub nawet piszecie "szkoda, że go nie złapał!" jak to nie ma sensu. Było już napisane w postach wyżej, sam się wypowiedział dlaczego to zrobił, choć nie powinien, ale już to napisał, a Wy dalej szukacie dziury w całym ;)

Użytkownik Flup edytował ten post 31/08/2012 - 18:44

• Do góry
    • 2

#47 Ernest123 — 506 31/08/2012 - 18:41

Ernest123
  • Gracz

Dzisiaj postanowiłem z kuzynem pouciekać przed radiolkami, ku naszemu zdziwieniu, zaczął gonić nas holownik!

*Filmik nie był planowany, jednak zawsze warto jeździć z włączonym frapsem po centrum, bo nie wiadomo co się może stać.

Jedno zaprzecza drugiemu, a co do filmiku to mi się nie podoba, Pedek zwalił sprawe :/
  • Do góry
    • 0

#48 Luuk van Dijk — 454 31/08/2012 - 18:49

Luuk van Dijk
  • Gracz

@UP(Arywale) Zgadzam się. Zmienić osoby odpowiadające za akademię, bo to jest porażka. Nie ma nic, każdy robi co chcę. Sam wzór jaki jest na akademię to jest po prostu śmieszny. Trudniej się dostać chyba do San News ;) (Bez urazy, noo).

Zapraszam ciebie do napisania podania, chętnie je sprawdzę i wydam werdykt. Jeśli twierdzisz, że w LSPA nie ma rygoru, to się mocno mylisz. Ostatnią akademię zdały 4, albo 5 osób. Zawsze się znajdzie ktoś, kto na egzaminie będzie sprawiał wrażenie dobrej osoby, a po dojściu do PD przestanie się stosować do zasad. Dlaczego przez wybryk 1 osoby, obwiniasz wszystkich? Wygląda na to, że doskonale sprawdziłbyś się na miejscu lidera LSPD.

Użytkownik mleczarz edytował ten post 31/08/2012 - 18:49

• Do góry
    • 1

#49 Flup — 1833 31/08/2012 - 18:56

Flup
  • Gracz

Zapraszam ciebie do napisania podania, chętnie je sprawdzę i wydam werdykt. Jeśli twierdzisz, że w LSPA nie ma rygoru, to się mocno mylisz. Ostatnią akademię zdały 4, albo 5 osób. Zawsze się znajdzie ktoś, kto na egzaminie będzie sprawiał wrażenie dobrej osoby, a po dojściu do PD przestanie się stosować do zasad. Dlaczego przez wybryk 1 osoby, obwiniasz wszystkich? Wygląda na to, że doskonale sprawdziłbyś się na miejscu lidera LSPD.

To nie ja sam oceniam grę Police Department, lecz znaczna część społeczeństwa. To, że zostałeś, kiedy Marzęcki przejął lidera, to jest inna sprawa. To, iż przejąłeś lidera LSPA to również inna sprawa. Co do podania, po co mam pisać, hę? Myślałem o dojściu do PiDi, lecz dawne osoby, z którymi grałem, piszą/mówią, żebym gdzieś indziej dołączył. Więc jeżeli osoby, że tak to ujmę "starej ekipy" tak sądzą to cóż... Nie wiem dlaczego zaprzestałeś rekrutacji poprzez komunikator, jak to było bardzo potrzebne. A co do zdania "czterech, pięciu osób" czym to pokazuję? Że osoby nie umieją pisać, czy co? Chciałbym wiedzieć jakich pytań użyłeś na egzaminie i czy były jakieś testy praktyczne, bądź nawet jakieś małe testy, powiedzmy tor akademicki.
  • Do góry
    • 0

#50 Kozdi — 156 31/08/2012 - 18:59

Kozdi
  • Gracz

Tutaj się z Tobą zgodzę, to tylko i wyłącznie moja wina, że "puściłem się" za nim. Robiłem to na własną odpowiedzialność. A czytając wszystkie posty 3/4 udzielających się tutaj zwala wszystko na egzaminatorów/lidera czy kogokolwiek. Jest to ironiczne i irytujące. Oni nie są niczemu winni tylko ja :>
  • Do góry
    • 0

#51 Luuk van Dijk — 454 31/08/2012 - 19:01

Luuk van Dijk
  • Gracz
Nie rozumiem, dlaczego komunikator OOC Skype, ma ingerować do gry IC. W twoim poście widać sporo kłamstewek, nie wiesz wielu rzeczy ale mimo to udajesz najmądrzejszego.

Chciałbym wiedzieć jakich pytań użyłeś na egzaminie i czy były jakieś testy praktyczne, bądź nawet jakieś małe testy, powiedzmy tor akademicki.

I tu ciebie ździwię. Próbujesz zabłysnąć swoim brakiem wiedzy, aczkolwiek do komentowania LSPA jesteś pierwszy. Już ci mówię jakie były testy:

Test teoretyczny.
Test z pierwszej pomocy. (praktyki)
Test z jazdy po torze. (praktyki)
Test z musztry. (praktyki)
Test z przeprowadzania kontroli drogowej. (praktyki)

Łącznie odbyło się 5 egzaminów, z czego 4 egzaminy były testami praktycznymi. Skoro całe PD jest takie złe, dlaczego nie napiszesz skargi? Dopiero teraz masz odwagę wypominać błędy, gdy masz wsparcie innych forumowiczów?

Użytkownik mleczarz edytował ten post 31/08/2012 - 19:02

• Do góry
    • 2

#52 Kozdi — 156 31/08/2012 - 19:02

Kozdi
  • Gracz

To nie ja sam oceniam grę Police Department, lecz znaczna część społeczeństwa. To, że zostałeś, kiedy Marzęcki przejął lidera, to jest inna sprawa. To, iż przejąłeś lidera LSPA to również inna sprawa. Co do podania, po co mam pisać, hę? Myślałem o dojściu do PiDi, lecz dawne osoby, z którymi grałem, piszą/mówią, żebym gdzieś indziej dołączył. Więc jeżeli osoby, że tak to ujmę "starej ekipy" tak sądzą to cóż... Nie wiem dlaczego zaprzestałeś rekrutacji poprzez komunikator, jak to było bardzo potrzebne. A co do zdania "czterech, pięciu osób" czym to pokazuję? Że osoby nie umieją pisać, czy co? Chciałbym wiedzieć jakich pytań użyłeś na egzaminie i czy były jakieś testy praktyczne, bądź nawet jakieś małe testy, powiedzmy tor akademicki.

Tor akademicki był, a co do akademii, to powiem Ci, że był trudny jako iż był nawet pisemny, to przyznaje się, miałem nieduże problemy z teorią (co dla niektórych jest najłatwiejsza). Tak jak 2xUP mleczarz napisał:

Dlaczego przez wybryk 1 osoby, obwiniasz wszystkich?

• Do góry
    • 0

#53 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 19:03

BENZYNA
  • Gracz
Byłem w LSPD aż do wczoraj, jednak przyszedł czas na podjęcie poważnej decyzji długo czekałem na rozwój wydarzeń...co dalej? może będzie lepiej? - takie pytania tkwiły w mej głowie, ale patrząc na tą ciągle trwającą anarchie w strukturach PiDi postanowiłem że nie będę tego dłużej tolerować i tak o po prostu wyszedłem. Co do Ciebie Connor nic nie mam ale jakbyś zaostrzył rygor na akademii i dodał chociażby egzaminy na TS'ie, takie jakie i ja przechodziłem żeby dostać się do PD to mówię ci że efekt byłby o wiele lepszy niż dotychczas, zgadzam się z tym że zawsze znajdzie się czarna owca w stadzie jednak i na takich są sposoby. Mi nie pozostaje nic więcej jak życzyć każdemu z PeDeków owocnej drogi na szczyt w anarchicznej hierarchii PiDi. Liczę tylko że te parę osób co zostało we frakcji (a uwierzcie że więcej rodzynków znajdę w serniku niż tam) ogarnie to wszystko i kiedyś się poprawi obecna sytuacja.
  • Do góry
    • 1

#54 Kozdi — 156 31/08/2012 - 19:07

Kozdi
  • Gracz

Nie rozumiem, dlaczego komunikator OOC Skype, ma ingerować do gry IC. W twoim poście widać sporo kłamstewek, nie wiesz wielu rzeczy ale mimo to udajesz najmądrzejszego.

I tu ciebie ździwię. Próbujesz zabłysnąć swoim brakiem wiedzy, aczkolwiek do komentowania LSPA jesteś pierwszy. Już ci mówię jakie były testy:

Test teoretyczny.

Łącznie odbyło się 5 egzaminów, z czego 4 egzaminy były testami praktycznymi. Skoro całe PD jest takie złe, dlaczego nie napiszesz skargi? Dopiero teraz masz odwagę wypominać błędy, gdy masz wsparcie innych forumowiczów?

A przez odwalanie nielicznych osób chcieli nam dołożyć ze dwa egzaminy, mleczarz ma racje,

Próbujesz zabłysnąć swoim brakiem wiedzy, aczkolwiek do komentowania LSPA jesteś pierwszy.

To co napisałem jest coś w stylu tych "gigusiów" co przy każdej stracie jakiegoś gracza jako pierwsi cytują punkty regulaminu, a jakby wam coś takiego się przytrafiło to zaraz byłby zgrzyt zębami. Ja co prawda nie dostałem ponownej szansy i nie dziwie się, ale Ci kadeci, który dostali szansę po raz trzeci powinni to docenić, że zarząd jest tak miły.
  • Do góry
    • 0

#55 Flup — 1833 31/08/2012 - 19:08

Flup
  • Gracz

Test teoretyczny.

Czyli tak naprawdę było to co, zawsze było... Widocznie nadeszło takie "pokolenie" graczy. Bo liczba osób, która wysłała podanie, a liczba których się dostała do akademii, a liczba osób która zdała do SAPD jest znaczna. Chodzi mi o różnicę. Widać, że niektórzy gracze umieją pisać super podania (lub ktoś im napisał), a w samej grze sobie inaczej radzą. A co do komunikatora. Mi nie chodzi o sam skype, jeżeli powiedzmy nie chcesz, aby mieć ich w kontaktach, bądź nie chcesz słuchać jakiś dźwięków, to masz od tego ts3/mumble. Chodzi oto, że wiesz, czy dana osoba coś umie, czy czyta prosta z kartki...

Co do jednego wybryku, czy też "że chcę tutaj zabłysnąć wiedzą". To są takie pomówienia, chcę wyrazić swoją opinię, oraz opinię osób, którzy również wypowiadają się tutaj w temacie. Tak zgadza się, napisałem większość postów, bo inni poruszyli tą kwestię, tak to pewnie siedziałbym nadal i się nie wychylał, ale to jest wina charakteru ;) Każdy ma inny charakter, więc do tego proszę się nie przyczepiać ;>

//Również zgadzam się z Arywale. Do Ciebie też nic nie mam, ale gdybyś dodał, że tak to ujmę "usprawnienia" sam poziom akademii by wzrósł.

Użytkownik Flup edytował ten post 31/08/2012 - 19:10

• Do góry
    • 0

#56 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 19:10

BENZYNA
  • Gracz

Skoro całe PD jest takie złe, dlaczego nie napiszesz skargi? Dopiero teraz masz odwagę wypominać błędy, gdy masz wsparcie innych forumowiczów?

Pozwolę sobie na to że odpowiem za Flup'a, poziom frakcji jeszcze nigdy nie sięgnął takiego dna jakie jest teraz, każdy kto spogląda na "waszą/(jeszcze do niedawna "naszą") grę przez pryzmat osoby stojącej z boku, bądź przykładowego cywila widzi że nasza gra to czysty "odwal"

1) skuć 2) do radiowozu 3) przewóz na KG 4) "/przetrzymaj" 5) fajrant.
  • Do góry
    • 1

#57 Luuk van Dijk — 454 31/08/2012 - 19:11

Luuk van Dijk
  • Gracz
Pretensje dotyczące poziomu w PD proszę nie do mnie kierować. Nie jestem liderem frakcji i nie mam zbyt dużych możliwości, aby wyeliminować takie osoby.
  • Do góry
    • 0

#58 Kozdi — 156 31/08/2012 - 19:12

Kozdi
  • Gracz

Pretensje dotyczące poziomu w PD proszę nie do mnie kierować. Nie jestem liderem frakcji i nie mam zbyt dużych możliwości, aby wyeliminować takie osoby.

Nikt tutaj nie ma zamiaru mieć do Ciebie żadnych pretensji. 3x UP napisał, że każdy ma prawo do własnego zdania i to wszyscy uszanujmy, ale nie chcę, żeby za mój błąd było obwiniane zaraz całe LSPD.
  • Do góry
    • 0

#59 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 19:17

BENZYNA
  • Gracz

A jest tam w ogóle lider? Bo jeżeli tak to go widziałem tylko 2-3 razy InGame.

Użytkownik Arywale edytował ten post 31/08/2012 - 19:18

• Do góry
    • 1

#60 Kozdi — 156 31/08/2012 - 19:19

Kozdi
  • Gracz

A jest tam w ogóle lider? Bo jeżeli tak to go widziałem tylko 2-3 razy InGame.

Myślisz, że Lider (nie wnikam w wiek) strzelam 20 lat ma czas, żeby siedzieć z za przeproszeniem dupą na krześle i cały czas grać w sampa? Zauważ, że ten człowiek ma własne życie prywatne. Jezu ludzie nie macie już o czym tematu poruszać :fp:

//EDIT

To, że Ty go widziałeś 2/3 razy InGame to nie znaczy, że nie wchodzi w porach wieczornych, żeby "skontrolować" sytuację.

Użytkownik Kozdi edytował ten post 31/08/2012 - 19:21

• Do góry
    • 0

#61 Flup — 1833 31/08/2012 - 19:21

Flup
  • Gracz
Lider może zwalczać poszczególne osoby, które są we frakcji. Zadaniem Lidera LSPA jest wyeliminowaniem odwalaczy, bądź przeróżnych graczy już na samej akademii. Wiadomo to nie zawsze wychodzi. Lecz trzeba się starać, aby gracze jak i również administracja wiedziała, że grupa jest najlepsza, pod względem poziomu.
  • Do góry
    • 0

#62 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 19:24

BENZYNA
  • Gracz

Myślisz, że Lider (nie wnikam w wiek) strzelam 20 lat ma czas, żeby siedzieć z za przeproszeniem dupą na krześle i cały czas grać w sampa? Zauważ, że ten człowiek ma własne życie prywatne. Jezu ludzie nie macie już o czym tematu poruszać :fp:

Źle mnie zrozumiałeś, co do wieku lidera to wiem że ma 17 lat bodajże i wiem że interesuje się kolarstwem, ale tu nie o to chodzi, bo jeżeli już ktoś dostaje tak ważne stanowisko, a w ogóle go na nim nie widać, to czemu nie powierzy go takiej osobie która ma czas by to wszystko dopilnować InGame, a znam przykładowo takie osoby które mogłyby się tym zająć jednak nie daje im się możliwości, zaś skutki są takie jakie są.
  • Do góry
    • 1

#63 Detektyw Rafcio — 6233 31/08/2012 - 19:25

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

Szkoda gadać 'MARZECKY', Pedriux chociaż potrafił ogarniać, a Ty wyrzucając nic nie zdziałasz. Wywalisz całe PD, aż będziesz znów szukać nowych naabów bo wyrzucasz starych graczy
LSPD za to, że afczą w centrum?! :s No bez jaj, trzymaj tak dalej, a sam będziesz jeździć holownikiem za admiralami.

Afczenie a afczenie. Afczenie sobie na obiekcie tak, aby każdy robił ss-y i się nabijał z poziomu.

Źle mnie zrozumiałeś, co do wieku lidera to wiem że ma 17 lat bodajże i wiem że interesuje się kolarstwem, ale tu nie o to chodzi, bo jeżeli już ktoś dostaje tak ważne stanowisko, a w ogóle go na nim nie widać, to czemu nie powierzy go takiej osobie która ma czas by to wszystko dopilnować InGame, a znam przykładowo takie osoby które mogłyby się tym zająć jednak nie daje im się możliwości, zaś skutki są takie jakie są.

Jestem wystarczająco odpowiedni aktywny, aby wiedzieć co się tam dzieje, nie wtykaj noska tam gdzie nie powinieneś.
  • Do góry
    • 1

#64 Kozdi — 156 31/08/2012 - 19:25

Kozdi
  • Gracz

Masz poniekąd rację, jednakże nie wierzę, że żeby frakcja stała na dobrym poziomie lider musi być InGame. Po to ma zastępców itd, żeby też się tym zajmowali prawda?
  • Do góry
    • 1

#65 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 19:32

BENZYNA
  • Gracz

Masz poniekąd rację, jednakże nie wierzę, że żeby frakcja stała na dobrym poziomie lider musi być InGame. Po to ma zastępców itd, żeby też się tym zajmowali prawda?

Z tym ostatnim zdaniem się zgodzę.

Jestem wystarczająco odpowiedni aktywny, aby wiedzieć co się tam dzieje, nie wtykaj noska tam gdzie nie powinieneś.

Ja również byłem odpowiednio aktywny, aby porównać grę ze stycznia do gry z sierpnia i odziwo bardziej czaruje Mnie to pierwsze, nie znam Cię i nie mam zamiaru cię oceniać, ani to oczerniać jednak spędź kilka godzin wieczorkiem by zobaczyć jakimi to głupotami zajmuję się twoi podopieczni np. wczoraj na radiu departamentowym urządzili sobie pogaduszkę na temat sedesów w sądzie :D
  • Do góry
    • 0

#66 Detektyw Rafcio — 6233 31/08/2012 - 19:38

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

wczoraj na radiu departamentowym urządzili sobie pogaduszkę na temat sedesów w sądzie :D

Nie jesteśmy w stanie upilnować każdego szkodnika. Ilość chętnych osób do PD jest na tyle wystarczająca, że mogę sobie pozwolić na sporą rotacje, wiec wywalam każdego szkodnika.
  • Do góry
    • 1

#67 Kozdi — 156 31/08/2012 - 19:39

Kozdi
  • Gracz

Nie jesteśmy w stanie upilnować każdego szkodnika. Ilość chętnych osób do PD jest na tyle wystarczająca, że mogę sobie pozwolić na sporą rotacje, wiec wywalam każdego szkodnika.

Tylko szkoda, że inni kadeci dostali 3x szansę a na mnie skargi ani jednej nie było ;( TO takie ciutek nie fair moim zdaniem. Ale to nie mi oceniać. To jest tylko moje zdanie.
  • Do góry
    • 1

#68 Dublo — 7 31/08/2012 - 19:47

Dublo
  • Gracz

Ten Twój post jest tutaj całkowicie zbędny, ponieważ nie określa niczego co wniosłoby coś lub określiło wszystko co się tutaj dzieje. :fp:

No to już jest Twój problem. Napisałem to, co uważałem za słuszne i mam do tego prawo. ;)
  • Do góry
    • 0

#69 Luuk van Dijk — 454 31/08/2012 - 19:55

Luuk van Dijk
  • Gracz
Proponuję zamknąć temat. Nagle wszyscy zaczęli skarżyć się na PD, bo został stworzony temat. Było zrobić screenshota, wysłać skargę i po problemie.
  • Do góry
    • 0

#70 BENZYNA — 104 31/08/2012 - 19:58

BENZYNA
  • Gracz

Proponuję zamknąć temat. Nagle wszyscy zaczęli skarżyć się na PD, bo został stworzony temat. Było zrobić screenshota, wysłać skargę i po problemie.

Bo najlepiej zamieść sprawę pod dywan i jak to Jurek Owsiak mówi: "Róbta, co chceta" - a może coś z tego wyjdzie.
  • Do góry
    • 1

#71 przeciętny gangster — 332 31/08/2012 - 20:11

przeciętny gangster
  • Gracz
Beka z typa który prowadził holownika.
  • Do góry
    • 0

#72 ayo oszo — 631 31/08/2012 - 20:11

ayo oszo
  • Gracz
ja bym auto gonił na nogach więc holownikiem rzecz normalna
  • Do góry
    • 0

#73 Bad Man — 344 31/08/2012 - 20:16

Bad Man
  • Gracz
Sami jesteście beka, każdemu się zdarza za takie głupoty wywalać, no nic stara ekipa była o wiele lepsza, od kiedy pedriux przyszedł i mnie wywalił nie gram już na tym serwerze bo zrobiło się gówno a nie poziom, pedriux wracaj! jeszcze za czasów Nati było zajebiście, pozdrawiam!
  • Do góry
    • 1

#74 nevver — 692 31/08/2012 - 20:21

nevver
  • Gracz
Holownikiem :fp: .
  • Do góry
    • 0

#75 Bonio123 — 274 31/08/2012 - 20:27

Bonio123
  • Gracz

jeszcze za czasów Nati było zajebiście, pozdrawiam!

:wub: :wub: :wub: :wub:
  • Do góry
    • 1

#76 danielos — 277 01/09/2012 - 08:02

danielos
  • Gracz
Echh, zrobiłem ten temat, abyście zobaczyli do czego mogą posunąć się ludzie, a wy mi się tu kłucicie, jak to było kiedyś w PD, jak teraz jest, kto kiedyś rządził, itp. itd. <_<
  • Do góry
    • 0

#77 Pan Haluś — 592 01/09/2012 - 10:59

Pan Haluś
  • Gracz
A mi się w PD podobało, tylko ten poziom w centrum był nie zadowalający dla mnie, w centrum nie pogracie akcji, nie to co na S'Central.
W centrum, albo wyślesz reporta, albo możesz odpuścić sobie : )
  • Do góry
    • 0

#78 CIEZKINOKAUT — 865 01/09/2012 - 12:43

CIEZKINOKAUT
  • Gracz

Dzisiaj postanowiłem z kuzynem pouciekać przed radiolkami, ku naszemu zdziwieniu, zaczął gonić nas holownik!

Nowa rozrywka na n4g, jak na (rekama)u.
  • Do góry
    • 0

#79 Brady — 247 01/09/2012 - 13:09

Brady
  • Gracz
Nie dość, że prowokatorzy atakują auta cywilne to i holowniki?
Nie zmienia to faktu, że holownik nie miał prawa podjąć pościgu.
  • Do góry
    • 0

#80 Racky — 165 01/09/2012 - 13:33

Racky
  • Gracz
On chciał ich wyprzedzić i schwycić na hak, potem spokojnie zawieźć ich pod komisariat. Propsy dla kierowcy holusa.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: ogóras, ucieczka, admiral, niebieski, deejw, danielos, brayan, hervey

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych