Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Uciekanie przed holownikiem. :D

ogóras ucieczka admiral niebieski deejw danielos brayan hervey

• Please log in to reply
94 odpowiedzi w tym temacie

#1 danielos — 277 31/08/2012 - 14:59

danielos
  • Gracz

*
Popularny

Dzisiaj postanowiłem z kuzynem pouciekać przed radiolkami, ku naszemu zdziwieniu, zaczął gonić nas holownik!
http://www.youtube.com/watch?v=V7lx1HUzqLA&feature=plcp

Like, like!! :D

Kierowca: Deejw
Pasażer - kamerzysta: danielos
Kierowca holownika: Brayan Harvey - były PD ;f

*Filmik nie był planowany, jednak zawsze warto jeździć z włączonym frapsem po centrum, bo nie wiadomo co się może stać.
  • Do góry
    • 27

#2 Deejw — 617 31/08/2012 - 14:59

Deejw
  • Gracz

*
Popularny

:frantics: Cholera, aż się zgrzałem podczas tej ucieczki. Myślałem, że nie damy rady.

Użytkownik Deejw edytował ten post 31/08/2012 - 15:07

• Do góry
    • 3

#3 sobikk — 167 31/08/2012 - 15:03

sobikk
  • Gracz
LSPD B)
  • Do góry
    • 0

#4 Ulqn — 114 31/08/2012 - 15:03

Ulqn
  • Gracz
Holownikiem? :fp:
  • Do góry
    • 0

#5 danielos — 277 31/08/2012 - 15:04

danielos
  • Gracz

Holownikiem? :fp:

No, a jak. Takich teraz do LSPD przyjmują!
  • Do góry
    • 0

#6 scyzoryk — 192 31/08/2012 - 15:05

scyzoryk
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika
  • Do góry
    • 8

#7 Matek21 — 396 31/08/2012 - 15:06

Matek21
  • Gracz
To jest mój "Miszcz Holownika" Jeszcze nigdy go nie widziałem w innym pojezdzie niż holownik B)
  • Do góry
    • 0

#8 Los MajkeloS — 405 31/08/2012 - 15:09

Los MajkeloS
  • Gracz
haa! - Beka. :D
  • Do góry
    • 0

#9 romanik — 516 31/08/2012 - 15:13

romanik
  • Gracz
Może jechał za Wami po to aby podawać Twoją pozycję?
  • Do góry
    • 0

#10 Gość (RetupK) 31/08/2012 - 15:19

Gość (RetupK)
  • Goście
Holownik jako ścigający o beka hahahaha :D
  • Do góry
    • 0

#11 Magister Detektyw Krystian — 540 31/08/2012 - 15:20

Magister Detektyw Krystian
  • Gracz

*
Popularny

Szczerze powiedziawszy Pedriux lepiej zajmował się PD od kolarza Rafała.

Użytkownik Czeresnia edytował ten post 31/08/2012 - 15:22

• Do góry
    • 3

#12 Ranstad — 306 31/08/2012 - 15:20

Ranstad
  • Gracz
Mistrz świata po prostu.
  • Do góry
    • 0

#13 Detektyw Rafcio — 6233 31/08/2012 - 15:20

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

*
Popularny

Trafia się i tacy... Już ich nie ma [*]
  • Do góry
    • 5

#14 Mafijczyk — 57 31/08/2012 - 15:22

Mafijczyk
  • Gracz

Lubisz wyrzucać, nie? ;DD
  • Do góry
    • 0

#15 Magister Detektyw Krystian — 540 31/08/2012 - 15:23

• Gracz

Rafał, jeszcze zrób porzadek z Chelsea Cook i Alberto Balducci, robią DB podczas pościgu.
  • Do góry
    • 1

#16 Detektyw Rafcio — 6233 31/08/2012 - 15:24

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
Najlepsze zajęcie na świecie, zaraz po banowaniu.

Rafał, jeszcze zrób porzadek z Chelsea Cook i Alberto Balducci, robią DB podczas pościgu.

A ja robię adkjsahdajkfhasfjkhsagjkdkjagda w admiralu, ale bez SS-a mi nie uwierzysz pewnie, bo ja tobie bez ss-a też nie :(
  • Do góry
    • 0

#17 Magister Detektyw Krystian — 540 31/08/2012 - 15:25

• Gracz

A ja robię adkjsahdajkfhasfjkhsagjkdkjagda w admiralu, ale bez SS-a mi nie uwierzysz pewnie, bo ja tobie bez ss-a też nie :(

Pogadaj z Ultrą, on to widział i zapewne pamięta, a SS usunąłem jak się mu przyznali, ale może i on jeszcze pamięta to, było to z tydzień temu, o!.
  • Do góry
    • 0

#18 Lisciasty — 694 31/08/2012 - 15:29

Lisciasty
  • Gracz
Znudziło się nakładanie blokad, chłopak chciał mieć pierwszą akcje, w której by dowodził. :D
  • Do góry
    • 0

#19 Deejw — 617 31/08/2012 - 15:31

Deejw
  • Gracz

Znudziło się nakładanie blokad, chłopak chciał mieć pierwszą akcje, w której by dowodził. :D

mission complete :>
  • Do góry
    • 1

#20 Sukinkot — 1241 31/08/2012 - 15:41

Sukinkot
  • Gracz
Pamiętam typa z "zadymy", która ostatnio była pod Urzędem. Największy kozak z kadetów wśród całego PD, zachowywał się jakby chciał robić za lidera podczas tamtej akcji.
  • Do góry
    • 0

#21 Kozdi — 156 31/08/2012 - 15:45

Kozdi
  • Gracz
A no tak, goniłem Ciebie holownikiem tylko dlatego źebyś odegrał stosowną akcję po wypadku bo ja odegrałem, natomiast Wy/Ty nie raczyliście tego zrobić. Więcej do powiedzenia nie mam.

Pamiętam typa z "zadymy", która ostatnio była pod Urzędem. Największy kozak z kadetów wśród całego PD, zachowywał się jakby chciał robić za lidera podczas tamtej akcji.

Kozak? Śmieszne, wykonywałem rozkazy, które zostały mi powieżone przez przełożonego.
  • Do góry
    • 0

#22 Deejw — 617 31/08/2012 - 15:46

Deejw
  • Gracz
Podjąłeś pościg, w regulaminie, czy tam gdzieś... jest napisane, że podczas pościgu nie trzeba odgrywać, pościg trwa do bw ściganego, bądź ścigającego. Zaraz Ci to znajdę. ;)

Użytkownik Deejw edytował ten post 31/08/2012 - 15:48

• Do góry
    • 1

#23 Kozdi — 156 31/08/2012 - 15:48

Kozdi
  • Gracz
Nie było jeszcze wtedy pościgu tylko uderzyłeś i odjechałes.
  • Do góry
    • 1

#24 Flup — 1833 31/08/2012 - 16:07

Flup
  • Gracz

Nie było jeszcze wtedy pościgu tylko uderzyłeś i odjechałes.

Słuchaj chodź by nie wiem co on zrobił. Mógł nawet postrzelić kogoś, Ty NIE MASZ PRAWA WSZCZYNAĆ POŚCIGU HOLOWNIKIEM. Od tego masz radio, aby przekazać daną informację innemu patrolowi, który jest dostępny. Wtedy ten patrol, który odbierze tak naprawdę od Ciebie zgłoszenie, jedzie to sprawdzić i to on może rozpocząć pościg. Ale cóż, było minęło w sumie. Popełniłeś w pewnym sensie, no błąd.

//A filmik dość dobry :P

Użytkownik Flup edytował ten post 31/08/2012 - 16:09

• Do góry
    • 0

#25 Kozdi — 156 31/08/2012 - 16:23

Kozdi
  • Gracz

Słuchaj chodź by nie wiem co on zrobił. Mógł nawet postrzelić kogoś, Ty NIE MASZ PRAWA WSZCZYNAĆ POŚCIGU HOLOWNIKIEM. Od tego masz radio, aby przekazać daną informację innemu patrolowi, który jest dostępny. Wtedy ten patrol, który odbierze tak naprawdę od Ciebie zgłoszenie, jedzie to sprawdzić i to on może rozpocząć pościg. Ale cóż, było minęło w sumie. Popełniłeś w pewnym sensie, no błąd.

Rozumiem Ciebie w stu procentach, tak jak mowisz co sie stalo to sie nie odstanie, bardzo tego zaluje no ale coz czasu nie da sie cofnac. ;)
  • Do góry
    • 0

#26 WesterLOL — 2 31/08/2012 - 16:26

WesterLOL
  • Gracz
Co z tego że jedno warzywo wywaliłeś? Masz tam całą plantację, LSPD nigdy, NIGDY się nie zmieni, to co się tam dzieje to jest kpina. Na mruku już lepszy poziom trzymają.

//wlep mi teraz bana bo prawdę napisałem

//danielos

chyba nie wiesz dzieciaku z kim piszesz, popytaj ludzi ze stażem, bądź tych którzy grali w LSPD na poziomie o Westera. Co taki newbie może wiedziec, jak chcesz mogę ci sypnąc moje wszystkie mk.

nie zacytowalem bo mam ograniczenia na posty

Użytkownik WesterLOL edytował ten post 31/08/2012 - 16:31

• Do góry
    • 2

#27 danielos — 277 31/08/2012 - 16:28

danielos
  • Gracz
Kolega stał się sławny. :D ( W tym złym sensie) >.<

Co z tego że jedno warzywo wywaliłeś? Masz tam całą plantację, LSPD nigdy, NIGDY się nie zmieni, to co się tam dzieje to jest kpina. Na mruku już lepszy poziom trzymają.

//wlep mi teraz bana bo prawdę napisałem

Skąd to niby wiesz? Skoro się wczoraj rejestrowałeś? Czyżbyś miał Multi Konto, hmm? Nawet postaci nie masz. :F Czyli MK.

Użytkownik danielos edytował ten post 31/08/2012 - 16:29

• Do góry
    • 0

#28 bajtek5 — 1826 31/08/2012 - 16:30

bajtek5
  • Gracz

Wtedy ten Patrol gówno zrobi, bo już dawno oni uciekną... Stosowniejszą akcją, byłoby napisanie /reporta na gracza, za nieodegranie wypadku i tyle, chociaż jak dla mnie wyrzucanie ludzi to lekka przesada, poświęcają sporo swojego czasu na sama akademie.

Nie przesadzajmy, jakie ukazanie poziomu jest na filmiku, oprócz tego, ze udało mu się dorównać holownikiem tempa admiralowi?
  • Do góry
    • 1

#29 Kote k — 583 31/08/2012 - 16:33

Kote k
  • Gracz
Nieźle ;) Ale dobijają te fotoradary, które podczas ucieczki zabierają jeszcze z kieszeni kase :-/
  • Do góry
    • 0

#30 danielos — 277 31/08/2012 - 16:33

danielos
  • Gracz

Nieźle ;) Ale dobijają te fotoradary, które podczas ucieczki zabierają jeszcze z kieszeni kase :-/

Achh tam, kuzyn (to kierowca) ma już 400debetu. :D
  • Do góry
    • 0

#31 Flup — 1833 31/08/2012 - 16:50

Flup
  • Gracz

Wtedy ten Patrol gówno zrobi, bo już dawno oni uciekną... Stosowniejszą akcją, byłoby napisanie /reporta na gracza, za nieodegranie wypadku i tyle, chociaż jak dla mnie wyrzucanie ludzi to lekka przesada, poświęcają sporo swojego czasu na sama akademie.

Rozumiem, można to rozegrać na różne sposoby, lecz jeżeli chciałby grać IC, to powinien tak zrobić. Zawsze od początku akademii co JA byłem wklepali nam kilka zasad, których musieliśmy przestrzegać, dlatego wtedy PiDi było ogarnięte i gracze nie mieli się za bardzo do czego doczepić. Teraz jak widzę, gracze po prostu stwierdzają, że PiDi jest słabe, bo nie umieją jeździć, grają OOC (na "."). To nie jest wina lidera frakcji, bądź innych osób z grupy, lecz wina leży po stronie akademii. Za czasów Michała K osoby, które dołączały, były na wysokim poziomie, naprawdę. Nawet w czasie akademii musiałeś przestrzegać przeróżne zasady, złamałeś czasem jedno z nich, wylot z akademii. Wtedy wręcz NIKT nie myślał o odwalaniu lub innych tego typu rzeczy, dlatego poziom PD był wyższy. Egzamin odbywał się na komunikatorze, a więc nie ma mowy, aby jakiś za przeproszeniem byle gracz mógł dołączyć. Teraz wystarczy mieć kolegę w PiDi, z którym powiedzmy w czasie tego testu rozmawiasz na skype, a on Ci powie wszystkie pytania, czy to ma sens? Powinno się to zmienić, bo za niedługo poziom gry spadnie masakrycznie. :]

A jeszcze co do Wester'a ja nic do niego nie mam. Grał swoje, a że znudziło mu się granie i zaczął robić różne rzeczy, to inna kwestia.
  • Do góry
    • 0

#32 bajtek5 — 1826 31/08/2012 - 16:54

bajtek5
  • Gracz

Rozumiem, można to rozegrać na różne sposoby, lecz jeżeli chciałby grać IC, to powinien tak zrobić. Zawsze od początku akademii co JA byłem wklepali nam kilka zasad, których musieliśmy przestrzegać, dlatego wtedy PiDi było ogarnięte i gracze nie mieli się za bardzo do czego doczepić. Teraz jak widzę, gracze po prostu stwierdzają, że PiDi jest słabe, bo nie umieją jeździć, grają OOC (na "."). To nie jest wina lidera frakcji, bądź innych osób z grupy, lecz wina leży po stronie akademii. Za czasów Michała K osoby, które dołączały, były na wysokim poziomie, naprawdę. Nawet w czasie akademii musiałeś przestrzegać przeróżne zasady, złamałeś czasem jedno z nich, wylot z akademii. Wtedy wręcz NIKT nie myślał o odwalaniu lub innych tego typu rzeczy, dlatego poziom PD był wyższy. Egzamin odbywał się na komunikatorze, a więc nie ma mowy, aby jakiś za przeproszeniem byle gracz mógł dołączyć. Teraz wystarczy mieć kolegę w PiDi, z którym powiedzmy w czasie tego testu rozmawiasz na skype, a on Ci powie wszystkie pytania, czy to ma sens? Powinno się to zmienić, bo za niedługo poziom gry spadnie masakrycznie. :]

A jeszcze co do Wester'a ja nic do niego nie mam. Grał swoje, a że znudziło mu się granie i zaczął robić różne rzeczy, to inna kwestia.

Nie do końca, tylko widzisz.. Wtedy prawie na każdym kroku, nie otwierali do Ciebie ognia z Drive By, zaś sami gracze również trzymali jako taki poziom, można było spokojnie jechać na pościg. Nie bronie wcale tego ogórka, bo źle postąpił, ale myślę, że wyrzucenie go jest zbyt dużą karą. Swoją drogą, każdy czasem ma ochotę zaczerpnąć troszkę z rozrywki. W Samym LSPD, jest dość trudno z kaską, szczególnie przez Heli, gdzie jeden kosztuje 700 tys$ i obydwa są na wykończeniu bez napraw, zaś aktywność powoduje częsty brak RO.
  • Do góry
    • 0

#33 Pixos De Blood — 6626 31/08/2012 - 16:57

Pixos De Blood
  • Gracz
Wiedziałem, że ktoś kiedyś będzie gonił holownikiem xd
  • Do góry
    • 0

#34 BeCrazy — 129 31/08/2012 - 16:58

BeCrazy
  • Gracz

Ona dostała 7 lat i wylot z PiDi. ;)
  • Do góry
    • 1

#35 Flup — 1833 31/08/2012 - 17:01

Flup
  • Gracz

Wiedziałem, że ktoś kiedyś będzie gonił holownikiem xd

Mylisz się. Wtedy, kiedy właśnie Pedriux był liderem, było wiele osób, które robiły Drive-By na nasze patrole. Powiem szczerze to nie jest fajne, lecz z drugiej strony coś się działo. Ja osobiście miałem "bw" trzy razy w ciągu dnia, taka była aktywność nie tyle odwalaczy, lecz co ile osób, które chciały w sumie coś odegrać. Dzięki czemu, również pracownicy MC mogli się czymś wykazać, wyciąganiem kul, nawet ze złamaniami wywołanymi zderzeniem, cokolwiek. A jeszcze co do kary. Kara jest słuszna moim zdaniem, po to są zasady. Trzeba tępić osoby, które nie trzymają się powiedzmy zasad, aby uniknąć kolejnych osób, które będą to naśladowały.
Marzęcki może tylko wyłapywać takie osoby, które to robią. Dlatego moim osobistym zdaniem, powinien się przyjrzeć akademii ;)
  • Do góry
    • 0

#36 Kozdi — 156 31/08/2012 - 17:28

Kozdi
  • Gracz

Nie przesadzajmy, jakie ukazanie poziomu jest na filmiku, oprócz tego, ze udało mu się dorównać holownikiem tempa admiralowi?

Już nie chodzi o to wszystko, chodziło mi głównie o odegranie tego IC. Po uderzeniu chociaż powinien odegrać stosowną akcję i wtedy ucieczka - nie ma problemu czysty, ale nie w taki sposób, akurat tego momentu nie nakręciłeś co? Zrobiło mi się w sumie żal ludzi z zarządu, ponieważ wiem jak to jest dbać o własny sprzęt i ktoś Ci go bezkarnie niszczy, ja za każdym skończonym patrolem, nie ważne czy moje uszkodzenia czy nie. Holownik stał gotowy do pracy i naprawiony. Kadeci sierpniowej akademii dostali drugą szansę, a nawet trzecią. Zrobić nic nie mogłem, bo nie było żadnego patrolu. Nie ma sensu się tłumaczyć, co było to się nie odstanie, choć bardzo tego żałuję.
  • Do góry
    • 0

#37 danielos — 277 31/08/2012 - 17:36

danielos
  • Gracz

Już nie chodzi o to wszystko, chodziło mi głównie o odegranie tego IC. Po uderzeniu chociaż powinien odegrać stosowną akcję i wtedy ucieczka - nie ma problemu czysty, ale nie w taki sposób, akurat tego momentu nie nakręciłeś co? Zrobiło mi się w sumie żal ludzi z zarządu, ponieważ wiem jak to jest dbać o własny sprzęt i ktoś Ci go bezkarnie niszczy, ja za każdym skończonym patrolem, nie ważne czy moje uszkodzenia czy nie. Holownik stał gotowy do pracy i naprawiony. Kadeci sierpniowej akademii dostali drugą szansę, a nawet trzecią. Zrobić nic nie mogłem, bo nie było żadnego patrolu. Nie ma sensu się tłumaczyć, co było to się nie odstanie, choć bardzo tego żałuję.

Dobra, ale z tego co pamiętam to sam nie odegrałeś wypadku. My się zatrzymaliśmy i chceliśmy pisać /do, (gadaliśmy na skype, więc mówił mi, pisz do że nic się nie stało) ale ty od razu "tutaj lspd zjedź na pobocze i zgaś silnik", więc nie odegraliśmy, bo od razu byś nas złapał. >.< <_<
  • Do góry
    • 0

#38 Patrykovski — 473 31/08/2012 - 17:42

Patrykovski
  • Gracz

*
Popularny

Szkoda gadać 'MARZECKY', Pedriux chociaż potrafił ogarniać, a Ty wyrzucając nic nie zdziałasz. Wywalisz całe PD, aż będziesz znów szukać nowych naabów bo wyrzucasz starych graczy
LSPD za to, że afczą w centrum?! :s No bez jaj, trzymaj tak dalej, a sam będziesz jeździć holownikiem za admiralami.
  • Do góry
    • 4

#39 Kozdi — 156 31/08/2012 - 17:48

Kozdi
  • Gracz

Dobra, ale z tego co pamiętam to sam nie odegrałeś wypadku. My się zatrzymaliśmy i chceliśmy pisać /do, (gadaliśmy na skype, więc mówił mi, pisz do że nic się nie stało) ale ty od razu "tutaj lspd zjedź na pobocze i zgaś silnik", więc nie odegraliśmy, bo od razu byś nas złapał. >.< <_<

Ej ej ej chłopcze nie leć sobie w bambuko, wy zaczęliście odjeżdżać to ja też nie odegrałem akcji, bo miałem nadzieje, że na wezwanie się zatrzymacie i też nie od razu tylko jak się film zaczął. Gubisz się sam w swoich wypowiedziach już.

To jest mój "Miszcz Holownika" Jeszcze nigdy go nie widziałem w innym pojezdzie niż holownik B)

Nie widziałeś, bo nie mogłeś widzieć :D Jako były posterunkowy miałem prawo jeździć tylko holownikiem i ew. na patrole radiowozami z wyższą rangą. ;)
  • Do góry
    • 0

#40 Flup — 1833 31/08/2012 - 17:59

Flup
  • Gracz

Szkoda gadać 'MARZECKY', Pedriux chociaż potrafił ogarniać, a Ty wyrzucając nic nie zdziałasz. Wywalisz całe PD, aż będziesz znów szukać nowych naabów bo wyrzucasz starych graczy
LSPD za to, że afczą w centrum?! :s No bez jaj, trzymaj tak dalej, a sam będziesz jeździć holownikiem za admiralami.

Zgodzę się tyle, iż za kadencji Pderiuxa było więcej osób, ale ogarniętych. A Marzęcki stawia na prostotę, która w sumie nie wychodzi, bo jednak, kiedy zostały wprowadzone różne statusy, nie statusy Borsuka było o tyle lepiej, że odeszło z trzech funkcjonariuszy, którzy byli opcjonalnie najsłabsi, a reszta została. Co za tym idzie, Police Department stawał się lepszy, lecz no wiadomo, w końcu nie wytrzymali tej presji i w sumie nauki tych kodów, cóż. Mi się to osobiście podobało, bo jednak to usprawniało grę. Jak teraz zobaczyłem kody radiowe, to chwyciłem się za głowę, bo prostota jest w sumie ważna, ale bez przesady. Więcej chyba kodów używa MC... (Oczywiście nie chcę urazić tejże frakcji). Jak słyszałem, kilka osób woli dojść powiedzmy do LSSD, gdzie jest duży rygor i nie ma tam miejsca dla noobów, za przeproszeniem. Lecz jak na razie nie można wszystkiego oceniać, bo jednak coś się w pidi dzieję, jest gra, itd, itd... ;>
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: ogóras, ucieczka, admiral, niebieski, deejw, danielos, brayan, hervey

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych