Wtedy ten Patrol gówno zrobi, bo już dawno oni uciekną... Stosowniejszą akcją, byłoby napisanie /reporta na gracza, za nieodegranie wypadku i tyle, chociaż jak dla mnie wyrzucanie ludzi to lekka przesada, poświęcają sporo swojego czasu na sama akademie.
Rozumiem, można to rozegrać na różne sposoby, lecz jeżeli chciałby grać IC, to powinien tak zrobić. Zawsze od początku akademii co JA byłem wklepali nam kilka zasad, których musieliśmy przestrzegać, dlatego wtedy PiDi było ogarnięte i gracze nie mieli się za bardzo do czego doczepić. Teraz jak widzę, gracze po prostu stwierdzają, że PiDi jest słabe, bo nie umieją jeździć, grają OOC (na "."). To nie jest wina lidera frakcji, bądź innych osób z grupy, lecz wina leży po stronie akademii. Za czasów Michała K osoby, które dołączały, były na wysokim poziomie, naprawdę. Nawet w czasie akademii musiałeś przestrzegać przeróżne zasady, złamałeś czasem jedno z nich, wylot z akademii. Wtedy wręcz NIKT nie myślał o odwalaniu lub innych tego typu rzeczy, dlatego poziom PD był wyższy. Egzamin odbywał się na komunikatorze, a więc nie ma mowy, aby jakiś za przeproszeniem byle gracz mógł dołączyć. Teraz wystarczy mieć kolegę w PiDi, z którym powiedzmy w czasie tego testu rozmawiasz na skype, a on Ci powie wszystkie pytania, czy to ma sens? Powinno się to zmienić, bo za niedługo poziom gry spadnie masakrycznie. :]
A jeszcze co do Wester'a ja nic do niego nie mam. Grał swoje, a że znudziło mu się granie i zaczął robić różne rzeczy, to inna kwestia.