Imię i nazwisko oskarżonego: Payton Walker, Lukas Marshall.
Imię i nazwisko oskarżającego: Eric Caldwell.
Opis sytuacji: Jeździłem sobie moim Huntley'em po SC', dokładniej bezcelowo. Jadąc na prostej prowadzącej do Allhambry oczywiście jakiś nerwowy cywil krzyczy WON. Jest rzecz jasna na terenie South Central i pozwala sobie na takie odzywki? Dla mnie to dziwne, więc odegrałem stosowną akcję z wyciągnięciem broni, aby przegonić ich, zero strzału, na razie samo mierzenie, aż tu nagle dziki karateka Lukas Marshall wyskakuje na mnie z kopami. (tego nie widać na ss'ie, ale widoczne jest, gdy już leżę postrzelony przez Payton'a Walker'a to skacze jak małpa w zoo). Oczywiście, gdy zacząłem mierzyć do nich z broni to zaczęły się dzikie skoki na auto, kopanie i na końcu postrzelił mnie Payton Walker. Ss'ynie są z samego zdarzenia docelowego, ale można z nich wiele wywnioskować.
Screen: (obowiązkowe) http://img685.images...2/samp013dy.png
Proponowana kara: Szczerze mówiąc to nie wiem jak ich ukarać, ale osobiście skoczkowi Lukas'owi Marshall'owi dał bym blokadę biegania i bicia na solidny czas, a dla Payton'a Walkera klasycznie blokada /bron.
[Odrzucono][SAMP] Lukas Marshall; Payton Walker.
Rozpoczęty przez `Diman, 15/06/2012 16:05
skarga lukas
1 odpowiedź w tym temacie
Tematy o podobnych tagach: skarga, lukas
![]() |
Blad GM'ow oraz legalny metagaming na serwerze?Napisany przez livvka, 12/08/2017 |
|
|
|
![]() |
Problem z graczem, który mnie oszukałNapisany przez Mobik69, 31/12/2016 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Skarga na LSPDNapisany przez Finrozbojnik, 30/12/2016 |