Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SKARGA] LeaFy

skarga leafy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 TheLegend — 11 14/06/2012 - 21:40

TheLegend
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: LeaFy
Imię i nazwisko oskarżającego: Raymond Silvestri
Opis sytuacji: A więc tak, na net4gamie jestem nowym graczem. Na net4gamie dostałem kierownika w pracy Hades gym
dzięki której dostałem skuter, był to mój pierwszy pojazdy więc się nim cieszyłem. Jeżdżę sobie, jeżdżę i myślę
sobie że na początku pouciekam przed policją więc otarłem się o ich auto i jeździłem przed nimi slalomem ponieważ
byłem podpity i nie miałem prawka. Nie reagowała na to więc pojechałem dalej, za chwile patrzę a tu: Otrzymujesz
kare czytam dalej a tu że mam klątwę do 05/07/2012 i blokadę prowadzenia pojazdów do 05/07/2012 myślę że jest to za ostra kara
przez to że jestem nowym graczem a tym bardziej mam czyste logi, ostatnio tylko dostałem za bh + sprint jak zaczynałem
grę bez poradników jednak już się z nimi zapoznałem. Widziałem ludzi z gorszymi logami a bez klątwy. Jak już to powinienem
dostać samą blokadę prowadzenia pojazdów i nie na dłużej niż 6 dni (moim zdaniem) właśnie dlatego że to mój pierwszy pojazd.
Piszę skargę ponieważ ten moderator dobija już wiele osób karami i tym jaki jest. Wszyscy którzy są za zdjęciem mu moda,
wpisywać się!
Apelować nie będę gdyż czas apelacji bez konta gold to 7 dni a szkoda mi na to czasu, wolę napisać skargę i mieć z nim spokój.
Ale tak przy okazji to mi możecie zdjąć te kary jeżeli stwierdzicie że były za ostre.
Screen: Myślę że w moim przypadku nie jest potrzebny gdyż to co mam można sprawdzić
w moim globalu w karcie gracza.

[b]Proponowana kara: Zdegradowanie z moda na gracza gdyż jego kary są za ostre.

• Do góry
    • 0

#2 Dawid Kolasa — 3475 15/06/2012 - 12:26

Dawid Kolasa
  • Gracz
Napisałeś jedną to czekaj, a nie piszesz dwie.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych