na samym wstępie podaje link do apelacji, której nie powinno być:
http://net4game.com/...ymiana-na-rowe/
To co napisane jest w uzasadnieniu to stek kłamstw, sprawa była całkiem inna, można sprawdzić logi nic o ooc nie było, pierwszy raz w życiu widziałem tego gracza na oczy. Proszę o znalezienie przerzuconego auta i usunięcie go lub zbanowanie gracza, na którego koncie jest auto. Już wiem, ze i tak nie odzyskam mojego majątku, bo na początku już go nie odzyskałem proszę tylko o wymierzenie sprawiedliwości. Tak na marginesie to nie obraziłbym się, jeżeli odzyskał bym moje auto. Pozdrawiam PlayHard.
Dokładny opis sytuacji:
Zaczynając, jadę(szarżuje) moim super-gt po centrum. No i nagle oferta szybko starałem się tego pozbyć i bum, mojego samochodu nie ma. Tutaj chyba kolega się myli, ze go znam. Nie widziałem jego nicku nigdy wcześniej. Zero rozmowy IC, jak i OOC. Później ten delikwent od razu /q no i powiadomiłem GM'ów. Pomógł mi Parra, który sprawę załatwił bardzo sprawnie i koleś wyłapał bana. Niestety Hubert nie potrafił mi pomóc w odzyskaniu Super GT. Pojazd miał zostać usunięty, ale było to niemożliwe, iż auto było cały czas zespawnowane. No to chyba na tyle w razie większej ilości pytań proszę pytać, odpowiem na każde.
Użytkownik PlayHard edytował ten post 04/02/2012 - 08:59