Witam serdecznie.
Nie znalazłem bardziej odpowiedniego miejsca na ten post, więc piszę go tutaj. Zwracam się do Was, zarządu (a zwłaszcza do Bartka Misiaka), z prośbą o uchylenie mojej kary "oszust". Była ona zasłużona - przyjąłem ją z pokorą. Ponad to, było to tylko zwięczenie mojej destrukcyjnej rozgrywki przez ostatnie tygodnie na serwerze. Może byłem głupi, a może za mało dojrzały żeby uszanować innych graczy. Niestety kara ta nie jest czasowa a pernamenta, więc uznałem to za koniec mojej kariery na net4game.
Moje doświadczenie na serwerze pomimo niewielkiej ilości GameScore (bo raptem tylko ~12tys) jest spore. W swoim serwerowym "życiu" byłem członkiem licznych org przestępczych tj.: Bloods, Los Santos Black Syndicate, United Black Nation, BWA Brotherhood Unit, Savage Of Speed, Underground Revenge Riders. Serwer oraz zasady gry Role Play znam od podszewki, a ukarany byłem jedynie przez swoją głupotę. Jednakże uważam, że po roku od nałożenia na mnie kary zmieniło się wiele rzeczy.. Począwszy od mojego podejścia do rozgrywki po szacunek do innych graczy oraz serwera. Widzę, że wydoroślałem, zmieniłem się, pojąłem, że to co robiłem było złe i nie do zaakceptowania.
W ostatnich dniach znów zapragnąłem zagrać na net4game. Nie chcę tworzyć multikont, nie chcę udawać kogoś nowego i twierdzić, ze tu nigdy nie grałem aby nie dostać kolejnej kary za MK. Z tych pobudek zwracam się z serdeczną prośbą o amnestię dla mnie. Chciałbym ponownie być cząstką Waszego serwera. Wszystko pozostaje tylko w Waszych rękach.
Link do konta globalnego: http://net4game.com/user/101454-kreig/
Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Bartek

Temat jest zamknięty