Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[DO ZARZĄDU]Apelacja od kary "oszust"

apelacja kara oszust

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kreig — 77 14/07/2015 - 14:32

Kreig
  • Gracz

Witam serdecznie.

Nie znalazłem bardziej odpowiedniego miejsca na ten post, więc piszę go tutaj. Zwracam się do Was, zarządu (a zwłaszcza do Bartka Misiaka), z prośbą o uchylenie mojej kary "oszust". Była ona zasłużona - przyjąłem ją z pokorą. Ponad to, było to tylko zwięczenie mojej destrukcyjnej rozgrywki przez ostatnie tygodnie na serwerze. Może byłem głupi, a może za mało dojrzały żeby uszanować innych graczy. Niestety kara ta nie jest czasowa a pernamenta, więc uznałem to za koniec mojej kariery na net4game.

Moje doświadczenie na serwerze pomimo niewielkiej ilości GameScore (bo raptem tylko ~12tys) jest spore. W swoim serwerowym "życiu" byłem członkiem licznych org przestępczych tj.: Bloods, Los Santos Black Syndicate, United Black Nation, BWA Brotherhood Unit, Savage Of Speed, Underground Revenge Riders. Serwer oraz zasady gry Role Play znam od podszewki, a ukarany byłem jedynie przez swoją głupotę. Jednakże uważam, że po roku od nałożenia na mnie kary zmieniło się wiele rzeczy.. Począwszy od mojego podejścia do rozgrywki po szacunek do innych graczy oraz serwera. Widzę, że wydoroślałem, zmieniłem się, pojąłem, że to co robiłem było złe i nie do zaakceptowania.

W ostatnich dniach znów zapragnąłem zagrać na net4game. Nie chcę tworzyć multikont, nie chcę udawać kogoś nowego i twierdzić, ze tu nigdy nie grałem aby nie dostać kolejnej kary za MK. Z tych pobudek zwracam się z serdeczną prośbą o amnestię dla mnie. Chciałbym ponownie być cząstką Waszego serwera. Wszystko pozostaje tylko w Waszych rękach.

Link do konta globalnego: http://net4game.com/user/101454-kreig/

Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Bartek :)

• Do góry
    • -2

#2 WariateX — 799 14/07/2015 - 14:34

WariateX
  • Gracz

Oszust to oszust jak to mówią..Od tego nie da się apelować a administracja zapewne odrzuci twój wniosek, gdyż sam sobie jesteś winny :) 

• Do góry
    • 2

#3 30odaKRU — 943 14/07/2015 - 14:35

30odaKRU
  • Gracz
Też grałem w lsbs u pixosa.. Sam popełniłem błąd i chciałem rozwiązać pokojowo lecz Karol się nie zgodził a chciałem oddać gotówke dla poszkodowanego.
  • Do góry
    • 0

#4 facelook — 1 14/07/2015 - 14:35

facelook
  • Świeżak

A ban to ban jak to mówią, dostajesz bana i możesz apelować, dla każdego powinna być szansa!, życzę powodzenia Bartek! :)

• Do góry
    • 1

#5 WariateX — 799 14/07/2015 - 14:38

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

A ban to ban jak to mówią, dostajesz bana i możesz apelować, dla każdego powinna być szansa!, życzę powodzenia Bartek! :)

porównajmy te obie kary Ban-Oszust co lepsze ban czy oszust, dlaczego od bana możesz apelować a od oszusta nie? Hmm siła wyższa dostając bana za oszustwo kolesiarstwo szybko się zleci i postara się o wygranie apelacji i tak zaś się staje a dlaczego nie można apelować od kary oszust? Dlatego moi drodzy żeby to była nauczka na przyszłość właśnie dla ukaranego oraz żeby reszta społeczeństwa Net4Game wiedziała że ta osoba jest OSZUSTEM i nie można jej przede wszystkim zaufać.Darujcie sobie te tematy z tymi apelacjami, musicie się pogodzić z tym że oszust jest będzie i pozostanie oszustem.

• Do góry
    • 3

#6 30odaKRU — 943 14/07/2015 - 14:44

30odaKRU
  • Gracz

porównajmy te obie kary Ban-Oszust co lepsze ban czy oszust, dlaczego od bana możesz apelować a od oszusta nie? Hmm siła wyższa dostając bana za oszustwo kolesiarstwo szybko się zleci i postara się o wygranie apelacji i tak zaś się staje a dlaczego nie można apelować od kary oszust? Dlatego moi drodzy żeby to była nauczka na przyszłość właśnie dla ukaranego oraz żeby reszta społeczeństwa Net4Game wiedziała że ta osoba jest OSZUSTEM i nie można jej przede wszystkim zaufać.Darujcie sobie te tematy z tymi apelacjami, musicie się pogodzić z tym że oszust jest będzie i pozostanie oszustem.

Tylko że inni żałują a drudzy nie i grają na multikontach :)
  • Do góry
    • 2

#7 WariateX — 799 14/07/2015 - 14:48

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

Tylko że inni żałują a drudzy nie i grają na multikontach :)

Żałować to można tego co się robi w życiu Realnym a nie w grze, nie za bardzo bierzesz sobie gry do siebie? :) 

Mam dla was prezent! :)

OhJZFBF.png

• Do góry
    • 4

#8 30odaKRU — 943 14/07/2015 - 14:51

30odaKRU
  • Gracz

Żałować to można tego co się robi w życiu Realnym a nie w grze, nie za bardzo bierzesz sobie gry do siebie? :) 

Mam dla was prezent! :)

OhJZFBF.png

Tylko że ja chciałem oddać gotówkę dzisiaj ale Karol był szybszy, więc co się czepiasz? Prawdziwy oszust by nie pisał apelacji :)
  • Do góry
    • 2

#9 WariateX — 799 14/07/2015 - 14:54

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

Tylko że ja chciałem oddać gotówkę dzisiaj ale Karol był szybszy, więc co się czepiasz? Prawdziwy oszust by nie pisał apelacji :)

Z tego co ja widzę to ty ciągle płaczesz i płaczesz, chcieć można wiele nie ty decydujesz co robisz tylko zarząd serwera decyduje co robić z tymi co za bardzo chcą przy szpanować i kupić sobie nowego Admirala do uciekania za czyjeś pieniądze które się ukradło..Tu nie ma czegoś takiego ''a bo ja chciałem'' oszust pozostaje oszustem Tak jak to powiedział Termit xd :) 

• Do góry
    • 4

#10 30odaKRU — 943 14/07/2015 - 14:58

30odaKRU
  • Gracz

Z tego co ja widzę to ty ciągle płaczesz i płaczesz, chcieć można wiele nie ty decydujesz co robisz tylko zarząd serwera decyduje co robić z tymi co za bardzo chcą przy szpanować i kupić sobie nowego Admirala do uciekania za czyjeś pieniądze które się ukradło..Tu nie ma czegoś takiego ''a bo ja chciałem'' oszust pozostaje oszustem Tak jak to powiedział Termit xd :)

Po pierwsze : Chciałem oddać gotówkę wygranemu, gracz się zgodził.

Po drugie : Gdy się ugadaliśmy dostałem oszusta, pisałem do Karola w celu wyjaśnienia, dogadania lecz bez odzewu, nic nowego bo to norma.

Po trzecie. : jak miałbym możliwość dogadania się oddałbym gotówkę aby tylko nie mieć oszusta.

Użytkownik 30odaKRU edytował ten post 14/07/2015 - 14:59

• Do góry
    • 2

#11 WariateX — 799 14/07/2015 - 15:00

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

Po pierwsze : Chciałem oddać gotówkę wygranemu, gracz się zgodził.

Po drugie : Gdy się ugadaliśmy dostałem oszusta, pisałem do Karola w celu wyjaśnienia, dogadania lecz bez odzewu, nic nowego bo to norma.

Po trzecie. : jak miałbym możliwość dogadania się oddałbym gotówkę aby tylko nie mieć oszusta.

Oszukałeś? Oszukałeś po chwili chciałeś oddać ale tu się liczy sam fakt dokonanego czynu :P Tyle razy administracja wam tłumaczyła, a wy i tak tego nie rozumiecie :P 

• Do góry
    • 3

#12 30odaKRU — 943 14/07/2015 - 15:01

30odaKRU
  • Gracz

Oszukałeś? Oszukałeś po chwili chciałeś oddać ale tu się liczy sam fakt dokonanego czynu :P Tyle razy administracja wam tłumaczyła, a wy i tak tego nie rozumiecie :P

Ale ty nie kumaty jesteś xd
  • Do góry
    • 0

#13 WariateX — 799 14/07/2015 - 15:11

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

Ale ty nie kumaty jesteś xd

Brak mi słów na ciebie..Cóż jak nie rozumiecie ze nie ma czegoś takiego jak apelowanie od kary oszust to się mówi trudno osobiście wam to i tak administrator wyjaśni..  :huh:

• Do góry
    • 3

#14 Karol — 1293 14/07/2015 - 15:45

Karol
  • Gracz
Kara oszusta jest nadawana dożywotnio.
  • Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: apelacja, kara, oszust

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych