Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][S] Joe Mason

skarga joe mason

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shadow DRK — 2344 30/01/2012 - 23:32

Shadow DRK
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Joe MasonImię i nazwisko oskarżającego: Jamal ForssellOpis sytuacji: Więc tak, zalogowałem się na serwer, no i byłem w trakcie drogi do centrum z motelu Idlewood. Dobra, idę, idę i naglę wkraczam na teren Ballas, czyli stacja Idlewood, no dobra. Przechodzę i naglę jeden z Ballasów o nicku Joe Mason mówi "Ty!", to ja się zatrzymuje i mówię "Hm?", no to on "Chodź tu", dobra podszedłem, a ten wyjął broń, postrzelił i wbił BW, następnie widząc iż owy gracz nie zna regulaminu i nie wie że nie można okradać ludzi co nie mają przegranych 20h, lecz on chciał mnie okraść, lecz przy sobie akurat nic nie miałem. Dobra, uciekł, udało mi się zrobić SS z czatu. Sami zobaczcie:Screen:
Dołączona grafikaDołączona grafikaProponowana kara: Blokada postaci, ban.
  • Do góry
    • 0

#2 Ultra — 3127 30/01/2012 - 23:48

Ultra
  • Gracz
Co na to oskarżony? Powiadom go o skardze. Niech się wypowie w tym temacie w ciągu dwudziestu czterech godzin. :)
  • Do góry
    • 0

#3 Assassin — 2 30/01/2012 - 23:56

Assassin
  • Gracz
To był przypadek on szedł myślałem, że to jakiś tym z gangu, albo coś i postrzeliłem, ale on nic nie miał. Więc przepraszam najmocniej jak mogę!
  • Do góry
    • 0

#4 Cnotliwy — 1792 31/01/2012 - 00:03

Cnotliwy
  • Gracz
Członków gangu też nie można okradać - lol ;)
  • Do góry
    • 0

#5 Marcin Jasiński — 5348 31/01/2012 - 00:49

Marcin Jasiński
  • Gracz
http://fooh.pl/obrazek/4763767216.png

A ja tu dołączam również jego wybryk.
http://net4game.com/...45477-assassin/

Umowa pomiędzy CRASH a Gangami została dzisiaj zawarta. A owa osoba, po prostu się nawet do tego nie stosuje. Że tak wyrażę się, taka osoba nawet nie powinna być w gangu.

Użytkownik Veltrez edytował ten post 31/01/2012 - 00:50

• Do góry
    • 2

#6 dzowniak — 329 31/01/2012 - 00:59

dzowniak
  • Gracz
Przez niego teraz gangi nie mogą odgrywać z pełnym klimatem... nie możemy nosić klamek na /u... kto go w ogóle przyjął do ballas?
  • Do góry
    • 0

#7 Rudolf — 569 31/01/2012 - 07:40

Rudolf
  • Gracz

Przez niego teraz gangi nie mogą odgrywać z pełnym klimatem... nie możemy nosić klamek na /u... kto go w ogóle przyjął do ballas?

... znajomości :)
Przejrzałem [HP] i nawet aplikacji na mieszkańca nie napisał. To co się teraz dzieje w RHB jest co najmniej niezrozumiałe.

Użytkownik Rudolf edytował ten post 31/01/2012 - 07:40

• Do góry
    • 0

#8 Niewiarygodny — 342 31/01/2012 - 08:22

Niewiarygodny
  • Gracz

... znajomości :)
Przejrzałem [HP] i nawet aplikacji na mieszkańca nie napisał. To co się teraz dzieje w RHB jest co najmniej niezrozumiałe.

Daro zrobił set, czy tam dwa sety. On był członkiem jednych z Nich, a że Daro postanowił usunąć te sety, wszyscy doszli do głównego RHB. Więc proszę Was, to nie jest człowiek przyjęty po znajomości, ale tak jak pisałem - z tego tam setu, którego już nie ma. A Daro będzie teraz patrzył kto tam od Nich ogarnia, a kto nie - poleci z CK.
  • Do góry
    • 0

#9 Winczu — 7503 31/01/2012 - 08:27

Winczu
  • Gracz
@UP: dokładnie.
Na członków odłamu RHB nie widzę skarg, lecz na sety, które na dniach zostaną ogarnięte. Osobiście sam jestem zdenerwowany, że osoby które pierwszy raz widzę na oczy, grają w organizacji psując jej opinię. Niech lepiej grają jako projekt IC.
Co do skargi- oczywiście jestem za karą dla oskarżonego.
  • Do góry
    • 0

#10 Carman — 125 31/01/2012 - 13:35

Carman
  • Świeżak
Proszę skargorozpatrywacza, a mianowicie Ultrę, aby nie podawał werdyktu do czasu, gdy Joe Mason nie odda majątku, który utracił Darreth Harrison. Piszę ten post, jako lider projektu Underground Bankers i ze względu na to, iż owy oskarżony przynależał do mojej grupy, przez co okradł Veltreza, nie zgodnie z regulaminem i zasadami, które ustalili obecni liderzy, jakże i organizacji przestępczych i służb porzadkowych (CRASH). Postaram się, aby Veltrez jak najszybciej odzyskał swoje przedmioty. Dlatego proszę, aby werdykt został nadany dopiero po edycji mojego posta i potwierdzeniu, że przedmiot został oddany - chyba, że Assassin nie będzie skłonny oddać, to i tak po informuję.

Oskarżony oddał przedmioty.

Użytkownik Carman edytował ten post 01/02/2012 - 10:56

• Do góry
    • 0

#11 matik097 — 5 31/01/2012 - 13:59

matik097
  • Gracz
Witam, chce coś powiedzieć w tej skardze, mianowicie : Oskarżony [Joe Mason] Nie pierwszy raz okradł gracza, który ma mniej niż 20h na serwerze. Wczoraj, widziałem jak wyjeżdża z jednym graczem, po jakimś czasie, gracz, który jechał napisał mi na /w, że oskarżony go napadł, i nic więcej. Dziękuje ;)
  • Do góry
    • 0

#12 Serek1920 — 2 31/01/2012 - 15:23

Serek1920
  • Gracz
Ja niestety nie mam SS ale też wbił mi BW Dziś było tak po 1:00 zaprowadził mnie za domy i strzelił z Deagla Pozniej Przyjechało C.R.A.S.H i mnie reanimowało mam nick Zane Gomez
  • Do góry
    • 0

#13 Assassin — 2 31/01/2012 - 19:14

Assassin
  • Gracz
Witam, witam. Po 1 on nie był na /duty, więc nie widziałem, że to CRASH. Oczywiście mogę oddać wszystkie bronie i rzeczy tego Pana. Temu którego okradłem na idlewood też mogę najmocniej przeprosić! On nic tam nie miał...Wiem, że to mój błąd, ale to już się nie powtórzy. Oddam wszystko Panu z CRASH i proszę o potraktowanie tego ulgowo.
Przepraszam!!

Użytkownik Assassin edytował ten post 31/01/2012 - 19:46

• Do góry
    • 0

#14 Cetner — 683 31/01/2012 - 21:12

Cetner
  • Gracz

Witam, witam. Po 1 on nie był na /duty, więc nie widziałem, że to CRASH. Oczywiście mogę oddać wszystkie bronie i rzeczy tego Pana. Temu którego okradłem na idlewood też mogę najmocniej przeprosić! On nic tam nie miał...Wiem, że to mój błąd, ale to już się nie powtórzy. Oddam wszystko Panu z CRASH i proszę o potraktowanie tego ulgowo.
Przepraszam!!

Crash po 2/3 razydziennie nawet jak jesteś online ma patrol, a ty go nigdy nie widziałeś?
  • Do góry
    • 0

#15 Marcin Jasiński — 5348 31/01/2012 - 21:52

Marcin Jasiński
  • Gracz
Owy oskarżony oddał rzeczy.
  • Do góry
    • 0

#16 Ultra — 3127 01/02/2012 - 12:14

Ultra
  • Gracz
Joe Mason - AdminJail na 1000 mintu - złamanie GangRules, nieznajomosc tego regulaminu.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: skarga, joe, mason

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych