Imię i nazwisko oskarżającego: Andrew Pogorzelski
Opis sytuacji: Kumpel mi powiedział, że ktoś ostro odwala na stacji. Przyjechałem zobaczyć o co chodzi. Gdy dojechałem na stację, akurat wbili drugiemu z moich kumpli BW. Jako, że byłem akurat w pojeździe, rozjechałem dwóch z czterech oskarżonych. Oczywiście o tym żeby odegrali, mogłem co najwyżej pomarzyć. Zaczęli BH'ować i okładać mój wóz pięściami. Odjechałem. Po chwili wróciłem, żeby kumpel mógł mi odpisać na /pm na pytanie ile ma jeszcze BW... Wtedy właśnie jeden z oskarżonych wyciągnął AK (w ŚRODKU MIASTA, NA STACJI CENTRUM) i zaczął we mnie strzelać. Zacząłem odjeżdżać. Oskarżeni rzucili się w te pędy do Sultana - w tym momencie wysiadłem i podbiegłem by uwiecznić ich nicki. Wsiadłem do hotdoga którym jeździłem i wyjechałem ze stacji, by się oddalić od tych odwalaczy. Oni pojechali za mną i strzelając nadal z tego AK, prawie doprowadzili do całkowitego zniszczenia mojego pojazdu, jednocześnie w ten sposób wbijając mi BW.
Screen: Tutaj screen z ich nickami (i boskimi tekstami jednego z nich):
http://img710.images...55/samp508k.png
Proponowana kara: Najlepiej banicja. Jeżeli to "za dużo" - blokada postaci każdego z nich i baaaaardzo długi AJ.
Za kilka minut kumpel wrzuci kilka ss'ów i filmik jak strzelają z AK. Zakładam także, że wielu z graczy obecnych wtedy na stacji dopisze się do skargi.
Zapraszam także do posta użytkownika Ślizu, gdzie są kolejne dowody.
Użytkownik Vubuch edytował ten post 31/12/2011 - 05:50

Temat jest zamknięty