Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Benny Alberti, Thomas Martinez, Charles McWatson, Summy McHays

skarga benny

• Zamknięty Temat jest zamknięty
71 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vubuch — 52 29/12/2011 - 03:13

Vubuch
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Benny Alberti, Thomas Martinez, Charles McWatson, Summy McHays
Imię i nazwisko oskarżającego: Andrew Pogorzelski
Opis sytuacji: Kumpel mi powiedział, że ktoś ostro odwala na stacji. Przyjechałem zobaczyć o co chodzi. Gdy dojechałem na stację, akurat wbili drugiemu z moich kumpli BW. Jako, że byłem akurat w pojeździe, rozjechałem dwóch z czterech oskarżonych. Oczywiście o tym żeby odegrali, mogłem co najwyżej pomarzyć. Zaczęli BH'ować i okładać mój wóz pięściami. Odjechałem. Po chwili wróciłem, żeby kumpel mógł mi odpisać na /pm na pytanie ile ma jeszcze BW... Wtedy właśnie jeden z oskarżonych wyciągnął AK (w ŚRODKU MIASTA, NA STACJI CENTRUM) i zaczął we mnie strzelać. Zacząłem odjeżdżać. Oskarżeni rzucili się w te pędy do Sultana - w tym momencie wysiadłem i podbiegłem by uwiecznić ich nicki. Wsiadłem do hotdoga którym jeździłem i wyjechałem ze stacji, by się oddalić od tych odwalaczy. Oni pojechali za mną i strzelając nadal z tego AK, prawie doprowadzili do całkowitego zniszczenia mojego pojazdu, jednocześnie w ten sposób wbijając mi BW.
Screen: Tutaj screen z ich nickami (i boskimi tekstami jednego z nich):
http://img710.images...55/samp508k.png
Proponowana kara: Najlepiej banicja. Jeżeli to "za dużo" - blokada postaci każdego z nich i baaaaardzo długi AJ.

Za kilka minut kumpel wrzuci kilka ss'ów i filmik jak strzelają z AK. Zakładam także, że wielu z graczy obecnych wtedy na stacji dopisze się do skargi.

Zapraszam także do posta użytkownika Ślizu, gdzie są kolejne dowody.

Użytkownik Vubuch edytował ten post 31/12/2011 - 05:50

• Do góry
    • 0

#2 BLoodyMen — 1 29/12/2011 - 12:58

BLoodyMen
  • Gracz
Wczoraj w nocy siedziałem na serwerze do około 02:00 i kilka razy wjeżdżałem na stacje i równierz widziałem odwalanie tych graczy.
  • Do góry
    • 1

#3 Rafcio — 164 29/12/2011 - 13:01

Rafcio
  • Gracz
Pokaż któregokolwiek z ss'ów na którym widać że ja robię BH lub obkładam Twój pojazd pięściami, moja osoba w tytule tej skargi jest chyba zupełnie niepotrzebna.
  • Do góry
    • 1

#4 micro11 — 314 29/12/2011 - 13:12

micro11
  • Gracz

*
Popularny

Tak, ja od razu leciałem na BH bo nie mam nic do roboty, tylko robić BH. Ja tylko normalnie biegłem za tobą, a auto nie trafiając. A co do Dm'ienia Ci auta, to inni robili, bodajże też mechaniki.
A co do tego Ak-47 to ja go nie wyjmowałem -Wiadomo, czym może się zakończyć wyjęcie Ak.
Z ak-47 strzelał do Ciebie ktoś inny - Z resztą są na to logi.

Użytkownik micro11 edytował ten post 29/12/2011 - 13:22

• Do góry
    • 4

#5 SpEd — 112 29/12/2011 - 13:27

SpEd
  • Gracz

*
Popularny

Co do tego wszystkiego zacząłeś rozjeżdżać, staliśmy sobie normalnie a a ty ze swoim kumplem zaczeliście w nas pakować swoimi autami, zaczeliśmy uciekać i teraz płaczesz że dostałeś? -To ty nas rozjeżdżałeś jeszcze raz to powiem i ty zacząłeś odwalać -To wyjaśnij dlaczego ty w nas pakowałeś swoim autem z tym hotdogiem?
_
Jakie odwalanie? - Że odzywasz się do mechanika jak do służącego ? Naszym celem było wprowadzenie kultury, ktoś nie poprosił o zatankowanie pojazdu nie takowaliśmy, ktoś poprosił tankowaliśmy. Wszystko było w sposób IC żadnego odwalania nie wiem o czym ty mówisz.

Użytkownik SpEd edytował ten post 29/12/2011 - 13:30

• Do góry
    • 3

#6 micro11 — 314 29/12/2011 - 13:36

micro11
  • Gracz

*
Popularny

Co do tego wszystkiego zacząłeś rozjeżdżać, staliśmy sobie normalnie a a ty ze swoim kumplem zaczeliście w nas pakować swoimi autami, zaczeliśmy uciekać i teraz płaczesz że dostałeś? -To ty nas rozjeżdżałeś jeszcze raz to powiem i ty zacząłeś odwalać -To wyjaśnij dlaczego ty w nas pakowałeś swoim autem z tym hotdogiem?
_
Jakie odwalanie? - Że odzywasz się do mechanika jak do służącego ? Naszym celem było wprowadzenie kultury, ktoś nie poprosił o zatankowanie pojazdu nie takowaliśmy, ktoś poprosił tankowaliśmy. Wszystko było w sposób IC żadnego odwalania nie wiem o czym ty mówisz.

Dopiszę się do wszystkiego, co pisał Sped.
Na początku staliśmy normalnie - Gadając z Ashley Dixon, a tu patrzymy i ty przyjeżdżasz ze swoim autem i koleżką, po czym zacząłeś rozjeżdżać Nas, jaki jakiś robaków. Nic dziwnego, że kilku osobom się to nie spodobało i leciało za tobą, aby Cię uspokoić.
Ale, że Ty nie chciałeś, to pobiegli co niektórzy tłukąc Ci auto, a Ty znowu zawracasz i znowu swoje robisz.
Do drugiego także się dopiszę.
To nie było odwalanie, tylko uczenie kultury na stacji - Nie wiem, co w tym takiego złego, aby odzywać się z szacunkiem do mechanika na stacji.
  • Do góry
    • 5

#7 MarekA — 204 29/12/2011 - 13:39

MarekA
  • Gracz

*
Popularny

Oskarżeni gracze nie dopuścili by się do tego, znam ich i wiem jak grają ostatnio jak przyjeżdżałem na stację to oni ją ożywili oni próbują jakoś wprowadzić tam jakąkolwiek grę IC, a nie tylko /o tankowanie i nara.
  • Do góry
    • 7

#8 Tom99 — 146 29/12/2011 - 13:46

Tom99
  • Gracz
Tak ?
Kto tutaj odwala. Staliśmy wszyscy spokojnie na stacji w rogu rozmawiając z Ashley Dixon przy szarym Sabre a Ty co ? Swoim pojazdem Hod Dog wjeżdżasz w Nas wraz ze swoim kolegą, który miał czarną nebule.
Robiłeś to nagminnie nawracając na stacji i ponownie wjeżdżając w Nas, bez powodu.
Wsiedliśmy do sultana i chcieliśmy udać się do Central Baru ale Ty jeździłeś za nami... W końcu mieliśmy wypadek na kortach i po...

@Edit
A co do ss'ów to lepiej trzeba było zrobić jak w nas wjeżdżałeś.
A skarga pisana na siłę, tyle z mojej strony.
Pozdrawiam!

Użytkownik Tom99 edytował ten post 29/12/2011 - 13:58

• Do góry
    • 0

#9 Ślizu — 0 29/12/2011 - 14:24

Ślizu
  • Gracz

Pokaż któregokolwiek z ss'ów na którym widać że ja robię BH lub obkładam Twój pojazd pięściami, moja osoba w tytule tej skargi jest chyba zupełnie niepotrzebna.

Wszyscy odwalaliście. Skoro miałes odwagę do odwalania to teraz miej odwagę się przyznać. Ratujesz sobie zadek i wkopujesz kolegów z którymi odwalałes?! Nieładnie.
Dodam od siebie tylko to:

http://img683.imageshack.us/img683/1286/samp348t.png

http://img141.imageshack.us/img141/1926/samp356n.png

http://youtu.be/mhE7OnCU8zY
  • Do góry
    • 0

#10 Rafcio — 164 29/12/2011 - 14:33

Rafcio
  • Gracz
Ehem, no sorki rozjeżdżałeś nas i dziewczynę z którą gadaliśmy, to naturalnym było że chcemy Ci dokopać za to. Poza tym, oprócz filmiku żaden ss'ów nic nie wnioskuje. :>
  • Do góry
    • 0

#11 Joker94 — 163 29/12/2011 - 14:38

Joker94
  • Gracz
Na filmiku doskonale widać, jak wysiadł Thomas Martinez i oddał kilka strzałów z Ak'a. : >
Włączcie sobie filmik w HD. : >

Użytkownik Joker94 edytował ten post 29/12/2011 - 14:43

• Do góry
    • 0

#12 Ślizu — 0 29/12/2011 - 14:39

Ślizu
  • Gracz
Ale ty cwany jesteś. Sorry, dzisiaj chyba Ci na sucho to wszystko nie ujdzie.
-Z tego co wiem w centrum strzelać nie można?
-Na ss'ach widać jak cudownie odwalacie z tymi plakietkami. Lider of mechanikos? Wmawiasz nam, że to nie jest odwalanie?
-Poproszę dowody, że oskarżyciel w Ciebie wjeżdżał. Bo póki co wszystko jest przeciwko tobie.
  • Do góry
    • 0

#13 Just — 12 29/12/2011 - 14:47

Just
  • Gracz
To prawda, stałam z nimi w rogu tej stacji i śmiałam się z nich aż nagle jakiś hot dog zaczął w nas wjeżdżać. Nie mam pojęcia co było tego powodem, ale robił to wyraźnie celowo ponieważ cofał się i rozpędzał w nas lub robił rondo wokół stacji i przy zakręcie specjalnie zahaczał kogoś. No a jak to się skończyło to już doskonale widać na filmiku.
  • Do góry
    • 0

#14 Upadły — 39 29/12/2011 - 15:17

Upadły
  • Gracz

*
Popularny

Ale ty cwany jesteś. Sorry, dzisiaj chyba Ci na sucho to wszystko nie ujdzie.
-Z tego co wiem w centrum strzelać nie można?
-Na ss'ach widać jak cudownie odwalacie z tymi plakietkami. Lider of mechanikos? Wmawiasz nam, że to nie jest odwalanie?
-Poproszę dowody, że oskarżyciel w Ciebie wjeżdżał. Bo póki co wszystko jest przeciwko tobie.

Hm? Co w tym złego że owy gracz miał ustawiony opis jako plakietka z takim napisem, nie widzę w tym nic złego.. On założył tą grupę osób więc może chciał siebie wyróżnić. Jeśli chodzi o AK, może popełnili lekki błąd, ale to zapewne tylko na późną porę. ;) Znam tych, graczy miałem okazje z nimi zagrać i wiem że grają RP. Kierowca paróweczki też nie jest winny, rozjeżdzałeś ich. Najwidoczniej sprowokowałeś ich do użycia oto owej broni, a jeśli przeszkadzała ci ich gra wystarczyło napisać /reporcik - i sprawę ocenił by GameMaster. ;)
  • Do góry
    • 3

#15 Ślizu — 0 29/12/2011 - 15:20

Ślizu
  • Gracz
Myślisz, że nie próbowaliśmy pisać reportów?
Ale oczywoste jest, że owi gracze w ogóle nie odwalają są wręcz profesjonalnymi graczami z KP GOLD.
Ja już swoje skończyłem. Dowody są, wina jest. Oceni wszystko skargorozpoatrywacz.
  • Do góry
    • 0

#16 Kolejarz — 360 29/12/2011 - 15:21

Kolejarz
  • Gracz
Jestem tego samego zdania co kolega wyżej (Upadły) , tym hotdogiem też ładnie ludzi potrafisz za przeproszeniem wkur**ć, grałem wczoraj jakiś czas z nimi i bez powodu nic nie robią to po 1 a po 2 plakietkę sam sobie taką ustawiałem, jeśli Ci coś w plakietkach nie pasuje to najlepiej nie zajeżdżaj na stację, ja nic złego w takich plakietkach nie widzę, w realu możesz sobie założyć firmę z nazwą jaka tylko CI się podoba więc...

//Edit: To był mój 1 i ostatni post tutaj bo w końcu to nie temat do kłótni i spamu.

Użytkownik Kolejarz edytował ten post 29/12/2011 - 15:22

• Do góry
    • 0

#17 JDM — 44 29/12/2011 - 15:28

JDM
  • Gracz
Wielki dopis do skargi. Część tych ludzi jest na stanowisku kierownika w Central Bar. Też tam pracowałem na jednej postaci i wiem na co ich stać. Nie mam żadnych dowodów (jedynie na odwalanie innych kierowników) i bardzo żałuje, ale nie mogłem się powstrzymać żeby tu nie napisać. Mam nadzieje, że wkońcu skończy się wasze odwalanie.
  • Do góry
    • 0

#18 Upadły — 39 29/12/2011 - 15:30

Upadły
  • Gracz

Gdybym nie napisał reporta w grze, to nie pisałbym skargi tutaj. Niestety mój report nie dostał żadnego odzewu.
Nie piszę że jestem całkiem bez winy. Rozjechałem ich, prawda - ale tylko i wyłącznie dlatego, że wbili kumplowi BW na tejże stacji. I rozjechanie było IC, więc nie wiem też dlaczego żaden z nich tego nie odegrał.
Lekki błąd? Wyciąganie broni długiej w samym sercu miasta nazywasz "lekkim błędem"? No ładnie.

Ja akurat nazywam to lekkim błędem, trzeba być wyrozumiałym. Jeśli na ulicach było pusto, byliście może tylko wy, broń została wyciągnięta z uwagą i ostrożnością, tak aby nikt nie widział nie widzę tutaj problemu. Spinacie się strasznie jak byście byli strasznie poszkodowani. ;)

Myślisz, że nie próbowaliśmy pisać reportów?
Ale oczywoste jest, że owi gracze w ogóle nie odwalają są wręcz profesjonalnymi graczami z KP GOLD.
Ja już swoje skończyłem. Dowody są, wina jest. Oceni wszystko skargorozpoatrywacz.

Może, próbowaliście pisać reporty, ale jeśli GameMaster nie reagował, być może miał ich na /rc, a jakoś nic poważnego nie przeskrobali Gm nie reagował.
Zazdrościsz konta premium GOLD? Wystarczy spojrzeć na twój staż tutaj, a ta ich. Różni się prawda? Ja myślę że oskarżeni mają 4x większy poziom od ciebie. A pewnie ze względu na późną porę, być może nie chcialo im się wszystkiego dokładnie odgrywać. Pewnie zrozumieli że jak by odegrali z waszej strony była by to kompletna olewka i dalej byście rozjeżdzali autem oskarżonych. <_<
  • Do góry
    • 2

#19 Upadły — 39 29/12/2011 - 15:42

Upadły
  • Gracz
Dobra, nie spinaj się już. Wyrok przyjdzie sam. Skargorozpatrywacz ma swój rozum i swoją głowę. ;)
  • Do góry
    • 0

#20 micro11 — 314 29/12/2011 - 16:30

micro11
  • Gracz

I tutaj największy Twój błąd, Upadły. Z Twojego posta można wywnioskować, że (Twoim zdaniem oczywiście) ktoś kto ma ponad 1k h online MOŻE ODWALAĆ. Nie ważne która to była godzina. Na stacji było jeszcze kilka osób, a oni tuż obok wyjęli AK. Śmiech na sali.

No, niby kto wyjął te Ak, co ? Bo na pewnie nie ja.
  • Do góry
    • 0

#21 Just — 12 30/12/2011 - 00:47

Just
  • Gracz

*
Popularny

Śmieszni jesteście, i śmieszne będzie jak dostaną za to kare. To było przecież nad ranem, to raz, a każdy wie jak tutaj wygląda gra w nocy (nie oszukujmy się). Po drugie, są to doświadczeni gracze z wysokim poziomem RP, tylko że po co pisać /me i /do do osoby, kótra nie potrafi na nie odpowiednio zareagować/odpowiedzieć? Wiem to nawet po sobie, jakie to beznajdziejne uczucie skoro ty się wysliszasz żeby odegrać dobrą akcje z poszkodowanym (podczas służby w LSMC) a ten ci pisze coś typu '/do zostałem pobity'. A wiem, że tą całą akcje z mechanikami odgrywali w pełni IC, do póki ten hot dog nie zaczął bez powodu w nich wjeżdżać. Jak dla mnie powinno to zostać puszczone im płazem, no, chyba że będzie się powtarzało częściej z tym AK, bo to jedyne bardziej 'groźne dla społeczeństwa' ich wykroczenie. Tyle chciałam dopowiedzieć. Goodnight! :P
  • Do góry
    • 3

#22 Xplode — 309 31/12/2011 - 12:38

Xplode
  • Gracz

*
Popularny

Ja wtrące swoje cztery grosze, bo próbujecie się tutaj udupiać na siłę.
Jeżeli z kimś nie da się grać normalnie, to nawet ja sam bez bicia przyznaje się, że leje go na mordę, bo odsyłanie do poradników i innych rzeczy nic nie daje, a tacy tylko podnoszą ciśnienie - zaraz po takiej akcji oczywiście jest płacz na kropce, straszenie skargą, wyzywanie od debili i idiotów...
Natomiast Ci gracze umieją przy(cenzura)ć poziomem RP, a że strzelili sobie z AK bo ten nie dał im grać, tylko wpieprzał się w nich swoim 'gorącym psem'?
Niech się cieszy, że mnie tam nie było, bo by mu ten gorący piesek wybuchł a mu bym wbił 4 BW pod rząd, jak nie ja to znajomi i nie boję się tego powiedzieć.

Ah tak...
Jeżeli BW to dla Was coś strasznego i nie możecie tego wytrzymać, że ktoś Wam wbił BW i MUSICIE, ale to MUSICIE go udupić z tego powodu, to to nie jest gra dla Was - grasz dla przyjemności czy dla statów? Wy(cenzura) mu w auto, zabij go i po sprawie, a nie piszesz skargi - W moim rozumowaniu dział 'Skargi' powinien być do konkretnych spraw, typu włam na konto, czit itd.
A nie, że Ci fure rozwalili albo wbili dla kolegi BW, idź z kolegą do ślubu jak tak go kochasz, że za niego skargi piszesz.

Użytkownik Xplode edytował ten post 31/12/2011 - 12:41

• Do góry
    • 11

#23 Ślizu — 0 31/12/2011 - 13:57

Ślizu
  • Gracz

To było przecież nad ranem.

No i co z tego? Skoro jesteście takimi "doświadczonymi" graczami, to nie powinniście odwalać w skinach mechaników, na stacji. Dodatkowo nie powinniście strzelać. Macie od tego PD. Starczyło zadzwonić. Oni zawsze są w grze :X
  • Do góry
    • 0

#24 Rafcio — 164 31/12/2011 - 14:20

Rafcio
  • Gracz

*
Popularny

[/font][/color]No i co z tego? Skoro jesteście takimi "doświadczonymi" graczami, to nie powinniście odwalać w skinach mechaników, na stacji. Dodatkowo nie powinniście strzelać. Macie od tego PD. Starczyło zadzwonić. Oni zawsze są w grze :X

Jakoś nikt inny prócz Ciebie tego za odwalanie nie uznaje, ba - nawet pochwały za tą grę na nasze osoby są, hm...moim zdaniem ta skarga jest już do odrzucenia bo żadnych sensownych dowodów nie ma, a co do strzelania z kałacha, to mogłeś nas nie rozjeżdżać, masz teraz karę, poza tym jest to jedynie gra IC, za którą kolega pisze skargę co jest śmieszne. :lol:
  • Do góry
    • 3

#25 Tom99 — 146 31/12/2011 - 14:20

Tom99
  • Gracz

*
Popularny

[/font][/color]No i co z tego? Skoro jesteście takimi "doświadczonymi" graczami, to nie powinniście odwalać w skinach mechaników, na stacji. Dodatkowo nie powinniście strzelać. Macie od tego PD. Starczyło zadzwonić. Oni zawsze są w grze :X

Zrozum człowieku... Graliśmy ładnie IC ucząc ludzi kultury do mechaników a nie "Mechanik!!" i od razu Ci jakiś leci.
To, że Ty nie umiesz powiedzieć "Proszę" przy zatankowaniu to nie nasz problem. Twój kolega powiedział, że "Kolega powiedział mi, że na stacji odwalają..." Czyż to nie MG ?
Staliśmy spokojnie z dziewczyną a Wy w Nas wjeżdżaliście bez powód twierdząc, że wbiliśmy BW waszemu ziomkowi ? To kolejny pretekst do tego byście Wy nie byli karani...
Jesteście tak żałośni, że aż śmieszni.

Użytkownik Tom99 edytował ten post 31/12/2011 - 14:22

• Do góry
    • 3

#26 Ślizu — 0 31/12/2011 - 15:42

Ślizu
  • Gracz

moim zdaniem ta skarga jest już do odrzucenia bo żadnych sensownych dowodów nie ma

Co za tupet.
  • Do góry
    • 0

#27 Tom99 — 146 31/12/2011 - 15:44

Tom99
  • Gracz

Co za tupet.

Tylko tyle masz do powiedzenia w tej skardze ?
To nie temat do napinania się.
  • Do góry
    • 0

#28 Chicano — 559 31/12/2011 - 16:45

Chicano
  • Gracz
do gry gracza 'Benny Alberti' nie mam zastrzeżeń, znam go- gra dobrze, bynajmniej w Medical Center. Na SS'ie mało widać. I tak Cię kocham Andrzej.
  • Do góry
    • 2

#29 Solis95 — 4 01/01/2012 - 03:42

Solis95
  • Gracz
Kto był to widział jak prawie cały serwer DM'ił straciłem na tym 500 dolarów, nie podoba mi się takie odwalanie iż obniża to poziom.
  • Do góry
    • 0

#30 Upadły — 39 01/01/2012 - 21:15

Upadły
  • Gracz

*
Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=m2iBl79pSdc&
Ładnie tutaj widać jak kolega Benny_Alberti nie odegrał potrącenia przez samochód. :)

Widać, że nie masz nic do roboty, oprócz grania. Wyluzuj, gdybym wypisał tutaj twoje nieodegrane wypadki, etc.. było by ich 6 razy więcej..
  • Do góry
    • 3

#31 micro11 — 314 01/01/2012 - 21:43

micro11
  • Gracz

http://www.youtube.com/watch?v=m2iBl79pSdc&
Ładnie tutaj widać jak kolega Benny_Alberti nie odegrał potrącenia przez samochód. :)

Podczas akcji nie odgrywa się, jak byś wiedział. Nie masz nic lepszego, tylko dawania durnych filmików ? i nabijanie sobie postów ? :huh:
  • Do góry
    • 0

#32 Ślizu — 0 02/01/2012 - 13:34

Ślizu
  • Gracz

Podczas akcji nie odgrywa się, jak byś wiedział. Nie masz nic lepszego, tylko dawania durnych filmików ? i nabijanie sobie postów ? :huh:

Nie pyskuj, nie obiecuj, nie płacz. Jak macie zamiar wyliczać mu jego nieodegrania, to zróbcie to.
Niby dlaczego w trakcie akcji się nie odgrywa, co?
  • Do góry
    • 0

#33 micro11 — 314 02/01/2012 - 13:48

micro11
  • Gracz

[/font][/color]
Nie pyskuj, nie obiecuj, nie płacz. Jak macie zamiar wyliczać mu jego nieodegrania, to zróbcie to.

Bo jest strzelanina albo pościg, to każdy jak by chciał odgrywać, to ścigany pojazd by uciekł. >.<
Po za tym. Koniec tutaj jakichkolwiek dyskusji, przyjdzie skargorozpatrywacz, to sam da kare, a nie ludzie, którzy nie są powiązane w tej skardze. :rolleyes:
  • Do góry
    • 0

#34 Tom99 — 146 02/01/2012 - 15:21

Tom99
  • Gracz

[/font][/color]

Co tam piszesz ?
Administracja Nas nie kara za to...
Lider PD tak ustalił i to taki układ "Pościg kończy się na BW naszym bądź uciekiniera"
Więc pa... Jak nic innego nie wnosisz do skargi. Starasz się udupić każdego na siłę... :grin:

Użytkownik Tom99 edytował ten post 02/01/2012 - 15:21

• Do góry
    • 0

#35 Patrykx — 169 02/01/2012 - 18:22

Patrykx
  • Gracz

*
Popularny

Co za tupet.

ty masz tupet robiac mk
  • Do góry
    • 4

#36 Ernest123 — 506 04/01/2012 - 17:23

Ernest123
  • Gracz
Vubuch, zrobiles mg... Sam napisales, ze wbili twoim znajomym bw, a ty podjechales i rozjechales ich. Znam ich, wiem jak grają, moze zaczal do cb strzelac, ale ja bym sie tez Wkur*** jak by mnie ktos rozjezdzal podczas rozmowy itp...
  • Do góry
    • 1

#37 Schizofrenia91 — 14 05/01/2012 - 15:28

Schizofrenia91
  • Gracz

Vubuch, zrobiles mg... Sam napisales, ze wbili twoim znajomym bw, a ty podjechales i rozjechales ich. Znam ich, wiem jak grają, moze zaczal do cb strzelac, ale ja bym sie tez Wkur*** jak by mnie ktos rozjezdzal podczas rozmowy itp...

A on się w(cenzura)ił, że odwalają na stacji. Usprawiedliwiasz kolegę i odwracasz kota ogonem.
  • Do góry
    • 0

#38 micro11 — 314 05/01/2012 - 16:14

micro11
  • Gracz

A on się w(cenzura)ił, że odwalają na stacji. Usprawiedliwiasz kolegę i odwracasz kota ogonem.

Przy czym robiąc MG. Nie jesteś powiązany ze skargą to do widzenia. Tutaj się wypowiadając ludzie powiązani ze skargą, a nie do nabijania postów.
  • Do góry
    • 0

#39 Schizofrenia91 — 14 05/01/2012 - 16:44

Schizofrenia91
  • Gracz

Przy czym robiąc MG. Nie jesteś powiązany ze skargą to do widzenia. Tutaj się wypowiadając ludzie powiązani ze skargą, a nie do nabijania postów.

Po pierwsze to "powiązana" a po drugie to nie widzę żeby kolega Dominik był w jakiś sposób z nią powiązany.

@edit jeśli boli Cię nabijanie postów to pisz na PW (jeśli chcesz dyskutować).

Użytkownik Schizofrenia91 edytował ten post 05/01/2012 - 16:46

• Do góry
    • 0

#40 Tom99 — 146 05/01/2012 - 16:50

Tom99
  • Gracz
Wyjdź już z tego tematu.
Nie wnosisz nic do tej sprawy - :fp:
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych