Imię i nazwisko oskarżającego: Alexandre Price
Opis sytuacji: W dniu dzisiejszym US Army przeprowadzało rekrutację, wszystko było zgodnie z planem, razem z rekrutami wybraliśmy się do Area69 w celu przeprowadzenia krótkiego wykładu na temat ich przyszłej pracy. W czasie owej akademii Jamal podpadł dowódcy, który ten wyprosił go z naszej bazy. Później rekrut kręcił się jeszcze pewien czas na naszym terenie, więc razem z kilkoma żołnierzami postanowiliśmy go przegonił. Tak więc wyszedłem za bramę i dawałem osobnikowi kilka ostrzeżeń, które miały na celu przestraszyć go, tudzież miał on odejść. Gdy to nie skutkowało jeden z żołnierzy oddał strzał ostrzegawczy, potem skończyło się nieco gorzej, dostał w nogę, nic nie odegrał - co gorsza zaczął uciekać! odegrałem że go złapałem i położyłem na glebę, zapytałem nawet na /do czy udane, odpowiedzi nie było, Jamal dalej kontynuował ucieczkę, gdy mu się znudziło postanowił dać na naszych oczach /q. Tak więc to chyba wszystko wytłumacza.
Screen: (obowiązkowe)http://imageshack.us...2/samp272m.png/
Proponowana kara: Blokada postaci będzie chyba sprawiedliwą karą, niech ma nauczkę.
Użytkownik BartekF39 edytował ten post 30/08/2011 - 01:52

Temat jest zamknięty