Proponowana kara: Zdegradowanie tego człowieka z pozycji GM'a, badź zniżenie go do 1 lvl'a.Uploaded with ImageShack.us

Proponowana kara: Zdegradowanie tego człowieka z pozycji GM'a, badź zniżenie go do 1 lvl'a.Użytkownik Patryk_Satsuma edytował ten post 16/08/2011 - 17:03
Dla Kamila, choć za swoje teksty do GameMastera powinieneś otrzymać banicję.
Użytkownik arche edytował ten post 16/08/2011 - 16:47
Jestem związany ze skargą.
Czepianie się o byle co? Oj kolego, zawsze rozważam wszystkie za i przeciw najpierw sprawdzamy kartotekę jeśli brak jakichkolwiek wpisów za drobnostki puszczamy bądź dajemy najniższy wymiar mandatu.
Przejechanie na czerwonym świetle to nie jest byle czepianie się wiesz jakie zagrożenie w realnym życiu może wyniknąć z tego czynu? Naraziłeś na życie siebie, swojego pasażera jak i innych uczestników ruchu. Nawet nie wysiadłem z samochodu, żeby zaprosić Cię do siebie a wy już do nas z mordą, że było zielone.
Tak jak i wy traktujecie nas tak i my traktujemy was. Jeśli jest się miłym wszystko dokładnie wytłumaczy sytuacja diametralnie się zmienia.
Powiem tak - to był jeden wielki płacz OOC, który przeniósł się na /do - i upomniałem gracza warnem. Gracz Yuuta dostał tylko blokadę OOC z mojej dobroci. To powinna być dużo większa kara.
Moje /do było przed rozmową ooc, więc nie myl kolejności, ale nie możesz mi zaprzeczyć, że nie są to Twoi koledzy. Proszę Cię, postawiłeś nas w sytuacji, gdzie musieliśmy się bronić, mój kolega którego znam od wczesnego dzieciństwa, słynie z tego, ze jest wybuchowy. Łatwo się denerwuje. Tutaj nie możesz widzieć błędów tylko jednej strony.
Gracz Yuuta dostał tylko blokadę OOC z mojej dobroci. To powinna być dużo większa kara. Ciekawe jak on chciał wyjaśnić sprawę jeżdżąc po mnie na kropce.
A Ty oczywiście byłeś aniołkiem, słuchaj - nie jestem pedałem, więc nie pozwalaj sobie za dużo, "kochanie" to sobie możesz pisać do dziewczyny, ale nie do mnie ! Ja sobie na to nie pozwalam, rozumiesz ?
Napisałem tak bo się po prostu na mnie unosiłeś? Chyba ty źle rozumiesz słowo "Kochanie". Czekałem aż przestaniesz dojeżdżać, a ty dalej więc kara jak najbardziej słuszna.
Użytkownik arche edytował ten post 16/08/2011 - 17:54
Użytkownik Noe edytował ten post 16/08/2011 - 18:07
Ja jestem tylko bardzo ciekawy w jaki sposób znalazłeś się akurat w miejscu kontroli twojego kolegi
Użytkownik arche edytował ten post 16/08/2011 - 18:22
Słuchaj ty cały gamemasterze. Kogo to obchodzi, że nie chciałeś w tym znaczeniu użyć słowa "kochanie"? Powiedziałbyś do mnie kochanie na ulicy to bym ci przypier****ł. Sory, ale nie liczy się co ty chciałeś przekazać, lecz co odebrała osoba do któej to powiedziałeś. Dajesz jakies durne blokady etc. Mój kolega odebrał "kochanie" jako nazwanie go pedałem, a co gorsza, ze sam się nim nazwałeś. Jeżeli mówisz do kogoś kochanie i ta osoba nie ejst dziewczyną to znaczy, że jesteś pedałem
A jeżeli to miałobyć zabawne to ci to kur** nie wyszło, i jako GM wiecej nie baw sie w dopcipnisia tylko fachowo udzielaj pomocy, nie stronniczo. Jak sędzia na meczach, rozumiesz?
Że tak powiem, co najwyżej mógłbyś się zesrać.Powiedziałbyś do mnie kochanie na ulicy to bym ci przypier****ł.
![]() |
Blad GM'ow oraz legalny metagaming na serwerze?Napisany przez livvka, 12/08/2017 |
|
|
|
![]() |
Problem z graczem, który mnie oszukałNapisany przez Mobik69, 31/12/2016 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Skarga na LSPDNapisany przez Finrozbojnik, 30/12/2016 |