Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga Gamemaster 3F530

skarga skarga gm

• Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ten Jasiek — 396 16/08/2011 - 14:41

Ten Jasiek
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego:Gamemaster 3F530Imię i nazwisko oskarżającego:Kenji Kagawa oraz Yuuta TakahashiOpis sytuacji: Wyjeżdżamy z naszego parkingu pod napisem Vinewood. Mijamy światła, nie pamiętam dokładnie na jakim świetle. Na środku skrzyżowania potykamy się z radiowozem PD, który nas poprosił o zjazd na pobocze. Wykonaliśmy to, uprzednio krzycząc, że było zielone. Po rozmowie PD, ni z gruchy ni z pietruchy nasz kochany policjant wciąga nie wiadomo co do odtwarzania nagarnia z kamery na zderzaku. Moim zdaniem powinno być to opisane opisem na aucie, ze dany pojazd a zamontowane kamery. Wtedy ja otrzymałem warna za napisanie głupiego /do, cytuję Równie dobrze mój Boxville, mógł zmienić kolor podczas jazdy. Nikt nie zrozumiał ironii, ale no cóż niech będzie. Kara jest rzekomo słuszna. Następnie, rozpoczęła się mała dyskusja ooc, którą nasz gamemaster, wraz ze swymi kolegami rozpoczął, nie miał ani przez chwile na myśli rozpatrzenia moich argumentów. W końcu jeśli ktoś jest gamemasterem, to przecież wszystko wie z tego wnika. Gamemaster nie potrafi na spokojnie wytłumaczyć, tylko od razu do mojego kolegi. Wychodzi z tekstem "Chciałbyś Kochanie". Jego to uraziło, gdyż to sugeruje jego orientację seksualną. Gamemaster cały czas trzymał stronę swoich kolegów z PD, nawet nie miał ochoty nas wysłuchać. Od razu mówię, ze z nerwów gdy kolejny raz nie dawał sobie dać nic do wiadomości, powiedziałem, że jest żałosny. Bo tak też się zachowywał. Takie zachowanie jak na GM'a, bronienie kolegów, którzy jak wiadomo są słynni z tego, ze czepiają się o byle pierdoły IC i nie da się z nimi dogadać, szczególnie Fedor Torres. Mogę podać co najmniej 10 przykładów, którzy nie mogli się z nimi dogadać. Trochę więcej zrozumienia dla organizacji przestępczych. Widać, ze nie był nigdy dany osobnik członkiem danego zrzeszenia. A po skinach oczywiście, nie dają spokoju. Dziękuje.Screen:
Dołączona grafikaDołączona grafikaProponowana kara: Zdegradowanie tego człowieka z pozycji GM'a, badź zniżenie go do 1 lvl'a.

Uploaded with ImageShack.us
  • Do góry
    • 0

#2 iPaweł — 6908 16/08/2011 - 16:14

iPaweł
  • Gracz
Dla Kamila, choć za swoje teksty do GameMastera powinieneś otrzymać banicję. :>
  • Do góry
    • 0

#3 Satsu — 27 16/08/2011 - 16:38

Satsu
  • Gracz
Dla mnie głupotą jest wtrącanie się w sprawy graczy przez Gamemastera, oczywiście mówię tu o takich sytuacjach jak ta, gdzie gracze nie popełnili żadnego błędu, w końcu sprzeczka z policjantami jest normalną rzeczą.
A przez wybryki gamemastera który jak zawsze myśli, że wolno mu wszystko, ktoś dostał karę.
A tak zwane "Dojazdy na kropce" to tylko wymysł Twojej wyobraźni, gdyż Yuuta tylko zasugerował abyś sprawdził czy Ciebie tam nie ma, i generalnie dostał karę tylko i wyłącznie przez to, że Gamemaster najwyraźniej się obraził i uciekł do swojej najlepszej broni jaką jest "umilanie" graczom gry i czasu, a wszystko przez słowa w których nie ma ani jednej obrazy.
Błagam was, skoro widzicie, że jest gdzieś jakaś akcja, to ok, możecie to sprawdzić ale właśnie przez Twoje zachowanie zepsuliście akcję RP, do których niby dążycie, i takie coś świadczy o tym, że zaprzeczacie sami sobie i swoim przekonaniom.
Jestem powiązany w jakiś sposób ze skargą, ponieważ miałem już styczność z tym Gamemasterem.
Powiem wprost, nie jestem zadowolony z jego pracy.

Użytkownik Patryk_Satsuma edytował ten post 16/08/2011 - 17:03

• Do góry
    • 0

#4 arche — 28 16/08/2011 - 16:46

arche
  • Gracz

Dla Kamila, choć za swoje teksty do GameMastera powinieneś otrzymać banicję. :>

Przepraszam Cię, ale GameMaster nie jest bogiem, to jest świat wirtualny ...

Ja sobie nie życzę, żeby ktoś do mnie mówił w taki sposób "Chciałbyś, kochanie" Jeśli to była ironia, to jej najwyraźniej nie wyczułem. Bardzo się zdenerwowałem, co on mnie ma za jakiegoś pedała ?

Niech Kamil weźmie to pod uwagę przy rozpatrywaniu tej skargi.

Użytkownik arche edytował ten post 16/08/2011 - 16:47

• Do góry
    • 1

#5 wakacyjnie — 13 16/08/2011 - 16:48

wakacyjnie
  • Świeżak
Jestem związany ze skargą.
Czepianie się o byle co? Oj kolego, zawsze rozważam wszystkie za i przeciw najpierw sprawdzamy kartotekę jeśli brak jakichkolwiek wpisów za drobnostki puszczamy bądź dajemy najniższy wymiar mandatu.
Przejechanie na czerwonym świetle to nie jest byle czepianie się wiesz jakie zagrożenie w realnym życiu może wyniknąć z tego czynu? Naraziłeś na życie siebie, swojego pasażera jak i innych uczestników ruchu. Nawet nie wysiadłem z samochodu, żeby zaprosić Cię do siebie a wy już do nas z mordą, że było zielone.

Tak jak i wy traktujecie nas tak i my traktujemy was. Jeśli jest się miłym wszystko dokładnie wytłumaczy sytuacja diametralnie się zmienia.
  • Do góry
    • 1

#6 Vogel — 0 16/08/2011 - 17:01

Vogel
  • Świeżak
Powiem tak, czytając ten tekst stwierdziłem, że to jakiś żart. Ss-y jednak oddaja całą sytuację. GameMaster robi sobie chyba jakieś jaja. Co mnie to obchodzi, że jest on gamemasterem? Nie obchodzi mnie to, jest takim samym obywatelem co ja, i na czacie OOC przez kabelki nie bedzie się wywyższał. Jeżeli chce mogę spotkać się z kimś takim w sądzie o obraze. GameMaster jest takim samym człowiekiem jak ja i nie ma prawa mnie obrażać tak jak ja jego. A na temat policji na n4g juz nic nie mowie. Człowiek czepia się o byle co. Czy to ma jakiś sens? Jade autem ulica i zbiora mnie bo maja jakis zasrany kaprys? Rowniez denerwuja mnie gracze nie odgrywajacy RP. Czy podczas napadu normalnie czlowiek wyciagnie telefon i zacznie dzwonic? Widze go i nie powinien tego zrobic. Tacy gracze zasługują na banicje. Skoro mamy grać RP to nie róbmy sobie jaj że wbija GM i jedzie po wszystkich ze PD ma racje. Pozdro -.-
  • Do góry
    • 0

#7 Ten Jasiek — 396 16/08/2011 - 17:01

Ten Jasiek
  • Gracz

Jestem związany ze skargą.
Czepianie się o byle co? Oj kolego, zawsze rozważam wszystkie za i przeciw najpierw sprawdzamy kartotekę jeśli brak jakichkolwiek wpisów za drobnostki puszczamy bądź dajemy najniższy wymiar mandatu.
Przejechanie na czerwonym świetle to nie jest byle czepianie się wiesz jakie zagrożenie w realnym życiu może wyniknąć z tego czynu? Naraziłeś na życie siebie, swojego pasażera jak i innych uczestników ruchu. Nawet nie wysiadłem z samochodu, żeby zaprosić Cię do siebie a wy już do nas z mordą, że było zielone.

Tak jak i wy traktujecie nas tak i my traktujemy was. Jeśli jest się miłym wszystko dokładnie wytłumaczy sytuacja diametralnie się zmienia.

Sorry, ale miałem już z Tobą pewien zatarg wcześniej i nie dało się po dobroci. Prosiliśmy i tak dalej i nic. Wy jesteście czasami tak bezduszni, ze masakra. Nie znacie dobrego zachowania, miłego. Nie dodałem o grożeniu reportem, więc sorry. Ale powiedzcie mi, czy wina nie leży po obu stronach sporu. Tylko my zostaliśmy ukarani. A Gamemaster był jak najbardziej stronniczy i o to mam żal. Nic więcej. Bo mandat cóż się należał, ja nie widziałem światła, bo się zagapiłem. Zacząłem walczyć o swoje, ale powiedzcie mi czemu nie korzystamy ze skryptu którego mamy tak dużo. Ciężko napisać, że auto jest wyposażone w kamery na zderzakach ? Równie dobrze, ja mogłem wtedy napisać, ze moje rejetracje były pryskane specjalnym sprejem, by nie były widoczne dla kamer i co ? Zrozumcie, choć po części nas.
  • Do góry
    • 0

#8 arche — 28 16/08/2011 - 17:02

arche
  • Gracz
Nie chodzi tutaj o to jak Wy nas traktujecie, czy my Was :) W ogóle nie obchodzi mnie to...

Każdy byłby zdenerwowany po takiej interwencji GameMaster'a ... GM powinien być przykładem dla każdego gracza, pomocny w każdej sytuacji, umiejący zrozumieć każdego gracza. GameMaster3F530 może i zaskoczył większość graczy swoją grą, za co otrzymał miano GM serwera, ale w tej sytuacji nie pokazał tych pozytywnych cech, myślałem, że po takiej reformie, jaka nastąpiła na net4game, administracja będzie starała się zrozumieć każdego ze stron ? No, ale każdy ma swoich wrogów, przyjaciół. Zawsze tak zostanie, tego nie da się zmieni.
  • Do góry
    • 0

#9 Parra — 2 16/08/2011 - 17:03

Parra
  • Świeżak
Powiem tak - to był jeden wielki płacz OOC, który przeniósł się na /do - i upomniałem gracza warnem. Gracz Yuuta dostał tylko blokadę OOC z mojej dobroci. To powinna być dużo większa kara. Ciekawe jak on chciał wyjaśnić sprawę jeżdżąc po mnie na kropce.
  • Do góry
    • 0

#10 Ten Jasiek — 396 16/08/2011 - 17:07

Ten Jasiek
  • Gracz

Powiem tak - to był jeden wielki płacz OOC, który przeniósł się na /do - i upomniałem gracza warnem. Gracz Yuuta dostał tylko blokadę OOC z mojej dobroci. To powinna być dużo większa kara.

Moje /do było przed rozmową ooc, więc nie myl kolejności, ale nie możesz mi zaprzeczyć, że nie są to Twoi koledzy. Proszę Cię, postawiłeś nas w sytuacji, gdzie musieliśmy się bronić, mój kolega którego znam od wczesnego dzieciństwa, słynie z tego, ze jest wybuchowy. Łatwo się denerwuje. Tutaj nie możesz widzieć błędów tylko jednej strony.
  • Do góry
    • 0

#11 Parra — 2 16/08/2011 - 17:13

Parra
  • Świeżak

Moje /do było przed rozmową ooc, więc nie myl kolejności, ale nie możesz mi zaprzeczyć, że nie są to Twoi koledzy. Proszę Cię, postawiłeś nas w sytuacji, gdzie musieliśmy się bronić, mój kolega którego znam od wczesnego dzieciństwa, słynie z tego, ze jest wybuchowy. Łatwo się denerwuje. Tutaj nie możesz widzieć błędów tylko jednej strony.

Jeżeli łatwo się denerwuje to tylko i wyłącznie za to dostał blokadę. Poczekajmy na rozpatrzenie skargi przez Kamila Borowskiego.
  • Do góry
    • 0

#12 arche — 28 16/08/2011 - 17:15

arche
  • Gracz

Gracz Yuuta dostał tylko blokadę OOC z mojej dobroci. To powinna być dużo większa kara. Ciekawe jak on chciał wyjaśnić sprawę jeżdżąc po mnie na kropce.

A Ty oczywiście byłeś aniołkiem, słuchaj - nie jestem pedałem, więc nie pozwalaj sobie za dużo, "kochanie" to sobie możesz pisać do dziewczyny, ale nie do mnie ! Ja sobie na to nie pozwalam, rozumiesz ?
  • Do góry
    • 0

#13 Parra — 2 16/08/2011 - 17:21

Parra
  • Świeżak

A Ty oczywiście byłeś aniołkiem, słuchaj - nie jestem pedałem, więc nie pozwalaj sobie za dużo, "kochanie" to sobie możesz pisać do dziewczyny, ale nie do mnie ! Ja sobie na to nie pozwalam, rozumiesz ?

Napisałem tak bo się po prostu na mnie unosiłeś? Chyba ty źle rozumiesz słowo "Kochanie". Czekałem aż przestaniesz dojeżdżać, a ty dalej więc kara jak najbardziej słuszna.
  • Do góry
    • 2

#14 arche — 28 16/08/2011 - 17:46

arche
  • Gracz
Dalej ? raz Cię tylko obraziłem, za co na prawdę Cię przepraszam ... Nie rozumiesz, nie dąłeś sobie nic powiedzieć na kropce, co było irytującym zachowaniem z Twojej strony... Kochanie ? Napisałeś to na czacie OOC, ja to zrozumiałem bardzo dobrze, nie jestem pedałem i powinieneś się powstrzymać trochę z ta karą... Jakbyś napsiał " Spokojnie, wytłumaczymy sobie wszystko" świadczyłoby o tym, że chcesz, aby cała sytuacja była perfekcyjnie wyjaśniona, lecz swoich kumpli trzeba bronić, no nie ?

Napisałem tak bo się po prostu na mnie unosiłeś? Chyba ty źle rozumiesz słowo "Kochanie". Czekałem aż przestaniesz dojeżdżać, a ty dalej więc kara jak najbardziej słuszna.

Mogłeś czuć się urażony jak napisałem "idź zoabczyć czy Ciebie tam nie ma " Byłem już totalnie nabuzowany, ale ile mam CI mówi, że byłem od początku akcji. Wiem dokładnie, co to jest kłamstwo OOC ... Zauważyłeś winę tylko po naszej stronie, co jest zaskakujące, ponieważ ja sam zauważyłem kilka błędów RP ze strony policji.

Użytkownik arche edytował ten post 16/08/2011 - 17:54

• Do góry
    • 0

#15 Parra — 2 16/08/2011 - 17:55

Parra
  • Świeżak
Powiem tak: Jak dla mnie temat jest skończony i wyczerpany. Jednym słowem kara jest słuszna. Słowo "Kochanie" użyte przeze mnie było może w tej sytuacji nietrafne, ale po prostu tak już ująłem. Nie chodziło mi o to, że jesteś innej orientacji czy coś więc tak tego nie odbieraj. Ja jestem tylko bardzo ciekawy w jaki sposób znalazłeś się akurat w miejscu kontroli twojego kolegi, ale to już będzie potem sprawdzane. Poczekajmy na werdykt Kamila.
  • Do góry
    • 0

#16 2 palce w Natalce — 101 16/08/2011 - 18:00

2 palce w Natalce
  • Gracz
Witam, zauważałyłem skargę i grzechem byłoby się nie wypowiedzieć, jest powiązany ze skargą, ponieważ miałem z nim styczność. GameMaster jest stronniczy, a to co napisał Yuuta nie jest dokładną obrazą, napisał żebyś poszedł zobaczyć czy Ciebie tam nie ma ? Co w tym złego ? Rozumiem, jakby napsiał, że jesteś totalnym debilem, to byłaby inna rozmowa, ale my jako gracze mamy także prawa, trochę szacunku nam się należy... Jeśli Kenji otrzymał warn'a za durne /do, to Ty jako gracz dostałbyś za durny tekst na kropce "chciałbyś, kochanie" Co Ty sobie w ogóle wyobrażasz ? Masz coś do jego orientacji seksualnej ? Właśnie takim zachowaniem przezentujesz swój egoizm, napisałbym tu o moich doczynieniach z Tobą, ale wypowiedziałem się tylko o tej sytuacji ... O ile się nie mylę byłeś w PD, więc już można było spodziewać się przed akcją, która była bardzo dobrze rozgrywana do momentu, aż Ty wkroczyłeś i jak widać, zaczął się wielki flejm... Takiego zachowania nie powinieneś prezentować. Myślę, że Kamil pomysli o graczach, którzy są zgoryczeni takim zachowaniem. Dziękuję, to wszystko z mojej strony.

Użytkownik Noe edytował ten post 16/08/2011 - 18:07

• Do góry
    • 0

#17 arche — 28 16/08/2011 - 18:20

arche
  • Gracz

Ja jestem tylko bardzo ciekawy w jaki sposób znalazłeś się akurat w miejscu kontroli twojego kolegi

Może mogłeś troszkę pomyśleć i dokładniej się zastanowić ?

Wyjeżdżamy z naszego parkingu pod napisem Vinewood.

Jako zwykły gracz mógłbym prosić Cię o czytanie ze zrozumieniem ?

Czekamy na wypowiedź Kamila.

Użytkownik arche edytował ten post 16/08/2011 - 18:22

• Do góry
    • 0

#18 Vogel — 0 16/08/2011 - 18:27

Vogel
  • Świeżak
Słuchaj ty cały gamemasterze. Kogo to obchodzi, że nie chciałeś w tym znaczeniu użyć słowa "kochanie"? Powiedziałbyś do mnie kochanie na ulicy to bym ci przypier****ł. Sory, ale nie liczy się co ty chciałeś przekazać, lecz co odebrała osoba do któej to powiedziałeś. Dajesz jakies durne blokady etc. Mój kolega odebrał "kochanie" jako nazwanie go pedałem, a co gorsza, ze sam się nim nazwałeś. Jeżeli mówisz do kogoś kochanie i ta osoba nie ejst dziewczyną to znaczy, że jesteś pedałem :P A jeżeli to miałobyć zabawne to ci to kur** nie wyszło, i jako GM wiecej nie baw sie w dopcipnisia tylko fachowo udzielaj pomocy, nie stronniczo. Jak sędzia na meczach, rozumiesz?
  • Do góry
    • 0

#19 Parra — 2 16/08/2011 - 18:52

Parra
  • Świeżak

Słuchaj ty cały gamemasterze. Kogo to obchodzi, że nie chciałeś w tym znaczeniu użyć słowa "kochanie"? Powiedziałbyś do mnie kochanie na ulicy to bym ci przypier****ł. Sory, ale nie liczy się co ty chciałeś przekazać, lecz co odebrała osoba do któej to powiedziałeś. Dajesz jakies durne blokady etc. Mój kolega odebrał "kochanie" jako nazwanie go pedałem, a co gorsza, ze sam się nim nazwałeś. Jeżeli mówisz do kogoś kochanie i ta osoba nie ejst dziewczyną to znaczy, że jesteś pedałem :P A jeżeli to miałobyć zabawne to ci to kur** nie wyszło, i jako GM wiecej nie baw sie w dopcipnisia tylko fachowo udzielaj pomocy, nie stronniczo. Jak sędzia na meczach, rozumiesz?

Tego komentować nie będę, bo nie ma po co. Jeżeli myślicie, że całą mafią chcecie mnie dojechać to wam się to nie uda. Myślicie, że w słowach jesteście mocni? Jak chcesz się wyżyć na kimś to sobie znajdź kogoś innego.
  • Do góry
    • 0

#20 Olekx — 4184 16/08/2011 - 18:58

Olekx
  • Gracz

Powiedziałbyś do mnie kochanie na ulicy to bym ci przypier****ł.

Że tak powiem, co najwyżej mógłbyś się zesrać.

Jak napisał Paweł - jest to skarga do rozpatrzenia przez Kamila Borowskiego, tak więc zamykam ten temat.
  • Do góry
    • 2

#21 arche — 28 17/08/2011 - 10:36

arche
  • Gracz
Wszystko zostało wytłumaczone, temat do zamknięcia :)

Przepraszam za wszelkie niedogodności, skarga w tym przypadku była zbędna, przez rozmowę można wszystko sobie wyjaśnić i tak też się stało.
  • Do góry
    • 0

#22 wakacyjnie — 13 19/08/2011 - 08:16

wakacyjnie
  • Świeżak
Te bujne wymyślone informacje są podane do naszego użytku przez Olka...

Skąd wiedział, że sytuacja ma miejsce zapewne poszedł report za wasz płacz.
Z wami zawsze są jakieś płacze, chcecie na siłę pokazać jakimi to pro graczami jesteście, lecz wam to nie wychodzi.
Cała akcja trwała by 5 minut jakbyście nie wymyślali głupich rzeczy.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych