Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wrestling

• Please log in to reply
1286 odpowiedzi w tym temacie

#521 Cziil — 267 03/01/2012 - 16:06

Cziil
  • Gracz
Y2J! <3
  • Do góry
    • 0

#522 Szpaq — 278 03/01/2012 - 19:07

Szpaq
  • Gracz
a ja się zawiodłem na tym RAW, oczekiwałem czegoś lepszego, no ale zobaczymy co będzie za tydzień, bo ten Jericho bardzo podejrzany był. ;)
  • Do góry
    • 1

#523 VayneMaster — 66 03/01/2012 - 20:44

VayneMaster
  • Gracz
Y2J is back, i love that <3

Ale teraz wróćmy na chwilę do filmików z serii "It begins" bo to ciekawi mnie nadal. Niby Y2J powrócił wszystko fajnie, ale w filmikach jest mowa o jakimś sekrecie (przy samym powrocie ta dziewczyna mówi mu coś na ucho) tamten chłopak(Y2J, tak?) mówi coś, że ona mu powiedziała coś itd. A ostatnie słowa, prawie że każdego filmiku były "I cannot help you anymore", a jak wiemy 'hasłem przewodnim' Chrisa jest "Save us", więc to mnie też ciekawi. Przyjmując, że z filmiku chłopak jest już usunięty, dziewczyna zostaje, co z nią? Myślicie, że coś do tego jeszcze nawiążą, czy Y2J powrócił i już nic z tą dziewczyną się dziać nie będzie?

R-Truth dalej gada z Jimmy, tylko teraz po face'owsku, i git :D Nie mogę sie doczekać aż w końcu będzie powrót tego kogos...

Little Jimmy is ok!
  • Do góry
    • 0

#524 Cziil — 267 03/01/2012 - 20:49

Cziil
  • Gracz
miejcie na uwadze, że Y2J powrócił jako heel, robiąc w chuja smartów. ;d
  • Do góry
    • 0

#525 Szpaq — 278 03/01/2012 - 21:00

Szpaq
  • Gracz

miejcie na uwadze, że Y2J powrócił jako heel, robiąc w chuja smartów. ;d

co ty, on nie wrócił jako czysty heel, bo gdzie ty to niby zauważyłeś? Wiem, że pod koniec jego zachowanie było lekko heelowskie, ale myslę że wszystko powinno się wytłumaczyć na kolejnych tygodniówkach.
  • Do góry
    • 0

#526 Prawda — 98 03/01/2012 - 21:40

Prawda
  • Gracz
Jakieś to dziwne, wziął mikrofon miał gadać i wyrzucił z ręki...nie kapuję tego - czekam z zainteresowaniem na następne Raw co się będzie działo..

A co do tej dziewczyny, omyślam się, a nawet jestem pewien, że mało kto zwrócił na to uwagę, ale kwestią czasu jest przybycie drugiej osoby, kobiety i coś czuję, że może to być sama Stephanie McMahon. Może mało kto to pamięta, ale Chris zawsze miał dziwne ukłądy, stosunki itp z Steph, ale chodzi oczywiście o dekadę temu, gdzie to bardzo często dochodziło do wielu segmentów między nimi. To właśnie dopiero Steph, albo ewentualnie inna dziewczynka, może namieszać, by dopiero zaczęło się coś dziać.Coś mi się przypomniało ale nie jestem pewny bo to już było ponad rok temu ale chyba Jerycho przed odejściem mówił że rozwiąże zagadkę anonimowego GM Raw . Wiem że Edge też coś chyba mówił i rozwalił laptopa ale coś mi świta że Y2J też coś takiego mówił. Więc może być tak że ta "ona" to Steph która była anonimowym GM RAW i Chris o tym wie i to jest ten sekret. Wątpię żeby to było to ale kto wie.

Użytkownik Prawda edytował ten post 03/01/2012 - 21:47

• Do góry
    • 0

#527 VayneMaster — 66 03/01/2012 - 22:31

VayneMaster
  • Gracz

Jakieś to dziwne, wziął mikrofon miał gadać i wyrzucił z ręki...nie kapuję tego - czekam z zainteresowaniem na następne Raw co się będzie działo..

A co do tej dziewczyny, omyślam się, a nawet jestem pewien, że mało kto zwrócił na to uwagę, ale kwestią czasu jest przybycie drugiej osoby, kobiety i coś czuję, że może to być sama Stephanie McMahon. Może mało kto to pamięta, ale Chris zawsze miał dziwne ukłądy, stosunki itp z Steph, ale chodzi oczywiście o dekadę temu, gdzie to bardzo często dochodziło do wielu segmentów między nimi. To właśnie dopiero Steph, albo ewentualnie inna dziewczynka, może namieszać, by dopiero zaczęło się coś dziać.Coś mi się przypomniało ale nie jestem pewny bo to już było ponad rok temu ale chyba Jerycho przed odejściem mówił że rozwiąże zagadkę anonimowego GM Raw . Wiem że Edge też coś chyba mówił i rozwalił laptopa ale coś mi świta że Y2J też coś takiego mówił. Więc może być tak że ta "ona" to Steph która była anonimowym GM RAW i Chris o tym wie i to jest ten sekret. Wątpię żeby to było to ale kto wie.

No w sumie, też tak się myślałem nad Stephanie. Tyle że zastanawia mnie też po co mieliby wracać do anonimowego GM Raw, skoro już dawno każdy o tym zapomniał. Cóż pożyjemy zobaczymy - szczerze mówiąc myślałem, że po powrocie Y2J wszystko się wyjaśni i o tym filmiku każdy zapomni, a po tym powrocie mam jeszcze większy niedosyt. Taak, zdecydowanie fragment w którym wyrzucił mikrofon najbardziej mnie zaciekawił.
  • Do góry
    • 0

#528 Prawda — 98 04/01/2012 - 14:11

Prawda
  • Gracz
Myślę że może być też tak że na następnym raw powyzywa fanów od hipokrytów, że gdy on wrócił musi się domagać o cheer, a jak The Rock wracał nie mógł nic powiedzieć...albo też by to mogła być Lita? Lita to przyjaciółka Edge, a z Edge i Jericho różnie bywało - jest kilka wersji...ciekawe która okaże się prawdziwa.
  • Do góry
    • 0

#529 Fresz — 972 04/01/2012 - 15:16

Fresz
  • Gracz
Jak Orton wygra RR, nie oglądam tego-takie drewno dostaje push, a dolph, zack, o(cenzura)ają z USA CHAMPIONEM....
  • Do góry
    • 0

#530 Szpaq — 278 04/01/2012 - 16:16

Szpaq
  • Gracz

zack

chcesz żeby Zack Ryder wygrał Royal Rumble? :-/
  • Do góry
    • 0

#531 Fresz — 972 04/01/2012 - 17:41

Fresz
  • Gracz

chcesz żeby Zack Ryder wygrał Royal Rumble? :-/

TAK, chcę-żeby wygrał Zack.Mam już dość gwiazd typu Triple H, John Cena, Randy Orton, wygrali-po co im więcej razy? Takie gwiazdy jak Zack Ryder, Dolp Ziggler są omijane.

W ostateczności wygrać powinien Cm Punk.
  • Do góry
    • 0

#532 Prawda — 98 04/01/2012 - 17:47

Prawda
  • Gracz
Dolph już dostał pas WWE, choć nie wiem jak to jest bo wygrał przez dyskwalifikację, więc pas nie wygrał, nawet Josh Matthews czy jak mu tam, nie powiedział New WWE Champ tylko samo Dolph Ziggler, a ja myślę że Wade Barret ma szanse wygrać RR, też jest pomijany.
  • Do góry
    • 0

#533 Szpaq — 278 04/01/2012 - 19:35

Szpaq
  • Gracz

TAK, chcę-żeby wygrał Zack.Mam już dość gwiazd typu Triple H, John Cena, Randy Orton, wygrali-po co im więcej razy? Takie gwiazdy jak Zack Ryder, Dolp Ziggler są omijane.

W ostateczności wygrać powinien Cm Punk.

Hehe, ale nie zapomnij że Zack jeszcze pół roku temu występował głównie na Superstar, po za tym nie ma on poważnego gimmnicku , żeby na stałe zagościć w ME, a tym bardziej zostać zwycięzcą RR matchu, które wygrywały największy gwiazdy WWE. Ja w tym roku widzę zwycięstwo albo Jericho, albo niestety Ortona, co także mi się zbytnio nie podoba.

Dolph już dostał pas WWE, choć nie wiem jak to jest bo wygrał przez dyskwalifikację, więc pas nie wygrał, nawet Josh Matthews czy jak mu tam, nie powiedział New WWE Champ tylko samo Dolph Ziggler, a ja myślę że Wade Barret ma szanse wygrać RR, też jest pomijany.

nie dostał pasa WWE, nie był jego oficjalnym posiadaczem, bo przez wyliczenie po za ringowe pas nie zmienia właściciela. Też z chęcią chciałbym widzieć Zigglera z głównym pasem federacji, ale jeszcze nie teraz, może pod koniec roku, gdyż moim marzeniem jest starcie Punk vs Jericho na Wrestlemani o mistrzostwo Dablju Dablju I.

Użytkownik Szpaq edytował ten post 04/01/2012 - 19:36

• Do góry
    • 1

#534 Cziil — 267 04/01/2012 - 21:33

Cziil
  • Gracz
jak orton ma kontuzję, ludziee! chyba, że to pic na wodę i powróci jako 30 zawodnik na rr matchu.
  • Do góry
    • 0

#535 Fresz — 972 05/01/2012 - 16:47

Fresz
  • Gracz
jericho nie wróci, a jak wróci to pewnie machnon się na niego w(cenzura)i i nie da mu wygrać, taka jest prawda-to jest wwe.
  • Do góry
    • 0

#536 Cziil — 267 05/01/2012 - 16:53

Cziil
  • Gracz

jericho nie wróci, a jak wróci to pewnie machnon się na niego w(cenzura)i i nie da mu wygrać, taka jest prawda-to jest wwe.

bez obrazy fresz, lubię cię, ale o wrestlingu i o polityce WWE to ty wiesz całe gówno. Jericho był pushowany i utrzymywał się w me tak na prawdę od debiutu w WWE. Jericho to legenda jak Rock, Austin czy Undertaker, a jeżeli zażyczył by sobie pas, na pewno by go dostał. i co jak co, ale w tym przypadku, to mcmahon musi lizać dupę dla Chrisa aby został w WWE, a nie odwrotnie. zresztą, te zdjęcie mówi wszystko, widziałeś kiedyś gwiazdę WWE z pasem IC i WHC?

Dołączona grafika

Użytkownik Cziil edytował ten post 05/01/2012 - 16:58

• Do góry
    • 1

#537 Szpaq — 278 05/01/2012 - 17:21

Szpaq
  • Gracz

co pan mówisz? To niby po co robili by tyle szumu wokół jego powrotu, związane z tymi promami. Po co miałby wracać, gdyby wiedział, że będzie zwykłym jobberem. Jestem niemal w stu procentach pewien, że w ciągu pół roku zobaczymy Y2J z pasem, a przez kilka najbliższych na RAW będzie jej główną gwiazdą.
  • Do góry
    • 0

#538 VayneMaster — 66 05/01/2012 - 18:06

VayneMaster
  • Gracz
Jericho wrócił - Fresz. Wrócił na stałe. Jednakże nikt nie wie co z nim będzie - czekam na raw :P Z resztą writerzy WWE już teraz zastanawiają się nad feudem CM Punk vs Jericho z finałem na WM28.
  • Do góry
    • 0

#539 Sukinkot — 1241 05/01/2012 - 18:22

Sukinkot
  • Gracz
Dobra, teraz do osób, które siedzą w tym długo. Co nieco już tam wiem, ale ostatnio dostrzegam coraz więcej "zagadnień". Mógłby mi ktoś objaśnić te wszystkie typu push, feud itp?
  • Do góry
    • 0

#540 Prawda — 98 05/01/2012 - 19:47

Prawda
  • Gracz
chodzi Ci abym Ci te pojęcia wyjaśnił? Jeśli tak to PUSH to jest coś takiego, że gościu dostaje że tak powiem szansę od WWE i z np. jobbera zdobywa pas IC, i w ogóle jakieś osiągnięcia - jest kilka takich przykładów ludzi, np. Cm Punk, dostał push wtedy jak mówił że było by lepiej jakby Vince umarł itp...i widzisz wtedy był zawodnikiem a teraz jest WWE Champ'Em, pokonuje Cene itd...albo też Randy Orton dostał push po przejściu na Smackdown, tak samo z Mark'iem Henry'm, zastanawiał się żeby skończyć karierę to dostał push, zdobył nie dawno WHC, prowadzi Hall of Pain i dużo można wymienić..
Feud no to nie wiem jak wytłumaczyć, moze tak - nie lubią się, walczą często ze sobą, np Edge vs Dolph Ziggler, super feud, Edge vs Alberto Del Rio też dobry - teraz się szykuje feud R-Trutha z The Mizem, mam nadzieję że Ci pomogłem, a jak nie o to chodziło to pisz.
  • Do góry
    • 1

#541 Szpaq — 278 05/01/2012 - 19:48

Szpaq
  • Gracz
feud to po prostu konfrontacja ze sobą dwóch zawodników, którzy ze sobą walczą, mają jakieś sprzeczki.
  • Do góry
    • 1

#542 Sukinkot — 1241 05/01/2012 - 19:53

Sukinkot
  • Gracz
No te akurat wiedziałem jako tako, ale dzięki. Jak są jeszcze jakieś, które powinienem znać, by wiedzieć o co chodzi podczas wymiany zdań na temat WWE to napiszcie jak będziecie mieli chwilkę. :)
  • Do góry
    • 0

#543 Szpaq — 278 05/01/2012 - 20:00

Szpaq
  • Gracz
Face - Wrestler, który jest bardzo lubiany przez publicznosc.
Bump - przyjecie akcji wykonanej przez przeciwnika, odnoszace sie glównie do rzutów. Gdy ktos przyjmuje 3 suplexy albo zostaje rzucony przez stól, to mówimy ze bumpsuje. Jednak raczej nie odnosi sie to do przyjmowania np: chairshotów.
Cheer - Doping ze strony fanów. Zasadniczo cheer otrzymuje face.
Gimmick - Image danego wrestlera. Objawia sie to w jego wygladzie, zachowaniu, speechach itp.
Heel - Czarny charakter, który lamie zasady.
Mid-carder - Wrestler, który walczy w niezbyt istotnych pojedynkach, ale jest dosyc dobrze znany i w miare czesto pojawia sie na galach PPV
Push - Wrestler zaczyna wygrywac walki i dostaje rózne title shots, oznacza to takze wiecej wywiadów i wiecej czasu w TV.
Squash - Calkowity job. Jeden wrestler przewaza przez cala walke i ostatecznie ja wygrywa.
Tweener - Wrestler, który w czesci jest heelem, a w czesci facem. "Tweener" to taki wrestler, mozna powiedziec, po srodku.

takie najważniejsze.
  • Do góry
    • 1

#544 Cziil — 267 05/01/2012 - 22:33

Cziil
  • Gracz

No te akurat wiedziałem jako tako, ale dzięki. Jak są jeszcze jakieś, które powinienem znać, by wiedzieć o co chodzi podczas wymiany zdań na temat WWE to napiszcie jak będziecie mieli chwilkę. :)

a przy okazji - witamy w świecie wrestlingu. mówię ci, wrestling to coś pięknego. mi milion razy poprawił humor i zawsze po obejrzeniu kolejnego odcinka mam na coś zajawkę, wiec polecam. koniecznie odwiedzaj i zarejestruj się na tych stronach, jak na prawdziwego smarta przystało!

www.wrestlefans.pl
www.attitude.pl
www.wwemania.blog.com
  • Do góry
    • 0

#545 Szpaq — 278 05/01/2012 - 22:50

Szpaq
  • Gracz

www.wrestlefans.pl

na wrestlefans się zalogowałem ponad rok temu, postanowiłem wziąć udział w tamtejszym typerze i zająłem drugie miejsce w typerze WWE, hihihi.
  • Do góry
    • 1

#546 Fresz — 972 06/01/2012 - 06:45

Fresz
  • Gracz
Koledzy, oglądam 2 lata WWE.
Christian, widzicie co z nim zrobili? Nie chcą mu dać pasa-bo odszedł, odszedł na jakiś okres, gdy Edge odchodził chciał-żeby pas miał christian, Mahnon dał mu pas na jednej gali, od razu na smackdown stracił pas, to jest po prostu chamstwo.Jericho odszedł, wróci-ale według mnie nie otrzyma takiego pushu, jak przed, ale nie chciałbym tego.WWE jest robione dla kasy, tylko i wyłącznie-wiecie dlaczego pushowane są takie gwiazdy jak JOHN CENA, RANDY ORTON? Dla pieniędzy, dla mahnona tylko pieniądze są ważne.
  • Do góry
    • 0

#547 Prawda — 98 06/01/2012 - 10:51

Prawda
  • Gracz

Christian, widzicie co z nim zrobili? Nie chcą mu dać pasa-bo odszedł, odszedł na jakiś okres, gdy Edge odchodził chciał-żeby pas miał christian, Mahnon dał mu pas na jednej gali, od razu na smackdown stracił pas, to jest po prostu chamstwo.Jericho odszedł, wróci-ale według mnie nie otrzyma takiego pushu, jak przed, ale nie chciałbym tego.WWE jest robione dla kasy, tylko i wyłącznie-wiecie dlaczego pushowane są takie gwiazdy jak JOHN CENA, RANDY ORTON? Dla pieniędzy, dla mahnona tylko pieniądze są ważne.

To każdy powinien wiedzieć, podobnie z Rey'em Mysterio, choć on takich pushów nie dostaje, ale nie jest najgorszym bo McHanon czy jak to się pisze trzepie kasę z jego masek, a Christian ma podobno kontuzję, Edge odszedł a to przyjaciele z dzieciństwa to będą mogli troche czasu ze sobą spędzić, to nie tak źl;e ;)
  • Do góry
    • 0

#548 Cziil — 267 06/01/2012 - 12:01

Cziil
  • Gracz

McMahon szmaci Kryszczyna, bo zachował się głupio i odszedł do TNA. to chyba logiczne, że rok po powrocie od największego wroga WWE będzie miał wszystko. Kryszczyn zawsze był w ME, ale nigdy nie był szczególnie wyróżniany. dostał pas, ale tylko na kilka dni, co wydawało się żałosne i zrobiło wielkie oburzenie wśród fanów. nie oszukujmy się, że Kryszczyn ma wielki talent, zajebiście sobie radzi przy micu i w ringu, a jego aktualny gimmkick jest chujowy. miejmy nadzieję, że po wyleczeniu kontuzji i powrocie na niebieski brand CT zmieni mu gimmkick i wreszcie dostanie to, co mu się należy. Cena i Orton to gwiazdy, na których cała federacja zarabia najwięcej. teraz wszystko w dzisiejszych czasach jest robione pod forsę. kiedyś, TNA szło swoją drogą i za to ludzie ich cenili. teraz? lecą na kasę i kopiują WWE. jednak nie ma co płakać, bo teraz w WWE jest fajnie. Triple H, Kevin Nash, Y2J, Masked Kane, Mick Foley, Jim Ross, Booker-T, Goldust, a do tego w drodze Undertaker. jest w kim wybierać, a jak nie za rok, to za dwa na pewno powróci Batista, który jest jeszcze w dobrym wieku.
  • Do góry
    • 0

#549 Fresz — 972 06/01/2012 - 12:06

Fresz
  • Gracz
Undertaker, mmm-bad ass, stary dobry poczciwy człowiek-ostatni rok undertakera, szkoda.
Batista, nie. Według mnie nie wróci już do WWE, podobno ma wrócić RVD.
  • Do góry
    • 0

#550 Szpaq — 278 06/01/2012 - 13:48

Szpaq
  • Gracz
osobiście cieszyłbym się z powrotu Batisty, ale nie liczyłbym na to, przynajmniej w najbliższym roku. Jeszcze niedawno udzielał wywiadów, gdzie krytycznie wypowiadał się o WWE, nie podoba mu się panująca tam era, dlatego wątpie, żebyśmy mogli go jeszcze kiedykolwiek zobaczyć u Vinca. Co do RVD, moim zdaniem ten powrót nie wniósłby nic ciekawego. Bo w TNA gdzie obecnie występuje zaczynają go olewać, bo widzą, że jego czas już przeminął i nic ciekawego nie wnosi do federacji. W dablju, było by podobnie, a nie oszukujmy się ma już on ponad 40 lat, w ringu już nic fajnego nie pokazuje, w dodatku bardzo wiele akcji po prostu psuje.
  • Do góry
    • 0

#551 Cziil — 267 06/01/2012 - 14:30

Cziil
  • Gracz

Undertaker, mmm-bad ass, stary dobry poczciwy człowiek-ostatni rok undertakera, szkoda.
Batista, nie. Według mnie nie wróci już do WWE, podobno ma wrócić RVD.

nie powiedział bym, że ostatni. jeżeli powrócił by na bad assie, to jeszcze spokojnie wykręcił by kilka dobrych walk. na pewno największa legenda wrestlingu nie odejdzie z dnia na dzień po Wrestlemni.

osobiście cieszyłbym się z powrotu Batisty, ale nie liczyłbym na to, przynajmniej w najbliższym roku. Jeszcze niedawno udzielał wywiadów, gdzie krytycznie wypowiadał się o WWE, nie podoba mu się panująca tam era, dlatego wątpie, żebyśmy mogli go jeszcze kiedykolwiek zobaczyć u Vinca. Co do RVD, moim zdaniem ten powrót nie wniósłby nic ciekawego. Bo w TNA gdzie obecnie występuje zaczynają go olewać, bo widzą, że jego czas już przeminął i nic ciekawego nie wnosi do federacji. W dablju, było by podobnie, a nie oszukujmy się ma już on ponad 40 lat, w ringu już nic fajnego nie pokazuje, w dodatku bardzo wiele akcji po prostu psuje.

Y2J też krytycznie wypowiadał się na temat WWE, a tu proszę, powrócił i to pełną parą. na pewno, Batista w tym roku nie powróci i nic na to się nie zanosi, ale za rok? dam rękę uciąć, że zachce mu się konkretnej sumki i powróci do WWE.
  • Do góry
    • 0

#552 Fresz — 972 06/01/2012 - 14:34

Fresz
  • Gracz
a jednak myślę, że odejdzie.Chłop po ostatniej wm stracił przytomność.
akurat z Y2J to było wszystko wyreżyserowane, obgadywał WWE, bo tak mu kazali-wyzywał się na Twiterze z Ortonem bo miał być feud, a oni ''niby'' jest kontuzjowany.
  • Do góry
    • 0

#553 Cziil — 267 06/01/2012 - 16:48

Cziil
  • Gracz

akurat z Y2J to było wszystko wyreżyserowane,

lol, w końcu to wrestling i tutaj każdy wpis na twitterze jest reżyserowany.

a jednak myślę, że odejdzie.Chłop po ostatniej wm stracił przytomność.

to było reżyserowane i obmyślone przez Creative Team, aby mieć argument, aby nie występował na tygodniówkach.
  • Do góry
    • 0

#554 Maggot(sic) — 34 06/01/2012 - 18:48

Maggot(sic)
  • Gracz

I tak uważam te ,,WALKI "" za aktorstwo.

Bo to jest aktorstwo, tam jest scenariusz. Wszystkie walki są ustawiane, kto ma wygrać, itp.

Kiedyś oglądałem ale mi się znudziło, lubiłem Edge'a. :)
  • Do góry
    • 0

#555 VayneMaster — 66 06/01/2012 - 21:37

VayneMaster
  • Gracz
A ja coś czuje, że Bryan przejdzie heel-turn, dlaczego tak uważam? Bo po ostatniej walce na SD! gdy przegrał przez wyliczenie, ale obronił pas to ludzie go zbuczeli, nawet przy wejściu do ringu już został zbuczany. Publiczność najoczywistniej w świecie była za Big Showem. Z resztą też jestem za Showem, pas mu się należy, a osobowość Daniela po prostu mnie w(cenzura)ia.
  • Do góry
    • 0

#556 Cziil — 267 07/01/2012 - 00:13

Cziil
  • Gracz

A ja coś czuje, że Bryan przejdzie heel-turn, dlaczego tak uważam? Bo po ostatniej walce na SD! gdy przegrał przez wyliczenie, ale obronił pas to ludzie go zbuczeli, nawet przy wejściu do ringu już został zbuczany. Publiczność najoczywistniej w świecie była za Big Showem. Z resztą też jestem za Showem, pas mu się należy, a osobowość Daniela po prostu mnie w(cenzura)ia.

mnie też w(cenzura)ia sam Daniel Bryan. niby ma talent na ringu i umie coś powiedzieć przy mikrofonie, ale dla mnie jest zajebiście nudny, a jego gimmkick jest najgorszy, jak bym sobie mógł wyobrazić. dla mnie to totalna pomyłka. ale każdy musi mieć swoje pięć minut.
  • Do góry
    • 0

#557 Szpaq — 278 07/01/2012 - 00:40

Szpaq
  • Gracz
a ja wprost przeciwnie, Daniela Bryan'a darzę wielkim szacunkiem, podoba mi się jego styl walki, na mikrofonie wiadomo, że nie należy do czołówki, ale jakoś daje radę. W sumie nie obraziłbym się jakby w najbliższej przyszłości przeszedł heel-turn, po po pierwsze jest nadmiar face'owatych mistrzów, a po drugie na pewno odświeżyło by to jego postać, bo te ciągle latanie i wielka radość, bo każdej wygranie już się powoli staje nudne.
  • Do góry
    • 1

#558 Sukinkot — 1241 07/01/2012 - 10:07

Sukinkot
  • Gracz

a ja wprost przeciwnie, Daniela Bryan'a darzę wielkim szacunkiem, podoba mi się jego styl walki, na mikrofonie wiadomo, że nie należy do czołówki, ale jakoś daje radę. W sumie nie obraziłbym się jakby w najbliższej przyszłości przeszedł heel-turn, po po pierwsze jest nadmiar face'owatych mistrzów, a po drugie na pewno odświeżyło by to jego postać, bo te ciągle latanie i wielka radość, bo każdej wygranie już się powoli staje nudne.

Nom, odrobina s(cenzura)ysyństwa by mu nie zaszkodziła. :whistle:
  • Do góry
    • 0

#559 VayneMaster — 66 07/01/2012 - 10:34

VayneMaster
  • Gracz

Nom, odrobina s(cenzura)ysyństwa by mu nie zaszkodziła. :whistle:

Michaś/Sukinkot/Wafel Wilsona

Taki w stylu Brzeszczota? ^^ I dopowiem też, że Cody Rhodes mógłby już wreszcie stracić ten IC, bo trzyma go już cholernie długo i co prawda lubię go i podoba mi się jego push, który dostaje teraz i według mnie Rhodes powinien iść w górę - jak Ziggler. Stracić mało ważny IC, a mieć walkę o WHC. (W przypadku Zigglera była strata USA Title i title shot na RR)

Co prawda Bryan'a jeszcze mogłem znieść, aż do wczorajszego SD! tak mnie wnerwił, jak Henry go pchnął to od razu jak dziecko zaczął się z sędzią rozprawiać, że powinien wygrać itd.

Użytkownik VayneMaster edytował ten post 07/01/2012 - 10:32

• Do góry
    • 0

#560 Fresz — 972 07/01/2012 - 10:50

Fresz
  • Gracz

big szoł to zwykły grubas, łysa pała.W ringu nic nie pokazuje, niby ma uderzenie-tylko to.Za to Daniel jest jednym z najlepszych ring skilli WWE, mikro musi popracować-ale to się zrobi.Oglądałem jego walki na galach niezależnych, on ma po prostu zajebiste walki, osobowość troszkę nudna, ale teraz pokazuje na co go stać.

Na Smackdown powiedzmy szczerze nie ma nikogo, pas IC powinien walczyć Barret, ale jego chcą wcisnąć na ME, gdzie według mnie się nie nadaje, nie ma tego czegoś.W ringu pokazuje mało, mikro też nie najlepsze-według mnie oczywiście.

Myślę, że Ziggler pokona punka, to moje ciche marzenie-powinien wygrać, zasługuje na to.

Użytkownik Fresz edytował ten post 07/01/2012 - 10:50

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych