Tak nazywam to sportem. Nie prowokuj do flejmu, plis.
Nie prowokuje tego. Jak dla mnie to jest śmieszne i z prawdziwą walką nie ma nic wspólnego.
Tak nazywam to sportem. Nie prowokuj do flejmu, plis.
Nie ma opcji, żeby wygrał. Henry go rozniesie.Szkoda, że Bryan nie jest WHC, no ale za to jest pretendentem, myślicie że wygra w Steel Cage?
I się potwierdziło, jak by ktoś nie wiedział wczoraj w nocy było SD!. Nie kumam czemu dzisiaj była edycja świąteczna, no ale cóż... Blisko było, ale jednak Henry go zniiszczyłNie ma opcji, żeby wygrał. Henry go rozniesie.
Nie prowokuje tego. Jak dla mnie to jest śmieszne i z prawdziwą walką nie ma nic wspólnego.
Użytkownik ColinZ edytował ten post 30/11/2011 - 21:20
Boże, gówno wiesz na ten temat a wypowiadasz się jakbyś siedział w tym kilkanaście lat. To nie jest dla Ciebie miejsce, więc wypad mi stąd. Drażnią mnie tacy ludzie, skoro się tym nie interesujesz i jest to dla Ciebie śmieszne to zachowaj to dla siebie. Wrestling dużo ma wspólnego z prawdziwą walką, bo to, że jest scenariusz nie oznacza, że na ringu nie ma bólu.
Mysterio gdzieś zapowiadał, że ma wrócić nie długo. Stawiam, że będzie na Royal Rumble.Mysterio kontuzja, nie wiadomo czy wróci do Wrestlemani, a Sin Cara to raczej na pewno się nie wyleczy do tego czasu. Szkoda troszkę, fajna walka mogłaby być.
Mysterio gdzieś zapowiadał, że ma wrócić nie długo. Stawiam, że będzie na Royal Rumble.
powrót wyszedł zajebiście, oh znowu możemy oglądać Kane w masce. Nie mogę się doczekać kolejnego RAW, zobaczymy co z tym panem dalej zrobią. <333Masked kane powrócił! ludzie, kocham wwe!
TAK, TAK, TAK! ANDERZEJ TEJKER, A POTEM NAGLE WCHODZI DRUGI MASKED KANE jak za czasu WWF i mamy WALKE NA WRESTLEMANI, O (cenzura)A-ALE BOOKER ZE MNIE.
Ale z ciebie sherlock.
Brawo Fresz.
Użytkownik Fresz edytował ten post 14/12/2011 - 16:01
OGLĄDAMY TLC!
Masked Kane, chcociaż mam jakieś takie wrażenie (po twarzy, przynajmniej tej wystającej spod maski), że to nie Kane, a bardziej przypomina mi to Undertakera. Wiem, że to praktycznie nie możliwe, ale może...?
Użytkownik Cziil edytował ten post 14/12/2011 - 19:33
walnij się w łeb, ziomek. ;d jak można twierdzić, że to undertaker, jak z daleka widać, że to big red machine. ;d (blizna, wyraz twarzy, zarost)
ja (cenzura)eNo właśnie o to chodzi, że Kane bez maski nie miał zarostu ;x.
ja (cenzura)e
i co z tego, ludzie? pokazałem tylko jego brodę.
ale nie będzie, ludzie nie wymyślajcie to Kane na pewno.
Ja chcę bardzo, żeby to jednak był Anderzej Tajker, zajebiste segmenty były by.
ale nie będzie, ludzie nie wymyślajcie to Kane na pewno.
aha. Nie wiem gdzie ty tam widzisz Undertakera, co Ci go tam przypomina, bo mi nic.
Człowieku od lat Undertaker wraca od TLC po Elmination Chamber, czy jak się to pisze.
Więc nie wmawiaj mi tu innej tezy.Może to być Kane jak i dobrze Anderzej.
aha. Nie wiem gdzie ty tam widzisz Undertakera, co Ci go tam przypomina, bo mi nic.
No jak napisałeś czasy WWF, ale to było 10 lat temu, teraz już nie są podobni, no chyba, że posturą. A po za tym Taker ma tatuaże, a pan Masked Kane ich nie miał.
Anderzej w masce Kane wyglądał prawie jak Kane, więc mi przypina.
Czasy WWF
Trudno te tatuaże usunąć?
skończI tak uważam te ,,WALKI "" za aktorstwo.
Użytkownik Szpaq edytował ten post 19/12/2011 - 14:18
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych