Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wrestling

• Please log in to reply
1286 odpowiedzi w tym temacie

#561 Cziil — 267 07/01/2012 - 11:17

Cziil
  • Gracz

big szoł to zwykły grubas, łysa pała.W ringu nic nie pokazuje, niby ma uderzenie-tylko to.Za to Daniel jest jednym z najlepszych ring skilli WWE, mikro musi popracować-ale to się zrobi.Oglądałem jego walki na galach niezależnych, on ma po prostu zajebiste walki, osobowość troszkę nudna, ale teraz pokazuje na co go stać.

Na Smackdown powiedzmy szczerze nie ma nikogo, pas IC powinien walczyć Barret, ale jego chcą wcisnąć na ME, gdzie według mnie się nie nadaje, nie ma tego czegoś.W ringu pokazuje mało, mikro też nie najlepsze-według mnie oczywiście.

Myślę, że Ziggler pokona punka, to moje ciche marzenie-powinien wygrać, zasługuje na to.

Barett i mid cardowy pas?! no nie żartuj, Fresz! Barett to jeden z najbardziej utelentowanych zawodników w federacji. jego proma są zajebiste, walki też są bardzo dobre. ma fajny gimmkick i znakomicie nadaję się na pas WHC. jest już wystarczający podpromowany, a zresztą i tak zawsze każdy będzie respektować jego postać, bo każdy pamięta o czasach Nexus, kiedy Barett trząsł całym rosterem. Barett jest przezajebisty i jaram się nim cały czas i z całego serca kibicuję.
co do Zigglera - zgodzę się, powinien potrzymać pas do WM'ki, lecz szczerze w to wątpię. może po WM'ce?
  • Do góry
    • 0

#562 Fresz — 972 07/01/2012 - 11:19

Fresz
  • Gracz

Barett i mid cardowy pas?! no nie żartuj, Fresz! Barett to jeden z najbardziej utelentowanych zawodników w federacji. jego proma są zajebiste, walki też są bardzo dobre. ma fajny gimmkick i znakomicie nadaję się na pas WHC. jest już wystarczający podpromowany, a zresztą i tak zawsze każdy będzie respektować jego postać, bo każdy pamięta o czasach Nexus, kiedy Barett trząsł całym rosterem. Barett jest przezajebisty i jaram się nim cały czas i z całego serca kibicuję.
co do Zigglera - zgodzę się, powinien potrzymać pas do WM'ki, lecz szczerze w to wątpię. może po WM'ce?

Barreta lubiłem jak w tamtym roku miał zajebisty feud z Ceną, Nexus też było zajebiste-ale teraz poszedł na psy, chujowy gimmick pedała jakiegoś jak dla mnie.
  • Do góry
    • 1

#563 Doug — 52 07/01/2012 - 11:36

Doug
  • Gracz
Dla mnie to w ogóle jest gówno :D - udają, że się biją, i w tym nie ma to żadnego sensu :P - Kiedyś oglądałem, a moim ulubionym był Jeff Hardy i Orton, heh.
  • Do góry
    • 0

#564 Prawda — 98 07/01/2012 - 11:44

Prawda
  • Gracz

To Ziggler ma pas? Przecież wygrał przez dyskwalifikację, to CM Punk chyba nie stracił?
  • Do góry
    • 0

#565 Fresz — 972 07/01/2012 - 12:03

Fresz
  • Gracz

To Ziggler ma pas? Przecież wygrał przez dyskwalifikację, to CM Punk chyba nie stracił?

Ziggler będzie miał walke o pas.Po dyskwalifikacji pas zostaje przy Punku.
  • Do góry
    • 0

#566 GroweReprezentant — 1 07/01/2012 - 14:29

GroweReprezentant
  • Świeżak
Jak można ekscytować się ustawionymi walkami? xD xD
  • Do góry
    • 0

#567 VayneMaster — 66 07/01/2012 - 15:39

VayneMaster
  • Gracz

Jak można ekscytować się ustawionymi walkami? xD xD

Tak samo, jak ty jarasz się ustawionym e-sexem z chłopakami OOC - proste :thumbsup:
  • Do góry
    • 2

#568 Abe — 1 07/01/2012 - 18:37

Abe
  • Świeżak
Witam wkońcu jakiś temat dla mnie powstał bardzo lubię Wrestling ale to jest jakby udawane znaczy to ich wiadomo boli ostatni oglądałem walkę to krew z buzi szła mi sie wydaje że to jest ustawione. Najbardziej lubię John Cena
  • Do góry
    • 0

#569 Szpaq — 278 08/01/2012 - 02:44

Szpaq
  • Gracz
Bryan jako tako przeszedł ten heel-turn, było można usłyszeć buczenie po ogłoszeniu dyskwalifikacji, zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą na następnych tygodniówkach.
  • Do góry
    • 0

#570 Fresz — 972 08/01/2012 - 09:36

Fresz
  • Gracz

Bryan jako tako przeszedł ten heel-turn, było można usłyszeć buczenie po ogłoszeniu dyskwalifikacji, zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą na następnych tygodniówkach.

No i o to chodzi.
  • Do góry
    • 0

#571 iNeeR — 922 08/01/2012 - 15:16

iNeeR
  • Gracz
Kidy przyjadą do Polski? a może już byli? :-/

Użytkownik Chapati edytował ten post 08/01/2012 - 15:16

• Do góry
    • 0

#572 Sukinkot — 1241 08/01/2012 - 15:32

Sukinkot
  • Gracz
Byli 11 listopada (SmackDown), ponownie WWE ma nas odwiedzić w kwietniu.
  • Do góry
    • 1

#573 VayneMaster — 66 08/01/2012 - 16:42

VayneMaster
  • Gracz

Byli 11 listopada (SmackDown), ponownie WWE ma nas odwiedzić w kwietniu.

Ta, na SmackDown się tak nie napalałem, ale w kwietniu będzie Raw, więc muszę tam być! :fapfapfap:
  • Do góry
    • 0

#574 Fresz — 972 10/01/2012 - 06:55

Fresz
  • Gracz

Ta, na SmackDown się tak nie napalałem, ale w kwietniu będzie Raw, więc muszę tam być! :fapfapfap:

masz mi załatwić autografa, gadaliśmy o tym-misiek.
  • Do góry
    • 0

#575 Szpaq — 278 10/01/2012 - 10:05

Szpaq
  • Gracz
Cena, Kane, Punk, Ryder, wszystko było cacy, ale i tak wszystkich przebija BRODUS CLAY. Jak ja zobaczyłem go jak zaczął tańczyć to myślałem, że się s(cenzura)e z krzesła ze śmiechu. Wszyscy oczekiwali monstera a tu taki psiukus. Dla mnie taki zabieg jest jak najbardziej na plus, nareszcie jakiś inny gimmnick, różniący się od pozostałych. Hm, a Jericho dalej robi sobie jaja z publiczności, zobaczymy jak to się wszystko potoczy dalej.
  • Do góry
    • 2

#576 VayneMaster — 66 10/01/2012 - 19:12

VayneMaster
  • Gracz

Cena, Kane, Punk, Ryder, wszystko było cacy, ale i tak wszystkich przebija BRODUS CLAY. Jak ja zobaczyłem go jak zaczął tańczyć to myślałem, że się s(cenzura)e z krzesła ze śmiechu. Wszyscy oczekiwali monstera a tu taki psiukus. Dla mnie taki zabieg jest jak najbardziej na plus, nareszcie jakiś inny gimmnick, różniący się od pozostałych. Hm, a Jericho dalej robi sobie jaja z publiczności, zobaczymy jak to się wszystko potoczy dalej.

Napisałeś dokładnie to co ja miałem zamiar po obejrzeniu :(
  • Do góry
    • 0

#577 iNeeR — 922 11/01/2012 - 23:50

iNeeR
  • Gracz
Witam, opowiem coś o sobie i pasji Wrestlingu.
Pewnego dnia było to dokładnie 21.08.2008 byłem na wakacjach u wujka. (Czechy) Zmieniałem kanały, aż natrafiłem na pierwszy w moim przyciu odcinek gali Raw i SmackDawn. Pamiętam tylko, że walczył Edge i ktoś jeszcze, wyglądali podobnie. (blond włosy) i jeszcze ta typiara co za każdym razem wykrzykiwała 'excuse me' - lubiłem wtedy ten tag team. Po tych wakacjach oglądałem nałogowo Wrestling na kanale Eurosport, oraz Puls. Zaciekawiło mnie to, aż do momentu, w którym dowiedziałem się, że to totalna ściema, dokładniej: Sztuczna krew podczas walki w postaci kapsułki (gdy na nią naciśniesz wytwarza sztuczną krew) została dostarczana z rąk sędziego szybkim ruchem do zawodnika, wyglądało to prawdziwie, ale to odkryłem. Druga rzecz to, gdy undertaker
zaliczył kilka Faili z wyjściem pod ringiem. Wszystko stało się nudne i przestałem się tym interesowac.
Dziękuję i Pozdrawiam. :)

Użytkownik Chapati edytował ten post 11/01/2012 - 23:51

• Do góry
    • 1

#578 Patryk_98 — 4 12/01/2012 - 07:38

Patryk_98
  • Gracz
Siema nie jestem może fanem tego tak za bardzo. Ale przyglądając się temu widać że to wszystko jest sztuczne. Np w box'ie jest krew, pot i łzy a tu nie ma nic jedynie stękają jak kobiety w ciąży.
  • Do góry
    • 0

#579 Sukinkot — 1241 12/01/2012 - 07:47

Sukinkot
  • Gracz

Siema nie jestem może fanem tego tak za bardzo. Ale przyglądając się temu widać że to wszystko jest sztuczne. Np w box'ie jest krew, pot i łzy a tu nie ma nic jedynie stękają jak kobiety w ciąży.

Może dlatego, że głównym zamiarem WWE jest zrobienie genialnego show. Myślisz, że w normalnej walce nagle by na telebimie pokazali ujęcie jak kogoś klepią na parkingu, tylko po to by aktualnie walczący zawodnik opuścił ring? Wrestling wśród "sztuk walki" jest jak Barcelona wśród klubów piłkarskich, nie do końca prawdziwe, ale warto popatrzeć.
  • Do góry
    • 1

#580 Patryk_98 — 4 12/01/2012 - 07:52

Patryk_98
  • Gracz

Może dlatego, że głównym zamiarem WWE jest zrobienie genialnego show. Myślisz, że w normalnej walce nagle by na telebimie pokazali ujęcie jak kogoś klepią na parkingu, tylko po to by aktualnie walczący zawodnik opuścił ring? Wrestling wśród "sztuk walki" jest jak Barcelona wśród klubów piłkarskich, nie do końca prawdziwe, ale warto popatrzeć.

Wiem ale to jest wasze zdanie, a moje to totalny bezsens...

Użytkownik Patryk_98 edytował ten post 12/01/2012 - 07:54

• Do góry
    • 0

#581 VayneMaster — 66 12/01/2012 - 16:57

VayneMaster
  • Gracz
A to jest temat dla fanów, a nie dla ciebie. Więc więcej może nas nie odwiedzaj?
  • Do góry
    • 0

#582 Prawda — 98 12/01/2012 - 22:12

Prawda
  • Gracz

Witam, opowiem coś o sobie i pasji Wrestlingu.
Pewnego dnia było to dokładnie 21.08.2008 byłem na wakacjach u wujka. (Czechy) Zmieniałem kanały, aż natrafiłem na pierwszy w moim przyciu odcinek gali Raw i SmackDawn. Pamiętam tylko, że walczył Edge i ktoś jeszcze, wyglądali podobnie. (blond włosy) i jeszcze ta typiara co za każdym razem wykrzykiwała 'excuse me' - lubiłem wtedy ten tag team. Po tych wakacjach oglądałem nałogowo Wrestling na kanale Eurosport, oraz Puls. Zaciekawiło mnie to, aż do momentu, w którym dowiedziałem się, że to totalna ściema, dokładniej: Sztuczna krew podczas walki w postaci kapsułki (gdy na nią naciśniesz wytwarza sztuczną krew) została dostarczana z rąk sędziego szybkim ruchem do zawodnika, wyglądało to prawdziwie, ale to odkryłem. Druga rzecz to, gdy undertaker
zaliczył kilka Faili z wyjściem pod ringiem. Wszystko stało się nudne i przestałem się tym interesowac.
Dziękuję i Pozdrawiam. :)

Możesz mi dać linka do jakiegoś filmiku czy coś :P? Bo ja nie widziałem jeszcze, zawsze się zastanawiałem skąd on się zawsze bierze i robił chokeslamy Edge'owi ;d
  • Do góry
    • 0

#583 iNeeR — 922 12/01/2012 - 22:19

iNeeR
  • Gracz

Możesz mi dać linka do jakiegoś filmiku czy coś :P? Bo ja nie widziałem jeszcze, zawsze się zastanawiałem skąd on się zawsze bierze i robił chokeslamy Edge'owi ;d

Pamiętam! to był christian.
Tutaj filmik o nich - nowe!
http://www.youtube.com/watch?v=cM-uc_GsAlE
A tutaj stare, za czasów, gdy leciało to w 2008. - na początku jest tylko wstęp. Brakuje mi tego tag teamu w WWE :( Wtedy to były emocje.
http://www.youtube.com/watch?v=21CFVJTdEVk
A tutaj Undertaker -
http://www.youtube.com/watch?v=Z16O5kEi_D0

Użytkownik Chapati edytował ten post 13/01/2012 - 16:32

• Do góry
    • 0

#584 VayneMaster — 66 17/01/2012 - 17:44

VayneMaster
  • Gracz
Ostatnie Raw - Jericho :lol: Wszedł, pojarał się i zmienił się - wyszedł. To było dobre :D
  • Do góry
    • 0

#585 Sukinkot — 1241 17/01/2012 - 17:48

Sukinkot
  • Gracz

Ostatnie Raw - Jericho :lol: Wszedł, pojarał się i zmienił się - wyszedł. To było dobre :D

No, właśnie oglądałem. Wejście do ringu, zrobienie hałasu, zmiana z Bryan'em i papa. No i Cena zrobił coś, przez co lepiej oceniam tą postać. Zamiast pajacować jak zwykle, wbił i mając wszystko w poważaniu wpieprzył Swagger'owi.
  • Do góry
    • 0

#586 VayneMaster — 66 17/01/2012 - 18:03

VayneMaster
  • Gracz

No, właśnie oglądałem. Wejście do ringu, zrobienie hałasu, zmiana z Bryan'em i papa. No i Cena zrobił coś, przez co lepiej oceniam tą postać. Zamiast pajacować jak zwykle, wbił i mając wszystko w poważaniu wpieprzył Swagger'owi.

No dokładnie, w tamtym momencie wzrósł mój szacunek do Ceny, ale na Royal Rumble i tak będę za Kane'm B) Żal mi dupe ściska, że Swagger dostał US Title... Ryder miał go może miesiąc? Co do Jericha, na szczęście godnie zastąpił go Mick Foley, ale i tak Laurinaitis tego nie uznał :<. Brodus Clay - Funkosaurus zmiażdzył JTG i jak zwykle zrobił dobre show.
  • Do góry
    • 1

#587 Prawda — 98 17/01/2012 - 18:56

Prawda
  • Gracz
Evana znów zawiesili, co on odpierdziela...
  • Do góry
    • 0

#588 Szpaq — 278 17/01/2012 - 19:07

Szpaq
  • Gracz

Evana znów zawiesili, co on odpierdziela...

myślę, że w ciągu pół roku Evan, zostanie zwolniony.

Co do dzisiejszego RAW, hm naprawdę jedno z lepszych tygodniówek w ostatnim czasie. Bardzo podobał mi się ostatni segment, w szczególności CM Punk, który powoli znowu zaczyna być interesujący jak w okolicach MiTB. Mnie osobiście, cieszy ponowne pojawienie się w ringu Micka Foley'a, fakt nie jest to co kilka lat wstecz, ale sam fakt że powrócił do walk. A Jericho dalej kontynuuje swoją manipulacje publicznością, wydaje mi się że za tydzień również nie powie ani słowa, dopiero usłyszymy go po RR.
  • Do góry
    • 0

#589 Prawda — 98 17/01/2012 - 19:31

Prawda
  • Gracz

myślę, że w ciągu pół roku Evan, zostanie zwolniony.

Co do dzisiejszego RAW, hm naprawdę jedno z lepszych tygodniówek w ostatnim czasie. Bardzo podobał mi się ostatni segment, w szczególności CM Punk, który powoli znowu zaczyna być interesujący jak w okolicach MiTB. Mnie osobiście, cieszy ponowne pojawienie się w ringu Micka Foley'a, fakt nie jest to co kilka lat wstecz, ale sam fakt że powrócił do walk. A Jericho dalej kontynuuje swoją manipulacje publicznością, wydaje mi się że za tydzień również nie powie ani słowa, dopiero usłyszymy go po RR.

Skoro to już drugi raz w przeciągu tak krótkiego czasu, może się od czegoś uzależnił i rzeczywiście trzeci raz go przyłapią i zwolnią, a dobry wrestler z niego. :-|
  • Do góry
    • 0

#590 VayneMaster — 66 17/01/2012 - 20:12

VayneMaster
  • Gracz

Skoro to już drugi raz w przeciągu tak krótkiego czasu, może się od czegoś uzależnił i rzeczywiście trzeci raz go przyłapią i zwolnią, a dobry wrestler z niego. :-|

No :< Mówiąc szczerze tęskniłbym za nim :(
  • Do góry
    • 0

#591 Prawda — 98 17/01/2012 - 20:13

Prawda
  • Gracz

No :< Mówiąc szczerze tęskniłbym za nim :(

Mi strasznie Zack'a szkoda, dobry wrestler, miał dostać push i dupa, dostał ten pas US i go stracił po miesiącu...ale push..
  • Do góry
    • 1

#592 VayneMaster — 66 17/01/2012 - 20:19

VayneMaster
  • Gracz

Mi strasznie Zack'a szkoda, dobry wrestler, miał dostać push i dupa, dostał ten pas US i go stracił po miesiącu...ale push..

Noo! Dokładnie, ale może odzyska - zobaczymy.
  • Do góry
    • 0

#593 Fresz — 972 17/01/2012 - 20:57

Fresz
  • Gracz
Ja chce Dżericha I SIEMPANKA NA ROYAL RUMBLE WIDZIEĆ.Można walczyć a potem być w tej walce, więc luzik.
Może pojawi się ANDERZEJ TEJKER.
  • Do góry
    • 0

#594 Sukinkot — 1241 17/01/2012 - 20:59

Sukinkot
  • Gracz
Ja bym z chęcią na RR ujrzał Rey'a. Kiedy zacząłem oglądać WWE to akurat leczył kontuzję. Owszem, widziałem jego walki na YT, ale na "świeżo" zawsze większe emocje B)
  • Do góry
    • 0

#595 VayneMaster — 66 18/01/2012 - 16:54

VayneMaster
  • Gracz

Ja bym z chęcią na RR ujrzał Rey'a. Kiedy zacząłem oglądać WWE to akurat leczył kontuzję. Owszem, widziałem jego walki na YT, ale na "świeżo" zawsze większe emocje B)

Noo... brakuje 'tych' zamaskowanych. Chociaż szczerze wolałbym ujrzeć znowu Sin Carę (Ktoś o nim jeszcze pamięta? :frantics: ) Bo też skontuzjowany chłopak, a dawno nie widziałem jego walk.
  • Do góry
    • 0

#596 Szpaq — 278 18/01/2012 - 17:13

Szpaq
  • Gracz

Noo... brakuje 'tych' zamaskowanych. Chociaż szczerze wolałbym ujrzeć znowu Sin Carę (Ktoś o nim jeszcze pamięta? :frantics: ) Bo też skontuzjowany chłopak, a dawno nie widziałem jego walk.

najlepszy rozwiązaniem była by walka na Wrestlemanii Rey versus Sin Cara, ale nie wiadomo, czy obaj się wykurują do tego czasu, i czy w ogóle writerzy mają pomysł na taką walkę. :>
  • Do góry
    • 0

#597 iNeeR — 922 20/01/2012 - 09:52

iNeeR
  • Gracz
WWE 12 wyszło!
  • Do góry
    • 0

#598 VayneMaster — 66 20/01/2012 - 19:10

VayneMaster
  • Gracz

WWE 12 wyszło!

Ee.. już jakoś rok temu :o Chyba że jestem źle poinformowany, to sory.

No - nie myliłem się, już dawno wyszło.

Użytkownik VayneMaster edytował ten post 20/01/2012 - 19:03

• Do góry
    • 0

#599 Szpaq — 278 23/01/2012 - 23:52

Szpaq
  • Gracz
panowie i panie nasz kochany zawodnik Randy Orton wrócił i zapowiada wygranie RR, wyśmienicie! :meh:
  • Do góry
    • 0

#600 Sukinkot — 1241 23/01/2012 - 23:55

Sukinkot
  • Gracz

panowie i panie nasz kochany zawodnik Randy Orton wrócił i zapowiada wygranie RR, wyśmienicie! :meh:

Czekam aż na ryzykantów wrzucą RAW, dziś się nie doczekam, więc pewnie na spokojnie rano obejrzę podczas śniadania.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych