A znalazłem już na Wrestlefans.
Kuźwa w Ergo Arenie...
Użytkownik Prawda edytował ten post 16/11/2011 - 21:03
Użytkownik Prawda edytował ten post 16/11/2011 - 21:03
Dokładnie, ale w sumie jak się chcę to i można te pół Polski przejechać.No w Gdańsku, Gdańsku. Smackdown w Ergo Arenie okazało się wielkim sukcesem, bo było tam aż 10.500 ludzi. Szkoda, bo bym chętnie obejrzał roster RAW, ale Gdańsk jest na drugim końcu Polski, więc lipa.
Ja tam gdańskiem się nie jaram, a tym że w 2012 będzie Raw i to mnie podnieca. Zobaczę te gwiazdy jak CM Punk, Cena, The Miz, R-truth, Kevin Nash, może nawet The Rock? Już sie nie mogę doczekać. W RMF Maxxx możecie usłyszeć o tym reklamę
JA MAM DO GDAŃSKA (cenzura)A 500-600 KM, więc s(cenzura)aj mi z tym tematem, bo się pogniewamyA pojechałbym.
Ja do Gdańska mam mało
Mieszkam w Słupsku, nie daleko. Może jakieś 100-200 km
Jak tam pojedziesz, załatw mi autograf jakiś, misiek
Też tak miałemU nas w szkole napierniczają w to na każdym W-F'ie
u mnie też mało kto to ogląda, albo sie po prostu nie przyznaje.My bawiliśmy się w to w podstawówce, ale tera gimnazjum i w gim. nikt nie lubi już wrestlingu poza mną
znaczy się ja też mam dwóch kumpli, którzy oglądają tylko WWE, ale robią to już od trzech lat. Ja też oglądam tyle, z tą różnicą, że moje zainteresowanie wrestlingiem nie kończy się na WWE, ale także na innym federacjach.Ja mam kilku kumpli co oglądaliśmy, tak do wakacji.Teraz ja i dwóch kumpli ocalało
Ja oglądałem TNA, ale mi się znudziło.Oglądałem Lucha Libre, Roh, CZW i japońskie fedki.znaczy się ja też mam dwóch kumpli, którzy oglądają tylko WWE, ale robią to już od trzech lat. Ja też oglądam tyle, z tą różnicą, że moje zainteresowanie wrestlingiem nie kończy się na WWE, ale także na innym federacjach.
ja TNA oglądam bierząco, chociaż ostatnymi czasy powoli mnie to nudzi. -,-Ja oglądałem TNA, ale mi się znudziło.Oglądałem Lucha Libre, Roh, CZW i japońskie fedki.
oglądałem ponad 3 minutowy reportaż, brawo zawsze to jakaś promocja wrestlingu w naszym kraju.lol, dzisiaj w Faktach pokazują nasze polskie federacje, nie spodziewał bym się nigdy - oglądać!
Do pobrania?Zapodaj linka do walk z SS.
Użytkownik Prawda edytował ten post 22/11/2011 - 20:27
Za co?Ale dziadowsko, Prawdę zawiesili na 30dni..
Za co?
SS fajne <3 CM PUNK WWE CHAMPION <3 A Sin Cara kontuzjowany. :<
Najchętniej linka do video, ale jak masz tylko do dwnl to może być.Do pobrania?
Jak dla mnie restling jako reżyserowane walki nie jest ciekawy
. Bije się dwóch kolesi i nagle jakiś dwóch kolejnych wbiega rozpierdziela całą walkę i takie tam. Raz, że jest to bez sensu to dwa, że prawdziwe walki to tylko UFC i inne tym podobne takie moje zdanie.
a no.restling
a no.
Wypowiadasz się na temat danej dyscypliny, a nawet nie wiesz jak to się pisze. Nie wypowiadaj się w ogóle to nie będzie problemu.
Nie łap mnie za słówka Wrestling czy Restling jedno i to samo.
Najchętniej linka do video, ale jak masz tylko do dwnl to może być.
Jak dla mnie restling jako reżyserowane walki nie jest ciekawy
. Bije się dwóch kolesi i nagle jakiś dwóch kolejnych wbiega rozpierdziela całą walkę i takie tam. Raz, że jest to bez sensu to dwa, że prawdziwe walki to tylko UFC i inne tym podobne takie moje zdanie.
to udawane walki, które są robione dla pieniędzy i rozrywki.restling
Wypowiadasz się na temat danej dyscypliny, a nawet nie wiesz jak to się pisze. Nie wypowiadaj się w ogóle to nie będzie problemu.
Tak nazywam to sportem. Nie prowokuj do flejmu, plis.
Nazywasz to sportem ?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych