Lee Sin jungla <3
Amumu lepszy ale często niedoceniany ostatnio, to samo z malphite
ww better.
Lee Sin jungla <3
Amumu lepszy ale często niedoceniany ostatnio, to samo z malphite
ww better.
ww better.
ww cisne topa Jakoś lepiej się nim ogarniam nuż na jungli

Pierwszy raz od 10 meczy dostałem prawie że idealny team. Na bocie poszło z łatwizną, panth rozgromił garena 4 razy, aż wyszedł z gry, kassa się tylko trochę ociągał na początku gry, ale wyszło git, no i Jax zrobił swoje - szkoda że takiego teamu nie mam co mecz ;/
A tak btw. dajcie rady co kupować dla Eza, ja cały czas kupuję na początek moc trójcy, potem botrka i last whispera, potem to już zależy czy potrzebuję resistów itp. Nie wiem czy warto dokupywać Manamune, który dodawałby mi więcej many, bo dużo jej czerpię.
Siemano.Mam w planach zakupic Dravena poleci ktos jakis build?..Z gory dzieki
@Edit Trzeba coś grać

Użytkownik Palikowy edytował ten post 04/05/2014 - 11:00

Kolejna gra, zaraz po tej którą tutaj wystawiłem. Szczerze powiedziawszy nie cieszę się zbytnio z tej wygranej, mimo, że wpadła mi quadra. Soraka była uciążliwa na support'cie, zamiast zabrać Leone - myślę że mielibyśmy większe szanse wtedy na wygraną. Gragas grał słabo przeciwko Katarinie, Garen próbował ratować topa i jakoś to wyszło. Trundle na jungle też był bardzo słabym pomysłem, ale mimo tego poszedł dobry focuss i dzięki temu wygraliśmy. Z przeciwnego teamu też dobrze focussowali, bo w 2 przedostatnich tf zginąłem jako drugi. W ostatnim tf był ten dobry focus od nas i wygraliśmy.
Moja farma przypomina typowego bronza który pisze 'all mid and win' - niestety w chyba 15 minucie mf'ka poszła już na mida, więc nie mogłem dalej pushować bota, bo mid szybciej padał. Ogólnie taka sobie była ta gra.
Kolejna gra, zaraz po tej którą tutaj wystawiłem. Szczerze powiedziawszy nie cieszę się zbytnio z tej wygranej, mimo, że wpadła mi quadra. Soraka była uciążliwa na support'cie, zamiast zabrać Leone - myślę że mielibyśmy większe szanse wtedy na wygraną. Gragas grał słabo przeciwko Katarinie, Garen próbował ratować topa i jakoś to wyszło. Trundle na jungle też był bardzo słabym pomysłem, ale mimo tego poszedł dobry focuss i dzięki temu wygraliśmy. Z przeciwnego teamu też dobrze focussowali, bo w 2 przedostatnich tf zginąłem jako drugi. W ostatnim tf był ten dobry focus od nas i wygraliśmy.
Moja farma przypomina typowego bronza który pisze 'all mid and win' - niestety w chyba 15 minucie mf'ka poszła już na mida, więc nie mogłem dalej pushować bota, bo mid szybciej padał. Ogólnie taka sobie była ta gra.
Pozdro dla MF, że nawet last whisper'a nie kupiła. -.-
Siemano.Mam w planach zakupic Dravena poleci ktos jakis build?..Z gory dzieki
@Edit Trzeba coś grać
Widze, build sie podoba; a co do dravena to nawet trudny jest, łapanie toporów i takei tam Build jak na zwykłego adc chyba
Pozdro dla MF, że nawet last whisper'a nie kupiła. -.-
ma black cleavera
Widze, build sie podoba; a co do dravena to nawet trudny jest, łapanie toporów i takei tam
Build jak na zwykłego adc chyba
Oke dzieki

Trzy rankedy pod rząd wygrane w szybkim czasie, nie wiem co się stało, że zaczęło mi dobierać 'NORMALNYCH' ludzi. To co? gorąca seria + seria do s3.
#Opłacało się mainować Eza ;d.
#Tak jak pisałem w statusie, szukam teamu w przedziale s1 do s5 teamu na pozycji ADC.
Użytkownik Rudy GraVit edytował ten post 04/05/2014 - 12:53
Trzy rankedy pod rząd wygrane w szybkim czasie, nie wiem co się stało, że zaczęło mi dobierać 'NORMALNYCH' ludzi. To co? gorąca seria + seria do s3.
#Opłacało się mainować Eza ;d.
#Tak jak pisałem w statusie, szukam teamu w przedziale s1 do s5 teamu na pozycji ADC.
No właśnie ja tak miałem na normalach..Sami feederzy,nie ogary a teraz zaczeło troche normalnie dobierać.
No właśnie ja tak miałem na normalach..Sami feederzy,nie ogary a teraz zaczeło troche normalnie dobierać.
mmr ci wzrosło
Najlepiej znaleźć sobie jakąś postać którą gierki same wchodzą i nią często grać, u mnie np. jest to Vi i biorę ją ostatnio dość często.

Już kupiłem Dravena , pierwsza runda słaba sołmacz ale druga już lepsza

Draven dobra postać do kerowania, sam bym nim grał, ale nie mam hajsuff, a jak mam np. 4800 to wydaję na jakąś inną postać :c
Użytkownik Rudy GraVit edytował ten post 04/05/2014 - 21:15

takie tam, playsy Shenem Triple buff (bo kogoś zabiłem) i te 4 kuleczki
takie tam, playsy Shenem
Triple buff (bo kogoś zabiłem) i te 4 kuleczki
ciągnij pałe, grubasie
[w=Hejter.]
Ja osobiście polecam do kierowania gierek Vi bądź Lee Sina z dużymi umiejętnościami

Carry the game!

Popularny
Carry the game!
mało minionów masz.
mało minionów masz.
W early głównie żniwa zbierałem, farma jest na umiarkowanym poziomie.
Niby jest powiedziane, że powinieneś na minute zbierać dziesięć minionów ale jest dobrze jak zbierasz tą połowę czyli w dwudziestej minucie około setki farmy.

Miałem 2 serie, ale jakoś się udało w końcu .
Hm, planuje rozpoczęcie gry w lola - tylko jaki polecacie mi region? - bo z tego co czytałem to na NORDICU za dużo polaków i nie da sie wygrać gierki.
Hm, planuje rozpoczęcie gry w lola - tylko jaki polecacie mi region? - bo z tego co czytałem to na NORDICU za dużo polaków i nie da sie wygrać gierki.
Nordic/East to serwer taki w miarę normalny, na West też znajdziesz od groma polaków, poziom gry zmienia się dopiero po osiągnięciu pułapu d1/d2. Oczywiście jeżeli zamierzasz grać to nie ważny jest za bardzo serwer bo i tak będziesz zaczynał tak jakby od zera, więc poziom brązu/srebra na West czy East jest taki sam.
Nordic/East to serwer taki w miarę normalny, na West też znajdziesz od groma polaków, poziom gry zmienia się dopiero po osiągnięciu pułapu d1/d2. Oczywiście jeżeli zamierzasz grać to nie ważny jest za bardzo serwer bo i tak będziesz zaczynał tak jakby od zera, więc poziom brązu/srebra na West czy East jest taki sam.
A co powiesz o serwerze - "North America" - hm?
A co powiesz o serwerze - "North America" - hm?
Jeżeli masz do niego dostęp a ping ci nie skacze i nie przeszkadza w grze też możesz spróbować tam swoich sił, tam już raczej nie spotkasz żadnego polaka, który mógłby ci przegrać grę przez to jak się zachowuje, słyszałem też, że ludzie z serwera rosyjskiego są dobrymi graczami a do tego potrafią się zachować nawet w tych niższych ligach
ma black cleavera
Black Cleaver nie przebija tyle pancerza co Last Whisper, bo LW daje procentowy armor, a nie ustalony.
Black Cleaver nie przebija tyle pancerza co Last Whisper, bo LW daje procentowy armor, a nie ustalony.
Ale nakłada dodatkowy efekt, który może się stackować np. z ultem MF.
W early głównie żniwa zbierałem, farma jest na umiarkowanym poziomie.
38 minuta i 133 csy to umiarkowana farma, to nie wiem, co ty robisz w silver II. Rozumiałbym jakbyś już FB miał, bo killami ostro nadrobiłeś.

38 minuta i 133 csy to umiarkowana farma, to nie wiem, co ty robisz w silver II. Rozumiałbym jakbyś już FB miał, bo killami ostro nadrobiłeś.
Mowie, ze umiarkowana farma w stosunku do killi.
Taka tam penta, silver II 60lp. :blink:
http://youtu.be/h-zzbjuMDqI
Na bronzy kata się sprawdza, ale dalej nie polecam. Jeden stun i po ulti - gówno robisz. Dobre ustawienie przeciwnego teamu i to samo, nic nie zrobisz
Kata według mnie nie jest jakimś tam mocnym pickiem. No jedynie na ten bronze, ale ludzie tutaj też starają się czasami myśleć więc jak trafi na ogarniętego przeciwnika na midzie to nie da rady.
Może trochę odkop ale stwórz team z ogarniętą morganą na supporcie, to tej katy nic nie powstrzyma. Wszystko zależy od kompozycji teamu biorąc assasinów typu kata, yi' czy nawet akali warto pomyśleć o morganie Warto też przeczekać chwile tfa, obserwować czy enemy pozbyli się spelli na cc' i wtedy wchodzić a nie jak większość robić za glass canony.
Użytkownik Glodzik edytował ten post 08/05/2014 - 00:24

Na summonerskim rejonie...
Na summonerskim rejonie...
tylko MANDAT, MANDAT!
takie tam, playsy Shenem
Triple buff (bo kogoś zabiłem) i te 4 kuleczki
Taki tam buffek xD

Oporowy Support no i Golda V (s3 platyne) rozjechałem
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych