To się nazywa #GET_CARRIED
A TO TY JESTEŚ JANUSZEWSKY
To się nazywa #GET_CARRIED
**lastpick**"
"ELO I MID TOP BECAUSE PRZECENA SKURKI DO NIDALEE I CHCE NIĄ GRAĆ, IM PRO AND SMURF**każdy picknął co chciał, została jungla**
"OK I GO NIDALEE JUGLE PONIEWAŻ IM PRO, MY NORMAL ACC DIAMOND 1"
**nidale jungla 2/17**
W silverze nie lepiej :/

Popularny
W goldzie często też nie, ale w brązie można solo kerować gry paroma postaciami, jescze celowo ich na czacie podkręcić(chodzi o przeciwników) to już w ogóle win. Brązy ulegają hejtowi, zamiast kliknąć IGNORE to oni dalej wdają się w dyskusję, przez to próbują cię zabić na siłę i hejcą się nawzajem - jak np ktoś napisze: "report xxx" i ty ją zabiłeś sporo razy to jeszcze napisz:" y report her, she fed me" czy coś xD. Nie no, ludzie są serio ulegli - z polaczkami współczuję grać, bo tyle razy przez to przejebałem mecz, że to masakra. Koleś idzie afczyć, bo blue nie dostał, albo zwyczajnie support mu zabrał killa. ^^W silverze nie lepiej :/
W goldzie często też nie, ale w brązie można solo kerować gry paroma postaciami, jescze celowo ich na czacie podkręcić(chodzi o przeciwników) to już w ogóle win. Brązy ulegają hejtowi, zamiast kliknąć IGNORE to oni dalej wdają się w dyskusję, przez to próbują cię zabić na siłę i hejcą się nawzajem - jak np ktoś napisze: "report xxx" i ty ją zabiłeś sporo razy to jeszcze napisz:" y report her, she fed me" czy coś xD. Nie no, ludzie są serio ulegli - z polaczkami współczuję grać, bo tyle razy przez to prze(cenzura)łem mecz, że to masakra. Koleś idzie afczyć, bo blue nie dostał, albo zwyczajnie support mu zabrał killa. ^^
Nie tylko brązy - ile razy takie sytuacje się zdarzały też w goldzie. Sam jestes 'polaczkiem' więc.. to nie jest teoria że polak = feeder, troll, noob, hejter. Wielokrotnie miałam w teamie polaków, którzy dobrze ogarniali gre, byli pomocni i nie hejcili, więc na to nie ma reguły. Jak ktoś będzie chciał zhejcić to to zrobi, tylko że bardziej na to zwracasz uwage kiedy ktoś to robi w twoim języku.
A jaka dywizja?
Ostatni sezon platynka, teraz był gold, ale nie grałem i jest Silver I
A KTO INNY?! Aktualnie carruje konto ziomka z B4 do S3... Fiddlestick najlepszy do carry, najcięższe CC w grze i te AOE ult - świetne na papierki <3
Czemu wukong tak słabo sobie radzi w Jungle? Mało zadaje i wogóle, cieżko ma bić..
Czemu wukong tak słabo sobie radzi w Jungle? Mało zadaje i wogóle, cieżko ma bić..
Wukong genialnie radzi sobie w jungli, odkad znerfili jego Q na topa. Może źle go składasz?

Wukong plays xD
Użytkownik Rukol edytował ten post 22/04/2014 - 13:35

xd z brązu nie da sie uciec chyba.
Ja wczoraj na smurfie wyszedłem, da się. Najlepiej carryować z mida Fizzem i LB lub adc (przynajmniej dla mnie).
Wukong w jungli jest MEGA op, w pięciu meczach mam 100% win ratio, ma ogromny potencjał zarówno do ganków jak i tf-ów.
Użytkownik Daxey edytował ten post 23/04/2014 - 12:28
Która dywizja Rukol?
Która dywizja Rukol?
ta sama od dluższego czasu :/ s4 ;/
ta sama od dluższego czasu :/ s4 ;/
Ja to pykam w S3, grasz może duo nygghu?
Użytkownik Don Buster edytował ten post 23/04/2014 - 16:08
18 level już, pykam pykam, na razie obcykałem perfekt Master'a Yi i Garen'a i lecą triple i quadry XD
Jaką polecacie trzecią postać? Taką w miarę łatwą lub średnią - nic mega trudnego, jeszcze taki pro nie jestem. : D Więc?
18 level już, pykam pykam, na razie obcykałem perfekt Master'a Yi i Garen'a i lecą triple i quadry XD
Jaką polecacie trzecią postać? Taką w miarę łatwą lub średnią - nic mega trudnego, jeszcze taki pro nie jestem. : D Więc?
leblanc, burst w (cenzura), latwy champion, dwa wbudowane flashe, dwa stuny/slowy, 2 silency. w terazniejszej mecie op.
Użytkownik massive_souls edytował ten post 25/04/2014 - 09:02
Jax, Xin, Darius (bardzo łatwa postać, spam e,w,q,r), Lee Sin, Olaf, Nasus (jak ogarniesz stacki i itemy to top jest twój), Renekton (jego troszkę później), - na start jednak polecam Jax, ponieważ pociśniesz nim topa / jungle. Polecam również zapoznanie się ze wszystkimi postaciami gdzieś na yt. (Wiem, że dużo nie wymieniłem, jednak starałem się to jakoś dobrać na podstawie małego stażu Biscuit'a oraz jakimi postaciami gra.)
leblanc, burst w (cenzura), latwy champion, dwa wbudowane flashe, dwa stuny/slowy, 2 silency. w terazniejszej mecie op.
Jak mogłeś zauważyć gra On raczej top / jungle
na topa; Renekton/Olaf/Trundle/Shyvana;
na Jungle; kha'zix (ale jest miękki jak idziesz nim pod dmg), wukong, vi, udyr, Xin Zhao ewentualnie
na mida: Ziggs, le blanc, katarina (jak przeciwnik ma mało cc)
na adc: Lucian, caitlyn, może Jinx, Vayne
support; Threash, Morgana, Leona, Annie, Sona może jeszcze
na adc: Lucian, caitlyn, może Jinx, Vayne
Jeszcze Aśka. ^^
Na topa; Jax, Rene, Darius, Nasus.
Ale mnie się nie słuchaj bo ja w Brązie siedze.
Karma, Heimer top zawsze OP :whistle:
Jax/Teemo/Pantheon/Nasus.
Osobiście polecam Jaxa.
Osobiście polecam Jaxa.
Pantheon najlepszy, polecam robić mu same itemy na armor pene

Leona nie chciała dać się kernąć. Throw za throwem, aż w końcu wygraliśmy jakoś.
Co myślicie o nowym champie? http://eune.leagueof...serca-freljordu
Tym nowsze postacie tym bardziej są do dupy i nikt nimi nie gra.
I Brąz V wita.. Ja pierdole xd
Pantheon najlepszy, polecam robić mu same itemy na armor pene
No kogoś chyba coś boli ;p
Pantka niszczy prawie wszystko, a w late jest do niczego.
Tank support sie zapowiada.
Meh, pójdzie na topa jako bruiser i będzie kontrował pantheona. Wszystko jest możliwe, zależy, jakie przeliczniki dostanie.
Meh, pójdzie na topa jako bruiser i będzie kontrował pantheona. Wszystko jest możliwe, zależy, jakie przeliczniki dostanie.
Tak czy siak ma dwa skille czystego supporta... :F
Tak czy siak ma dwa skille czystego supporta... :F
Meh, Lulu też, gra na midzie.

Popularny
Piękna gra Aśka. ^^

Osobiście polecam Jaxa.
No prawda, Jaxem sam możesz wykierować gre
Wystarczy, że będzie pomagał reszcie i gra wygrana na 100%!
No prawda, Jaxem sam możesz wykierować gre
![]()
Wystarczy, że będzie pomagał reszcie i gra wygrana na 100%!
No ta. Na 10 meczów nim 8 wygrałem.
No właśnie to jest potwierdzenie.
Jedna z najlepszych postaci do kierowania i tyle
Tak jeśli chodzi o jakąś postać co jest tankowata i ma też dobry dmg?
Lubie takimy grać, a jakoś narazie Jax mi się spodobał
Tak jeśli chodzi o jakąś postać co jest tankowata i ma też dobry dmg?
Lubie takimy grać, a jakoś narazie Jax mi się spodobał
Renekton, trundle, nasus.
Renekton, trundle, nasus.
Nasus to tak, bo jak wystakujesz Q to połowa hp idzie na raz.
Jeśli chodzi o renka to nawet, nawet.
A trundle jeszcze nie grałem, to musze zagrać
Dzięki.
Nasus to tak, bo jak wystakujesz Q to połowa hp idzie na raz.
Jeśli chodzi o renka to nawet, nawet.
A trundle jeszcze nie grałem, to musze zagrać
Dzięki.
Trundle się bierze, o ile w przeciwnej drużynie są straszne kloce typu volibear, renekton etc. Jego ult polega na kradzieży MR i Armora, a także % hp.
Spróbuje sobie tym zagrać, może jak mi się spodoba, to sobie go kupie, jak już go nie mam
Zobaczymy, spróbujemy i wybierzemy
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych