Jak włączasz lola to daj sobie opcje i napraw, powinno pomóc
.
Dawałem wczoraj wieczorem i nie pomogło : >
Jak włączasz lola to daj sobie opcje i napraw, powinno pomóc
.
Dawałem wczoraj wieczorem i nie pomogło : >

pierwsza quadra w silver 4 niestety :/
Ukradli pente czy uciekła xD?
Ukradli pente czy uciekła xD?
Jak poapczysz na minimapke to zobaczysz xinzhao, on gonił singeda, ktory odlapil ghosta i ulti bedac na hp w ilosci koło 200. Nie ma go na minimapce, ale chwile po tym Xin doskoczył do miniona to sie okazalo ze byl w polowie drogi miedzy inhibitorem a nexusem. Nie dal mi penty ;(
Użytkownik Rukol edytował ten post 12/05/2014 - 13:25
Ziggs to cwana bestia - no, no.
Ziggs to cwana bestia - no, no.
Ja nie wiem czemu, ale chyba tylko ja gram ziggsem w tym silverze. Nigdy go tam nie widziałem a on jest taki op.
Ja nie wiem czemu, ale chyba tylko ja gram ziggsem w tym silverze. Nigdy go tam nie widziałem a on jest taki op.
Bo ludzie nie potrafią grać, albo pickują jakieś "dobre" według nich postacie. Zajebiste ulti do TF'ów, 1v1 już trochę gorzej, ale dobra postać.
Z resztą zaraz pokażę Ci przykład, tylko znajdę - http://www.twitch.tv...pie/b/527624642 oglądaj od 25:20. Tam masz ulti Ziggs'a na TF i pięć za zero, to po grze było.
Użytkownik Fhy edytował ten post 12/05/2014 - 13:54
Bo ludzie nie potrafią grać, albo pickują jakieś "dobre" według nich postacie. Zajebiste ulti do TF'ów, 1v1 już trochę gorzej, ale dobra postać.
Z resztą zaraz pokażę Ci przykład, tylko znajdę - http://www.twitch.tv...pie/b/527624642 oglądaj od 25:20. Tam masz ulti Ziggs'a na TF i pięć za zero, to po grze było.
jak sie ogarnia trollowanie ludzi za pomocą W, Flasha i innych rzeczy to 1 na 1 są fajne
to kwestia ap
to kwestia ap
Co Ty nie powiesz. Jakbym tego nie wiedział, trochę głupie to było.
jak sie ogarnia trollowanie ludzi za pomocą W, Flasha i innych rzeczy to 1 na 1 są fajne
Jasne, że tak. Jedynie jest taki wyjątek... na wyższym poziomie ludzie przeważnie są dobrze obeznani w takich sztuczkach i rzadko kiedy się udają. Na swoim przykładzie to piszę, bo smurfując jakieś konto jest na prawdę łatwo trollować ludzi w ten sposób, aczkolwiek u mnie, to już nie do końca.
Użytkownik Fhy edytował ten post 12/05/2014 - 14:09
Zapraszam do oglądania i subskrybowania
- https://www.youtube.com/watch?v=FvvgFywNicY
taki tam smurfik
Na mainie 2/0 w serii, jeszcze 3 mecze także plat się szykuje.
Co powiecie o Rengarze? Radzi sobie w Jungli, dobre to jest?
Co powiecie o Rengarze? Radzi sobie w Jungli, dobre to jest?
Po nerfach czy tam reworku słaby, są dużo lepsze picki. Kha, wukong, vi.
jax warwick tez są spoko.
braum
to ta nowa postać?
to ta nowa postać?
Tak chyba to jest suport.
to ta nowa postać?
Tak chyba to jest suport.
Tak x2. Ale myśle ze nada sie też na jakiegoś topa.

Popularny
gg wp xD
kiedy podczas gry jest zolty nick XD
Włącz tryb dla daltonistów, ew. możesz pobrać jakiś plik z neta który to podmienia.
Użytkownik Czaarek edytował ten post 13/05/2014 - 14:42
Jest mod, który podmienia lub będziesz to miał w next patchu, bo ja nic nie podmieniałem a mam to.

3/1 w serii, pozdrawiam.
Mundem, ulta walić pierwszego - czy jak?
Nasus dobra postać hmm?
Farmer w early, moze sporo namieszać w late.Nasus dobra postać hmm?
Farmer w early, moze sporo namieszać w late.
A build jakiś dobry znasz?
obejrzyj najnowszy poradnik nasusa od nerveriana. Nie gram ta postacią na tyle żeby ci dobry build podać.A build jakiś dobry znasz?
Użytkownik Dami_ edytował ten post 14/05/2014 - 13:53
Nasus dobra postać hmm?
jak wyciągniesz CO NAJMNIEJ 100 stacków na 10 minut to w w bronzie można ugrać; ostatnio w srebrze widziałem nasusa; 30 minuta 550+ stacków + build na full tanka...
Nasus dobra postać hmm?
Jak dla mnie gry są tera zbyt dynamiczne dla niego, ale wiadomo, ugrasz jak ogarniasz.
dlatego też z nasusem w teamie inne linie muszą się dostosować do jego gry xdJak dla mnie gry są tera zbyt dynamiczne dla niego, ale wiadomo, ugrasz jak ogarniasz.
Użytkownik Glodzik edytował ten post 14/05/2014 - 19:35
dlatego też z nasusem w teamie inne linie muszą się dostosować do jego gry xd
Dokładnie, do tego NASUS nie nadaję się na żadną inną linie oprócz SOLO TOP'a!
w jugli tez jest konkret.Dokładnie, do tego NASUS nie nadaję się na żadną inną linie oprócz SOLO TOP'a!
w jugli tez jest konkret.
Niby tak lecz Nasus potrzebuje sporo stacków - w jungli nie tak łatwo je zdobyć jak na solo topie.
nasusu dobry pieseł jest. 30 minut farmienia na topie i jest okej. Tylko inne linie nie moga za bardzo przegrywać.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych