W tą grę nie da się grać z randomami.
Widzę kolega na Solo Q sobie ELO zniszczył ?
Ja to czekam na jakiegoś nowego zajebistego bohatera, bo jak narazie to żadnego nie ma, heh.
Wątpie skoro nabiłem srebro w rankigach.Wszyscy są zajebiści tylko ty nie umiesz grać.
Wątpie skoro nabiłem srebro w rankigach.
Własnie wiem. I dlatego na Dravena czekam ;ddarius op jak chuj, a draven bedzie to samo, poza tym jest duzo op champow
Osłabiaja Dariusa wraz z przyjsciem dravena.
Wątpie skoro nabiłem srebro w rankigach.
To nie są OP, tylko jak narazie mało champów ich kontruje. Darius klasycznie na topie jechany przez Teemo brusier, bo nie nabije Ci za dużo stacków, albo AD Nidalee czy cokolwiek co da rade mu uciec przed rozpoczęciem stackowania.darius op jak chuj, a draven bedzie to samo, poza tym jest duzo op champow
Nie oszukujmy się, należy mu się, bo z większością aktualnych tier 1 champów na topie wygrywa, prawie ze wszystkimi melasami.Osłabiaja Dariusa wraz z przyjsciem dravena.
Kupiłem Talona ale kompletnie nie wiem co na nim budować. Możecie coś poradzić?
Żałosna, nudna gra, ciągle te same mapki...
Masakra!!
Żałosna, nudna gra, ciągle te same mapki...
Masakra!!
By to była fajna gra jak by nie było tylu noobów, tylko grę psują...
Szybko mnie ta gra znudziła... chociaż dobiłem ten 5 poziom. (FUCK IT)
GratulujęTak w ogóle - 1000 postów.
Konto na West ze wszystkimi champami, 3 Run Page, 32 skiny w tym 4 legenary. Cena 150 zł. Nie wiem czy byłbyś zainteresowany, jeśli tak to napisz na skype, podeślę Ci osobę, która to sprzedaje.Ma ktoś na wweście albo eaście niepotrzebne konto na oddanie / sprzedaż? Potrzebuję smurfa na West'a
Byłbym wdzięczny. Dobrze by było aby konto miało 30 lvl.
Narzekacie na randomów ? Grając Carry mozna samemu wygrac grę. Mimo 0/9 leave amumu oraz 0/6 leave trydny wygrałem grę Vladem mając 21/4/12
. Trzeba grac agresywnie na lini i nafeedowac się do dobrego 5 lub 6 / 0. Jeszcze pełno tych Malzaharów na rankedach - cleanse i po sprawie
.
.
To dziwne bo jak ja mam staty katą około 22/3/6 to i tak nic nie daje jak reszta ma po 2/13/4 . Zazwyczaj do teamu trafia się jeden afker i trzech feederów.Carry bez ogarniętego tanka mało zdziała w teamfightach.
DaFuq ?wkórzają
Po co Ci blue na Vladzie, i tak masz CD ~ 3s. A bijesz damage z E całkiem spoko, o ile jest nastackowany na 4 oraz z DeathFireGrasp'a, lol.Mam też Władka i wymiata.W late game z blue buffem jak ma szybki cd z ,,q" łatwo można walnąć jakiegoś triple killa.Niestety nooby nieraz płaczą że ks bo się użyło tylko jednego skilla.Ale kogo to wina że z jednego skilla się bierze jakieś 50% hp ?
W przypadku teemo itp nawet więcej.W lolu wkórzają mnie najbardziej ludzie typu: ,,Mid or i'm going feed". Powninni takich banować na minimum trzy miesiące za takie akcje ;x
Użytkownik Raito149 edytował ten post 06/06/2012 - 11:46
Gratuluję
Konto na West ze wszystkimi champami, 3 Run Page, 32 skiny w tym 4 legenary. Cena 150 zł. Nie wiem czy byłbyś zainteresowany, jeśli tak to napisz na skype, podeślę Ci osobę, która to sprzedaje.
Zawsze lepiej z blue. W Early jest też przydatny jak jest 7 sek cd
a tutaj coś na Twoje dafuq http://www.sjp.pl/wkurza%C4%87
Nie długo nadejdzie nowy sezon, mam pytanko. Podobno coś się zmieniło w ostatnim czasie, i jak działa rozpoczęcie nowego sezonu? Co się dzieje z ELO? Kiedyś było tak, że zwracało nam na 1200, jak jest teraz?
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych