Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Mario Bozzo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
59 odpowiedzi w tym temacie

#41 Edmundo_Poloco — 3 10/09/2010 - 11:28

Edmundo_Poloco
  • Świeżak
Pomyliłem się. Myślałem, że Mario ma racje i gra jakieś tam RP, jednak teraz zaczynam wątpić. Kilka minutek temu widziałem jak odbierał paczkę. Sam skrypt. Odpalił silnik i pojechał.
  • Do góry
    • 0

#42 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 11:37

Ojciec.
  • Gracz
Mi też przed chwilą przywiózł paczkę na Idlewood - Zero odegrania akcji RP, mi to w sumie na rękę, bo nie musze się z nim użerać, po prostu przywiózł mi moja paczkę i odjechał, zero pokwitowania czy czegokolwiek, oto gra oskarżonego, i czy on nie jest ignorantem, zapatrzonym w jak najszybszy zarobek na serwerze? - Najszybszy Paczkozord na serwie :lol:

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 11:37

• Do góry
    • 0

#43 Eryk — 0 10/09/2010 - 11:37

Eryk
  • Gracz
Widzę że końca tej sprawy niema. Mario odegrał akcję jak na moje oko, ale nie ciekawie.
Wypadki zdarzają się co chwile w tym przypadku jeden wjechał w drugiego, mogli to załatwić na miejscu.
Jedyne z czym czasami Mario ma problem to niechlujne pisanie (jak się ktoś zdenerwuje to zawsze pisze niechlujnie).
Proponowana kara to blokada niechlujnego pisania na 7 dni, myślę że to będzie kompromisowe.
  • Do góry
    • 0

#44 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 11:44

K4NGUR
  • Gracz
Eduardo ja jak stałem na gps to jak przyjade zawsze pisze /ja pakuje paczke z ziemi do kufra.
Ty przyjechałęś później po tym jak ja to napisałęm...
Nie mogłem ci tego napisać na /w bo mam blokade ooc.

A i do Ojciec napisałem /ja Wyciąga paczke z kufra i zostawia pod drzwiami.
I widać że kłamiesz bo jest skrypt że musze napisać jakieś /ja.
W innym przypadku nie dało by się zostawić paczki.

Ja chciałem załatwić sprawe na miejscu od początku dzwoniłem po policje...Ona nie przyjechała.
Napisałem o tym do GM przyszedł wysłuchał wszystkiego i sobbie poszedł do innego gracza prawdopodobnie.
Admin nie ma czasu słuchać w nieskończoność naszych kłutni na stacji.
Napisałem żę ja również nie mam czasu aby to tak ciągnąć.
Wszystko działo się przeciwko mnie.
Uderzyła mnie shyanne, Policja nie przyjechała,Admin nie załatwił sprawy znikając.
Ludzie na stacji zaczeli mnie bić abym dał pieniądze (100 dolarów dla Shyanne).
  • Do góry
    • 0

#45 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 11:51

Ojciec.
  • Gracz

A i do Ojciec napisałem /ja Wyciąga paczke z kufra i zostawia pod drzwiami.
I widać że kłamiesz bo jest skrypt że musze napisać jakieś /ja.
W innym przypadku nie dało by się zostawić paczki.

Nie, człowieku - Wyjdź, proszę Cię, wyjdź stąd bo dostane zaraz blokade pisania na forum przez Ciebie.
Czy ja napisałem tam że nie dałeś żadnego /ja? Dla mnie możesz i napisać /ja przystawia gołe dupsko do szyby na stacji i odkłada paczkę, ale stałem obok Ciebie i nawet nie próbowałeś mnie znaleźć żebym ją pokwitował, czy odebrał, cokolwiek... Widać jak bardzo Ci się śpieszy.

Twoje wypowiedzi są jak wiersze Jana Kochanowskiego, 'Na lipę' - I w sumie się zgadza, bo robisz straszną lipę pisząc te swoje głupkowate krótkie zdania, a po nich od razu eneter. :fp: - Czyta się to jak instrukcje obsługi do pilota od telewizora.
'wciśnij przycisk'
'włącz telewizor'
'zmień kanał'
:lol:

Swoją drogą, dla Ciebie nie Ojciec, a PAN Ojciec, o - Ojciec tylko dla normalnych ludzi.(Czyli dla wszystkich, prócz Ciebie) Siema. <_<

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 11:57

• Do góry
    • 0

#46 Edmundo_Poloco — 3 10/09/2010 - 11:54

Edmundo_Poloco
  • Świeżak

Eduardo ja jak stałem na gps to jak przyjade zawsze pisze /ja pakuje paczke z ziemi do kufra.
Ty przyjechałęś później po tym jak ja to napisałęm...
Nie mogłem ci tego napisać na /w bo mam blokade ooc.

Ale ja tam z Tobą stałem jakąś minutę. Tyle czasu zajmuje Ci odpalenie silnika?
  • Do góry
    • 0

#47 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 12:00

Ojciec.
  • Gracz
Dołączona grafika

Wygląda znajomo? - To twoje logi, Kangurze, chyba nic więcej dodawać nie muszę.

Przyjrzyjcie się środkowemu wpisowi. :lol:

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 12:01

• Do góry
    • 0

#48 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 12:25

K4NGUR
  • Gracz
Eduardo nie bardzo rozumiem oco to bie chodzi (Na Ociec już zlewam , znim nie pisze...nazwał mnie idiotą, prszę o ukaranie go)
Wracając do Eduardo.
Przyjechałęm na GPS dałem /ja.
Nie było żadnych zamówień w /paczka, dlatego co jakiś czas wpisywałem /paczka.
Rozumiem twoje rozgoryczenie, wkońu w zabrałem ci paczkę a to 40 dolaró dla ciebie w plecy.

I tłumacząc wpis środkowy,Mechanik Non-rp podbiegał do mnie, i dawał /o tankowanie bez żadnej komendy.
Ja dałęm na sobie opis /opis Mechanik obok to ch**.
Wtedy ten mechanik zaczoł mnie bić, w obronie , oddałem mu.
Zjawił się admin,dał mi aj że robię dm i mam opis na kombinezonie.

Tłumacząc pierwszy Log, słyszałem gdzie ktoś napisał "sprzedam rower"Zaczełem szukać po stacji tej osoby.
Tłumacząc log 2 : Napisałęm /ja Wyciąga radyjko z plecaka.
/ja kładzie radyjko na ziemie.
/do w radyku leci Disco Polo , i zaczełęm tańczyć.
Tłumacząc log 5:Napisałem do admina że dam skarge na niego że nie reaguje.
To nie była groźba tylko oświadczenie.
I tłumacząc ostatni Log:Chciałem napisać ooc po zablokowaniu mi OOC.

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 10/09/2010 - 12:25

• Do góry
    • 0

#49 Edmundo_Poloco — 3 10/09/2010 - 12:27

Edmundo_Poloco
  • Świeżak

Przyjechałęm na GPS dałem /ja.
Nie było żadnych zamówień w /paczka, dlatego co jakiś czas wpisywałem /paczka.
Rozumiem twoje rozgoryczenie, wkocu w zabrałem ci paczkę a to 40 dolaró dla ciebie w plecy.

Czyli najpierw wjeżdżasz na magazyn i wpisujesz "/ja pakuje paczke z ziemi do kufra." a dopiero potem wciskasz /paczka? O chłopie... robi się tak, że łapiesz paczkę i wtedy /me z akcją, że ładujesz ją do kufra czy gdzie tam chcesz. Kłamiesz i tyle. Stałem z Tobą minimum minutę. Nagle odpalasz silnik i jedziesz. Ja włączam /paczka i widzę, że masz jakąś. Wniosek jest jeden - nie grasz RP.

ps. Kłamiesz jak Putin. Pojawiła się druga paczka, którą wziąłem i jeszcze Ciebie na drodze dojazdowej do miasta wyprzedziłem. Dla mnie jest tym momencie jasne, że jesteś krętacz a wina w tej skardze leży po Twojej stronie.
  • Do góry
    • 0

#50 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 12:32

K4NGUR
  • Gracz
Proszę o zablokowanie Ociec , pisze zupełnie nie na temat, a jak już napisze to całkowicie go zmienia.
Gada o jakimś pilocie jak by to tutaj było teraz najważniejsze.

Nie ma różnicy czy /ja napisze przed wzięciem paczki czy po, ważne że napisałem komęde.

DOBRA SKOŃCZMY ZBĘDNĄ GADANINE I POCZEKAJMY NA DECYZJĘ GM.
  • Do góry
    • 0

#51 KakaPL — 407 10/09/2010 - 12:37

KakaPL
  • Gracz
Czyli według Ciebie najważniejsze jest wpisanie komENdy? Jeżeli tak - pozdro & poćwicz.
  • Do góry
    • 0

#52 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 12:39

Ojciec.
  • Gracz

Proszę o zablokowanie Ociec , pisze zupełnie nie na temat, a jak już napisze to całkowicie go zmienia.
Gada o jakimś pilocie jak by to tutaj było teraz najważniejsze.

Nie ma różnicy czy /ja napisze przed wzięciem paczki czy po, ważne że napisałem komęde.

DOBRA SKOŃCZMY ZBĘDNĄ GADANINE I POCZEKAJMY NA DECYZJĘ GM.

Nie zablokują 'Ociec' bo Ojciec nie gra tu od dziś i przerabiał nie takich kozaków jak Ty, którzy zasłaniają się tak naprawdę niczym, prosi to się świnia.

ważne że napisałem komęde.

Tak, to najważniejsze. :lol:

Nie masz pojęcia nawet jak Cie wyśmiewam człowieku, jesteś rzadki jak soczek Caprio :lol: To co Ty tu piszesz to setek bzdur i kłamstw, jesteś pseudo-graczem który Statsi ile się da, jeżeli uważasz że Cie obrażam, to jesteś w błędzie, mam już 100% na Forum i unikam raczej flejmu pajacami typu Ty, którym wydaje się że mogą wszystko, a tak nie mogą NIC, a swoje elokwentne, żałosne i niechlujne wypowiedzi zostaw sobie na swoim serwerze, typu (rekama).

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 12:48

• Do góry
    • 0

#53 Londyjka — 0 10/09/2010 - 12:54

Londyjka
  • Świeżak
Czytając post uważam że wina leży po stronie Shyanne (Asieek).
Według opisu zdarzeń Asieek pisze że wjechała w Mario ze średnią prędkością.:) już to widzę.
Natomiast K4NGUR twierdzi że prędkość był znacznie większa.
Moim zdaniem jest to po prostu DM, Non-rp na stacji benzynowej!!.
Shyanne przyznała się do ataku.
KakaPL o którym zapominamy podszywał się za policje wychodząc z tego bezkarnie, trzymając stronę Shyanne.
A teraz Eduardo , po jednej akcji w której Mario wpisał komende przed wpisaniem /paczka zamiast po , jest pewny że Mario kłamie.
Chyba coś tutaj jest nie tak ,czy tylko ja mam takie zdanie?.
I czytając posty widzę że nikt tutaj nie jest bez winy,a szczególnie Ojciec który daje ponieść się emocją nazywając K4NGUR idiotą.

Jestem zdania że Mario odegrał akcję , a Shyanne przyznała się że tego nie zrobiła.
Dlatego nie jestem przekonana kto tu na kogo powinien pisać skargę.
I K4NGUR ma racje, przeciwko niemu piszą ciągle te same osoby.
  • Do góry
    • 0

#54 KakaPL — 407 10/09/2010 - 12:54

KakaPL
  • Gracz
Mhm, czyżby Londyjka to drugi K4NGUR? Wnioskuję to, po jego stylu pisania. (enter po zakończeniu zdania) Chodzi mi o to, iż może to być multikonto. Proszę o sprawdzenie adresów IP.

@Edit.
Literówka.

Użytkownik KakaPL edytował ten post 10/09/2010 - 13:01

• Do góry
    • 0

#55 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 12:56

Ojciec.
  • Gracz

Czytając post uważam że wina leży po stronie Shyanne (Asieek).
Według opisu zdarzeń Asieek pisze że wjechała w Mario ze średnią prędkością.:) już to widzę.
Natomiast K4NGUR twierdzi że prędkość był znacznie większa.
Moim zdaniem jest to po prostu DM, Non-rp na stacji benzynowej!!.
Shyanne przyznała się do ataku.
KakaPL o którym zapominamy podszywał się za policje wychodząc z tego bezkarnie, trzymając stronę Shyanne.
A teraz Eduardo , po jednej akcji w której Mario wpisał komende przed wpisaniem /paczka zamiast po , jest pewny że Mario kłamie.
Chyba coś tutaj jest nie tak ,czy tylko ja mam takie zdanie?.
I czytając posty widzę że nikt tutaj nie jest bez winy,a szczególnie Ojciec który daje ponieść się emocją nazywając K4NGUR idiotą.

Dobra, idź tam lizak dupke koledze, idź - Przecież od razu widać że jesteś podstawioną osobą. Bronisz gościa który nie potrafi nic rozegrać jak należy, na pewno przeczytałeś wszystko dokładnie? Chyba nie, bo skoro Shyanne jak i Kaka potrafią się przyznać do swoich błędów które tak naprawde są znikome, tak Mario uważa że nie zrobił nic złego i że to ON jest poszkodowany :lol: - Przeczytaj to jeszcze raz, co napisałem i zastanów się, czy aby napewno twój E-Ziomal jest taki święty, co? :fp:
A to że nazywam go idiotą, to tylko stwierdzenie, do którego mam prawo.

P.S
Gdy Mateusz wróci ze szkoły, postaram się o przejżenie i sprawdzenie Globala Londyjka i Kangur, oraz jego logów z ostatnich dni, zobaczymy tam masz.

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 12:59

• Do góry
    • 0

#56 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 13:05

K4NGUR
  • Gracz
I jak zwykle Ojcie wszystkich obraża, prosze o zablokowanie mu udzielania się na forum.

Eryk też ma podobne zdanie do nas 3 Londyjka,Eryk i ja, no i do nie dawna Edmundo_Poloco.

I do KakaPL ten ENTER jak ty to nazywasz...
Gdy napiszesz 2 różne posty, jeden za drugim to powstaje przerwa.
Czyżby ktoś tutaj grał od niedawna?.
  • Do góry
    • 0

#57 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 13:11

Ojciec.
  • Gracz

Eryk też ma podobne zdanie do nas 3 Londyjka,Eryk i ja, no i do nie dawna Edmundo_Poloco.

Ha-ha-ha-ha-ha, zakładacie klub Idio*ów? - Jak narazie, macie dobry skład.;)
To przykre że poparcie waszej głupoty rośnie.

I jak zwykle Ojcie wszystkich obraża, prosze o zablokowanie mu udzielania się na forum.

:fp:

Czyżby ktoś tutaj grał od niedawna?.

Ty powinieneś pograć, w 'Jurek Ogórek i Ortografia'.

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 13:11

• Do góry
    • 0

#58 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 13:17

K4NGUR
  • Gracz
Ojciec napisałeś raz "idiota" to już nie muszisz się krępować.
Teraz widze poza, niby cenzurke walimy tak?.
Teraz obrażasz nas wszystkich.
DLA MNIE TEMAT JEST ZAMKNIĘTY ZACZEKAMY NA DECYZJE GM.

I mowiąc jeszcze do tego że nie zrobiłem akcji rp przy braniu paczki.
Jak napisałem napoczątku /ja ładuje pake do kufra.
I nie wiedziałem że nie ma przesyłek  to jaki jest sens pisania tego samego po odczekaniu 40 sekund ?.
  • Do góry
    • 0

#59 Carmella — 1273 10/09/2010 - 13:18

Carmella
  • Gracz

Ojciec napisałeś raz "idiota" to już nie muszisz się krępować.
Teraz widze poza, niby cenzurke walimy tak?.
Teraz obrażasz nas wszystkich.
DLA MNIE TEMAT JEST ZAMKNIĘTY ZACZEKAMY NA DECYZJE GM.

I mowiąc jeszcze do tego że nie zrobiłem akcji rp przy braniu paczki.
Jak napisałem napoczątku /ja ładuje pake do kufra.
I nie wiedziałem że nie ma przesyłek to jaki jest sens pisania tego samego po odczekaniu 40 sekund ?.

No fajnie, ale po co mi takie bezsensowne posty tu nabijasz? Ciągle to samo piszecie. Tak czy siak kto inny to rozpatrzy więc czekać.
  • Do góry
    • 0

#60 Greyu — 1738 10/09/2010 - 19:14

Greyu
  • Gracz
Mario Brozzo - AdminJail na 7000minut - powodów dużo, wszystko w skardze (oskarżony sam chciał taką karę)
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych