Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Mario Bozzo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
59 odpowiedzi w tym temacie

#1 Katarzyna — 435 09/09/2010 - 14:12

Katarzyna
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego:Mario Brozzo
Imię i nazwisko oskarżającego:Shyanne Valente. (Ewentualnie: Eduardo Martinez oraz Alonzo Harris)
Opis sytuacji:Zacznę od tego, iż w regulaminie jasno napisane jest:

W przypadku, w którym dochodzi do wypadku, a jeden z kierowców miał duże opóźnienia (lagi) i nie zobaczył zderzenia, uznaje się, że wypadek ten miał miejsce.

Owa osoba spowodowała wypadek na alei gwiazd i tego nie odegrała. Pojechałam na stację, śledząc kuriera. Następnie ze średnią prędkością wbiłam się w bok jego skutera gdy cofał. Wyglądało to tak, jakby to on spowodował wypadek nagle wyjeżdżając na środek stacji. Zmusiło mnie do tego poczucie bezkarności tej osoby. Może i zemsta, do czego się przyznaję. Tak na marginesie denerwuje mnie brak quizu rejestracyjnego.
Napisałam wcześniej report nań osobę z powodem, jak powyżej - nieodegrania wypadku.
Oskarżony nie zrobił sobie nic z chyba mocnego potrącenia w (uwaga) bok swego skutera przez samochód osobowy i drążył temat oddania pieniędzy.
Cztery osoby nie pozostały bierne na jego znieważające odzywki do mej osoby(Shyanne) i postanowiły postawić się po mojej stronie. Dwie z nich straciły zainteresowanie sytuacją po pewnym czasie. Całą akcje monitorował cierpliwy Kaiser, który tłumaczył mu dwa, jak nie więcej razy co powinien zrobić. Ten jednak miał to najwyraźniej gdzieś. Po fatalnej akcji, wykonanej przez niego postanowił zwiać. Eduardo napisał /me, w którym zepchnął go ze skutera. Odpowiedź na "/do udało się?" zakończyła się sukcesem, jednak owy gracz po owej odpowiedzi wsiadł ponownie na skuter. Ja zrobiłam /qs z powodu freeza, a on znikł. Świadkami są Eduardo oraz Alonzo, którzy dodadzą własne screeny. Ja posiadam tylko cztery.
Screen:(Dziwne, czasami te screeny mi nie działają)
http://img19.imageshack.us/i/samp320i.png/
http://img814.imageshack.us/i/samp321.png/
http://img706.imageshack.us/i/samp323e.png/
http://img38.imageshack.us/img38/2892/samp322k.png
Proponowana kara:Nie przychodzi mi na myśl nic poza przymuszeniem do odgrywania akcji RP na nieco dłuższy okres czasu. Trzy tygodnie? Myślę, że się nauczy.
  • Do góry
    • 0

#2 Greyu — 1738 09/09/2010 - 15:02

Greyu
  • Gracz
Niech oskarżony się tutaj wypowie.
  • Do góry
    • 0

#3 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 16:44

K4NGUR
  • Gracz
Stałem na stacji chcąc zatankować pojazd u mechanika.
Nagle Shyane mając się za kierowce rajdowego conajmniej jak by czuła się na stunowkim serverze,wchodząc w zakręt na ręcznym uderzyła wemnie.
Obróciłem się, jednak nie spadłem z motoroweru.
Napisałem /ja Miał na sobie kask i nie odniósl poważnych obrażeń następnie /do Czy shyane nic się nie stało?.
Zostałem potraktowany niekulturalnie, padały wyswiska na /w dlaczego nie odgrywam, akcji rp.
Mam blokade ooc więc nie mogłem nic napisać, napisałem w raporcie do GameMaster co zaszło i poprosiłem o natychmiastową reakcjie.
Admin zjawił sie jak prosiłem , błyskawicznie , zapytał się co zaszło poprosił o przebieg akcji.
Wytłumaczyłem wszystko po czym admin "znikł" .
Zadzwoniłem w takim bądź razie na policje, ale każdy wie jak policja działa , nikt nie przyjechał.
Po chwili nie wiadomo skąd zjawił sie człowiek twierdzący że jest z policji i bez tłumaczeń zarządał dla shyane 100 dolarów.
Pooprosiłem "policjanta" by sie wylegitymował , pokazał odznake.
Lecz on na to : "Przechodziłem tendy przypadkiem"
Odpowiedziałęm na to że w żadnym wypadku policji NIE WOLNO wylegitymować obywatela bez pokazania odznaki,a co ważniejsze wydać mandat, bez obejrzenia szkud, bez zajrzania w tratyfikator.
Po tej odpowiedzi Shyane zaczeła mnie bić hp spadło niemal że do 0 , zostało 5HP.
Napisałem niezwłocznie do GameMaster o zajściu , Napisałęm że policja sie nie zjawiła,Kobieta ktora mnie uderzyła w samochód teraz mnie bije.
GameMaster przyszedł , powiedział kilka słów których już nie pamiętam po czym poszedł.
Napisałęm że ja nie mam czasu, potrzebuje szybkiej , sprawnej akcji.

Admin niestety już nie odpowiedział, a ja wyłaczyłem gre.
Dziękuje, możliwość wytłumaczenia się, takie jest moje zdanie.
  • Do góry
    • 0

#4 KakaPL — 407 09/09/2010 - 18:26

KakaPL
  • Gracz
Kłamiesz, niestety. To ja (Eduardo) przechodziłem TĘDY przypadkiem, lecz nie jestem policjantem. Podawałem się za policjanta, lecz później Kaiser napisał mi na /w, że nie można się podawać za służby porządkowe, a więc zaprzestałem tego i przyznałem IC, że nie jestem policjantem. Ten wezwał GM'a, po czym zaczęła się OOC w IC, ponieważ oskarżony miał block OOC. Dobra, kiedy GM poszedł, oskarżony nagle wpisał na swoim czacie: /" /k Ale PG /". Dobra, dalej... Popchnąłem Mario na ziemię, lecz on nic nie odpowiadał na moje pytania na /do. Kiedy wsiadł na motor, napisałem na /me, że go zrzucam, oraz przytrzymuję nogą tak, aby nie mógł wstać, lecz ten na złość, wstał i odjechał. Screeny ukazują wszystko. Na ostatnim screenie jest rozmowa z Kaiserem, który kazał na niego napisać skargę.
Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4
Screen 5
Screen 6

Użytkownik KakaPL edytował ten post 09/09/2010 - 18:27

• Do góry
    • 0

#5 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 18:52

K4NGUR
  • Gracz
No właśnie tak jak przyznałeś sam napisałeś /ja Zrzuca mario z motoru . A cóż to takiego ? PG.
Oraz jak wyżej przedstawiłem podawałeś się za policjanta aby wyłudzić pieniądze odemnie dla Shyane.
Ciekawe dlaczego akurat dla niej ? czyżby multikonto ? a może tzw. kolega po fachu.
Za podszywanie się pan też powinien dostać AJ, ale my tutaj mówimy O mnie i Shyane, więc nie zmieniam tematu.
A ooc w ic pisałem za wcześniejszą zgodą admina w celu wyjaśnienia całej sytuacji.
Powiedziałem "ale PG" bo tak właśnie było zostałęm pobity, zepchnięty z motoru.
Ja nie odpowiadałem na to atakiem , nie nie , a dlaczego? bo ja jest RP nie daje ponosić się emocją jak zarówno Shyan jak i ty.

Eduardo na screenach sam siebie pogrąża , Widć na screen4 jak pisze /ja Zrzuca mario z motoru i przytrzymuje go nogą.
A tłumacząc screen 3 Pisałem Piernicze,poszedł sobie , pied**ole ide stąd. w tym zdaniu odwoływałem się, do admina z którym wcześniej rozmawiałem że musze kończyć,żeby akcji była szybka i sprawna lecz GM prawdopodobnie wyszedł z gry więc napisałem to słynne zdanie "Piernicze,poszedł sobie , pied**ole ide stąd"
  • Do góry
    • 0

#6 KakaPL — 407 09/09/2010 - 18:52

KakaPL
  • Gracz
Ale weź pod uwagę to, że napisałem później na /do, czy udało się, lecz Ty nie odpowiedziałeś. Wiesz, ja odgrywam IC babiarza. Lubię pomagać kobietom, prawdziwym, a nie prostytutkom. Podszedłem i udawałem policjanta, ponieważ myślałem, że jest to dozwolone. Jak by to miało być multikonto, skoro pisaliśmy cały czas? Nawet czasami w tym samym czasie...
  • Do góry
    • 0

#7 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 18:55

K4NGUR
  • Gracz
Odwołując się do screen 5 , Eduardo przedstawił że mowilem /k jakie PG , na screenie widac jasno że nie urzyłem /k.
Pisałem ooc w ic na specjalnym pozwoleniu GM.

No niestety , trzeba czytać poradniki, pan podszywał się za policjanta, nie uwaram się za specjaliste RP ale jasne jest złamanie zasad RP.
  • Do góry
    • 0

#8 Katarzyna — 435 09/09/2010 - 18:57

Katarzyna
  • Gracz

Zostałem potraktowany niekulturalnie, padały wyswiska na /w dlaczego nie odgrywam, akcji rp.

Po tej odpowiedzi Shyane zaczeła mnie bić hp spadło niemal że do 0 , zostało 5HP.
Napisałem niezwłocznie do GameMaster o zajściu , Napisałęm że policja sie nie zjawiła,Kobieta ktora mnie uderzyła w samochód teraz mnie bije.

Napisałem że ja nie mam czasu, potrzebuje szybkiej , sprawnej akcji.

Admin niestety już nie odpowiedział, a ja wyłaczyłem gre.
Dziękuje, możliwość wytłumaczenia się, takie jest moje zdanie.

Udowodnij mi te 'wyzwiska'.

No właśnie tak jak przyznałeś sam napisałeś /ja Zrzuca mario z motoru . A cóż to takiego ? PG.
Oraz jak wyżej przedstawiłem podawałeś się za policjanta aby wyłudzić pieniądze odemnie dla Shyane.
Ciekawe dlaczego akurat dla niej ? czyżby multikonto ? a może tzw. kolega po fachu.
Za podszywanie się pan też powinien dostać AJ, ale my tutaj mówimy O mnie i Shyane, więc nie zmieniam tematu.
A ooc w ic pisałem za wcześniejszą zgodą admina w celu wyjaśnienia całej sytuacji.
Powiedziałem "ale PG" bo tak właśnie było zostałęm pobity, zepchnięty z motoru.
Ja nie odpowiadałem na to atakiem , nie nie , a dlaczego? bo ja jest RP nie daje ponosić się emocją jak zarówno Shyan jak i ty.

Eduardo na screenach sam siebie pogrąża , Widć na screen4 jak pisze /ja Zrzuca mario z motoru i przytrzymuje go nogą.
A tłumacząc screen 3 Pisałem Piernicze,poszedł sobie , pied**ole ide stąd. w tym zdaniu odwoływałem się, do admina z którym wcześniej rozmawiałem że musze kończyć,żeby akcji była szybka i sprawna lecz GM prawdopodobnie wyszedł z gry więc napisałem to słynne zdanie "Piernicze,poszedł sobie , pied**ole ide stąd"

Ośmieszasz się. :ph34r:

Mówiłeś obraźliwe rzeczy, jak 'babo'. Miałam prawo, to ci przywaliłam z liścia. Pierwszy raz na /me, lecz na /do udało się nie odpowiedziałeś. Więc za drugim razem dwa razy cię uderzyłam.

Stek kłamstw. Eduardo po swoim /me spychając cię ze skutera napisał /do udało się? Ty, o ile pamiętam odpisałeś, że tak i upadasz na ziemie. -Jeśli nie tak to było, to możliwe, że on napisał ci dyrektywy.

PS Popracuj nad ortografią.

Użytkownik Asieek edytował ten post 09/09/2010 - 19:01

• Do góry
    • 0

#9 KakaPL — 407 09/09/2010 - 18:58

KakaPL
  • Gracz
Ehm, gdzie w poradnikach jest o tym, że nie można się podszywać? Znajdź mi, proszę Cię. A faktycznie mój błąd z tym /k, lecz dałeś na końcu dwa "!!" oraz capslockiem. Po tych dwóch "!!" myślałem, iż jest to /k.

Użytkownik KakaPL edytował ten post 09/09/2010 - 19:01

• Do góry
    • 0

#10 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 18:58

K4NGUR
  • Gracz
Nie trzeba w ic być "babiarzem" tylko mówić szczerą prawde adminom, kłamstwa są srogo karane.
Zamiast wysłuchać dwie strony automatycznie ,przyjoł pan strone Pani Shyan.Kłamiąc przy tym świadomie, a nawet bijąc mnie.
  • Do góry
    • 0

#11 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:00

KakaPL
  • Gracz
Kiedy ja Cie biłem? Ośmieszasz się. Kłamstwa IC są świadome i dozwolone, a przyjąłem taką postawę od razu, po zobaczeniu Twojego "super RP".

Użytkownik KakaPL edytował ten post 09/09/2010 - 19:00

• Do góry
    • 0

#12 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:01

K4NGUR
  • Gracz
Myśle że ta sytuacja będzie przestrogą dla ludzi wieżącym każdej kobiecie.Które według statystyk serverów RP wygląda nastepująca "70% Kobiet serverów to faceci podszywający sie za kobiete." Nie zebym sugerował że tak jest, ale trzeba zastanowić się dwa razy niż ... Sami wiecie.
  • Do góry
    • 0

#13 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:07

KakaPL
  • Gracz
Nie kłóćmy się, tylko poczekajmy na decyzję skargorozpatrywacza. Z góry widać, iż wina leży po Twojej stronie. Według mnie, należy Ci się: Blokada niechlujnego pisania na 7 dni, blokada prowadzenia pojazdów na 14 dni oraz jakiś AJ na poczytanie słownika ortograficznego.
  • Do góry
    • 0

#14 Katarzyna — 435 09/09/2010 - 19:08

Katarzyna
  • Gracz
Gdy piszesz czyjeś imię, chociażby postaci pisz je poprawnie.

Jesteś ignorantem. Dlaczego nie odegrałeś tego jak należy? Oczywiście wszystko kręci się u ciebie w okół kasy. Gdyby mi zależało na niej to męczyłabym się i goniła, jednak pomyślałam, że odegrasz to jak na człowieka przystało. Myliłam się, dlaczego? Bo ty staranowany, upadasz, po czym w sekundę wstajesz sobie.
  • Do góry
    • 0

#15 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:19

K4NGUR
  • Gracz
Łatwo można z tego wszystko wywnioskować.
Ja porzyczyłem skuter , zarejestrowałem go, po czym niezwłocznie zostałem kurierem by zarobić nie małe pieniądze.
Ale jak wiadomo Kurier kurierowi wrogiem, Przecież to konkurencja.
W dzisiejszym dniu nie było zadużo przesyłek,ale wkońcu trafiłem na swoją okazje.
Po wpisaniu /v opis Skuter ma przyczepiony kufer. Wpisałem przy miejscu docelowym "/ja Pakuje pake do Kufra, ogląda mapę i rusza w droge".
Ruszyłem w trase... nawet nie przypuszczałem że jestem śledzony, skupiony byłem na jeździe aby czasami nie zadrasnąc pojazd Faggio, ponieważ był pożyczony.
Po dostarczeniu przesyłki stwierdziłem że paliwa nie starczy na następną podróz,stojąc na stacji cofałem do mechanika i w tej wlasnie chwili zostałem zaatakowany samochodem (Inaczej tego nie można nazwać) Uderzono mnie z pełną predyspozycją.
Ja rozpoczełem pisać /ja /do po czym podeszłem Do Słynnej Shyan.Zapukałem w okno mówiąc , nic pani nie jest ?, wyciąglem telefon i miałem dzwonić na pogotowie lecz.... Oodrazu rozpoczeły sie od Pani Shyan Komentarze na /w dlaczego nie odegrałęm akcji RP, Ja nic nie mogłem odpowiedzieć , mam blokade ooc. Nie wiadomo kiedy zrobiło się zamieszanie, otoczyło mnie około 5 osób.
A teraz... ja dobra dusza chciałem ratować sytuacje... Pomóc. A tutaj została na mnie złożona skarga.
Wnioskuje z tego że pani Shyan z zemsty za szybsze ubiegnięice w dostarczeniu paczki poprostu chce się mnie pozbyć.

(Bardzo przepraszam jeśli napisałem Imię z błedem.
Nie należą one do polskich,są ciężkie w pisowni, jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.)

Do Asiek , nie upadłem , obróciłem się,napisałem /ja /do wymienione na początku.

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 09/09/2010 - 19:20

• Do góry
    • 0

#16 Katarzyna — 435 09/09/2010 - 19:22

Katarzyna
  • Gracz

predyspozycją

Chciałeś napisać premedytacją.

A teraz... ja dobra dusza chciałem ratować sytuacje... Pomóc. A tutaj została na mnie złożona skarga.
Wnioskuje z tego że pani Shyan z zemsty za szybsze ubiegnięice w dostarczeniu paczki poprostu chce się mnie pozbyć.

Śledziłam cię po tym jak na alei gwiazd, już w mieście uderzyłeś mnie i w dodatku, chyba zeszło ci nawet HP. Oczywiście musiałeś to zignorować. Nawet nie mam pracy kuriera. Piona, o.
  • Do góry
    • 0

#17 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:26

K4NGUR
  • Gracz
Jaka jest moja propozycja?. Nie chce tutaj dla nikogo kar, proponuje zapomnieć o całej sytuacji.
Nikt nie był doskonały , Pani Shyan mówiąc na mnie, nie wykonała ŻADNEJ AKCJI RP chociażby /ja poduszki wystrzeliły,Lub /ja Uderza głową w kierownice.Jak zwykle bywa, tak jak i w rządzie i w całej znanym nam zwyczaju polaków , każdy szuka winnego,gdy każdy jest winny.

(Popełniam błedy jakie popełniam, one są tu najważniejsze? Chyba że ktoś chce poczuć się lepszy lub zapełnić troche postu bo pomyslów brak...

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 09/09/2010 - 19:25

• Do góry
    • 0

#18 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:27

KakaPL
  • Gracz
/ja poduszki wystrzeliły? To raczej na /do, to po pierwsze. Po drugie, po co ona miała coś odgrywać, skoro Ty nic nie odegrałeś? Najpierw spójrz na siebie, a potem mów o innych. Nadal apeluję o:
- Blokade niechlujnego pisania na siedem dni
- Blokade prowadzenia pojazdów na czternaście dni
- AdminJaila na 200 minut reason: Poczytaj słownik ortograficzny, oraz naucz się interpunkcji.
  • Do góry
    • 0

#19 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:35

K4NGUR
  • Gracz
Po 1 TO NIE TY APELUJESZ :).
PO 2 ODEGRAŁEM AKCJE RP , JAK WYŻEJ PRZEDSTAWIŁEM.
PO 3 JAK WYŻEJ MÓWIŁEM POPEŁNIAM WIELE LITERÓWEK ALE KTOŚ TUTAJ DALEJ MA Z TYM PROBLEM...
PO 4 DUŻO MASZ TYCH KONT Xd PRZECIEŻ KAŻDE JEDNE TO 1.22 Z VAT

Jeśli niechce czytać ci się wszystkiego to nie wtrącaj się do rozmowy , napisałem wyraźnie że napisałem /ja /do / zrobiłem akcjie rp.

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 09/09/2010 - 19:35

• Do góry
    • 0

#20 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:38

KakaPL
  • Gracz
Ehm, ja mam jedno konto. ;oo Chyba Ci się coś pomyliło.
  • Do góry
    • 0

#21 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:38

K4NGUR
  • Gracz
A co ma niechlujne pisanie do całej akcji?.Przestrzegam zasad pisania,urzywam poprawnej polszyczny, pisze ż,ź,ó itd.
Zdania zaczynam z dużej litery kończąc kropką.
  • Do góry
    • 0

#22 Katarzyna — 435 09/09/2010 - 19:39

Katarzyna
  • Gracz
Co ty chcesz zdziałać? Myślisz, że jak będziesz skowytał niczym pies wyjdziesz na bezkarnego? Myślę, że to chyba tyle. Chciałabym, aby temat został zamknięty do werdyktu skargorozpatrywacza.

Urzywasz, właśnie widać.

Użytkownik Asieek edytował ten post 09/09/2010 - 19:39

• Do góry
    • 0

#23 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:40

KakaPL
  • Gracz
Fajnie, że zaczynasz z dużej, ale chodzi mi tu o taką rzecz jak przecinek w poprawnym miejscu, oraz ORTOGRAFIA! "urzywam" jest tego świetnym przykładem. Zastanawia mnie to, dlaczego piszesz "?."?
  • Do góry
    • 0

#24 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:41

K4NGUR
  • Gracz
Ktoś tutaj chce mnie obrazić?.Proponuje aby GameMaster z dostępem do konsoli sprawdził czy Asieek czasami nie logował sie na róznych kontach , na tym samym adresie IP.
  • Do góry
    • 0

#25 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:43

KakaPL
  • Gracz
Ja mam tylko jedno konto. Nie wiem jak z Asieek, lecz ja jestem czysty, co do multikont. Jeżeli tak bardzo prosisz o to, to ja także proszę o sprawdzenie gracza K4NGUR, czy aby nie ma multikonta.
  • Do góry
    • 0

#26 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 19:55

K4NGUR
  • Gracz
A ja proszę aby wypowiedział się w końcu ktoś beztronny.

Jak narazie, piszą tylko te same osoby 4:1 ? trochę nie uczciwe.

I co do kary ,blokada prowadzenia pojazdów na tydzień?.
Za to że wjechała wemnie osoba , która nie odegrałą zadnej akcji np. /do Poduszki wystrzeliły.
Takie blokady to rozumiem , jak by ktoś uprawiał tutaj stunt,skakał z wysokich mostów, robił DU czyli nachylał sie w celu przyspieszenia jazdy.
Lecz ja nie spełniam tego żadnych warunków .
Ja tutaj nie jestem SPRAWCĄ zdarzenia lecz POSZKODOWANYM.
Dlaczego uderzyła akurat wemnie ? czym jej zawiniłem?
Jeszcze ja mam za to odpowiedzeć, gdzie była policja,gdzie pogotowie.
Czy chociaż jeden przechodzień zadzwonil do jaką kolwiek służbę?.

Wszyscy chcieli tylko te 100 dolarów. Nikt o niczym nie mówił tylko żebym dał sto dolarów.
WIEM OCO TUTAJ CHODZIŁO , są 4 osoby , znają sie od dłużego czasu,
Jedna osoba wpada na pomysł , dawaj walniesz jakiegoś frajera na skuterku a my przybiegniemy i wyciągniemy od niego sto dolców.za wgniecenie w masce.
-Spoko dobry pomysł.
Biorę pod uwage również taką opcję.
Bo bardzo dziwne że tylko te kilka osób się wypowiada a cała stacjia była "wypchana po brzegi"

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 09/09/2010 - 19:56

• Do góry
    • 0

#27 KakaPL — 407 09/09/2010 - 19:57

KakaPL
  • Gracz
Z Tobą nie ma co rozmawiać... Shyanne (Asieek) widziałem pierwszy raz! Nic nie było umówione, przechodziłem, zobaczyłem, dołączyłem. ;x
  • Do góry
    • 0

#28 Katarzyna — 435 09/09/2010 - 20:33

Katarzyna
  • Gracz

Wszyscy chcieli tylko te 100 dolarów. Nikt o niczym nie mówił tylko żebym dał sto dolarów.
WIEM OCO TUTAJ CHODZIŁO , są 4 osoby , znają sie od dłużego czasu,
Jedna osoba wpada na pomysł , dawaj walniesz jakiegoś frajera na skuterku a my przybiegniemy i wyciągniemy od niego sto dolców.za wgniecenie w masce.
-Spoko dobry pomysł.
Biorę pod uwage również taką opcję.
Bo bardzo dziwne że tylko te kilka osób się wypowiada a cała stacjia była "wypchana po brzegi"

Piszesz świetne scenariusze!

I zrozum, że ja śledziłam cię dokładnie 5 zakrętów. Obok salonu Kasienki do stacji.
  • Do góry
    • 0

#29 K4NGUR — 0 09/09/2010 - 22:57

K4NGUR
  • Gracz
Odwołując się do posta "kaka" który napisał"Po co ona miała coś odgrywać, skoro Ty nic nie odegrałeś? Najpierw spójrz na siebie, a potem mów o innych." Sam "wkopujesz" swoją koleżankę :) Nic dodać nic ująć.
KAŻDY MA ODGRYWAĆ AKCJE RP.
Apropo ja odegrałem akcjie RP z /ja /do a Pani Shyan nie.
Dziękuje , nie mam więcej pytań:)

"Po co ona miała coś odgrywać, skoro Ty nic nie odegrałeś? Najpierw spójrz na siebie, a potem mów o innych."

I jeszcze jedno do KakaPL.
Twoja wersja jest taka że przypadkowo przechodziłeś,dołączyłeś i dlatego poparłeś panią.
To jeżeli przyszedłeś przypadkowo to jak możesz twierdzić że nie odegrałem żadnej akcji ,jak cebie nie było przy mnie podczas wypadku.
Następnie Skąd Shyane może twierdzić że ja nie odegrałem akcji rp jak odrzuciło mnie na kilka metrów razem z motorem.
Ja w oddali odegrałem /ja i /do którego prawdopodobnie Shyane nie mogła słyszeć bo byłem zbyt daleko.

Coś mi tutaj się zdaje że to ja powinienem napisać skargę na Asieek a nie ona na mnie.

Ja ODEGRAŁEM akcje RP, Shyanne NIE.
Ja Przedstawiłem swoje argumenty ,Shyanne swoje.
APELUJE: o nałożenie kary na KakaPL za krzywoprzysięstwo.
Blokada ooc na 14 dni.
POTWIERDZAM ŻE PRZEDSTAWIŁEM WSZYSTKIE ARGUMENTY, DLA MNIE SPRAWA JEST JASNA , PROSZĘ ADMINISTRACJE O SŁUSZNE ROZPATRZENIE SPRAWY.

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 09/09/2010 - 22:59

• Do góry
    • 0

#30 Ojciec. — 1767 09/09/2010 - 23:44

Ojciec.
  • Gracz
Z początku nie chciałem się ty wypowiadać, jednak widzę że pan szanowny Kangur, nie zajarzył jeszcze o co chodzi. Pozwolisz że wytłumaczę? - Rozbiłeś kobiecie wóz, jako normalny człowiek, chcący uniknięcia obciążenia własnego ubezpieczenia i ciągania się po ubezpieczalniach, tracąc na to czas i później pieniądze, na zdrowy rozsądek ludzki, powinieneś pokryć szkody Shyanne - Jednak Ty, jako typowy Mechazord, wożący paczki 24 godziny na dzień, siedem dni w tygodniu, stwierdziłeś że zbyt czasochłonne będzie odegranie CZEGOKOLWIEK, a sto dolarów piechotą nie chodzi, wręcz przeciwnie! Jeździ skuterem, bo to aż DWIE paczki, nie? Lepiej po prostu kłócić się o marną E-Kasę, ośmieszając się i psując grę innym, mało tego, zapierałeś się rękami i nogami, przed tym, aby jednak uniknąć zapłaty. Czekałeś na policję i GM'a, chcąc przeciągać akcję i stworzyć motyw monotonii ' A nóż komuś się znudzi i dadzą mi spokój, będę mógł dalej bawić się w mikołaja i rozwozić swoje paczki ' - Jak już Kaśka wspomniała, jesteś ignorantem i psuedo-eRPerem, któremu zależy jedynie na E-Dobrach, jesteś tak zapatrzony w swój majątek, że nie dopuszczasz do siebie boćców i zachowań które charakteryzują przeciętnego człowieka który znalazł by się w twojej sytuacji. W dodatku masz blokadę czatu OOC, co świadczy tylko o tym, jakim jesteś płaczkiem i statsiarzem, nie potrafiącym żadnej, nawet najmniejszej akcji odegrać, bez użycia kanału 'kropki', jakby jeszcze tego było za mało, walisz błędy jak dziecko z podstawówki, mimo że forum jest na tyle nowoczesne, że posiada ono słownik, który chcąc nie chcąc, wypełni twoje słowo za Ciebie, wystarczy widzieć jak. Ciesz się że mnie wtedy IC nie było z Shyanne, bo bez przyjazdu Policji czy interwencji GM'a, wyciągnąłbym tą forsę od Ciebie, choćbym miał ją wyciągać Ci z gardła. Postaw się w sytuacji poszkodowanej, ktoś rozbija Ci wóz, robi totalną zadymę IC, obrażając każdego na lewo i prawo, po czym gdy sam Kaiser czuwa i mówi mu jak odegrać, ten zwyczajnie wsiada sobie na motorek o odjeżdża w siną dal, jakby nic się nie stało. Apropo twojego kasku, gdzie go kupiłeś? Odegrałeś jakąś akcję, czy zrobiłeś go sobie z worka na śmieci? :lol:

odrzuciło mnie na kilka metrów razem z motorem.

Kask nie robi z Ciebie SpierMan'a, zią. :cool:

Ja ODEGRAŁEM akcje RP, Shyanne NIE

Oni mają SS'y, a Ty blokade pisania. :lol:

Bez lipy, skamlesz jak piesek, chcąc udowodnić swoje durne racje, jednak czy spojrzałeś, jakby to wyglądało z boku? Z perspektywy nie mechazorda i statsiarza, a zwykłego gracza, który przestrzega regulaminu i ogólnie przyjętych zasad Role Playingu? - CHYBA NE.
Więc skończ w końcu wylewać swoje smuty na forum, bo pogrążasz się coraz bardziej. I pamiętaj, że tu nie chodzi o 100, 200, czy 1000 dolarów, tylko o to że zachowałeś się jak pajac, jako jeden z tych, którzy niszczą dobre imie serwera, zaniżając jego poziom.

Jakoś nie mam pomysłu co tu jeszcze dopisać, kończe, bo czuje że jeśli naprawdę napisze Ci co myślę, nie popisze sobie na tym forum do października, więc elo - Masterze RP.

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 09/09/2010 - 23:52

• Do góry
    • 0

#31 Edmundo_Poloco — 3 10/09/2010 - 00:07

Edmundo_Poloco
  • Świeżak
Ja na akcji nie byłem, ale zastanawiają mnie takie rzeczy...
Jak można w kogoś wjeżdżać samochodem tylko dla tego, że wcześniej była jakaś tam stłuczka? Jak można to robić na stacji? Przecież to jest non-rp na maxa. Zresztą oskarżająca sama się przyznała, że chciała zemsty. To powinno się załatwić bez użycia pojazdu zwłaszcza, że oskarżony tankował pojazd. Mi to podchodzi pod DM samochodem.
Tylko to mnie zastanawia, bo o reszcie nie mogę się wypowiedzieć.

Nie chcę nikogo o nic oskarżać, jeśli było inaczej to dajcie znać. Bo takie pisanie "chciałam się zemścić" a potem tłumaczenie lagiem jest conajmniej śmieszne. Skoro decydujesz się na uderzenie autem (do czego się przyznałaś) to po co cytat z regulaminu n.t. lagów? Tego pojąć nie mogę. Chciałaś go uderzyć autem i to zrobiłaś.
  • Do góry
    • 0

#32 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 10:05

K4NGUR
  • Gracz
Wkońcu ktoś bezstronny się wypowiedział, zrozumiał że to nie ja rozbiłem wóz shyanne, tylko to ona mnie walneła jak tankowałem.
Tylko tego chciałem od początku, wypowiedzenia się osoby beztronnej,bardzo za to dziękuje.

Wszystko jest jesno napisane Czarne na Białym .
W moim poprzednim poście, ale "Ojciec" dalej jest w swoim świecie.

Oni mają ScrenShot,mają bo tego wymaga postawienie skargi, bo jak wcześniej powiedziałem , z Shyanne uderzyła mnie z premedytacją,do której się pzyznała ,widział kto żeby w realnym życiu kobieta z "zemsty" (której nie bardzo rozumiem)Wjechała w tankującego na stacji przy ludziach wykunąjąc DM w sposób non-rp,mogła wynając specjalnych ludzi aby mnie zabili.
A i odwołując się do "Ociec""odrzuciło cie na kilkametrów co nie czyni z ciebie spidermana".
NAJWAŻNIEJSZE że odegrałem akcjie, agłównym celem skargi jest brak mojej akcji RP(chyba co niektórzy o tym zapomnieli, lub celowo zmienili temat.)
A to tylko i wyłącznie Shyanne dosyć że bawiąc się jak początkujący gracz W NedForSpeed na serverz RP,uderzyła wemnie , i nie odegrała żadnej akcji.
Tłumacząc się ciągle"jak on nie odegrał to dlaczego ja mam odegrać"I to właśnie droga pani jest błąd.
Chchiałbym dodać że czuje się obrarzany postami "Ojciec" i "Asieek" którzy porównują mnie do skomlającego psa.
  • Do góry
    • 0

#33 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 10:40

Ojciec.
  • Gracz

Ja na akcji nie byłem, ale zastanawiają mnie takie rzeczy...
Jak można w kogoś wjeżdżać samochodem tylko dla tego, że wcześniej była jakaś tam stłuczka? Jak można to robić na stacji? Przecież to jest non-rp na maxa. Zresztą oskarżająca sama się przyznała, że chciała zemsty. To powinno się załatwić bez użycia pojazdu zwłaszcza, że oskarżony tankował pojazd. Mi to podchodzi pod DM samochodem.
Tylko to mnie zastanawia, bo o reszcie nie mogę się wypowiedzieć.

Nie chcę nikogo o nic oskarżać, jeśli było inaczej to dajcie znać. Bo takie pisanie "chciałam się zemścić" a potem tłumaczenie lagiem jest conajmniej śmieszne. Skoro decydujesz się na uderzenie autem (do czego się przyznałaś) to po co cytat z regulaminu n.t. lagów? Tego pojąć nie mogę. Chciałaś go uderzyć autem i to zrobiłaś.

Okej, według Ciebie wjazd autem Shyanne był non-rp, w takim razie jak nazwiesz zachowanie oskarżonego?
Gdyby nie to że Shyanne wbiła mu się wozem, ten nic a nic by już nie odegrał, bo po co? Postaw się w sytuacji Asieek i Kangura, jak myślisz, kogo zirytowałoby bardziej owe zachowanie, co? Ja osobiście jeszcze bym wyciągnął broń i zastrzelił typa na stacji, bo szczerze? - Tacy gracze zasługują na leżenie z BW, nic poza tym. Zapewne sam chciałbyś aby każdy wypadek, ktoś z Tobą odegrał, a nie uciekał jakby nigdy nic, po kilku takich przypadkach, gdy powodujący wypadek sobie ucieka, zwyczaje masz tego dość, i po znikomych interwencjach policji czy GameMaster'ów, działasz na własną rękę, szukając choć cienia sprawiedliwości na tym serwerze, chcąc ślepo uświadomić się w przekonaniu, że aż tak wielka ZNIECZULICA nie panuje wśród graczy naszego serwera, jednak panuje i to ogromna, dla nie których Payday 200-300 to bardzo mało, zaślepiając się majątkami i dobrami zwyczajnie ograniczają się do gry na skuterze jako 'Paczkozord' nie wiedząc że psują tym gre innym.

Chchiałbym dodać że czuje się obrarzany postami "Ojciec" i "Asieek" którzy porównują mnie do skomlającego psa.

Jakby jeszcze mnie to obchodziło, to może bym się przejął - Pisze co widzę, bez zamiaru obrażania twojej osoby, o.

Swoją drogą, to TY to wszystko rozpocząłeś, nie odgrywając żadnej akcji i spamiąc na kropce, tym bardziej że Kaiser kilka razy powtarzał jak masz się zachować. Jednak nie odegrałeś nic, więc z jakiej racji wymagasz odegrania akcji od innych osób? - Przecież to śmieszne, pajacujesz chłopie i myślisz że ktoś Ci w to uwierzy.

Ktoś tutaj chce mnie obrazić?.Proponuje aby GameMaster z dostępem do konsoli sprawdził czy Asieek czasami nie logował sie na róznych kontach , na tym samym adresie IP.

A może tak sprawdzimy Ciebie, bo aż dziwne że taki mistrzu RP, a tylko pare postów - Fake Account, zią? :lol:

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 10:59

• Do góry
    • 0

#34 Edmundo_Poloco — 3 10/09/2010 - 10:49

Edmundo_Poloco
  • Świeżak

Okej, według Ciebie wjazd autem Shyanne był non-rp, w takim razie jak nazwiesz zachowanie oskarżonego?

Nie mogę się do tego odnosić, bo nie wiem jak było. Akcja na stacji została opisana i przez oskarżonego i przez skarżącego. I tego się trzymam.

Jeżeli akcja zostałaby przeprowadzona w sposób rp (akcja na stacji) to skarga mogłaby być słuszna. Ja jednak uważam, że jeżeli ktoś nie gra rp (np. oskarżony) to Shyanne tym bardziej powinna grać rp, żeby mieć czyste sumienie.

Ty mówisz, że zastrzeliłbyś gościa na stacji... to poniósł byś karę, bo tego zrobić nie możesz. Gdyby każdy zabijał każdego za uszkodzony wóz to mielibyśmy serwer DM a tego nie chcemy.
  • Do góry
    • 0

#35 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 10:56

Ojciec.
  • Gracz
Wolę mieć serwer DM, niż serwer Pseudo-Non-RP, i po właśnie takich zachowaniach jak Kangura, serwer do tego dąży, im więcej takich graczy, tym serwer bardziej schodzi na psy. Kangur nie ma prawa wymagać od Shyanne odegrania akcji, jeśli sam chwilę wcześniej z niej uciekł, prawda? - Dlaczego tak jest, że winowajca może czuć się bezkarny, a poszkodowany musi odegrać akcje za obu graczy? To nie jest w porządku, i nie chodzi tu o czyste sumienie, tylko fakt że serię 'Nie odegranych akcji' zapoczątkował oskarżony, nie Shyanne, łapiecie?
  • Do góry
    • 0

#36 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 11:09

K4NGUR
  • Gracz
Widze że ojciec stracił argumenty, albo nie czyta wszystkiego od początku,zaczyny być nie miły.
Ja odegrałem akcjie RP Shyane nie. Ja jestem poszkodowanym Shyanne sprawcą.
KAŻDY ma obowiązek odegrać RP równie dobrze mogę powiedzieć .
Shyanne nie odegrała akcji RP to ja też nie.
I jak wolisz mieć server DM TO ******* na server DM.
A co do Shyanne nie odegrała akcji RP niech poklaże SS ze swoją akcjie RP.
Ciekawe dlaczego nie ma ANI JEDNEGO SCREENU.

Screny które przedstawiliście o niczym nie mówią.
Nie mają większego sensu, JA nawet wykorzystałem te screeny przeciwko reście.

I jak Już mowiłem wypowiada sie przeciwko mnie Ojciec , KakaPL,i Asieek ciągle ylko 3 osoby.
Dajcie sobie już spokuj i czekajcie na opinie 3 osoby.Takiej jak Edmuno_Poloco.

A i ciekawe dlaczego We 3 osoby jesteście przeciwko mnie , czyżby Asieek napisała /w id Napisałam skarge na tego Mario weście go tam zjedźcie.
/w id OK, nie ma sprawy :).

JAK narazie weszła tylko jedna 3 osoba, skojarzyła wszystkie fakty i może się nie co wypowiedzieć...

Użytkownik K4NGUR edytował ten post 10/09/2010 - 11:09

• Do góry
    • 0

#37 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 11:16

Ojciec.
  • Gracz

Widze że ojciec stracił argumenty, albo nie czyta wszystkiego od początku,zaczyny być nie miły.

Nie miły? - To co mam się bać, czy coś, bo nie wiem?

Ja odegrałem akcjie RP Shyane nie. Ja jestem poszkodowanym Shyanne sprawcą.

Nie, Ty jesteś zwyczajnym idiotą, nie znającym zasad gry w którą grasz.

KAŻDY ma obowiązek odegrać RP równie dobrze mogę powiedzieć .

Gdy pojawia się GM, nikt nie musi odgrywać, aż o czasu wyjaśnienia z nim.

I jak wolisz mieć server DM TO ******* na server DM.

No i co Ty tu chcesz pokazać? Że jesteś takim tępakiem że nie doczytałeś nawet tego, że wole DM od PseudoRP, jaki propagandujesz właśnie Ty?

A co do Shyanne nie odegrała akcji RP niech poklaże SS ze swoją akcjie RP.

To pokaż swoje mądralo. :lol:

Screny które przedstawiliście o niczym nie mówią.

Mówią o twojej głupocie.

Nie mają większego sensu, JA nawet wykorzystałem te screeny przeciwko reście.

Napisz po polsku, to Ci odpowiem.

I jak Już mowiłem wypowiada sie przeciwko mnie Ojciec , KakaPL,i Asieek ciągle ylko 3 osoby.

Dołączona grafika

Dajcie sobie już spokuj i czekajcie na opinie 3 osoby.Takiej jak Edmuno_Poloco.

Znalazł się jeden typ, który w drobnej mierze poparł twoje idiotyczne wypowiedzi, brawo.

A i ciekawe dlaczego We 3 osoby jesteście przeciwko mnie

:lol:

P.S
Niech Ci Matka jakiś podręcznik od polskiego kupi czy coś, zaczął się rok szkolny, nowa książka napewno się przyda. :cool:

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 11:21

• Do góry
    • 0

#38 K4NGUR — 0 10/09/2010 - 11:18

K4NGUR
  • Gracz
"Nie, Ty jesteś zwyczajnym idiotą, nie znającym zasad gry w którą grasz."
Bardzo proszę o ukaranie "Ojciec" karą blokada czatu ooc na 14 dni.
Zaczeły padać wyzwiska na moją osobę.
  • Do góry
    • 0

#39 Xavenir — 154 10/09/2010 - 11:26

Xavenir
  • Gracz
Ludzie, do jasnej ch... opanujcie się. Znowu chodzi o jakieś denne cyferki na /v info obok napisu "HP"? Toż to jest śmieszne. Nie stać was na to, aby przeznaczyć 100 dolców na naprawę wozu? (Raczej nie rozwaliłby ci stuknięciem skuterem dobre 300 HP). Nie wiem o co wam w tym wszystkim chodzi, ale to wygląda jak jedno wielkie zamieszanie dotyczące rozwalonego pojazdu. Samemu miałem dużo bardziej wkurzających sytuacji i na nikim się nie mściłem. A to ktoś mi zarąbał w wóz po wyjeździe z warsztatu, gdy naprawiałem Tahome do 1000 hp z 400 hp. A to ktoś mi zakosił w wóz na podczas zjazdu na stację, obróciło mnie i j*b w dystrybutor. (Wtedy to się wkurzyłem -.-", ale i tak zostawiłem kolesia w spokoju, ponieważ to jest tylko zwykła gra dla przyjemności, a nie dla cyferek). Ogólnie dużo osób tak robi czasem nawet i celowo, ale to że sobie go wsadzicie do AJ'ota, dacie mu blokadę pisania, dacie mu blokadę niechluja, dacie mu warna itp. itd. nic nie da, bo dana osoba i tak ma was w miejscu gdzie kończą się plecy, więc dalibyście sobie siana, a nie ciągle się kłócicie.
  • Do góry
    • 0

#40 Ojciec. — 1767 10/09/2010 - 11:26

Ojciec.
  • Gracz
Człowieku, zgasłeś w tym momencie jak świeczka, myślisz że zasłaniając się karą dla mnie, unikniesz konsekwencji ze skargi? - Forum a Serwer do gry to dwie różne rzeczy, nie wyzywałem Cię na /w czy kropce, a poza tym, określenie idiota, uwaga cytuję:

Niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym (upośledzenie umysłowe znaczne, dawniej idiotyzm)

Mam prawo sądzić że jesteś idiotą, po twoich marnych zdaniach, kiepskich wypowiedziach i głupkowatych oszczerstwach, nie? - Nie wyzywam Cię od najgorszych, stwierdziłem że jesteś idiotą, Polska kraj wolny, mam prawo głosić swoje zdanie, bez wulgaryzmów, i tak tez robię, yo.

Znowu chodzi o jakieś denne cyferki na /v info obok napisu "HP"?

Nie stary, nie chodzi o cyferki, od początku o nie nie chodziło.

Xavenir - Tu chodzi jaka ignorancja i znieczulica panuje wśród graczy naszego serwera, może jedna, druga, trzecia, osiemdziesiąta skarga, coś dadzą, bo jak widać, nikt nie ma tu ochoty odegrać wypadku, i to szokuje. Cyferki czy rozbity wóz nic nie znaczą, przynajmniej dla mnie, i dla Kasi też nie, bo znam ją nie od dziś i ani ja ani ona nie 'Statsimy' wręcz przeciwnie.

Użytkownik Ojciec. edytował ten post 10/09/2010 - 11:29

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych