Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Prośba o pomoc przy odzyskaniu konta

konto utracone

Najlepsza odpowiedź ShowTime , 29/03/2019 - 10:59

Hej.

Wysłałem do Ciebie wiadomość PW na forum - Zastosuj się do podanych tam wskazówek i spróbujemy przywrócić Ci dostęp do konta o ile spełnisz podane tam warunki - Jednak po tak długim czasie jest mała szansa na odzyskanie tego konta.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 tymczasowek0nt00 28/03/2019 - 21:26

tymczasowek0nt0
  • Świeżak

Cześć!

Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc przy odzyskaniu konta do którego straciłem obecnie dostęp. Najpewniej adres mailowy przypisany do tego konta jest taki, do którego zagubiłem hasło lata temu, przechodząc pod tą samą nazwą z wp.pl na gmail.com. 

https://net4game.com/user/8648-kaiser/

Kiedyś już wnioskowałem o zmianę adresu e-mail i zostało to rozpatrzone pozytywnie. Mam na mojej obecnej, aktywnej skrzynce odbiorczej nawet wiadomości, poświadczające o tym, że usiłowałem przypomnieć hasło.

b0594d3da09f3c3e869adcb7c1d0ad3f.png

Spędziłem na tym serwerze mnóstwo czasu i mam chęć na niego wtórnie zajrzeć. Jestem otwarty na wszelkie sposoby weryfikacji, jednocześnie prosząc o zmianę adresu e-mail na mój aktualny.

Pozdrawiam!

Użytkownik tymczasowek0nt0 edytował ten post 28/03/2019 - 21:27

• Do góry
    • 0

#2 ShowTime 3055 29/03/2019 - 10:59

ShowTime
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Hej.

Wysłałem do Ciebie wiadomość PW na forum - Zastosuj się do podanych tam wskazówek i spróbujemy przywrócić Ci dostęp do konta o ile spełnisz podane tam warunki - Jednak po tak długim czasie jest mała szansa na odzyskanie tego konta.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: konto, utracone

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych