Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

KONTO FORTNITE BATTLE ROYALE, 30 ZIKO

sprzedam konto fortnite

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 lysyoo201 11/08/2018 - 12:23

lysyoo
  • Gracz

Zmieniłem ostatnio kompa z powodu braku czasu, tj sprzedałem lepszego i gram na starym tylko na net4game przez co konto się marnuje. 

Na koncie mam wszystkie skiny z sezonu trzeciego, tj wbiłem wtedy cały karnet, mowa o tych skinach:

bbc4bcdc_8d11_4b06_8d35_2e7d3b303d00.jpg

Są tam jeszcze dwa kilofy, bodajże kosztowały koły 900 v dolców za sztukę, nie pamiętam dokładnie.

Ten ala ninja tj spłuczka taka jakby i drugi jakby jakiś posąg amerykański nie pamiętam dokładnie. 

Również są tam odebrane 4 skiny z twitch prime gdy były wtedy rozdawane, jakieś kilofy z tego twitch prime no i wszystkie nagrody za ten sezon 3 wbity z karnetu.

Jak ktoś będzie zainteresowany to pobiore fortnite i porobię dokładne zdjęcia bo nazw nie pamiętam.

Cena myślę z 30 zł przelewik będzie ok bo i tak leży. Także jak ktoś zainteresowany to piszcie to pobiorę i zrobię zdjęcia z konta. 

Użytkownik MylesPerez edytował ten post 11/08/2018 - 12:23

• Do góry
    • 2

#2 lysyoo201 16/08/2018 - 16:08

lysyoo
  • Gracz

Odświeżam.

Jeżeli regulamin serwera tego nie zabrania mogę również wymienić za ewentualne doładowanie euro lub też jakieś dolary.

Ale jeżeli zabrania no to nie było tematu i cena tak jak pisałem wcześniej.

• Do góry
    • 0

#3 Lakiernik600253 22/08/2018 - 11:02

Lakiernik600
  • Gracz
Napisz do mnie pw
  • Do góry
    • 0

#4 Marcinowski203 23/08/2018 - 23:25

Marcinowski
  • Gracz

Odświeżam.

Jeżeli regulamin serwera tego nie zabrania mogę również wymienić za ewentualne doładowanie euro lub też jakieś dolary.

Ale jeżeli zabrania no to nie było tematu i cena tak jak pisałem wcześniej.

Mogło by to zostać potraktowane jako kupno majątku, więc chyba sie lepiej wstrzymać o kilka groszy ;/

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: sprzedam, konto, fortnite

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych