Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Skarga - Nieznajomi..

samp raport

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Prawdziwy Avengers38 05/09/2018 - 00:39

Prawdziwy Avengers
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nie posiadam.

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Nieznajomy8C68D8, Nieznajomy8C451C

Opis sytuacji:

Idąc sobie późnymi godzinami, postanowiłem podjechać do domu moim landstalkerem, którego często używam do wypadu na offroad z ekipką. Respiąc auto z daleka już widziałem oskarżonych. Jeden z nich dość długo stał przy drzwiach kierowcy - prawdopodobnie chcieli go ukraść, ale nie mogli bo wiadomo, skrypt - byłem za blisko czy jakoś tak to było. Gdy podszedłem i otworzyłem pojazd jeden z panów gangsta-odwalaczy (inaczej tego nie nazwę wybaczcie) postanowił wbić mi bez powodu bw i przebić oponki. Kurła no kit z tym lekiem i oponkami, rozumiem że dzieci czasem muszą się czasem wyżyć. No, ale jak zobaczyłem jak pan szkodnik zaczyna mi przy pomocy DE (miał od początku na scrollu XD) zbijać hp z pojazdu do wybuchu (z tego co się orientuje to był ZAKAZ) to normalnie krew mnie zalała i nie mam zamiaru odpuszczać. Tym bardziej że nie było z mojej strony prowokacji, a zwłaszcza że to serce centurm, a nie ich teren.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

https://i.imgur.com/uizG71e.jpg

https://i.imgur.com/pQYHv4c.jpg

• Do góry
    • -4

#2 Mikeros138 13/09/2018 - 20:55

Mikeros
  • GameMaster SA-MP

*
Popularny

Mitis został poinformowany o skardze i ma 24 godziny na wypowiedź. Drugi gracz wymieniony w skardze ma już bana.
  • Do góry
    • 3

#3 Mitis2265 13/09/2018 - 22:16

Mitis
  • Gracz

*
Popularny

Siedzę sobie grzecznie na PCJ jak widać na ss'ie, nie strzelałem do Ciebie ani nie miałem z Tobą żadnego zatargu IC. Broni nie miałem ani nie używałem od 2016 roku, śmiało można zobaczyć ;) Nie mam pojęcia dlaczego zostałeś wyjaśniony przez innego gracza, pytaj go - ja tylko podwiozłem bo pomagałem organizacyjnie "kraść pojazdy" Może miałeś z Nim jakiś konflikt w grze, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Nie złamałem regulaminu serwera, więc nie mam co się więcej raczej wypowiadać. A i nie nazywaj mnie dzieckiem, bo nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie komputera. 

• Do góry
    • 8

#4 Prawdziwy Avengers38 13/09/2018 - 22:50

Prawdziwy Avengers
  • Gracz

Jak na moje to skoro robicie razem akcje kradzieże to i razem odpowiadacie w takowej sytuacji, lecz nie mnie to oceniać pozostawiam to Game Masterowi :X  Nie chce uwalać nikogo na siłę, więc niech się stanie tak jak skargo-rozpatrywacz powie. ;)

• Do góry
    • 0

#5 Mitis2265 13/09/2018 - 23:03

Mitis
  • Gracz

*
Popularny

Jak na moje to skoro robicie razem akcje kradzieże to i razem odpowiadacie w takowej sytuacji, lecz nie mnie to oceniać pozostawiam to Game Masterowi :X  Nie chce uwalać nikogo na siłę, więc niech się stanie tak jak skargo-rozpatrywacz powie. ;)

To lepiej byś nie miał tego oka bo nie przyda Ci się raczej. Kolejne to czemu ktoś ma odpowiadać za to czego nie zrobił? Nie rozumiem teraz twojej wypowiedzi.. Uwalanie na siłę? Na siłę to możesz uwalić sobie co innego. Nie pamiętam dobrze, ale nawet nie wiem czy gracz który Ci rozwalił tą szczotę nie jeździł na osobnej PCJ, ale w sumie i tak to nie robi żadnej różnicy moim zdaniem i zdaniem regulaminu serwera. 

Wypowiem się ponownie. Jeździłem sobie na PCJ do nikogo nie strzelałem, nikomu gry nie psułem w żaden sposób i co najważniejsze nie złamałem żadnego punktu w regulaminie naszego serwera. A to że byłem przy akcji nie pociąga mnie do odpowiedzialności. Na twoja logikę wychodzi na to że kare powinni dostać wszyscy co to widzieli, puknij się głowę albo zajmij się nauką jak Ci gra za bardzo z mózgu wodę robi, bay bay.  :)

• Do góry
    • 7

#6 Prawdziwy Avengers38 13/09/2018 - 23:30

Prawdziwy Avengers
  • Gracz

To lepiej byś nie miał tego oka bo nie przyda Ci się raczej. Kolejne to czemu ktoś ma odpowiadać za to czego nie zrobił? Nie rozumiem teraz twojej wypowiedzi.. Uwalanie na siłę? Na siłę to możesz uwalić sobie co innego. Nie pamiętam dobrze, ale nawet nie wiem czy gracz który Ci rozwalił tą szczotę nie jeździł na osobnej PCJ, ale w sumie i tak to nie robi żadnej różnicy moim zdaniem i zdaniem regulaminu serwera. 

Wypowiem się ponownie. Jeździłem sobie na PCJ do nikogo nie strzelałem, nikomu gry nie psułem w żaden sposób i co najważniejsze nie złamałem żadnego punktu w regulaminie naszego serwera. A to że byłem przy akcji nie pociąga mnie do odpowiedzialności. Na twoja logikę wychodzi na to że kare powinni dostać wszyscy co to widzieli, puknij się głowę albo zajmij się nauką jak Ci gra za bardzo z mózgu wodę robi, bay bay.  :)

Nie jestem twoim koleżką żebyś mnie publicznie obrażał, nie życzę sobie tego panie wielki dorosły. Skoro nic nie zrobiłeś nie rozumiem powodu do dalszego twojego płaczu i bezsensownych zaczepek. Poczekam sobie i przemilczę te żenujące zachowanie, a wypowiem się dopiero wtedy, gdy skargorozpatrywacz będzie tego oczekiwał.

• Do góry
    • -2

#7 Mitis2265 13/09/2018 - 23:42

Mitis
  • Gracz

*
Popularny

Nie obraziłem Cię w żadnym słowie, przestań już szukać czegokolwiek na mnie bo pośmiewisko z siebie robisz.. Tutaj nikt nie płacze a na pewno nie Ja, ziomuś zlane szczerze mam. Ja Cię nie zaczepiam ani nie próbuje tego robić, a co do obrażania to przeczytaj swój pierwszy post, nie szukaj nic na siłę bo sam jeszcze się utopisz w swoich słowach. A i jak się obrażasz z koleżkami publicznie to jesteś na prawdę porządny gość :D

Czekam na werdykt.  Śmiało można sprawdzić w logach, że moja postać nic zaszkodziła oskarżającemu w żaden sposób. 

ps: Jeździłem sam, do nikogo nie strzelałem ani nic, przyglądałem się tylko owej akcji i to tyle. Drugi oskarżony jeździł osobno nie ze mną. 

Użytkownik Mitis edytował ten post 14/09/2018 - 00:00

• Do góry
    • 3

#8 Prawdziwy Avengers38 14/09/2018 - 00:44

Prawdziwy Avengers
  • Gracz

A jeszcze dorzucę od siebie takie przemyślenie na dobranoc..

Jak to napisałeś przed edycją posta, widziałeś go wcześniej dwa razy? Ciekawie że jeździsz na akcje z osobami których w zasadzie nie znasz hm.. :o
To niezła akcja na kradzież aut.  ''pomagałem organizacyjnie "kraść pojazdy" '' <--- No kurczę wcale nie działacie wspólnie szukając aut do kradzieży. Wiesz jak to się nazywa? Odpowiedzialność zbiorowa. :) 

''Na twoja logikę wychodzi na to że kare powinni dostać wszyscy co to widzieli'' - Nie wiem skąd to wyciągnąłeś, ale schowaj z powrotem do teczki bo ja nic takiego nie napisałem w owym temacie. :o

Jakby nie patrząc, skargo-rozpatrywacz wiedząc że główny gracz odpowiedzialny za sytuacje ma bana, bez powodu skargi by nie przyjmował. Jednakże nie zależało mi na Twojej jakiejkolwiek karze, ale twoje irytujące zachowanie jest po prostu eh.. Mam już Cie głęboko w... nosie. Sam nie wiem co gorsze... Twoje zachowanie w tej skardze czy sama ta sytuacja :s

Jeżeli napiszę: ''Nie chce uwalać nikogo na siłę, więc niech się stanie tak jak skargo-rozpatrywacz powie.'' - Znaczy to raczej że nie chciałem abyś otrzymał karę.
Nie wiem czy zrozumienie jednego zdania musi wywoływać za przeproszeniem gówno burze?

Dobranoc.

• Do góry
    • 0

#9 Mitis2265 14/09/2018 - 00:52

Mitis
  • Gracz

*
Popularny

Twój poziom inteligencji jest równy poziomu twojego obrazka w profilu, nie chcę Mi się już z Tobą nawet dyskutować.. 

Jeżeli Mikeros będziesz miał jakieś pytania do mnie to oznacz mnie, bo często tu nie bywam. 

• Do góry
    • 7

#10 Mikeros138 23/09/2018 - 16:48

Mikeros
  • GameMaster SA-MP

*
Popularny

Na wstępie przepraszam, że trochę to trwało. Po przeanalizowaniu logów, nie widziałem sensu zadawania pytań, gdyż wszystko było jasne. Gracz wymieniony w skardze co prawda nie musiał osobiście niszczyć pojazdu, jednak wyraźnie widać, że spontanicznie i bez powodu namawiał do tego drugiego gracza. Ewidentnie miało to na celu zrobienie komuś na złość bądź po prostu dla zabawy, a więc wykluczony tu jest jakikolwiek motyw zemsty, zlecenia itp. Ponadto nie było tam rozegrania jakiejś większej akcji przy niszczeniu pojazdu. Wszystko to umacnia fakt współpracy obu graczy.

Carvezzo Morientez - 30 dni klątwy - Współpraca przy szkodnikowaniu.

• Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: samp, raport

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych